- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.881
Fuların burda reklamını yaptım ben alana kadar ürün bitmiş :95::99:
Sağmakdan bıkmakta haklısın canım, kim olsa bıkardı. Bebeğin diğer tüm bebekler gibi ve sen ona yetiyorsun:)) Yani şöyle ki 24 saat onunla oyun oynayıp, onun gelişimini düşünemezsin. Kendine de zaman ayırmalısın. Mesela o uyurken veya kendi kendine 15 dakika bile dursa gazete okumak, müzik dinlemek, nette gezinmek veya senin hoşuna ne gidiyorsa onu yapmalısın. Havaların böyle olması ve kışa rastlamamız da bizi bunalım yapıyor tabi. Ayrıca ek gıda da versen, sağmaya devam ettiğin sürece adet olmayabilirsin. Bence bu büyük rahatlık:)) Nasılsa olacaksın di mi??
geçicek inş medcezircim nerdeenn nerelere geldik çok kötüydüm bugünüme şükür. böyle içimde tuta tuta birden patlamış gibi olmuşum:))) yalnızlık ve rutin sıktı yordu beni. dediğiniz gibi zaman zaman böyle basıyor afakanlar.. normalde çok aktif bir insandım. hadi canım sıkıldı işime döneyim desem oda olmaz çıkardılar biliyorsunuzz. yaza doğru başvurulara başlıcam inş. kızımda bir yaşına gelmiş olur.
benim kızımda medcezir verallah konussun söylensin. çok güleç bir bebek gözgöze gelince hemen gülüyor yavrum. yeni dönmeye başladı emekleme çalışmaları var ama o pozisyonda çok duramıyor çok zorlanıyor. oturtmak için can atıyorum ama erken sanırım daha. dr asormayı da unuttum bak. mesaj atıyım olmadı.....
Kedicik çok geçmiş olsun canım insan çocuğu olunca daha iyi anlıyor anne baba olmanın zorluğunu yazlığınız mı vardı Bayramoğlu'nda
Mincim: hep geçerim önünden ama hiç denemedim bahsettiğin yeri yakın zamanda gideceğim saol tavsiyen için
Cucu: canım çok geçmiş olsun bahsedilen tek dozluk ilaç monurol hamileliğimde çok kullandım ama emzirirken kullanılıyor mı bilmiyorum dün de söyledim bügünde söylüyorum maydanoz kaynatp için faydasını göreceksiniz
Mylovel: nabalım canım iadesi yok bunların olmamış bu diip geri verelim :) işin şakası bi yana Allah eksikliklerini göstermesin tabi ama özgürlüğüne düşkün olunca İnsan çok zor oluo
Med: ah canım ahh alıp okuyamadığım kitaplar izleyemediğim filmler yaz kış yerimde durmazdım şimdimi anca bakkala markete oda koşa koşa ve önümüzdeki 5 yıl sanırım böle geçeçek
Suloz : gene çok güldürdün beni :))
Bugünümüze çok şükür canım dünya tatlısı evlatlarımız var. Arada gel katıl sen de sohpetlere kafan dağılır hiç olmadı. Emin ol hepimiz aynıyız evde pşnekleyen tipler :)))
Rabarbacım 5 yıl deme fena oluyorum :))))
Cok gecmis olsun canım , Allah şifa versin
Cok guzel bir aile tablosu , maşallah size emelcim, sacın da guzel olmus yakışmış
Aman yok Allah korusun bizde yeterince var bebek, üçü de yanımdayken bile sanki içerden bebek ağlama sesi geliyo bana bazen ( geliyorlar bana soldan soldan
Kilo basına 1 damla canım
Largopen hamilelikte kullanmıştım canım , saf penisilin var icinde , en zararsizi o
Yerim ben onun o tatlı halini , kuzum benim maşallah onaafiyet bal seker olsun
Oy o Totoya bak , kuzu kuzu , tam ısırmalık
İnstagramda twitterda da meltowski yim
Cok gecmis olsun canım , neler cekmissin Allah kolaylık versin
Cok sevindiiim
Gecmis olsun canım , Allah beterinden saklasın
Oy tatlım benim ya ya büyük oyuncak isteyecek ya toto yukarda sallanacak , her isleri ters bunların ama cooook sevimliler , tam yemelik oldular maşallah
İyi canım sende biraz dinlenirsin , insallah oyalanirda .
