- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.861
İlker yine düzelmedi,hapşırıklar uyuduktan sonra boğazına takılan şey ne ise öksürtüyor vee bide sesi kısıldı yavrucuğumunayy ağladığı zaman bende ağlıcam nerdeyse çok garip ağlıyor bide sesi kısıldı (gerçi bi bakıma başım dinlendi cırtlak sesinden :)
baktık geçmiyor bu sefer dr.asist verdi onu denicez.çok kötü değil Allahtan ama içim rahat etmedi işte.. burnu tıkalı temizliyorum ama bişey görünmüyor varsada genizde var ordan hırıltı sesi geliyor zaten. gitmişken kilo boy kontrolü oldu yarın 4.ay bitiyor çünkü. boy : 66 cm kg: 9 200 :S 15 gün öncede 8:900 kg idi :44: geçmezse gelin bhar veririz dedi .. benden böylee
geçmişi okumaktan pes ettim bir iki alıntı gördüm onları cevaplayayım hemen :)
teşekkürler funda iyi olun canım hepp bilmiyorumki ben bu uşağı nerde hasta ettim
geldi yavrum geldii şimdide gidiyor
Canım maşallah bebeğine ve çok geçmiş olsun. Kaç aylık acaba ve 9,2 kg a doktorun yorumu ne oldu onu merak ettim. Ben acaba bir pigme büyütüyorum da farkında mı değilim.
geçmiş olsun yavruya
Med bloğuna bayıldım
ayrıca sanırım ben de pigme büyütüyorum 5 aylığız boyumuz 66 santim ve 6 700 gr olduk anca
benim gibi ince yapılı olacak sanırım
geçmiş olsun yavruya
Med bloğuna bayıldım
ayrıca sanırım ben de pigme büyütüyorum 5 aylığız boyumuz 66 santim ve 6 700 gr olduk anca
Saol parmişkom sürekli wc şimdi tutuyom ilaç etki etsin diye bide bol su nereye kadarTekrar gecmis olsun Canim umarım bir tek bunla kurtarırsın sekerim :)
Bu arada sana sekerim yazacaktan tel bunu seksim diye düzeltti görmeseydim suloz bana ne derdi Acep :)
çok geçmiş olsun ikinize de ayrı ayrı üzüldüm
hoşgeldin
tamamen haklısın ben de bazılarına çok sinir oluyorum
hadi doktor bir dereceye kadar ama hemşirenin ukalalığı hiç çekilmiyor
bir de her geleni cahil yerine koymuyorlar mı sinir oluyorum
tamam işleri zor olabilir ama bir yerde de insaniyet ve kişilik devreye giriyor
ben şahsen onların yaptığını kendi hizmet alanlarıma yani çocuklara yapsam kahrımdan ölürüm bunlar işimizi yaptık sanıp geceleri rahat rahat uyuyorlar maşallah
Kuzum ben benetto'nun sandalyesini aldım ama yan komşumun yeğeni ikea'nınkini kullanıyor arabayla tak çıkar sökülüp rahat bur şekilde istanbula kadar getiriyorlar eğer seyahat falan ediyorsan sanırım ikeaninki daha pratik ufacık bir şey çokta pahalı değil üstelik
Saolun canlarkızlar çok geçmiş olsun hemencecik iyileşirsiniz inşallah ...
geçmiş olsun yavruya
Med bloğuna bayıldım
Cnm bnde citlembik buyutuyorummm..tondorayla ayni gun dogum yptik bnm kizm daha 6 kilo yoktu ;-) bn zayifim baba zayif nolucakti ;-)
ya evet bir de bu konu varr... ben neden hala adet olmuyorum!!! acayip
gerdi beni öyle çok fazla sütüm filan yok tamamen anne sütüyle besleyen arkadaşlar bile adet oldu ben olmıyorum.. birde dikişlerimin sağ tarafı çok acıyor çoğu zaman bir sorun mu var diye aklım çıkıyor 6. ayda kontrole çağırmıştı dr um neredeyse bu ay gıdecektım kızı kontrole gotrudugumde. ama kotu bırsey duymaktan kkorktum sanırım...:18:
bu durumda gözün aydın beklebekle diyorum sana
Ortaya karışık hehe :)) anne tarafı Tatar Kırklareli'ye göçmüşler. Baba tarafı Karadeniz evlenip izmite yerleşmişler izmitte doğdum büyüdüm yani :)Aslen nerelisin?
artık kocaman bir PESSSSS edip direk yazıyorum kızlarr.......günlerdir geçmişi takip edip bitirip bitirip alıntılar yapmaya çalışıyorum. ben de iki laf edeyim diyorum ama nerdeeee..birşey oluyor kalkıyoum alıntılar uçuyor gidiyor.
