- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #66.921
iPhone da ağ bölümünde tasinilabilir ağ ayarları diye bir ayar varmis yerini bulamadım bir türlü ya bilen var mı
Canım öyle söyleyince bilemedim sen ne yapmak istediğini söylesene az. Netle ilgili sanırım?
Fuların burda reklamını yaptım ben alana kadar ürün bitmiş :95::99:
Onun o şaşkın halini yesinler , maşallah Cook tatlısın kuzum sennn
Ne oldu canım son durum , geldi mı sagsalim
Coook gecmis olsuuun
Oy ne sevimlidir o gidişi simdi , azmine hayran kaldım, aceleci bebis
Allah kolaylık versin canım ya , biran önce düzene girer insallah
Aynennnn benn, had safhada gözaltı morluklari ve sinirli beden
Bu arada anne tarafım erzurumlu , bayılırım çağ kebaba
Gecmis olsun canım ya , Allah şifa versin
Bu arada ılker kilo konusunda aşmış , maşallah deyimde tosun olmus tam yemelik
Canım benim çocuklar o tahilli mamayı hic sevmemişti , tadı kötü heralde , hic yedirememistim
Asu kuşş gözler ne güzel öyle :)Eki Görüntüle 893871
An itibariyle Asu kusum :))
Sende çok yaşa tatlım :)Sabah rüyana gülmüştüm sonrada fulara güldüm hep güldürüosun sen çok yaşa emi
Med tatlım ya öğleden beri saba göndericem göndermiyorum bir türlü sınır oldum hic sevmem birşeyi yapıcam dediysem yapmalıyım yoksa uyutmaz beni
Laptop ta yazdım ancak net hala sorunlu ordan nete girilmiyor telde ki 3g yi paylastirayim dedim laptopla esim yapıyordu ben beceremedim sordum nasil yapıyordun diye msj atmış uçağa binmek üzere ağ dan tasinilabilir ağ ayarları gibi bir menü vardı ordan yapılıyor diye ama bulamadımben biraz teknoloji özurluyum de
kızlar merhaba.. bikaç gün önce silikon uc kulandığımıve kurtulmak istediğimi yazmıştım...korktuğum başıma geldi bebeğim amip olmuş:ağlyor mıniğim, çook.. doktor surup verdı. bulunduğumuz ilde salgın varmış, çeşme suyundan da kaynaklanabilir dedi( yıkamak için kullanıyoruz) damacana suyu kullanacağız artık. ama sındırım yoluyla geçtiği için baş şüphelimiz silikon ucsizlere ve okuyuculara yazmak istedim.. başka bebekler bu acıyı çekmesinler...bebeğin acı çekerek ağlaması çok kötü... o ağlıyor ben onu koruyamadığım için ben ağlıyorum..
işte böyle
Tşkler ıvycim. Şuan hayatından memnun muhallebimizi de yedik üstündesürekli oturmak isteyen bebişlere çözüm valla iyi oldu
Asu kuş da Elif Ece gibi miniş suratlı boncuk gözlü :) maşallah
Tethering acacaksan general>network>internet tethering
Canım telde kişisel erişim noktası var ayarları açınca 5. Sırada onu açık konuma getir. Laptop tan ağ ara telefonuna be ad verdiysen o da çıkar listede. Açık konuma getirdiğin yerde wi fi parolası de yazılı. Eğer otomatik bağlanma ayarladıysa eşin yani laptop tanıyorsa şifre istemez direkt bağlanır. Kabloyla Bluetooth vs deneyebilirsin. Umarım anlatabilmişti dir :)
Eki Görüntüle 893871
An itibariyle Asu kusum :))
Simdi aradı tatlım dönüş uçağına binmek uzereymis . Sagol merak ettigin icin :)
Oyyyyyy cin gibi kuzuuuuuum cinnnn
Ohhh gözün aydin canim rahatladim valla
kızlar merhaba.. bikaç gün önce silikon uc kulandığımıve kurtulmak istediğimi yazmıştım...korktuğum başıma geldi bebeğim amip olmuş:ağlyor mıniğim, çook.. doktor surup verdı. bulunduğumuz ilde salgın varmış, çeşme suyundan da kaynaklanabilir dedi( yıkamak için kullanıyoruz) damacana suyu kullanacağız artık. ama sındırım yoluyla geçtiği için baş şüphelimiz silikon ucsizlere ve okuyuculara yazmak istedim.. başka bebekler bu acıyı çekmesinler...bebeğin acı çekerek ağlaması çok kötü... o ağlıyor ben onu koruyamadığım için ben ağlıyorum..
