2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Kedicik çok geçmiş olsun canım insan çocuğu olunca daha iyi anlıyor anne baba olmanın zorluğunu yazlığınız mı vardı Bayramoğlu'nda
Mincim: hep geçerim önünden ama hiç denemedim bahsettiğin yeri yakın zamanda gideceğim saol tavsiyen için
Cucu: canım çok geçmiş olsun bahsedilen tek dozluk ilaç monurol hamileliğimde çok kullandım ama emzirirken kullanılıyor mı bilmiyorum dün de söyledim bügünde söylüyorum maydanoz kaynatp için faydasını göreceksiniz
Mylovel: nabalım canım iadesi yok bunların olmamış bu diip geri verelim :) işin şakası bi yana Allah eksikliklerini göstermesin tabi ama özgürlüğüne düşkün olunca İnsan çok zor oluo
Med: ah canım ahh alıp okuyamadığım kitaplar izleyemediğim filmler yaz kış yerimde durmazdım şimdimi anca bakkala markete oda koşa koşa ve önümüzdeki 5 yıl sanırım böle geçeçek
Suloz : gene çok güldürdün beni :))

adet olayım adet olayım diye bekleyeceksin deseydiler bana bundan iki yıl önce hadii canım sende diye gülüp geçerdim
benim ağrılı sancılı olur adetlerim.
ama daha öncede yazdığım gibi hormonlar vs sağdaki ağrı sancı bitmek üzere olan süt,,,eeeeeeeeee nerde kaldın diye endişe ediyorumm

4. tüp bebek tedavisinde kavuştum yavruma daha öncesinde iki kürtaj histeroskopi ameliyatları filan rahimimi fena yordular endişem bundan cnm. olurum elbet ama insanın ruhu yıpranmaya görsün hep kötüyü düşünüyor işte....

Benimkinin de pek farkı yok seninkinden 3 buçuk aylıkken 8500 dü 3 gün sonra 4 aylık olacağız 9 olmuştur bacaklarım hissedio üstelik normal kiloda doğdu benimki 24 saat meme versem yok almam demez :) benim umudumda hareketlenince normale dönmesi şimdi çok tatlılar tombik tombik ilerde sıkıntı

Bugünümüze çok şükür canım dünya tatlısı evlatlarımız var. Arada gel katıl sen de sohpetlere kafan dağılır hiç olmadı. Emin ol hepimiz aynıyız evde pşnekleyen tipler :)))

Rabarbacım 5 yıl deme fena oluyorum :))))

Benimki gene aştı kendini hem meme emecekmiş hem elini :)) elini sokacam die memeyi çıkarıo sonra ağlıo şaşkoloz oğlum benim

Deneyimli anneler öyle söylüyor canım sonra o kardeş ister ikinciyi yaparsın al sana 10 yıl dıyorlar:)) ikinci çocuk bana göre değil benim harcım değil

Ekledim seni cnm, nick imi de ozelden yazdim :)

Facebook grubunun buradan bir farki olmaz bence canim, ben resim ve video paylasimlari daha kolay olur diye intagram veya vine demistim. Karsilikli eklesmeye de gerek olmadan verilen bir tag ile herkes izleyebilir.

neyyyy İzmire kar mı atıştırıyor...bu Urla harbiden izmirden ayrı bir memleket, yağmur bile yok..ama fırtına dün geceden beri hız kesmeden devam

Katiliyorum :) urla ve izmir farkli iklimlerdeler her zaman.

Tüh ya üzüldüm. Neden sevmedi acaba? Genelde bir oturma çabası var mıydı yoksa sen denemek mi istedin canm? Belki oturmak istediği zaman sever?

Bende aldim bumbo koltuk, hem oturma odamda, hem mama sandalyesi olarak hemde tek basima kizimi yikarken kullanacagim. Kiz kardesim bayaa kullandi bende ondan gorup aldim, henuz kullanmaya baslamadim ama. Umarim kizimda rahat eder.