çok sıkıldım ben artık yaa hergün aynı şeyleri yapmaktan yalnızlıktan çok sıkıldım. tam bir senedir evdeyim!!!! koca gebeliğim yatarak geçti. tedavinin başından beri sorunlar sorunlarrr inanın daraldım artık..canım kızım gözümün nuru yannımda ama allahın gücüne gitmesin bazen şöyle bir günü tek yaşasam diyorum. kendime ait hiçbirşey yapamıyorum. kafayı evle bozdum onu yap bunu yap kızı doyur derken gün bitiyor.böyle düşününce de vicsan azabı yaşıyorum. sen bu bebek için neler yaptın diyorummmm.offf böyle tuhaf bir ruh hali işte.
bebeklerin fotoğraflarını görüyorym ara ara allah herbirini korusun hepsi inanılmazz güzellerr...
biz bugün 5. ayımızı bitiriyoruz allahıma şükürler olsun. dün kontrolümüz vardı. kızım 69 cm 7210 gr tartıldı. hiç iştahı yok güzel kızımın çok üzülüyorum(( zorlaa ite kaka biberon sokuyorum ağzına. neyseki bugün itibariyle ek gıdaya başladık. yarım çay bardağı elma suyu içti. çorbasını hiççç sevmedi. kaşık mamasındaydı umudum ama onu da zor yiyecek anlaşılan..5 ay süt sağdım sürekli bıktım sağmaktan benim çoğu vaktimi o aldı düşününce aslında. çoğalması için neler neler yaptım. nerdeyse hiç emmedi kızım bu vakte kadar geldiğimize şükrediyorum aslında.artık acıyana kadar sağmıyorum 2 günde bir 100-120 cc cıkıyor. bıtsın dıye beklıyorum ınanın bıktımmmmmmmm.........
sizler ek gıdaya geçtiniz mi??? neler yapıyrosunuz?? birkaç arkadaşı geçti diye biliyorum ama isimleri aklımda yok. neler yaptığınızı belki paylaştınız ama bir kez de benim için paylaşırsanız çok sevinirim. ben tahıllı aptamil gece kaşık mamasını aldım. onuda sevmedi arı mama aldım onu begendı ama aptamıl dururken onu vermek ne kadar dogru bılmıyorum
birde şey sorucama kızlar size bebeişlerinizin hal ve hareketleri nasıl neler yapabılıyorlar nasıl vakıt gecwırıyorlar çok merak ediyorum. özellikle MEDCEZİR seninle biz yakınız senin bebeğin topiğin ilk bebeğiydi bende 3. sanırım. nasıl bebeğinin gelişimi oyun oynuyormusun onunla. benim kızım 1 haftadır dönebiliyor ayakalar havaa sürekli çırpınıyor emeklemek için ama elerini bayağ bir geliştirmesi lazım daha...oyun halısında 15 dakıka duruyor durmuyor sıkılıyor ona yetemıyormus gıbı bır hısse kapqılıyorum..............
aklıma gelenlerı yazdım bıraz karısık ve kopuk bır yazı oldu ama bu sefer yollamayı kafaya koydum ondan böyle oldu :))))
sağlıcakla kalın,,iyi ki varsınız...
Çok sağolun kızlar..
Kilosunun normalin üstünde olduğunun farkındayım elbette,bende göğsümü gere gere söylemek istemiyorum zaten bu durumdan bende memnun değilim.. ama dobiç oğlum aç duramıyorki :) gerçi emdiğinde en fazla 10 dk emiyor,bende anlamıyorum nasıl bu kadar kilo alıyor :26: ama bundan sonraki aylar çok önemli daha az alması lazım. bende çok yoruluyorum gün içinde az değil 9 kiloyu kucakta taşımak :)
Med'cim oğlum 4 ayı bitirdi ve sanırım bunun yapıyla ve genlerlede alakası var bende tombuldum bebekkenartık hareketlendiğinde zayıflar diye düşünüyorum :)
geçmiş olsun yavruya
Med bloğuna bayıldım
Canım bloğumda pek bir şey yok hamileyken yaptığım şeyler var. Erken doğum yapınca kaldı öyle ilgilenemiyorumaaaa blogunu yazar mısın kediciker yada medcezirr bende bakmak istiyorum sorduklarımın cevabını kısa yoldan bulmuş olurum
Sagol canim. Ama sut azaliyo bu donemde isteseni cok gergin gordum hepimiz ayni durumdayiz gecici bir surec diye dusun bence. Hepimiz yorgun uykusuz gunker geciriyoruz ama evlatlarimiz icin katlaniyoruz iste. Yanina gelebilecek kimse yok mu?