hem tombiş hemde kucak istiyor sende yoruldun iyice
Obaaa ozaman toplasip manti yemeye geliyoruzzz :))
Bizde ne babaya ne bana , kimseye benzemiyorlar , Allah'tan birbirlerine benziyorlar
instagram kullanmıyorum hatta ne olduğuna bile bakmadım üşengeçlikten
ne düşünürsünüz bilmem ama ben derim ki burada muhabbete devam edelim ama şu foto konusu çok ortada oluyor, birde bişey olsa bazı mesajları silmek gerekse yok öyle bişey...facebookta kapalı bir grubumuz olsa ne dersiniz? özel paylaşımlar için...
geçmişi okumandan atlayım fikrimi yazdım, belkide ileriki sayfalarda konu okunuşuldu bile ve benim bu mesajım alakasız kaldı, eğer öyleyse kusuruma bakmayın şimdiden
neyyyy İzmire kar mı atıştırıyor...bu Urla harbiden izmirden ayrı bir memleket, yağmur bile yok..ama fırtına dün geceden beri hız kesmeden devam
Tüh ya üzüldüm. Neden sevmedi acaba? Genelde bir oturma çabası var mıydı yoksa sen denemek mi istedin canm? Belki oturmak istediği zaman sever?
Canım merak etme yalnız değilsin..bi pigmede ben yetiştiriyorumCanım maşallah bebeğine ve çok geçmiş olsun. Kaç aylık acaba ve 9,2 kg a doktorun yorumu ne oldu onu merak ettim. Ben acaba bir pigme büyütüyorum da farkında mı değilim.
Bide ben olsam..kendimi menapoza girmiş gibi hissediyorum. Bu kara kışta,afedersiniz neredeyse çıplak gezecemKizlar regl oldum sonunda! Ama 14ay sonunda cok garip hissettim. Kenimi suclu hissediyorum manyak miyim neyim :)))
Canııım! Öyle iyi anlıyorum ki seni..Yakınımdan birisine bende aynı şeyleri söyledim..vay efendim haline şükret vay efendim ben ne dediğimi bilmiyormuşum yok trabon beşiğinde sallanıyormuşum yok şımarmışmışım falan da filan. Hem şükrümü biliyorum hemde kendimi!Ya insanız sonuçta. Rabbim hepimize sabır versin.Benim oğlum henüz 4 aynı yenice bitirdi sayılır. Ek gıdaya geçmedik. ama 1-2 kere elma verdim..bayııldı! Kaşık maması için erken diye düşünüyorum. Elma armut ve sonra karışık meyve sularıyla başlamayı planlıyorum. Arı mamayı da pek iyi demiyor doktorlar..şeker oranı biraz yüksek..ama başka yemiyorsa yapacak bir şey yok. Süt sağma hakkında bir şey demicem çünkü nefretim kabarıyo!!! :95:artık kocaman bir PESSSSS edip direk yazıyorum kızlarr.......günlerdir geçmişi takip edip bitirip bitirip alıntılar yapmaya çalışıyorum. ben de iki laf edeyim diyorum ama nerdeeee..birşey oluyor kalkıyoum alıntılar uçuyor gidiyor.
çok sıkıldım ben artık yaa hergün aynı şeyleri yapmaktan yalnızlıktan çok sıkıldım. tam bir senedir evdeyim!!!! koca gebeliğim yatarak geçti. tedavinin başından beri sorunlar sorunlarrr inanın daraldım artık..canım kızım gözümün nuru yannımda ama allahın gücüne gitmesin bazen şöyle bir günü tek yaşasam diyorum. kendime ait hiçbirşey yapamıyorum. kafayı evle bozdum onu yap bunu yap kızı doyur derken gün bitiyor.böyle düşününce de vicsan azabı yaşıyorum. sen bu bebek için neler yaptın diyorummmm.offf böyle tuhaf bir ruh hali işte.
bebeklerin fotoğraflarını görüyorym ara ara allah herbirini korusun hepsi inanılmazz güzellerr...
