2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Devaminda insallah iyi haberler vardir cnm, Allah bundan baska dert gostermesin, yavrunla saglikli mutlu bir omur surun insallah...

Basiniz saolsun ne acidir kim bilir, mekani cennet olsun melek abinin.

maaşallah nasıl güzel boncuk gözleri var bu kuzunun :)
ileride çok can yakacak valla :)

Devaminda insallah iyi haberler vardir cnm, Allah bundan baska dert gostermesin, yavrunla saglikli mutlu bir omur surun insallah...

Basiniz saolsun ne acidir kim bilir, mekani cennet olsun melek abinin.

Öyle tabi insanoğlu her şartta kendini onarmayı şükür ki biliyor eskisi gibi olamasa da .
Teşekkür ederim .

Pompa nöbetinde geçmişi bitiremedim. Bugün beslenme saatleri şaşıran kızım uyumamak için çok direndi. En sonunda eşime dedim al şunu benden çok gerildim niyeyse. Rutin önemli gerçekten. Bide babası erken geldi(19 da bize erken oluyor) çocukda şaşırdı naapsın. Neyse iyi geceler

Parme'cim başınız sagolsun. Anne bana için ne büyük acıdır

Parmecim süper uygulamışsın. Bencede olaya yorum katmak şart. Burası Türkiye. Zaten kadın yapılmaması gereken yanlışları doğurduğu sonuçlarla birlikte yazmış. Ben kitabın tamamını okuyamadım henüz. Hamileyken çok azını okumuştum, doğumdan sonrada teyzem yanımdayken biraz daha okudum. Easy sıkıntılı gerçekten. Ama benim bilinçaltıma işlemiş herhalde benim kızım gündüzleri her iki beslenme arası hep uyudu son bir kaç güne kadar. 30-45 dk da olsa uyudu. Son zamanlarda bende erken yatırmaya çalışıyorum. Ama rutin denen şey günlerin birbirinin tekrarı olması demek. Bizde nerdeeee. Babamız bi 21 de gelir bi hiç gelmez yani dahada geç gelecek diye umudu keseriz. Sitemlerim sonucu dün akşamda 19 da geldi. Çocuk ne olduğunu şaşırdı. Tabi dün bende hatalıydım beslenme saatleri kaydı. Ama benim anladığım sonuç olarak bir düzen oturtacaksak ne kadar küçükken başarırsak o kadar iyi. Bide akşam gezmelerini (çocukla beraber) unutun gitsin.

Canım sana instagramdan istek gönderdim. Sanırım 3 sene önce kayıt olmuştum ama aktik olarak hiç kullanmadım bu vesile ile kullanmış olurum

Restoranlarda falan dikkat et çoğunlukla ikea oluyor. Gerçi sizin bölgede varmı bilmem. Ama vardır ya netten satış olayı sağolsun.

hadi kv yaşlı anlamazda bu adamlarda anlamayınca deli oluyorum...bişey olmaz olur mu, bizim kullandığımız kremlerin hepsinde paraben var

Canım üzme kendini yavrularımızı korumak için canımızı bile veririrz ama mikrop biryerden gelip bulaşıverir. Yapılacak birşey yok. Allah şifaversin.

Günaydın kızlar.
Bir arkadaşımız vardı bebekleri 11 aylık olduoturamıyormuş. Dün eşim konuşmuş. Oturamadığı için. Doktora götürmüşler ve çok sıkıntılı günler geçirmişler. Proflar proflar. Bir tanesi hemen otistik bu çocuk demiş yıkılmışlar. Ama şu anda fizik tedavi görüyormuş iyiye gidiyormuş kas gecşekliğiymiş. Ben de yattığı yataktandır dedim eşime. Gerçekten öyleymiş şu küçük sallanan yataklar varya. Adını bilemiyorum ben üç aylıkken görmüştüm bebeği onun içideydi kenarlarına yumuşak yastıklar koymuştu ve onda yatırıyordu. Gece de bunda yatıyor demişti. Elektirikli kendi sallanıyor. Neyse sorun oymuş. Çocuk hiç haraket etmediği için kasları gelişmemiş. Çok üzüldüm zor bir süreç. Annelik bazen abartılı şekilde korumaya itiyor bizi. Aman rahatetsin aman üşümesin aman aç kalmasın derken gelişmelerini engelleyebiliyoruz.

Arkadaşına üzüldüm açıkçası onun için çok zorbir durum olmalı umarım tez zamanda yavrusu düzelir.
Sallanan yataktan kasıt nedir canım? Beşik mi nasılbşr şey o? Benim kızımın da beşiği sallanıyor da?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…