2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

geçmiş olsun yavruya

Canım maşallah bebeğine ve çok geçmiş olsun. Kaç aylık acaba ve 9,2 kg a doktorun yorumu ne oldu onu merak ettim. Ben acaba bir pigme büyütüyorum da farkında mı değilim.

Med bloğuna bayıldım
ayrıca sanırım ben de pigme büyütüyorum 5 aylığız boyumuz 66 santim ve 6 700 gr olduk anca
benim gibi ince yapılı olacak sanırım

geçmiş olsun yavruya

Med bloğuna bayıldım
ayrıca sanırım ben de pigme büyütüyorum 5 aylığız boyumuz 66 santim ve 6 700 gr olduk anca

Cnm bnde citlembik buyutuyorummm..tondorayla ayni gun dogum yptik bnm kizm daha 6 kilo yoktu ;-) bn zayifim baba zayif nolucakti ;-)

geçmiş olsun yavruya

Med bloğuna bayıldım

aaaa blogunu yazar mısın kediciker yada medcezirr bende bakmak istiyorum sorduklarımın cevabını kısa yoldan bulmuş olurum

Tekrar gecmis olsun Canim umarım bir tek bunla kurtarırsın sekerim :)

Bu arada sana sekerim yazacaktan tel bunu seksim diye düzeltti görmeseydim suloz bana ne derdi Acep :)
Saol parmişkom sürekli wc şimdi tutuyom ilaç etki etsin diye bide bol su nereye kadar
Seksimi benim Tlf arksım diye değiştirdi valla bu dünüşüm dilinden yazında 30 kere okuyom yine yanlış yine yanlış

kızlar çok geçmiş olsun hemencecik iyileşirsiniz inşallah ...
Saolun canlar

geçmiş olsun yavruya

Med bloğuna bayıldım

sağol canım büyür annesi büyür o sen merak etme

Cnm bnde citlembik buyutuyorummm..tondorayla ayni gun dogum yptik bnm kizm daha 6 kilo yoktu ;-) bn zayifim baba zayif nolucakti ;-)

:)

Sagol canim. Ama sut azaliyo bu donemde iste seni cok gergin gordum hepimiz ayni durumdayiz gecici bir surec diye dusun bence. Hepimiz yorgun uykusuz gunker geciriyoruz ama evlatlarimiz icin katlaniyoruz iste. Yanina gelebilecek kimse yok mu?

5N1KE, seni anliyorum, anlıyoruz... Lütfen sakin ol, mümkün olduğunca dinlenmeye çaliş.
Lespistess çok güzel şeyler yazmışsın öpüyorum canım seni...

Aslen nerelisin?
Ortaya karışık hehe :)) anne tarafı Tatar Kırklareli'ye göçmüşler. Baba tarafı Karadeniz evlenip izmite yerleşmişler izmitte doğdum büyüdüm yani :)

Hoşgeldin canım. Yorucu bir süreç yaşadın Allah şükür geçecek bu günler zamanla.
Hal hareket derken tam olarak neyi soruyorsun canım? Benimki dönüyor emekleme çalışmalarına başladı popoyu kaldırıp bacaklarını çekiyor kalkamayınca sinirden ağlıyor :)) sürekli oturmak istiyor babası bugün mamas&papas koltuk almış ben bumbo demiştim ama bu da fena değil. Ses çıkaran düğme tuş vb bayılıyor müzik ses çıkarıyorsa çılgınlar gibi vurup tekmeliyor. Çenesi hiç durmuyor sürekli konuşmamız lazım onunla. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama yapamadıkları için germiyorum kendimi geriden gelmesi çok doğal çünkü anne karnında geçirmesi gereken 50 günü dışarıda tamamladı bıdığım.

Maşallah canım dediğin gibi hareketlenince verir. Benimki 1,5 aylıktan beri 1 dakka rahat durmuyor aşırı hareketli belki de ndan kilo tutmuyor :)))

geçmiş olsun yavruya

Med bloğuna bayıldım

Teşekkür canım gördüm mesajinı :)) o elbiseyi ancak 3 yaşında giyer bu gidişle pigmem benim :))

aaaa blogunu yazar mısın kediciker yada medcezirr bende bakmak istiyorum sorduklarımın cevabını kısa yoldan bulmuş olurum
Canım bloğumda pek bir şey yok hamileyken yaptığım şeyler var. Erken doğum yapınca kaldı öyle ilgilenemiyorum

