- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.821
sanırsın uzaylı görmüş sıpa şaşkınlığını yerim ben onun. olcak o kdar tabi ilk karları :)
Yaa telefondan yazinca hep hatali cikiyor. Hatali yi da hayali yaptı ikidir siliyorum :))))
Oyy teşekkür ederim canımmmm
Rüyamda kahve gördüm resmen aşermiş durumdayım. Eskiden hic sevmezdim son 1 aydir birşeyler oldu bana çok canim çekiyor.
Ben de sabah toto yikayanlardanim :)))) prima sağolsun:))))
Çok tatlııı
Şaşkın Surat çok güzelsin
süpersiniz canım bayıldımm size..
Ne tatlı bi güzellik bu böyle,bakışını yerim ben onun..
Kedicik cevabın için saol,dün çıkmak zorunda kaldım ben yine raporlarla devam etcem sanırım.Alıntılarda gördüm oğlun da çok tatlı maşallah..
Çok tatlısınnn :)
Bende rüyamda paintball tabancasıyla birini öldürüp cenazesine gittim
Ay cok tatli yerimm onuu
Ama sen cok tatlisinnnnn.. :)
İlk defa birden fazla alıntı yapıyorum umarım becerebilmişimdir:)'çook teşekkür ederiz ablalarıı hepinizi öpüyoruz şaşkın ördeğimle :)Ne de tatlı şaşırırmışsın sen ya:)) Güzellik seni...
Kolorduda amcam vardı kaybettim. Yengem hala ordadır herhalde pek görüşmüyorum. Bale okulunun 2 bina yanında. :)) ve o bale okuluna görümcemin kızı gidiyor halen. Kozlukta da kv ve görümcem oturuyor. Biz senle akraba çıkarız bu gidişle. :)
Ayyyy deme bna kebap.. adanada kebap iyyy burda yemekmi yenir design yerlerde yenir cnm vla kolcuoglu hasan usta hikaye.....ahhhh adana ahhhh ne gunlerim gecti orda ;-)
Canım gurmebebek diye bir site var orda bir sürü tarif var çeşit çeşit muhallebi :))medcimmm ya şu muhallebiyi nasıl yapıyorsunuzzz... (ya da yapıyor musun..) :)
Ah medcim. hatirlarsan ayni zamanlarda hastanede yatisimiz olmustu 12-23haziran arasi ben de ytmistim. Senin blog da haziranda kalmis o gunleri hatirladim simdi ne zor gunlerdi. Senin dogum haberini topic olarak heyecanla karsilamis ilk bebegimiz diye nasil sevinmistik. Ben de o ara hala serumlari yiyordum. Hey gidi..
Kızlar sistit oldum sanırım tuvaletten çıkamıyorum ve yanıyoo yaparken püf eşimi aradım doktora gidicez duruşla nasıl gidicez bakalım arasta sende çok sık oluyodun dimi çok uzun dürmez Dr işimiz umarım tahlil ister
Ben de kraft var henüz memnunluk ölçümü yapacak kadar kullanmadım ama otururken keyfi yerinde görünüyor model adını hatırlamıyorum ama oturma yerleri muşamba sırtına gelen kısmında çıkarılabilir bez yastık var çift tepsili.Kızlar mama sandalyesi alan oldu mu ? Geçen konusu geçiyodu sanırım 1-2 kişide vardı 1.5 ay sonra destekli oturmaya ve ek gıdaya geçicez hafiften bakmaya başlıyım diyorum ben de. Almışken kullanışlı olsun diyorum kullanıp memnun kalanlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim :))
evet canım onlar. Kaşık maması diye geçiyormuş .bimde hero baby nin var 4 aylık 5 aylık ve 6 aylıklar için.6,50 tl civarı.
Ben anne sütü yerine verilen mamalardan hepsini denedim oğlumla birlikte oğlum bebelac sevmiyor,aptamili ve en çok hero babyninkini beğendi o da bimde var. Sma aldım o ne pis kokuyor ya tattım tadıda çirkin bitince bidaha almam ben sma gece uykusunda veriyorum onu da beğenmedi eşşek .ıyykkk
ay bayılarak yiyor kaşığı örünce açıyor azını valla.
o ne ya 9 damla dana mı besliyoruz evde töbe töbe :)
canım benım doktorum 4 damla dedi. Sağlık ocağıda aşı sırasında 4 damla verilecek diye söyledi.
