2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ayy canım benim olurmu heralde paylaşıcaksın ama uzun sürmesin bu halin güneş açmasada içinde açsın o güneş fındık içimsen hemencik toparlarsın kendinii hadi oturmayamı geldikk ayolll

Olmuş canim ekledim :)

ekledim seni canım ama hala bende görünmüyosunuzzz

Bence herkes geçmişi okusun konuşmasın böylece bende size yetişebilirim :)

teşekkürler canım hoş geldin sende :) benimkide emerken uyuyor gibi görünüyorda öyle değilmiş meğer yatağa koyunca kocaman açıyor o gözlerini çok komik oluyor

parmecim başınız sapolsunn benim annemde aynı kaderi yaşadı cnm.. abim doğmuş çook yakışıklı tombalak bişeymiş renkli gözlü falan.. sonra ateşlenmiş hastalanmış çook doktorlara götürmüşler ama olmamış sonra 12 yaşına kadar yaşamış ama konuşamamış.. sen burda yazınca rahmetli abim geldi aklıma.. tabi o abimden sonra Annem 3 erkek 6 kız daha doğurdu ve ben onların en sonuncusuydum :) Allah rahmet etsin inşallhh

Instagram

Video eklemeye çalıştım oldu mu ki

maşallah oğlumun adaşınaa çok tatlıı :)

aynı şeyleri yaşıyoruz demekki :) sizede maşallahh

canım bende bebek için tedavi gördüm ama bu düşündüğün şeyleri aklıma hiç getirmedim.. bence olumsuz düşünme şimdi yanında olan değerli emanetini sev doya doya :)

Hadi seninki erkek, iri yari diyelim. Benim kiz daha yeni 4 aylik oldu 8.5 kilo ben napiyim:) hem ben zayif bi bebekmisim. Babasina cekmis herhalde tombik olma konusunda.

olsun varsın tombik olsunlar :) napalımm

bende öyle diyorum anne sütündende obez olunmaz heralde :)

Hayatım bu sinir halini ne yapacağız?? Kızım çok dağınık diye bağırıyorum. Sonra pişman oluyorum çok. Birini okula yetiştirirken diğeri sanki canından can koparıyorlarmış gibi ağlar. Neyse ya, saldım gitti, yapabildiğim kadar:)) Tatlış seni ya, hiç kimseyi de atlamıyorsun, böyle sıra sıra alıntılar:)) Sen bence düzenli, planlı birisin. Ben başlıyorum okumaya, sonra alıntı yapayım diyorum, tekrar geriye dönmeler, bulamamalar:))

evet farkındayım siz daha bilgili olmalısınız nede olsa bu yollardan gectınız demi :))

Çooook uzun zaman oldu
İnan unuttum fiyatini :) 90 civariydi galiba ama emin değilim...

iş yavaşlatma yap anacim, ne de olsa bitmiyor isler. Kendi zevklerini araya sıkıştırıcan mecbuuuuur :)))

Görünürüz birkaç dkya kadar

Cadı arasta seni de gördüm

Son düzenleme:

Gecmisi okuyamiyrm canlar instagramdami ekliyosunz

KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik

KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Canım emin misin kesin mi yani belki hatalıdır test ? Kendin yaptıysan testi panik yapma hemen

Cnm testi tekrarla bnce...yada kan testi yptr aklima bsey gelmedi vla ...zor bi durum..bde ozle olucak ama korunmuyomuydunz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…