2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bugun tam 4aylik olduk kontrolumuz vardi. 6600g ve63cm olmuş kuzum. 700g almis ve5cm uzamis. Doktor cok iyi dedi mamayi 1e dusur yettigini dusunuyorsan aranmiyorsa hic verme dedi. Cok sukur. Benim sutum 80 90ml ancak oluyor dedim. Doyuyormu dedim. Doyar dedi doymasa bu kiloyu almaz dedi:)

Tattirmaya baslayalim dedi. Elma havuc ile basla ve bes gun ayni seyi vereceksin dedi. Bir cay kasigi dedi. Iki yemek kaşığına kadar arttir dedi. Sonra besinci ayi gecince yogurt tattiracaksin ve devam sutuyle calacaksin dedi. 5 inci ayda meyve ve yogurt iki ogun tattiracaksin. 6 inci ayda corba ile devam dedi..

Bende sordum 6aya kadar sadece anne sutu deniyor neden basliyoruz dedim. Zaten anne sutu ile doyacak, bunlar damagi tada alissin diye tadimlik asla doyurmak icin degil dedii. 6ayda sorun yasamasin diye dedi. Ve eger bunlari yemek istemezse asla bebegi zorlama dedi. Bazi bebekler 6 aya kadar istemeyebilir dedi israr yok dedi.

Demir ilacini saglik ocagi verince 4 damla ver dedi.

Cok zordur yatmak bilmem mi.. Heryere gitmek istiyordum gidemiyordum yvruma hicbisey alamiyordum. Esimin dogumgununde aksam iftara en yakin kebapciya gitmistik de acayip sosyal hissetmistim kendimi :))

Sut olayina gelince:) uzatmalari oyma bence de uzatabildiginnkadar uzat derim nacizane, o onun koruyucusu cunku

Ya bizimki sanirim sutumun tadi dgistigi icin bi suredir duzgun emmiyo, regl ile alakasi var. Aman olma bosver napcan kanayip :))

Ben sana sordugumda sepetteydi sayfayi refresj ettim urun tukendi dedi. Diger gri maviden aldm ben.
Bende öyle yaptım canım

Ah be dünüş tanıtım yaparken Selim fularsız kaldı iyimii
Bidahakine al sonra gel tanıtt tatlışım
Ahh dünüş ya onu sepete attım birde ayakkabı bakıyordum ben ayakkabı bakarken bitmiş
Sende mi fulara güldün
:)))) alemsin. Önce al, sonra DUYUR bari bidahakine, kiyamam sana iyi kalpli arkadaşım benim

Öyle yapcam valla kedicimm haberdar edeyim sizi dedim

Bende öyle yaptım canım

Ahh dünüş ya onu sepete attım birde ayakkabı bakıyordum ben ayakkabı bakarken bitmiş

Sende mi fulara güldün

Öyle yapcam valla kedicimm haberdar edeyim sizi dedim

Sabah rüyana gülmüştüm sonrada fulara güldüm hep güldürüosun sen çok yaşa emi

Uyumamis miydi o yaaa :)))

Cok uyumus bi bakiyim annem bensiz neler karistiriyo diye acmis gozlerini :) hakkini yemiyim simdi yegegimi yemeye firsat bulabildim.

Bakışlara gel yaa ama annesi izin verirsen ısırmak istiyorum bu kuzuyu

Isirabilirsin teyzesi :))

Oy citlembik seni Gözlere bak cok uykum var ama uyumuycam iste diye direniyor belli yerim seni çitir çitir

Direnisci kizim benim. Herseye de direnilmez ki

Gozler kizarmisss ama direncli kizz uyumuyoo :-D masallah yerim seni ;-)

Cok uyudu ya ondan kizarmistir gozleri ahahah findik kurdum.

Ee naparsin zaman kötü direne direne büyüyecekler :)

Kızlar kar yağışını benim sıpa böyle izledi dün, şaşkın şaşkın :)Eki Görüntüle 893164
Onun o şaşkın halini yesinler , maşallah Cook tatlısın kuzum sennn
Kızlar Esım uçağın icinde mAhsur kalmış dokuzdan beri uçağın icinde kalkmaya da inmeye de izin yokmuş
Ne oldu canım son durum , geldi mı sagsalim
Coook gecmis olsuuun
Oy ne sevimlidir o gidişi simdi , azmine hayran kaldım, aceleci bebis
Bunalımdayım! İşyerinden çok iş gönderdiler tam sırasıymış gibi... Asunun durumlar 3 gündür aynı annem gelebilse keşkeee gelemiyor oturup ağlıycam birazdan.
Allah kolaylık versin canım ya , biran önce düzene girer insallah
Aynennnn benn, had safhada gözaltı morluklari ve sinirli beden
Bu arada anne tarafım erzurumlu , bayılırım çağ kebaba

Gecmis olsun canım ya , Allah şifa versin
Bu arada ılker kilo konusunda aşmış , maşallah deyimde tosun olmus tam yemelik

Canım benim çocuklar o tahilli mamayı hic sevmemişti , tadı kötü heralde , hic yedirememistim

Simdi aradı tatlım dönüş uçağına binmek uzereymis . Sagol merak ettigin icin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…