2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Gunaydin kizlarrr herkes icin guzel bibgun olsunn ins..PARMECIM basin saolsun...brnmde bi abim olucakmis ama olu dogmus...allah bizlere can vermiss

Günaydın kızlar..
Parmecim başın sağolsun çok üzüldüm inan okuyunca..
Dünüşüm daha iyi olmana sevindim, geldi geçti sorunsuz rahatsızlığın şükür

Çok önemli birşey yazmissin teşekkürler.

Bu arada otistik yerine spastik mi yazacaktin acaba?
Otizm sosyal gelişim bozukluğu sendromudur çünkü. Sonradan konusulduysa dikkate alma bu yazimi, daha geçmişi bitiremedim.

Son düzenleme:

kedicik peki nasıl oluyor atıyorum 5 dakika boyunca sğıyorum sadcee 10 cc çıkıyor, ve hemen göğsüm yumuşuyor, sonra birazcık daha devam ediyorum bu sefer hiç gelmiyoer süt
yani 10 dakika daha sağsam bi anda mı boşalıyo sonra nasıl oluyor bu hafta sonu ısrarla deniycem 20 dakika sağıcam
bu sağma konusunda ne kadar beceriksiz çıktım ben böyle ya

Kemana bayılıyorum canım benn. Mini mini kızların elline de çok yakışıyor idoşa da çok ykışır

Kaynar su candır :)
Çok geçmiş olsun olmaz inşallah bir daha....

Tamam sildim canımda zaten bi tane Msj vardı :44:şimdi yollayanikrdin
Dedim valla açtım ama bende ilk gün girdim sadece alışkanlık yok ya bide dün zaten hastalıkla hastaneyle geçti

Geçmişler olsun canim..
Ekledim ben de seni şimdi.

Burada instagrama da kaydoldumeltowsky şerefine :)) cizmeli_kedi diye bayiinizden isteyiniz

Kuzum bak aklinda olsun
Bi davranis söneceği zaman önce artarak gelir o anlarda gardını düşürme eğer yükseldiyse bil ki sonuca yakınsın eğitimde bize bunu ünide öğretmişlerdi
Şimdi sınıfta da kullanıyorum gerçekten de doğru

Son düzenleme:

Hayıt otizim. Odaklanma ile ilgili de sıkıntı varmış. Dr odaındaki trk bir nesneye odaklanmış. Birde oyuncaklara uzanırken dr bebeğin elinden tutmuş ve oyuncağı elletmiş. Normalde bunu yapmaması gerekir demiş. Yani bebeğin elinden tutup oyuncağı tuturuyoruz ya o olmaması gerekiyormuş. Bebeğin itiraz edip elini çekip kendi alması normalmiş. tabi 11 aylık bebek için bizim bebekler için değil.

Bahsettiğim arkadaşım çok titizdir. Hepimizi bebeklerimiz için titleniyoruz ama aşırı olammak gerekiyor. Bu kadar korurken zarar veriyor olmak çok acı. Hem çalışıp hem çılgınlar gibi süt sağar. Eve paketli gıda sokmaz. Büyük oğlu priinçle okuldatanıştı. Beyaz pirinç yemezhler. Blbirsürür ayrıntıya çok dikkat eder.

Gunaydin kizlarrr herkes icin guzel bibgun olsunn ins..PARMECIM basin saolsun...brnmde bi abim olucakmis ama olu dogmus...allah bizlere can vermiss

senin de başın sağolsun canım

Saol canim dünüşüm geçti gitti inş ya :) Selim nasıl uyku düzeni ne durumda üzmüyor inş seni

geçmişler olsun:)

Son düzenleme:
Günaydın tatlış umarım CNm :)
İki gündür çok iyi canım, bir öyle bir böyle bu çocuk. İdare edip gidiyoruz