biz bugün 5. ayımızı bitiriyoruz allahıma şükürler olsun. dün kontrolümüz vardı. kızım 69 cm 7210 gr tartıldı. hiç iştahı yok güzel kızımın çok üzülüyorum(( zorlaa ite kaka biberon sokuyorum ağzına. neyseki bugün itibariyle ek gıdaya başladık. yarım çay bardağı elma suyu içti. çorbasını hiççç sevmedi. kaşık mamasındaydı umudum ama onu da zor yiyecek anlaşılan..5 ay süt sağdım sürekli bıktım sağmaktan benim çoğu vaktimi o aldı düşününce aslında. çoğalması için neler neler yaptım. nerdeyse hiç emmedi kızım bu vakte kadar geldiğimize şükrediyorum aslında.artık acıyana kadar sağmıyorum 2 günde bir 100-120 cc cıkıyor. bıtsın dıye beklıyorum ınanın bıktımmmmmmmm.........
sizler ek gıdaya geçtiniz mi??? neler yapıyrosunuz?? birkaç arkadaşı geçti diye biliyorum ama isimleri aklımda yok. neler yaptığınızı belki paylaştınız ama bir kez de benim için paylaşırsanız çok sevinirim. ben tahıllı aptamil gece kaşık mamasını aldım. onuda sevmedi arı mama aldım onu begendı ama aptamıl dururken onu vermek ne kadar dogru bılmıyorum
birde şey sorucama kızlar size bebeişlerinizin hal ve hareketleri nasıl neler yapabılıyorlar nasıl vakıt gecwırıyorlar çok merak ediyorum. özellikle MEDCEZİR seninle biz yakınız senin bebeğin topiğin ilk bebeğiydi bende 3. sanırım. nasıl bebeğinin gelişimi oyun oynuyormusun onunla. benim kızım 1 haftadır dönebiliyor ayakalar havaa sürekli çırpınıyor emeklemek için ama elerini bayağ bir geliştirmesi lazım daha...oyun halısında 15 dakıka duruyor durmuyor sıkılıyor ona yetemıyormus gıbı bır hısse kapqılıyorum..............
aklıma gelenlerı yazdım bıraz karısık ve kopuk bır yazı oldu ama bu sefer yollamayı kafaya koydum ondan böyle oldu :))))
sağlıcakla kalın,,iyi ki varsınız...
Ağzın bal yesin bebeim yaaa!!! Asablarım zıpladı resmen!! Bide hemen ilaça yönlendiren cinsler var. Şöyle oldu hemen şu ilacı ver böyle olduysa bir diğerini!Töbe töbeee! Şimdi yine dellendim!hoşgeldin
tamamen haklısın ben de bazılarına çok sinir oluyorum
hadi doktor bir dereceye kadar ama hemşirenin ukalalığı hiç çekilmiyor
bir de her geleni cahil yerine koymuyorlar mı sinir oluyorum
tamam işleri zor olabilir ama bir yerde de insaniyet ve kişilik devreye giriyor
ben şahsen onların yaptığını kendi hizmet alanlarıma yani çocuklara yapsam kahrımdan ölürüm bunlar işimizi yaptık sanıp geceleri rahat rahat uyuyorlar maşallah
Ekledim seni cnm, nick imi de ozelden yazdim :)
Facebook grubunun buradan bir farki olmaz bence canim, ben resim ve video paylasimlari daha kolay olur diye intagram veya vine demistim. Karsilikli eklesmeye de gerek olmadan verilen bir tag ile herkes izleyebilir.
Katiliyorum :) urla ve izmir farkli iklimlerdeler her zaman.
Bende aldim bumbo koltuk, hem oturma odamda, hem mama sandalyesi olarak hemde tek basima kizimi yikarken kullanacagim. Kiz kardesim bayaa kullandi bende ondan gorup aldim, henuz kullanmaya baslamadim ama. Umarim kizimda rahat eder.
Ekledim seni cnm, nick imi de ozelden yazdim :)
Facebook grubunun buradan bir farki olmaz bence canim, ben resim ve video paylasimlari daha kolay olur diye intagram veya vine demistim. Karsilikli eklesmeye de gerek olmadan verilen bir tag ile herkes izleyebilir.
Katiliyorum :) urla ve izmir farkli iklimlerdeler her zaman.
Bende aldim bumbo koltuk, hem oturma odamda, hem mama sandalyesi olarak hemde tek basima kizimi yikarken kullanacagim. Kiz kardesim bayaa kullandi bende ondan gorup aldim, henuz kullanmaya baslamadim ama. Umarim kizimda rahat eder.