Sağlık ocakaları ellerinde olunca veriyor.
kızlar kafayı yemek üzereyim, malum bu hafta işe başladım. biraz süt sağayım da az geç kaldığımda annem kızıma içirsin istiyorum ama ne mümkün. her iki saatte bir eve gidiyorum ve emziriyorum cimcimemi. zaten tplamda 5 saat kalıyorum işyerimde ki her arada eve giderek. ama malesef her sağışımda sadece 10-20 cc süt çıkıyor. ben mi sağmayı bilmiyorum yoksa sütüm gerçekten bu kadar az mı anlamadım. eğer sütüm gerçekten bu kadar azsa bu vakte kadar kızım sadece anne sütüyle bu kadar kiloyu nasıl aldı. 3 aylıkken 6 kiloydu tamam şişko değil ama normal kiloda en azından alt sınırda değil.
bir de bu adet döneminde süt azalır demişti bazı arkadaşlar, sonra normale dönüyor mu. ve bu adet dönemi ne kadar sürüyor. benim normald 10 gün sürerdi ve son 1 haftadır sütüm sanki daha az. ne zaman nortmale dönerim sizce. yapmadığım kalamdı sütüm artsın diye ama değişen bi şey yok hep 10 cc falan sağıyorum.
bu sağma işlemi kaç dakika sürüyor siz de. ben en fazla 5 dakika bekledim bu vakte kadar, çünkü damla damla o kadar az akıyoki. 10 dakika da belesem değişmeyecek gibi sanki. sabırla 10-15 dakika sağayım mı ne dersiniz daha çıkarmı ki.
bir de pompamı da değiştirdim, avent sağamıyo diye eşim buranın altını üstüne getirip hastane tipi bi pompa buldu, o kadar profosyonelki inek bile sağar. ama benden süt çıkartamıyo. artık makineye de suç bulamam. ne yapacağımı bilmiyorum çok dua ediyorum kızıma sütüm yetsin ilk altı ay ve sonrasında da en az 1 yıl emzirebileyim diye.
............../Urun/baby-box5/kovboy-2li-fular-kirmizi-lacivertSuloz ben kampanyalarda bilamadim ikili onlukler hangi kampanya altinda yawww?
Canım sakin ol ne kadar stres yaparsan o kadar huysuzlaşıyor bebek. Geçici bir durum olduğunu düşün. Çok zor biliyorum ama geçecek. Keşke yapableceğimiz bişey olsa tavsiyeden başkaBunalımdayım! İşyerinden çok iş gönderdiler tam sırasıymış gibi... Asunun durumlar 3 gündür aynıannem gelebilse keşkeee gelemiyor oturup ağlıycam birazdan.
hoş geldin kedicikimmmözlettin valla
maşallah Barış kuzuma sağlığı yerindeymiş çok şükürçok da tatlı olmuşş büyümüş de abi olmuş resmenn. yerim onun gülüşlerini ayrıca
sana da geçmiş olsun o zaman canımcm.. Arda iyi çok şükür yok bir sorunumuz gezentilik dışında :)
olsun canım fırsatımız olmuyor bazen hiç bişeye yetişemiyoruz gerçekten..
merhaba canım..
çok geçmiş olsun üzüldüm durumunuza.. benim oğlum da çok kusuyor maalesef.. ilk doktorumuz reflü dedi motillium şurup verdi ama daha çok kusturdu bıraktım.. doktor değiştirdik. o 6. aya kadar normal ilaç kullanmayın dedi. sabırla ve umutla geçeceği günü bekliyorum.. size bu tanı nasıl kondu? biraz netten baktım da az önce acaba bizim de sorunumuz bu olabilir mi diye.. ağızdan burundan fışkırır tarzda kusma, sıvı kaybı ve kilo kaybı oluyomuş. bizde bu denli şiddetli değil ve kilo kaybı da olmadı çok şükür ama kilo alımımız az. neyse çok uzattım sanırım.. umarım sorununuza en kısa zamanda çözüm bulursunuz. tekrar geçmiş olsun..
kızçene haksızlık ediyosun emelcim gayet de gülmüş kuzucuk işte :) ayrıca hiç de erkeğe benzemiyooo :) yerim onun ağzını ya maşallah sana tatlımm
ayyy çok güldüm yaa demek pikaçu gibi atlıyodu haAllah iyiliğini versin emi
Hala mı kar gelmedi ? Burası bembeyaz
Bebişlerini paylaşanlar maşallah bebeklerinize..