Ortaya karışık hehe :)) anne tarafı Tatar Kırklareli'ye göçmüşler. Baba tarafı Karadeniz evlenip izmite yerleşmişler izmitte doğdum büyüdüm yani :)
Hoşgeldin canım. Yorucu bir süreç yaşadın Allah şükür geçecek bu günler zamanla.
Hal hareket derken tam olarak neyi soruyorsun canım? Benimki dönüyor emekleme çalışmalarına başladı popoyu kaldırıp bacaklarını çekiyor kalkamayınca sinirden ağlıyor :)) sürekli oturmak istiyor babası bugün mamas&papas koltuk almış ben bumbo demiştim ama bu da fena değil. Ses çıkaran düğme tuş vb bayılıyor müzik ses çıkarıyorsa çılgınlar gibi vurup tekmeliyor. Çenesi hiç durmuyor sürekli konuşmamız lazım onunla. Şimdilik aklıma gelenler bunlar. Ama yapamadıkları için germiyorum kendimi geriden gelmesi çok doğal çünkü anne karnında geçirmesi gereken 50 günü dışarıda tamamladı bıdığım.
Maşallah canım dediğin gibi hareketlenince verir. Benimki 1,5 aylıktan beri 1 dakka rahat durmuyor aşırı hareketli belki de ndan kilo tutmuyor :)))
Teşekkür canım gördüm mesajinı :)) o elbiseyi ancak 3 yaşında giyer bu gidişle pigmem benim :))
Canım bloğumda pek bir şey yok hamileyken yaptığım şeyler var. Erken doğum yapınca kaldı öyle ilgilenemiyorum
bence bu konulara hiç girmeyelim daha da gergin görebilirsin cnm
onca ay yat çokk sıkıntılı bşr sezeryan geçirrrrrr yanımda kala kala 20 gun kaldılar. yata yata yatak bana artık dikenli bir işkence yeri gibi geliyordu çok kötü oldum o lohusalık dönemi evin içinde dönelip durdum. yatamadım pek. kızımı veremedim bunlarda beni iyi sanıp gitti. karşıdan herşeyi yapar eder 5n1ke yim ben.....
valla eşimden başkası yalan bu bir senede iyice bunu anladım.
Ben sana sordugumda sepetteydi sayfayi refresj ettim urun tukendi dedi. Diger gri maviden aldm ben.Fuların burda reklamını yaptım ben alana kadar ürün bitmiş :95::99:
Ah be dünüş tanıtım yaparken Selim fularsız kaldı iyimiiFuların burda reklamını yaptım ben alana kadar ürün bitmiş
Sekerim hamileligimin son 3ayı hic kipirdamadan yattim ben de, ne zor bisey bilirim. Benim sansim son 2 ay annem bize geldi kalkmayayim diye. Allah yardimcin olsun, maddi durumunuz yetiyorsa eve bi kadin dusunebilirsin belki? Evle ilgilenmezsin en azindan. Benim ablamin ilk oglu da hic emmedi. Memeye gelince kiyamet kopuyordu ve 11 ay sut sagdi ablam. 2 aylikkrn calismaya baslamisti gep sagdi ve depoladi hem de manuel pompayla. Sen sakin ol yavrun buyuyunce unutacaksin bunlarin hepsini.
ya evet bir de bu konu varr... ben neden hala adet olmuyorum!!! acayip
gerdi beni öyle çok fazla sütüm filan yok tamamen anne sütüyle besleyen arkadaşlar bile adet oldu ben olmıyorum.. birde dikişlerimin sağ tarafı çok acıyor çoğu zaman bir sorun mu var diye aklım çıkıyor 6. ayda kontrole çağırmıştı dr um neredeyse bu ay gıdecektım kızı kontrole gotrudugumde. ama kotu bırsey duymaktan kkorktum sanırım...:18:
bu durumda gözün aydın beklebekle diyorum sana
Güle güle kullan canım kılıfı bez mi muşamba mı:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?