2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Oyyyyyy cin gibi kuzuuuuuum cinnnn

Ohhh gözün aydin canim rahatladim valla

Günebakan'cım kızın çok tatlı ama o gözler de hiç uyuyacak mod göremedim ben:))
Tebrizi Allah şifa versin, çok üzücü.

Oyle demeyin ya teyzoslar simariyo hic uyumucak yoksa :)) babasi gelsin hele bi. Onu bekliyo bence

Canim hadi sen uyu dinlen sabaha biseycigin kalmasin insallah. Asu bir zammanlar erken uyurken izlemistim o diziyi buyuk kiza bayildim hareketlerine

Supersin Parme'cim ne guzel anlatmissin. Yatii 21'e cekebildin mi?

BÜgün Esım olmadıgı icin ( onunla vakit geçirmesi icin beklememe gerek yoktu ) ve uykusu geldigi icin daha erken başladım çalısmaya
Yedide başladım 19:35 de uyudu onda kalktı on dk emdi yine uyudu :))

Bence mükemmel sadece 3. Gun bugun ,bakalım gece ne olacak

he he en sonunda becerdim . en basta yapmam gerekeni en son yaparsam böyle olur işte alt tarafı teli kapatıp actım :)

Canım benim çok çok teşekkür ederim çok uğraştırdım seni hakkını helal et.

en kısa zamanda deneyeceğim şöyle dinlenmiş ve gergin olmadığım bir günde eşim de evdeyken. canım gündüz sallıyor musun peki?

Hayır kesinlikle sallamayı hayatımızdan çıkardık eger denersen sende sakın sallama gunduz bir kere kendi uyumayı başardı diğerlerinde mememde uyudu uyandırmadım bende . Evden dışarı çıkmanız gerekmeyecek eve misafir gelmeyecek bir hafta olsun başladığında birde bu sist pat yöntemi altı aya kadar bebisler icin prameture icin nasil bilmiyorum kitabın tamamını okumadım ama okumak istiyorum denk geldikçe senle paylaşırım ne kadar erken o kadar iyi

hey allaahm yaa onca yazdım yazdım oturum sürem dolmuş refresh edip tekrar girdim boş sayfa çıktı ne alıntılar kaldı ne yazdıklarım

üzgünüm kızlar böyle de giriş yapmak istemezdim ama çok sinir oldum yaa tekrar yazmaya mecalim yok affedin :/

bugün önce temizlik yaptım sonra da misafirim vardı bi arkadşm geldi oturmaya.. muhabbet falan iyi güzeldi hoştu ama yorulmuşum baya dün sözde erken yattım ya oğlum bana inat 1buçuk 2 saatte bir uyandı mızırdandı hep.. yani yine pek dinlenemedim ama olsun alıştım artık

Emel,Durusel,Cücüm çok üzüldüm kuzular hasta olmanıza geçmiş olsun iyileşin en kısa sürede olur mu..

Furuzanmelek,Nazlıbebiş,Günebakan o meleklerinizi yer yer bitiririim hepsi birbirinden tatlı maşallah

Parmeckm eşin sağ salim eve gelir inşallah canım haber et mutlaka

Suloz ben de baktım fulara ama senin gibi geç kaldım :)) mavi gri de hoşuma gitmedi almadım nedense..

Tebrizi çok çok geçmiş olsun.. inşallah bir an önce iyileşir bebeğin..

daha vardı yazacaklarım ama unuttum. ben yatayım artık kuzular. dünkü gibi gece mesaisine kalkabilriim sürekli.. pilimin son kademesiyle geldim ve artık dıt dıtt sinyalleriyle gidiyorumm seviyorum sizi iyi geceler

canım biz oğlum 13 aylıkken almıştık crystal baby nin mama sandalyesini 150 liraydı sanırım. kerem ilk başlarda hiç oturmadı boşuna aldık diye hep söylenirdik neyse 2,5 yaşından sonra oturmaya başladı şimdide her yemekte anne sandalyemi aç diyo :)
5 kademeli boyu ayarlanabiliyor gayet memnunuz tavsiye ederim cnm netten baktım da şimdi 170-200 arası fiyatlar sanırım