Ben gece hasta oldum şimdi doktordan geldik iğne vuruldumve kızımı emziremeyeceğim doktor geçmez dedi ama iğnenin içeriğine baktım şimdi geçer diyor kızıma ne vereceğim 1 gün boyunca bilmiyorum canım çok sıkkın keşke gitmeseydim. eşime dedim gitmeyelim diye götürdü zorla
kızlar sizi hep takip ediyorum ama yazamıyorum çok şükür.size birşey sormak istiyorum bebeğim 4 ay 5 günlük sütüm sanırım eskisi kadar yetmiyor gece belli bir yerden sonra acıkıyor ağlıyor. siz ek gıdaya başladınız mı bana kaşık mama muhallebi ver öğle araları diyorlar daha tok tutsun diye ne düşünüyorsunuz yavaş yavaş birşeyleri tattırmakta fayda var diyor çevremdeki herkes.devam sütünü almıyor itiyor hep arada acıkınca vermeye çalışınca
evet ama geçer mi anne sütüne dedim geçmez dedi iğneyi vuruldum hemen iyileşeyim diye ilaçları almaım henüz doktor arkadaşıma sordum hepsi için geçer verme sütünü dedi
ben şimdiden aldımChicco polly mama sandalyesi. Kesinlikle tavsiye ediyorum. çift yastıklı,çift tepsili ve tepsisi çok geniş. Her yeri sökülüp yıkanabiliyor. Biraz pahalı ve ağır gibi ama..oldukça kaliteli. 3-5 çocuk büyütür
canım gurmebebek diye bir site var orda bir sürü tarif var çeşit çeşit muhallebi :))
hatırlamaz olur muyum canım ya baya zor günlerdi hem kendim için hem de senin için dua etmiştim. Senin bıdık söz dinledi durdu da benimki fırlama çıktı. O 2 hafta hastane yatışımı minicik doğan bebeğimi asla unutamayacağım..
Geçmiş olsun canım.bol bol su tavsiye ederim.
Ben de kraft var henüz memnunluk ölçümü yapacak kadar kullanmadım ama otururken keyfi yerinde görünüyor model adını hatırlamıyorum ama oturma yerleri muşamba sırtına gelen kısmında çıkarılabilir bez yastık var çift tepsili.
Bende aldım herobaby sütlü pirinçliden ama tarife göre yapmıyorum daha koyu yapıyorum muhallebi kıvamında bayılıyor tadına. Bir iki kaşık derken yarım su bardağı kadar yemeye başladı.
Canım tecrübelerime dayanarak 5 dakkanın çok az olduğunu söyleyebilirim ben en az 15 dakka sağıyorum tek memeyi..
Geldik CNm kociş ilacı almaya gitti idrar verdik sonuç yarın ama bu gece rahatlamam için tek dozluk bi ilaç verdi bide bol su süte geçer ama zararı yok ona göre bi ilaç yazdı şimdi sanki altıma yapıcamSu içme seviyeni artırırsan daha çabuk geçer cucum çok fenadır bilirim
Cucum bn cok sk olurumm.serum igne yaparlar anatribiyotk veriyolr bde idrar temizleyici bi a ntiseptik var...bol su sık sık tuvalete gitmen lazimm...EMELCIM SANADA GECMIS OLSUNN CNM BNM
Emel ve cucu çok geçmiş olsun kızlar.
Durusel, Emel, Cucu geçmiş olsun arkadaşlar nazar mı değdi kız size? Kendinize dikkat edin canlarım
Durusel,Emel,Cucu... Geçmiş olsun kızlar Allah şifa versin inşallah üstelemeden geçer rahatsızlıklarınız...
Hepiniz çok saolsun kızlar geçsin gitsin inş :)hemencikCanım gurmebebek diye bir site var orda bir sürü tarif var çeşit çeşit muhallebi :))
Hatırlamaz olur muyum canım ya baya zor günlerdi hem kendim için hem de senin için dua etmiştim. Senin bıdık söz dinledi durdu da benimki fırlama çıktı. O 2 hafta hastane yatışımı minicik doğan bebeğimi asla unutamayacağım..