Sagol canim. Ama sut azaliyo bu donemde iste seni cok gergin gordum hepimiz ayni durumdayiz gecici bir surec diye dusun bence. Hepimiz yorgun uykusuz gunker geciriyoruz ama evlatlarimiz icin katlaniyoruz iste. Yanina gelebilecek kimse yok mu?

bence bu konulara hiç girmeyelim daha da gergin görebilirsin cnm

onca ay yat çokk sıkıntılı bşr sezeryan geçirrrrrr yanımda kala kala 20 gun kaldılar. yata yata yatak bana artık dikenli bir işkence yeri gibi geliyordu çok kötü oldum o lohusalık dönemi evin içinde dönelip durdum. yatamadım pek. kızımı veremedim bunlarda beni iyi sanıp gitti. karşıdan herşeyi yapar eder 5n1ke yim ben.....

valla eşimden başkası yalan bu bir senede iyice bunu anladım.

Hadi seninki erkek, iri yari diyelim. Benim kiz daha yeni 4 aylik oldu 8.5 kilo ben napiyim:) hem ben zayif bi bebekmisim. Babasina cekmis herhalde tombik olma konusunda.

geçicek inş medcezircim nerdeenn nerelere geldik çok kötüydüm bugünüme şükür. böyle içimde tuta tuta birden patlamış gibi olmuşum:))) yalnızlık ve rutin sıktı yordu beni. dediğiniz gibi zaman zaman böyle basıyor afakanlar.. normalde çok aktif bir insandım. hadi canım sıkıldı işime döneyim desem oda olmaz çıkardılar biliyorsunuzz. yaza doğru başvurulara başlıcam inş. kızımda bir yaşına gelmiş olur.

benim kızımda medcezir verallah konussun söylensin. çok güleç bir bebek gözgöze gelince hemen gülüyor yavrum. yeni dönmeye başladı emekleme çalışmaları var ama o pozisyonda çok duramıyor çok zorlanıyor. oturtmak için can atıyorum ama erken sanırım daha. dr asormayı da unuttum bak. mesaj atıyım olmadı.....

Sekerim hamileligimin son 3ayı hic kipirdamadan yattim ben de, ne zor bisey bilirim. Benim sansim son 2 ay annem bize geldi kalkmayayim diye. Allah yardimcin olsun, maddi durumunuz yetiyorsa eve bi kadin dusunebilirsin belki? Evle ilgilenmezsin en azindan. Benim ablamin ilk oglu da hic emmedi. Memeye gelince kiyamet kopuyordu ve 11 ay sut sagdi ablam. 2 aylikkrn calismaya baslamisti gep sagdi ve depoladi hem de manuel pompayla. Sen sakin ol yavrun buyuyunce unutacaksin bunlarin hepsini.

biz de ilk 6 ay annemde kaldık. hasta yatagı almıstık sırtımda acayip ağrılar oluyordu...sonra bir ay kayınvalideme geçtim.orada aman ramazan giricek araya diye büyük bir tadılata gırıstıler mecbur evıme gectım. bır ayda evde dayandım. yeri geldi aç kaldım. değil günleri dakikalari sayıyordum. zaman durmuş gibiydi... velhasıl hayatta herşeyin gelip geçeceğini çokk iyi öğrendim. benimki bir patlama diyelim buda geçer saolun konuşmak iyi geldi. yazdığım "bıktım" lafı tokat gibi geldi utandım kendımden ne dualar ettim yavrum için.. geçicek elbet allahıma bınlerce şükür olsun.

saolun kızlar

süt olayına gelince uzatmaları oynuyoruzz artık:)

Sağmakdan bıkmakta haklısın canım, kim olsa bıkardı. Bebeğin diğer tüm bebekler gibi ve sen ona yetiyorsun:)) Yani şöyle ki 24 saat onunla oyun oynayıp, onun gelişimini düşünemezsin. Kendine de zaman ayırmalısın. Mesela o uyurken veya kendi kendine 15 dakika bile dursa gazete okumak, müzik dinlemek, nette gezinmek veya senin hoşuna ne gidiyorsa onu yapmalısın. Havaların böyle olması ve kışa rastlamamız da bizi bunalım yapıyor tabi. Ayrıca ek gıda da versen, sağmaya devam ettiğin sürece adet olmayabilirsin. Bence bu büyük rahatlık:)) Nasılsa olacaksın di mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…