2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

13 yada 14 de bellı oluyor bende haftaya ogrencem canım ogrenır ogrenmez paylasırım benımde bı oglum var ve suan erkekmı kızmı merak ıcerısındeyım =)

Canım ben de üzerine yatmışsam çok hızlı bir şekilde uyuşup karıncalanıyor.

isetberry, epey bi ölçümler yaptı ama burnuyla ilgili birşey söylemedi.

Son düzenleme:
Canım ben de üzerine yatmışsam çok hızlı bir şekilde uyuşup karıncalanıyor.

canım aslında aynı eskiden yattığım gibi yatıyorum ama uyandığımda karıncalanma ve uyuşma ile uyanıyorum dr ikisinde de bir bağlantısı yok dedi ama ne bileyim korkuyorum ne zamanki ellerim uyuşmaya başladı 1 hafta sonra öldüklerini öğrandim bu kadar erken değildi ama bilemiyorum ki bu tedirginlik beni öldürecek bebeğin kalp atışını evde dinleme aleti aldım yarın hfalan gelir heralde onunla takip etcem bakalım

Merhaba arkadaşlar! Hepinize güzel,rahat,sağlıklı günler olsun!
Başlıktan da anlaşılacağı üzere benim size sorum saç kestirmeyle ilgili. Hiç inanmıyorken şimdi malum hamilelik evhamıyla acaba kestirmesem mi saçlarımı diyorum! Normalde böyle batıl inançlara gülen ben, iyice saçmalar oldum! Sizlerin fikirleri ne? Benim gibi korkan var mı?

Gebelik insanı o kadar hassas yapıyor ki, normalde mantıksız gelen seylerden bile tedirgin oluyoruz ne olur ne olmaz diye. Bu nedenle haklı olabilirsin benide tedirgin eden bazi hurafeler var ama sac kestirmeyle ilgili aklıma böyle bir şey getirmiyorum ve inanmıyorum. Hiç bir mantıklı açıklaması olmayan hurafelerden birisi. Saçlarımı boyatmiyorum ama yeri gelince kestiririm tabiki.

Sorma canım ya! Hurafe olduğunu bile bile korkuyorum! Hayatımın hiçbir döneminde batıl inancım olmamıştır! Konu bebeklerimiz olunca en saçma ihtimaller bile insana acaba dedirtiyormuş. Benim saçını boyatan arkadaşlarım bile var, organik boyayla. Ben biraz abartıyorum sanırım.

LVANİSA

Benim bebeğime yüzde seksen kiz dedi doktor. 12+1 dim ultrasona gore. Yüzde yüzünü birdahaki kontrole söylerim dedi. Aslında soylemiyecekti ben genital tuberkulunu gördüm ve kıza benziyor dedim oda söylemek zorunda kaldı:) internetten genital tuberkul resimlerini o kadar çok inceledim ki bazi pozisyonlarda ayırt eder oldum. Kızlarınki vücuda paralel erkeklerinki ise açılı duruyor. Tabi yüzde seksen ihtimalle. Ama erkek gözüküyorsa değişme ihtimali daha dusukmus. Kiz ise daha degisebiliyor bu nedenle doktorlar kiz görüyorlarsa genelde söylemiyorlar ama erkek görüyorlarsa daha çabuk söylüyorlar.

kedicikler, bir süre sonra artık bebeğin ultrasondaki ölçülerine göre mi ne kadarlık olduğu söyleniyor. bu durumda SAT'tan ileride sanırım senin bebişin gelişimi,
peki doğrum tarihi de doktorun bu söylediği tarihe göre hesaplanacak bu durumda,
benim doktorum sadece normal herşey diyor sürekli, ölçümlere göre ne kadar olduğunu SAT ile uyumlu olup olmadığını söylemiyor,
en son 9. hafatmda gitmiştim bana bebeğin 1.5 aylık olduğunu söyledi, neye göre ölçtünüz dedim bir şey söylemedi,
tabi bizim dil sorunumuz var ingilizce bilen bir doktor bulamadım burada, bu da çat pat anlaştığımız kadarıyla anlatıyor, tek söylediği herşey normal,
9 haftalık bebeğe eğer bir ölçüme göre 1.5 aylık dediyse zaman normal dememesi gerekirdi değil mi...
bir an önce türkiyeye kontrole gelmeliyim sanırım...

ne kadar uzulmede desem senın ıcın ıcını yer buyuzden drundea dedıgı gıbı cıhazın eskılıgınden oabılır allah saglıkla elı ayagı duzgun bı sekılde kucagına almayı nasıp etsın sıkma canını
ben de lcw ye baktım ama daha vücudumda pek bi değişiklik yok alamadım. Bir de ben bol giyinmeyi hiç sevmem hep çok dar giyinirim. Hamilelikte nasıl yapıcam bilmiyorum.
bool degılkı lcwdwkı hamıle bolumu badıler tam uzerıne gore ama karnın buyudukce esnıyor uzerıne tam otruyor yanı beden beden zaten

yeni bebişe annanesi penye battaniye almış.. oğlumun gardolabının bir kısmını boşalttım yeni bebişin yeri hazır bile..