Canım maşallah bebeğine ve çok geçmiş olsun. Kaç aylık acaba ve 9,2 kg a doktorun yorumu ne oldu onu merak ettim. Ben acaba bir pigme büyütüyorum da farkında mı değilim.
Canım merak etme yalnız değilsin..bi pigmede ben yetiştiriyorum hasta falan değil şükürler olsun..varsın tonton olmasın

Kizlar regl oldum sonunda! Ama 14ay sonunda cok garip hissettim. Kenimi suclu hissediyorum manyak miyim neyim :)))
Bide ben olsam..kendimi menapoza girmiş gibi hissediyorum. Bu kara kışta,afedersiniz neredeyse çıplak gezecem Bi ateş basıyo beniii ooof! anlatılmaz yaşanır

Canııım! Öyle iyi anlıyorum ki seni..Yakınımdan birisine bende aynı şeyleri söyledim..vay efendim haline şükret vay efendim ben ne dediğimi bilmiyormuşum yok trabon beşiğinde sallanıyormuşum yok şımarmışmışım falan da filan. Hem şükrümü biliyorum hemde kendimi!Ya insanız sonuçta. Rabbim hepimize sabır versin.Benim oğlum henüz 4 aynı yenice bitirdi sayılır. Ek gıdaya geçmedik. ama 1-2 kere elma verdim..bayııldı! Kaşık maması için erken diye düşünüyorum. Elma armut ve sonra karışık meyve sularıyla başlamayı planlıyorum. Arı mamayı da pek iyi demiyor doktorlar..şeker oranı biraz yüksek..ama başka yemiyorsa yapacak bir şey yok. Süt sağma hakkında bir şey demicem çünkü nefretim kabarıyo!!! :95:
Benim oğlum zamanının çoğunu ya kucağımda ya da kucağımda geçiriyor. Şimdi dönmeye başladı..yere battaniye serdim bir kaç oyuncak koydum orda çırpınıyo..tabii uzun sürmüyo o ayrı..

Ağzın bal yesin bebeim yaaa!!! Asablarım zıpladı resmen!! Bide hemen ilaça yönlendiren cinsler var. Şöyle oldu hemen şu ilacı ver böyle olduysa bir diğerini!Töbe töbeee! Şimdi yine dellendim!

Bende çok beğendim bumbo koltuğu ama ben Kaan'ın beğeneceğini hiç sanmıyorum iki otursa üç ağlar memnuniyetsiz benim oğlum
Bu arada benim instagramda adım soyadım ne kadar Kezbanım ya :))

Ben de bumbo istedim eşim mamas&papas almış bugün baya oturdu içinde sevdi sanırım :)

Deneyimli anneler öyle söylüyor canım sonra o kardeş ister ikinciyi yaparsın al sana 10 yıl dıyorlar:)) ikinci çocuk bana göre değil benim harcım değil

Büyük konuşmayın ama sanırım ben de almayacam 2.ciyi gerçi fikrim sürekli değişiyor :)

Bende çok beğendim bumbo koltuğu ama ben Kaan'ın beğeneceğini hiç sanmıyorum iki otursa üç ağlar memnuniyetsiz benim oğlum
Bu arada benim instagramda adım soyadım ne kadar Kezbanım ya :))

Instagramda değiştirebiliyorsun canım adını ayarlardan

Sezonluk kiraliyorlarmis canim
Bu arada benisinin resmine bayilmistim ama yazamadiydim

Büyük konuşmayın ama sanırım ben de almayacam 2.ciyi gerçi fikrim sürekli değişiyor :)

Instagramda değiştirebiliyorsun canım adını ayarlardan

Saol canım adımı soyadımı isteyen arkadaşla paylaşabilirim banka kargo vs bi sürü kurumda tanımadığım insanlarla mecburen paylaşıyorum bi senedir burda beraberiz sizden mi saklayacağım :))

uykuu uykuu uyku...

bebişim misafirlerdenmi 17.hafta krizimi bilinmez uykusu gelince çığlık çığlığa ağlıoo..o sessiz akıllı uslu bebiş gitti...nası bağırıoo boğazı yırtılcak sonra zorla yatırıp sallıyorum hemencecik uyuyoo..noldu bebeğimee (

gece uykumuzda hala bölünüoo...2 saatte bir..nolur bir uyku için fikir werinnn napıyım ben...

Bende adanali olarak adana disinda pek yemeyi tercih etmiyorum. Olsada yesek:)))
Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))

Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa
Gozun aydin canim. Evin bahceliydi galiba idayida alip bir hava alsaydin:))
Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Masallah eee ne yapsin ilk görmüş bebecik. Ayni benim gibi:))
Sagol canim.
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Sorunsuz şekilde inmişler canim seninde icin rahatlamistir.
Geçmiş olsun kizlar. Biran önce sağlığınıza kavusursunuz.

Arkadaslar sık sık bu koltuktan bahsediyorsunuz . Bilmediğim icin soruyorum neymiş özelliği bu koltuğun niye ödüllü vs . Bana hic rahatmis gibi gelmedi görüntüsü bebisler sanki ikiye katlaniyormus gibi geldi :)

Anlatın bakalım belki ben de onu düşünürüm .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…