- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.061
Hehe tabiki cevap c öğretmen kedicik is basındadir ve parme onu opmektedir
Ilk defa basıma geliyor bilemedim. Ağzında pamukçuk yok. Boyle beyaz et parçası gibi bir çıkıntı oldu
ne bileyim kuzum yaa hobi dediğin boş zamanlarında yapabileceğin bişeydir sonuçta.. ve şimdi bana sorsalar şu meşhur "boş zamanlarınızda ne yaparsınız?" sorusunu cevabım biberon steril etmek,makineye bulaşıkları yerleştirmek ve çamaşır sermek olurdu sanırım
içinizi daraltmak istememiştim canımcım bunları yazarak aslında kendime kızdım sonradan.. mızıldanmak istemiyorum artık yaa ama tut tut nereye kadar :/ kendime gelmeden yazmycam artık tazelenip öyle gelcm buraya. yakıştıramıyorum kendime de bu halleri
Olmuş canim ekledim :)
geçmişten ancak gelebidim i3 gün yoktum epey birikmiş baktım bitmeyecek dünden itibaren okuayayım dedim ancak gelebildim
eşim izinde pazartesi günü anneme gittik çarşamba döndük iyi geldi ananesi dedesi dayısuı çok özlemişler kızımı :)
kendisi ve bebişi hasta olan arkadaşlara acil şifalar diliyorum...
bebişlerin hepsi çok güzel maşallah...
hamdolsun uyku problemimiz hiç olmadı bu yüzden ben kızıma bi yöntem uygulamıyorum acaba yanlışmı yapıyorum???
uyku zamanlarını kendi belirledi ve ben onun uykusunun geldiğini mızırdamasından anlıyorum emziriyorum ve emerken uykuya dalıyor birde ben çalışmıyorum bu yüzden üstünde durmadım emerken uyumasında bi sakınca görmedim ama ileride zorlar mı bu durum beni?
Doğduğunun 2. Gunu ölen bir ablam var o ayri Abi'm bizim aile icin tam bir trajedidir Canim ya
Doğduğunda ebe elinden düşürüyor yer musamba kayiyor kafası Duvara çarpıyor sakat kalıyor yuruyemiyor cok Zeki ve yakisikliymis anlata anlata bitiremez onu bütün sülale . 12 yadına kadar yaşıyor bir gun bir hastalanıyor anne ben yarın olcem diyor ertesi gun hakka kavuşuyor .
Ondan sonra babam kumar içkiye vermiş kendini sonra beni yapmışlar annem hep der sen doğacaksın sancım geldi kumar masasından alamadık babanı
Neyse gecmis zaman iste gömmüşler kalmış orda . Abim tabi kardeşimiz onun cok etkilenmiş onun ölümü ile iki Sene once yıllar sonra ilk kez bayramda memlekete gittik tüm aile . Abi'm dedi kalkın gidelim Erzincan'a belki buluruz mezarı bulamadık tabi
Kimsesiz bir cocuk mezarı bulduk oturduk dua ettik aglastik
Benimkinin de pek farkı yok seninkinden 3 buçuk aylıkken 8500 dü 3 gün sonra 4 aylık olacağız 9 olmuştur bacaklarım hissedio üstelik normal kiloda doğdu benimki 24 saat meme versem yok almam demez :) benim umudumda hareketlenince normale dönmesi şimdi çok tatlılar tombik tombik ilerde sıkıntı
adet olayım adet olayım diye bekleyeceksin deseydiler bana bundan iki yıl önce hadii canım sende diye gülüp geçerdim
benim ağrılı sancılı olur adetlerim.
ama daha öncede yazdığım gibi hormonlar vs sağdaki ağrı sancı bitmek üzere olan süt,,,eeeeeeeeee nerde kaldın diye endişe ediyorumm
4. tüp bebek tedavisinde kavuştum yavruma daha öncesinde iki kürtaj histeroskopi ameliyatları filan rahimimi fena yordular endişem bundan cnm. olurum elbet ama insanın ruhu yıpranmaya görsün hep kötüyü düşünüyor işte....
Hadi seninki erkek, iri yari diyelim. Benim kiz daha yeni 4 aylik oldu 8.5 kilo ben napiyim:) hem ben zayif bi bebekmisim. Babasina cekmis herhalde tombik olma konusunda.
Offf parmişim yaa valla çok zor iş Allah kolaylık versin. İşe yaramaya başlamasına sevindim canım inş mışıl mışıl uykuları olacak inci kuzumun. Ben bu konuda Allahın şanslı kullarındanım hanfendi kucakta uyumak istemiyor yatağında rahat ettiği için kucağımda mızırdıyo yatağına yatırınca susuyoEliyle bi uyuma pozisyonu yapıyo Banu Alkanın bebek modeli ahaha. Hep çekip koyacak oluyorum unutuyorum çekip koyayım uykuya dalmak için elini nasıl yaptığını bi ara
Off çok tatlı olmuş annesi bu gözlerine bayıldım iri iri maşallah Allah hepimizinkini nazarlardan , kem gözlerden korusun.