işte böyle
Asu kuşş gözler ne güzel öyle :)
Sende çok yaşa tatlım :)
Onun o şaşkın halini yesinler , maşallah Cook tatlısın kuzum sennn
Ne oldu canım son durum , geldi mı sagsalim
Coook gecmis olsuuun
Oy ne sevimlidir o gidişi simdi , azmine hayran kaldım, aceleci bebis
Allah kolaylık versin canım ya , biran önce düzene girer insallah
Aynennnn benn, had safhada gözaltı morluklari ve sinirli beden
Bu arada anne tarafım erzurumlu , bayılırım çağ kebaba
Gecmis olsun canım ya , Allah şifa versin
Bu arada ılker kilo konusunda aşmış , maşallah deyimde tosun olmus tam yemelik
Canım benim çocuklar o tahilli mamayı hic sevmemişti , tadı kötü heralde , hic yedirememistim
Saol canımcım maydonoz suyunu bende duydum onuda yaparım CNm saol :)Kedicik çok geçmiş olsun canım insan çocuğu olunca daha iyi anlıyor anne baba olmanın zorluğunu yazlığınız mı vardı Bayramoğlu'nda
Mincim: hep geçerim önünden ama hiç denemedim bahsettiğin yeri yakın zamanda gideceğim saol tavsiyen için
Cucu: canım çok geçmiş olsun bahsedilen tek dozluk ilaç monurol hamileliğimde çok kullandım ama emzirirken kullanılıyor mı bilmiyorum dün de söyledim bügünde söylüyorum maydanoz kaynatp için faydasını göreceksiniz
Mylovel: nabalım canım iadesi yok bunların olmamış bu diip geri verelim :) işin şakası bi yana Allah eksikliklerini göstermesin tabi ama özgürlüğüne düşkün olunca İnsan çok zor oluo
Med: ah canım ahh alıp okuyamadığım kitaplar izleyemediğim filmler yaz kış yerimde durmazdım şimdimi anca bakkala markete oda koşa koşa ve önümüzdeki 5 yıl sanırım böle geçeçek
Suloz : gene çok güldürdün beni :))
Tüh be dünüş neyse artık olmadı HM den bak bu arada geçmişi okuyamıcam sohbet uzun gibi yarın okurum uyusam ii olcak öpüyorum en kocamanından favori dizim bitti aramızda kalsın çok seviyorum o diziyi ya çok doğallar tavsiye ederim .yarın güzel bi gün olur umarım hepimiz içinBende öyle yaptım canım
Ahh dünüş ya onu sepete attım birde ayakkabı bakıyordum ben ayakkabı bakarken bitmiş
Sende mi fulara güldün
Öyle yapcam valla kedicimm haberdar edeyim sizi dedim
İnternet tethering çıkmadı
Cok guzel anlattın yaptım hatta ama bu seferde sorun verdi dusuk kablosuz iletisim sinyal kalitesi yazıyor Pof
Olmadı gece Esım gelince göndericem med
Canım bu işin aslında tek bir püf noktası var sabır ve motıvasyon gerci senin ne kadar sabırlı oldugunu kızını altı ay sagarak anne sütü ile beslemenden biliyouruz.