Deneyimli anneler öyle söylüyor canım sonra o kardeş ister ikinciyi yaparsın al sana 10 yıl dıyorlar:)) ikinci çocuk bana göre değil benim harcım değil
Bende çok beğendim bumbo koltuğu ama ben Kaan'ın beğeneceğini hiç sanmıyorum iki otursa üç ağlar memnuniyetsiz benim oğlum
Bu arada benim instagramda adım soyadım ne kadar Kezbanım ya :))
Kedicik çok geçmiş olsun canım insan çocuğu olunca daha iyi anlıyor anne baba olmanın zorluğunu yazlığınız mı vardı Bayramoğlu'nda
Mincim: hep geçerim önünden ama hiç denemedim bahsettiğin yeri yakın zamanda gideceğim saol tavsiyen için
Cucu: canım çok geçmiş olsun bahsedilen tek dozluk ilaç monurol hamileliğimde çok kullandım ama emzirirken kullanılıyor mı bilmiyorum dün de söyledim bügünde söylüyorum maydanoz kaynatp için faydasını göreceksiniz
Mylovel: nabalım canım iadesi yok bunların olmamış bu diip geri verelim :) işin şakası bi yana Allah eksikliklerini göstermesin tabi ama özgürlüğüne düşkün olunca İnsan çok zor oluo
Med: ah canım ahh alıp okuyamadığım kitaplar izleyemediğim filmler yaz kış yerimde durmazdım şimdimi anca bakkala markete oda koşa koşa ve önümüzdeki 5 yıl sanırım böle geçeçek
Suloz : gene çok güldürdün beni :))
Büyük konuşmayın ama sanırım ben de almayacam 2.ciyi gerçi fikrim sürekli değişiyor :)
Instagramda değiştirebiliyorsun canım adını ayarlardan
Bende adanali olarak adana disinda pek yemeyi tercih etmiyorum. Olsada yesek:)))Günaydın kızlar kociş akşam Samsun'dan geldi sabah Adana'ya gitti yaw ahh Adana gitmez olaydım yemez olaydım o Adana kebabı allahım nasıl güzel bişi rüyalarıma giriyor bazen buradakiler tırı vırı hatta meşhur kolcuoğlu Hasan usta var kol gibi hesap geçiriyorlar ama Adana da Receb'in yerinde yediğim Adana kebapla alakası yok. Yiyecekmisin dedim yemeyeceğim dedi pis yalancı yiyecek hemde nasıl yiyecek löp löp götürecek
Gozun aydin canim. Evin bahceliydi galiba idayida alip bir hava alsaydin:))Kızlar karlı bir Çanakkale sabahından herkese merhabaaaağğğğ:)))
Nihayet burada da başladı. Aldım kahvemi, açtım perdeleri dışarıyı izliyorum ve çocuklar gibi sevindim var yaa
Masallah eee ne yapsin ilk görmüş bebecik. Ayni benim gibi:))Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Sagol canim.süpersiniz canım bayıldımm size..
Ne tatlı bi güzellik bu böyle,bakışını yerim ben onun..
Kedicik cevabın için saol,dün çıkmak zorunda kaldım ben yine raporlarla devam etcem sanırım.Alıntılarda gördüm oğlun da çok tatlı maşallah..
Sorunsuz şekilde inmişler canim seninde icin rahatlamistir.Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Bebişlerini paylaşanlar maşallah bebeklerinize..
Ben gece hasta oldum şimdi doktordan geldik iğne vuruldumve kızımı emziremeyeceğim doktor geçmez dedi ama iğnenin içeriğine baktım şimdi geçer diyor kızıma ne vereceğim 1 gün boyunca bilmiyorum canım çok sıkkın keşke gitmeseydim. eşime dedim gitmeyelim diye götürdü zorla
Geçmiş olsun kizlar. Biran önce sağlığınıza kavusursunuz.Kızlar sistit oldum sanırım tuvaletten çıkamıyorum ve yanıyoo yaparken püf eşimi aradım doktora gidicez duruşla nasıl gidicez bakalım arasta sende çok sık oluyodun dimi çok uzun dürmez Dr işimiz umarım tahlil ister
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?