Maalesef tutmadı canım yaaAyrıca bugün sayenizde eve adana sipariş ettim
Canım ben de bez istemiyorum ondan sordum zaten bence o muşambamsılar daha kullanışlı. Meyve suyudur, yağlı çorbadır kolay kolay çıkmaz onla mı uğraşıcam
Suloz yatarayak güldürdün beni. Söze bak yalnız yatarayak ahaha
Canım maşallah sütün ne güzel yarıyo anne sütünden obez olmaz topaç maşallah yaa :)))
Ben de nette ikeaya çok rastladım yakından göremedim ama netten baya eğreti geldi:26:
Onun o şaşkın halini yesinler , maşallah Cook tatlısın kuzum sennn
Ne oldu canım son durum , geldi mı sagsalim
Coook gecmis olsuuun
Oy ne sevimlidir o gidişi simdi , azmine hayran kaldım, aceleci bebis
Allah kolaylık versin canım ya , biran önce düzene girer insallah
Aynennnn benn, had safhada gözaltı morluklari ve sinirli beden
Bu arada anne tarafım erzurumlu , bayılırım çağ kebaba
Gecmis olsun canım ya , Allah şifa versin
Bu arada ılker kilo konusunda aşmış , maşallah deyimde tosun olmus tam yemelik
Canım benim çocuklar o tahilli mamayı hic sevmemişti , tadı kötü heralde , hic yedirememistim
Napsın biblon canım biraz oynaştık ne güldü ne güldü evi toparladım beni izledi şimdide uykusu geldi işi bıraktım uyutuyorum dünüş hep onların keyfine göre
Zaten herşey onların keyfine göreBende yaklaşık 1 saattir uyutma savaşı veriyorum başardım sonunda
Bende ekledim seni kedicim birde parmişi :26:Olmuş canim ekledim :)
evet farkındayım siz daha bilgili olmalısınız nede olsa bu yollardan gectınız demi :))
ne bileyim kuzum yaa hobi dediğin boş zamanlarında yapabileceğin bişeydir sonuçta.. ve şimdi bana sorsalar şu meşhur "boş zamanlarınızda ne yaparsınız?" sorusunu cevabım biberon steril etmek,makineye bulaşıkları yerleştirmek ve çamaşır sermek olurdu sanırım
içinizi daraltmak istememiştim canımcım bunları yazarak aslında kendime kızdım sonradan.. mızıldanmak istemiyorum artık yaa ama tut tut nereye kadar :/ kendime gelmeden yazmycam artık tazelenip öyle gelcm buraya. yakıştıramıyorum kendime de bu halleri
ayy canım benim olurmu heralde paylaşıcaksın ama uzun sürmesin bu halin güneş açmasada içinde açsın o güneş fındık içimsen hemencik toparlarsın kendinii hadi oturmayamı geldikk ayolll
ekledim seni canım ama hala bende görünmüyosunuzzz
ayy canım benim olurmu heralde paylaşıcaksın ama uzun sürmesin bu halin güneş açmasada içinde açsın o güneş fındık içimsen hemencik toparlarsın kendinii hadi oturmayamı geldikk ayolll
ekledim seni canım ama hala bende görünmüyosunuzzz
Napsın biblon canım biraz oynaştık ne güldü ne güldü evi toparladım beni izledi şimdide uykusu geldi işi bıraktım uyutuyorum dünüş hep onların keyfine göre
Zaten herşey onların keyfine göreBende yaklaşık 1 saattir uyutma savaşı veriyorum başardım sonunda
Bende ekledim seni kedicim birde parmişi :26:
Niye bana ekleme talepleri gelmiyormeltemler kedicikim ekledim cucu ile sen de beni eklemişsin ama kimse yok ortada
Bende ekledim seni kedicim birde parmişi :26:
bende başardım hehe
Banada kabul talepleri gelmiyor canımNiye bana ekleme talepleri gelmiyormeltemler kedicikim ekledim cucu ile sen de beni eklemişsin ama kimse yok ortada
Ekleyemedim mi yoksa
Gecmisi okuyamiyrm canlar instagramdami ekliyosunz
Niye bana ekleme talepleri gelmiyormeltemler kedicikim ekledim cucu ile sen de beni eklemişsin ama kimse yok ortada
banada gelmiyokiii parmiş ayy çok sinir oldummmmm
Canım emin misin kesin mi yani belki hatalıdır test ? Kendin yaptıysan testi panik yapma hemenKIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Adasim cok ortak yonumuz cikiyor. Biz de hem anne hem baba tarafi Erzurumlu.
prgramı açınca altta yıldız var angycim. Keşfet. Orda arama butonuyla kullanıcı adını aratıp takip et diyorsunBen instagram indirdm kaydolcam bna biraz bilgi verin kizlar ekleme nasi oluyo
prgramı açınca altta yıldız var angycim. Keşfet. Orda arama butonuyla kullanıcı adını aratıp takip et diyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?