Oyy maşallah kuzuma arada nefes Alman için izin çıkıyor inş devamlı olur dünüş

Tmam tatlış bende evi toparlıyorum biraz sonra açarım onaylarım hayırlı olsun instagramın CNm bende kayıt yapmıştım bi ara duruşum için bi ara bakıyom sadece kayıt oldum

bende de aynısı oluyordu yarım saat sağmam rağmen iki göğüsten sadece 20 cc süt çıkıyordu bebeğin gece ğündüz uyumuyor hep ağlıyordu biberonda almadığı için mamayı da kaşıkla zar zor verebildim bi kaç gündür vitamalt içiyorum iki gündür bebeğim gece uyumaya başladı ve göğüslerim sertleşmeye başladı süt dolduğunu farkediyorum sağmadım ama bebeğimden biliyorum aslında sağmaya korkuyorum o manzarayla karşılaşınca yıkıldığım için bi daha sağmak istemiyorum vitamaltın kilo aldırdığı yazılmış hep nette ama bebeğim için değer diyorum gerçekten süt getirdi

olur mu öyle şey ya beceriksizim falan deme olur bazen öyle alışırsın zamanla

nedense az önce klavyem çalışmadı yazamadım

20 dakika boyunca hiç bırakma canım
pompanın markası nedir bilmiyorum ama benimkinde ilk 2 dakika alıştırma evresi var onu 2 dakika boyunca kesmezsem sütüm güzel geliyor biraz daha değişik bir biçimde çekiyor daha sonra asıl sağma evresine geçiyor o zamanda ilk başlarını güzel sonrası yavaş yavaş geliyor
Azalir gibi olduğu ozaman barışın kokusunu düşünüyorum biraz daha idare ediyor gerçekten
ama az çıktı diye düşünme ve üzülme çünkü bebeğin çekişi gibi olmuyor ne de olsa duygusal durumlar bunlar aslında, makineyle bir olmuyor tabi.
bir yerde okumuştum sütün yapılışı aslında 10 dakika sürüyormuş yani 10 dakika bekledikten sonra yeniden deneyebilirsin.
memenin yumuşamasına gelince dördüncü yada 5 inci aydı sanırım bu evreden itibaren süt depolaması azaldığı için yumuşama oluyormuş ama bebek çektiği zaman tıpkı gözyaşıbın çağrıldığında geldiği gibi sütte çağrıldı zaman geliyormuş yani sütün bitti diye korkmamak gerekiyor.

günaydın kızlar..

bu aralar kendimi hem bedensel hem de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum :/ hayat enerjim yok sanki ya..oğlumla oynaşırken falan gayet iyiyim de mesela ağladığında çok sabırsız davranıyorum ve geriliyorum hemen.. eşim de bu aralar işten dolayı çok yoruluyor akşam 9 buçuk 10 dedin mi sızmış oluyor.. anlıyorum onu asla kızmıyorum ama işte ben kişisel tatminden mahrum kalıyorum son günlerde.. benim de erkenden uyuyasım geliyor ama işte kendimle kalmak için başka zamanım olmadığından Arda uyuduktan ve işlerimi hallettikten sonra oturuyorum öyle tv izliyorum ya da pc ye bakıyorum.. geçici bir dönem oldugunu biliyorum ama işte.. içimi dökmek istedim.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.. bir de şu kış varyaa kış... iyice bunaalıma sokuyor insanı..
Arda uyandı dönerim sonra yine.......

Günaydın canım.
2 gün önceye kadar bende öyleydim valla. Eşim uyursa benden önce deli oluyordum uyandırıyordum. Bildiğin uykusunu kıskanıyorum. Sürekli gergnlik zaten. Başka adam olsa çoktan birbirimize girmiştik, Allahtan idare ediyor. Dediğin gibi geçecek bu dönem ama biri cevap versin
Ne zamaan ??

İnsan psikolojisi ile her zaman cok ilgili oldum bak bu söylediğin cok dogru geliyor kulağa simdi gözlemlerim aklıma geldikçe harika bunu yazdım aklıma

kızlar merhabaaa

ikili test yaptıracagım fakat fiyatını merak ediyorum ben özelde kan ve ıdrar testıne 200 verdım ikili test kim bilir nekadar devlet hastanesinde yapılıyormu acep :))

Şu güneş kendini nerde gösteriyorsa şu an orda olmak isterdim...
Azicik ilgini dagitacak bi hobi bulabilir misin acaba? Takiydi orguydu boyamaydi falan... Çok iyi gelir kuzum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…