Kızlar kvdem oğlum kakasini yapsın duye dove kremle göbeğini ovmuş. Te allahım uyuz oldum dedımki anne ben bebek yağ sürüyorum başkabişey kullanmıyorum biley olmazmış. Kocamlada smyledım sürülmez 4 aylık o daha ddim.onun anası ya ya yapan bişey olmaz dedi ben yapsam kırk tane laf söylerdi. Ne pısırık adam ya bişey dıyemıyor valla uyuz oldum . Ya aynı şeyi kendi annem yapsa çoktan kalbini kırmıştım valla .

anladım canım o zaman biz biraz geç kalmış olabiliriz :)) şu k,tabın tam adı nedir yahu alayım bari

Tekrar selam kuşumu yatağına yatırıp pcye geçiş yaptım. Kalan işlerimi halledip yatıcam pilim bitmek üzere :)
Nazlıbebiş alıntılarda gördüm o masum şirin suratı yerler

Canım oğlumda 13 ay adet olmadım , merak etme bir sorun yoktur insallah
Ne guzel yazmışsın lepistes gercekten , gözlerim doldu
Emzirebilmek icin maddi zorluğa rağmen ücretsiz izne ayrıldığımda , ise başlayip evime esyama bakmami söylemisti annem , sok olmuştum bu duyarsızlığına
Canım sadece sıkıldın , yaşadıkların cok zor , eminim ki bi mola verebilsen gene kızını özleyeceksin , annelik bu iste , bu günlerde geçecek , dillenip dertlerini anlatmaya başladıkları zaman çok daha rahat olacak
İnsallah gönlüne göre bi is bulursun , evden uzaklaşmak birseylerle uğraşmakta iyi gelir sana
Bi arkadas bebeğinin giysisini kokluyordu isyerinde, sütü daha cok geliyormuş
Gecmis olsun cucum , dr dayken duru ya ben bakardım ha 3 ha 4 , evde şenlik olurdu
Yok canım iyi dusun iyi olsun , kötü bisey yoktur insallah Allah'ın izniyle
Oy kuzu yatmadın mı sen daha , benim uykularım sana gelsin , guzel guzel uyu da annis dinlensin

Gecmis olsun canım ya , Allah şifa versin bi an önce

geçmişten ancak gelebidim i3 gün yoktum epey birikmiş baktım bitmeyecek dünden itibaren okuayayım dedim ancak gelebildim
eşim izinde pazartesi günü anneme gittik çarşamba döndük iyi geldi ananesi dedesi dayısuı çok özlemişler kızımı :)

kendisi ve bebişi hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum...
bebişlerin hepsi çok güzel maşallah...

hamdolsun uyku problemimiz hiç olmadı bu yüzden ben kızıma bi yöntem uygulamıyorum acaba yanlışmı yapıyorum???
uyku zamanlarını kendi belirledi ve ben onun uykusunun geldiğini mızırdamasından anlıyorum emziriyorum ve emerken uykuya dalıyor birde ben çalışmıyorum bu yüzden üstünde durmadım emerken uyumasında bi sakınca görmedim ama ileride zorlar mı bu durum beni?

canım adanalıyım demişşin adana da mı oturuyorsunuz doktorunuz kim ii bi doktora benziyo

Uyuyan ve kendi kendine düzeni olan bir bebek icin bence program uygulamak yersiz zaten birşey iyi gidiyorsa dokunmamak en mantiklisi

Bilmiyorum ama kitapta memede uyuya kalma gibi birşeye bağlanarak uyayan kendi kendine uyuyamayan bebislerin ileride büyüdüklerinde uyku problemi yaşadıklarını söylüyor .

Adasim cok ortak yonumuz cikiyor. Biz de hem anne hem baba tarafi Erzurumlu.
Ya öyle mi, benim anneannem teyzelerim filan ordalar
Babam asker olunca çok gezdik biz , dogum yerim oyuzden Erzincan ama hic yasamadık orda

Cag kebaba bayılırım , gerci yemek olsun hepsine bayılıyorum

Bende bende ailecek favorimiz hüsne , esim dalga geçiyor sen gibi yiyor sürekli diye
Sanmıyorum canım ya , zamanla düzenini kurar büyüdükce
Ben sallıyordum simdi kendileri uyuyorlar bi caba göstermedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…