Su an gunduz uykuları ıcın herhangi bir yöntem uygulamıyorum bu ıkıncı adım olcak sadece ne olursa olsun sallama hatta memede uyumasına dahi izin verme bırak kendi kendine uyusun biraz zor olcak biliyorum ve ben su an bunu yasıyorum ama düz
Saat dokuz gibi uyumasını ıstediğim icin bes gibi gece cayı iciriyorum bir kac gune onu kesicem surekli verilcek birsey degil.
Rutin cok önemli hergun aynı saat aynı işler yapılmalı bu işe kalkıstıktan sonra anladım kı inci sadece bunu istiyormus sımdı cok daha mutlu ve inanmıyacaksın gunduz uykusu bilmyen inci nerdyse birbucuk saattir hala uyuyor ( bunu gündüz bir gibi yazdım  )
Aksam yedide yemek yiyoruz o arada yanımızda duruyor sekızde calışmalara baslıyoruz önced babası ve ben seviyoruz yorucu olmayan fasaliyetler okşsama falan filan sonra ben güzelce emziriyorum karnının tok oldugundan emin olmak gerekiyor sen normelden 30 cc falan fazla sut verebıiırdsın ne de olsa goruyorsun ne verdiğini kesinlikle gazı olmayacak altı temiz olacak .
Kızını ne rahatlatıyor ıse müzık olabılır dönence ninni onu ac rahatlasın ben birinden sıkıldıkca digerine geciyorum gevsesin kucagıma alıyorum biraz evde yuruyorum koridorda (my honey den alıntıdır  )poposuna yavas yavas vuruyorum ama asla kucagında hoplatmak sallamak yok .Tenimi tenine degdiriyorum kafa kafaya duruyoruz )
Uykusu geldiğini gordüğün an cok iyi izlemen gerek inci kafasını gögsume gömüyor elleri ile yuzunu ovusturuyor esniyor kacırmadan bu uykulu anını hemen yatagına yatırıyorsun bu arada bizde ninni acık oluyor baslıyorum kıcına )tracy sırtına dıyor ama biz yuzustu yatırmadığımız icin kıcına yapıyorum ben pat pat vuruyorum bir yandan sist sesi durmadan bazen eee diyorum baktım aglayacak gibi dikkat dagıtmak icin aaaa sesi cıkarıyorum ama asla yuksek yada cok alcak bir tonla sinirli degil arya söyler gibi (bunuda esşm buldu  )onunla savasmıyorum onu dinliyorum
Bu arada kıcına vurabilmek icin ben kundak kullanmıyorum ince bir battaniyeyi altına gecirip bir ustune dogru sarıp elimle kendime doğru cekiyorum sabitleniyor böylelikle yana dogru yatmıs oluyor kıcına rahatlıkla vuruyorum (hehe kendi ıcadım ) belim cok agrımasın diye cunku egılıyorum sanki onla yatar gibi yanında hissetsin diye besiğine simdilik koltuk minderini koydum üstüne carsaf serdim bir kac güne onuda kaldırcam .
Agiamadıgı surece buna devam muhakkak esınden annenden birinden yardım al cok uzun suruyor ınsan yoruluyor aglarsa al kucagına sil bastan sakinleştir, yuru korıdorda, konus sevgi sözcukleri söyle .sustugu sakinlediğ an tekrar yataga ben bunu belki 30 kere yaptım yatırır gibi yapıyosun baslıyor aglamaya kaldır tekrar sussun tekrar yataga benim yöntem biraz karma yöntem oldu tracy my honey ve parme karısık yöntemi 
Pes ediyor bir sure sonra .bu arada eline uyku arkadası verdım cunku emzik yok bizde. bir bakıyorsun uyuya kalmıs 10 dk sonra tekrar kalkabilir yılmadan tekrar deniyorsun. arada acıkırsa yıne besle .uyku suresi ıkı gunde arttı bakalım bende yolun basındayım daha ne olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?