Mide bulantıları ve baş ağrım sürekli devam ediyor. Psikolojim bozuldu valla. Oğlumun biberonunu yıkarken kusuyorum..
Ona iyi bi anne olamadığımı düşünüyorum. Sürekli oyun istiyor bense çok yorgunum

Evi toplamakla baş edemiyorum

selamlar..
Belki özel olacak ama düşük tehdidi olan arkadaşlara cinsellik konusunda nasıl davrandıklarını sormak istiyorum. doktor bize kesinlikle yasak dedi ve bu yasağa dikkat ediyoruz. çok şükür eşim de çok anlayışlı. ancak bazen rüyamda istem dışı bir şeyler yaşıyorum. kanama yaşadığım günün gecesinde de böyle bişi yaşadım. kasılmam çok oldu. Bilmiyorum kanamam bu durumdan dolayı mı oldu ama kendimi çok suçladım. Var mı böyle bir durum yaşayan ya da bana akıl verecek olan...

selam kızlar kanamsı olan arkadaşların Allah yardımcısı olsun .bende pintilik yapıp giymediğim pantolonları hamiş pantalon yaptım sonuç sadece evde giyecek şekilde oldu :))yani artık giymediğim değil sadece evde giyecegim pantolonlarım var ne yapayım ama tecrube kızalr arkasını bel kemerine yakın kesin tam öğrendim kesecek pantolon kalmadı eşimin pantolonlar bana olsa hani fena fikir değil tabi yakalanmadan kırpmam lazım:)))

canım drmuz hamılelıgımı ılk ogrendıgımden berı bıze ılıskıyı yasaklamıstı zaten..ılk 3 ayy...bende hemsıre oldugumdan mantıklı gelmemıtı bu dedıgı dınlemedık tabıkı..cok kasmamakla,zorlammakla bırlıkte 2 ayda 2 kere ılıskıye gırdık..esım benden daha tıtız davranıyor sagolsun...bebek daha onemlı dıyorr..cok sukur bı sıkıntım olmadı..kanlı akıntım olmustu bı kez sadce onunla da ılıskının hıc bı ortak yonu yoktu..yanı aynı zmanlarda olmadı...ama senın durumun daha onmelı tabı kıı..sen drnu dınlemelısınn..senın yasdıklarından bebek etkılenecek kadar guclu bı yaratık degıl sımıdıı..okyonusda bı kum tanesı annesı o...cok kucucukk...rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...

üst giyim konusunda sıkıntı yok zaten canım. Pantolonlarda sıkıntı ben dar paça oturan pantolon tercih ederim. Ama hamile pantolonları bana biraz klasik geldi. Bacak kısımları çok düz çok bol...

Canım benim ya, ne kadar zor olmalı
Ultrason aletiyle baştan popoya ölçüm yaptığında cihaz otomatik hesaplıyormuş. Doktorum da ona bakıp söylüyor. Genelde +/-1 gün oynuyordu bu sefer 4 gün önceye geldi nedense. Bir kaynakta ilk ölçümlerin baz alınması gerektiğini okumuştum, son aylarda yapısal özelliklerden dolayı yanıltıcı olabiliyormuş boy ölçümüne göre gün söylemek. ama sonuçta doktorum benden daha bilgilidir diyerek çok üstünde durmuyorum şimdilik :)

üst giyim konusunda sıkıntı yok zaten canım. Pantolonlarda sıkıntı ben dar paça oturan pantolon tercih ederim. Ama hamile pantolonları bana biraz klasik geldi. Bacak kısımları çok düz çok bol...

düşün o bacak bana olmuyor bacımm bu nasıl bacak yazın etek giyemem birbirine sürter kışın pantolon ağları incelir düşün kilolu değilim hamile pantolonu denedim tayt gibi oldu:)))

cnm sana şöle anlatayım önceki iki hamileliğimdede kanama yaşadım ve ilişki yasaklandı tabi bizde uyduk bu hamileliğim bize süpriz oldu oğlum küçük olduğu için pek istemedim başta aldıramadımda gönlüm el vermedi ona kıyamadım ama hani düşsede üzülmeyecektim 6.haftamda kanamam oldu dr. ilişki yasak dedi tabi bn isteksiz olduğum için açıkçası dikkat etmedim eşimede sölemedim yasak olduğunu ilişkiye girdik çok sık olmasada hiçbişeyde olmadı anlayacağın zaten yaşayacaksa yiçbirşey buna engel olmuo ama düşücekse ne yaparsan yap istersen kıpırdama tuvalete gitme düşüo çok kişide gördüm.belki anlattıklarım size tuhaf gelecek yadırgayacaksınız ama hamile olduğumu öğrendiğim anki hislerimi kimse anlayamaz cocuğum daha 2.5 yaşında ve çok iştahsız bn onun nazıyla oynuyorum hamileyken yemek yapamadığım için ona bakamıyıcam die çok üzüldüm ağladım ama şunu unuttumki allah bişey veriosa sebepsiz vermio kuvvette verio şimdi 11 haftalık oldum annem 1 ay yanımdaydı yemekleri o yaptı şimdi gitti bnde düzelmeye başladım bulantılarım azaldı yemek yapabiliyorum anlayacagın sakın hiçbirşey için üzülme sana bişey kötüde giibide gelse vardır bir hayrı senn için en iisidir belkide bebeğin umarım sağlıkla dünyaya gelir tabi hepimizinli

Aynen ben de dar paça sever oldum, klasik boru paça a olabilir ama bol ve ispanyol yakışmıyor bana. Hamile pantolonlarında da lcwdeki modellerde hep boldu paçalar.Bana 36 beden bol geldi zaten beli bile. Neyse tayt ve elbiseye devam
Bu arada kipadan 25-27 lira gibi fiyatlarla örgü elbiseler aldım diz boyu ya da diz üstü. Onlar da çok şık oldu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…