Geçmiş olsun canım.bol bol su tavsiye ederim.
Ben de kraft var henüz memnunluk ölçümü yapacak kadar kullanmadım ama otururken keyfi yerinde görünüyor model adını hatırlamıyorum ama oturma yerleri muşamba sırtına gelen kısmında çıkarılabilir bez yastık var çift tepsili.
Bende aldım herobaby sütlü pirinçliden ama tarife göre yapmıyorum daha koyu yapıyorum muhallebi kıvamında bayılıyor tadına. Bir iki kaşık derken yarım su bardağı kadar yemeye başladı.
Canım tecrübelerime dayanarak 5 dakkanın çok az olduğunu söyleyebilirim ben en az 15 dakka sağıyorum tek memeyi..
kızlar kafayı yemek üzereyim, malum bu hafta işe başladım. biraz süt sağayım da az geç kaldığımda annem kızıma içirsin istiyorum ama ne mümkün. her iki saatte bir eve gidiyorum ve emziriyorum cimcimemi. zaten tplamda 5 saat kalıyorum işyerimde ki her arada eve giderek. ama malesef her sağışımda sadece 10-20 cc süt çıkıyor. ben mi sağmayı bilmiyorum yoksa sütüm gerçekten bu kadar az mı anlamadım. eğer sütüm gerçekten bu kadar azsa bu vakte kadar kızım sadece anne sütüyle bu kadar kiloyu nasıl aldı. 3 aylıkken 6 kiloydu tamam şişko değil ama normal kiloda en azından alt sınırda değil.
bir de bu adet döneminde süt azalır demişti bazı arkadaşlar, sonra normale dönüyor mu. ve bu adet dönemi ne kadar sürüyor. benim normald 10 gün sürerdi ve son 1 haftadır sütüm sanki daha az. ne zaman nortmale dönerim sizce. yapmadığım kalamdı sütüm artsın diye ama değişen bi şey yok hep 10 cc falan sağıyorum.
bu sağma işlemi kaç dakika sürüyor siz de. ben en fazla 5 dakika bekledim bu vakte kadar, çünkü damla damla o kadar az akıyoki. 10 dakika da belesem değişmeyecek gibi sanki. sabırla 10-15 dakika sağayım mı ne dersiniz daha çıkarmı ki.
bir de pompamı da değiştirdim, avent sağamıyo diye eşim buranın altını üstüne getirip hastane tipi bi pompa buldu, o kadar profosyonelki inek bile sağar. ama benden süt çıkartamıyo. artık makineye de suç bulamam. ne yapacağımı bilmiyorum çok dua ediyorum kızıma sütüm yetsin ilk altı ay ve sonrasında da en az 1 yıl emzirebileyim diye.
İlker yine düzelmedi,hapşırıklar uyuduktan sonra boğazına takılan şey ne ise öksürtüyor vee bide sesi kısıldı yavrucuğumunayy ağladığı zaman bende ağlıcam nerdeyse çok garip ağlıyor bide sesi kısıldı (gerçi bi bakıma başım dinlendi cırtlak sesinden :)
baktık geçmiyor bu sefer dr.asist verdi onu denicez.çok kötü değil Allahtan ama içim rahat etmedi işte.. burnu tıkalı temizliyorum ama bişey görünmüyor varsada genizde var ordan hırıltı sesi geliyor zaten. gitmişken kilo boy kontrolü oldu yarın 4.ay bitiyor çünkü. boy : 66 cm kg: 9 200 :S 15 gün öncede 8:900 kg idi :44: geçmezse gelin bhar veririz dedi .. benden böylee
geçmişi okumaktan pes ettim bir iki alıntı gördüm onları
Geldik CNm kociş ilacı almaya gitti idrar verdik sonuç yarın ama bu gece rahatlamam için tek dozluk bi ilaç verdi bide bol su süte geçer ama zararı yok ona göre bi ilaç yazdı şimdi sanki altıma yapıcamsistit belirtileriymiş yarın çıkan sonuca göre ilaç verebilirim dedii duruşla ayaküstü konuştuk geldik doktor amcayla
Teşekkürler canım onu da bir inceliyim :)
Erken önlem almak iyi oldu cucum MONUROL vermiştir büyük ihtimal içince bişeyciğin kalmazBol bol su iç bi de Monurolü içinde tutabildiğin kadar tut canım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?