- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.041
Napsın biblon canım biraz oynaştık ne güldü ne güldü evi toparladım beni izledi şimdide uykusu geldi işi bıraktım uyutuyorum dünüş hep onların keyfine göreİnşallah kuzum. Benim biblom napıyo :)
günaydın kızlar..
bu aralar kendimi hem bedensel hem de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum :/ hayat enerjim yok sanki ya..oğlumla oynaşırken falan gayet iyiyim de mesela ağladığında çok sabırsız davranıyorum ve geriliyorum hemen.. eşim de bu aralar işten dolayı çok yoruluyor akşam 9 buçuk 10 dedin mi sızmış oluyor.. anlıyorum onu asla kızmıyorum ama işte ben kişisel tatminden mahrum kalıyorum son günlerde.. benim de erkenden uyuyasım geliyor ama işte kendimle kalmak için başka zamanım olmadığından Arda uyuduktan ve işlerimi hallettikten sonra oturuyorum öyle tv izliyorum ya da pc ye bakıyorum.. geçici bir dönem oldugunu biliyorum ama işte.. içimi dökmek istedim.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.. bir de şu kış varyaa kış... iyice bunaalıma sokuyor insanı..
Arda uyandı dönerim sonra yine.......
İnsan psikolojisi ile her zaman cok ilgili oldum bak bu söylediğin cok dogru geliyor kulağa simdi gözlemlerim aklıma geldikçe harika bunu yazdım aklıma
Günaydın canım.
2 gün önceye kadar bende öyleydim valla. Eşim uyursa benden önce deli oluyordum uyandırıyordum. Bildiğin uykusunu kıskanıyorum. Sürekli gergnlik zaten. Başka adam olsa çoktan birbirimize girmiştik, Allahtan idare ediyor. Dediğin gibi geçecek bu dönem ama biri cevap versin
Ne zamaan ??
kızlar merhabaaa
ikili test yaptıracagım fakat fiyatını merak ediyorum ben özelde kan ve ıdrar testıne 200 verdım ikili test kim bilir nekadar devlet hastanesinde yapılıyormu acep :))
Rica ederim canım :)))
KPSS eğitim bilimlerinde de çok çikan bi sorudur
İnci çağla beşiğine yatirildigi zaman aglamaktadir. Annesi onu sakinleştirmeye calissa da aglamasi giderek şiddetlenir. Bu durum az sonra neyin olacaginin göstergesidir?
A) bu çocuk uyumicak
B) davrabis sönmek üzere, zafer yakın
Bil bakalim
Burda bi arkadaş 2.5 yaşında baleye vermiş ben zaten idoşun o elleri görünce direkt o geldi aklıma ben de kısmese vericem 2.5 yaşına gelince :)) Ne kadar erken başlarsa o kadar çok esner. Bir de parmakları çok uzun piyano için çok uygun piyano ve keman çalmasını istiyorum. Ben göndereyim o isterse devam eder , isterse bırakır :))
Beraber gitseniz keşke canım ya
Çooook güzel anlatmişsin ve çok iyi gidiyorsun. Uyarlamalarına bayildim.
Benim oğlanin uyku sorunu yoktu ama 1 haftadir gunduz çok az uyur oldu ve 2 gün önce de 2 saat sürdü gece uykusuna geçebilmesi.
Hal böyle olunca biz de dün sss pat yaptık ama seninki gibi karma şekilde. Kundak yapmadik. Emzik kullandik. Sss derken ara ara mizildandiginda yaptik. Sirtina da sadece (yan yatiyordu) kendini gerdirip huysuzlandiginda usul usul pıtladık.
Bizim oğlanda işin sırrı o dalana kadar yanından ayrilmamakmış. 20 dk falan beşiğinin başinda oturuyorum.
Onu da eşim keşfetti. Ben kendi dalabilsin ogrensin diye yatirinca odadan cikip ağladigi zaman dönüyordum emziği cikmiş oluyordu onu verip konuşmadan ve göz göze gelmeden çikiyordum. 5 6 defa tam totomu koyarken ağlamaya baslamisti son zamanlarda. Huylari değişiyor demek ki. Tam öğrendi derken başa donebiliyormuşuz.
Bunda da yan komşuya gidişimiz ve orada uyuyamamasinin etkisi oldu bence. Bozdum çocuğu((((
Neyse uzun yazdim belki faydasi olur birimize.
Az önce yatirdim başında beklemem ve dalmasi 10 dk sürdü. 2 3 kere içini çekiyor o zaman anliyorum dalmak üzere olduğunu. Patpatlamadim bu sefer. Mizildandiginda sssss dedim sustum, çok huysuzlanirsa karnini ya da sirtini hafifçe saat yönünde ovaladim.
İste boyle. Gitgide müdahaleyi azaltip gene kendi kendine uyur hale getirmeye calisicam planim bu. Fabrika ayarlarına geri dön
Geçmiş olsun canim bilemedim. Sut kristali gibi birşey mi yoksa pamukçuk ya da mantarimsi mi? Bebeğinin agzinin içi beyaz mi?
Harikasin canim devam....
günaydın kızlar..
bu aralar kendimi hem bedensel hem de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum :/ hayat enerjim yok sanki ya..oğlumla oynaşırken falan gayet iyiyim de mesela ağladığında çok sabırsız davranıyorum ve geriliyorum hemen.. eşim de bu aralar işten dolayı çok yoruluyor akşam 9 buçuk 10 dedin mi sızmış oluyor.. anlıyorum onu asla kızmıyorum ama işte ben kişisel tatminden mahrum kalıyorum son günlerde.. benim de erkenden uyuyasım geliyor ama işte kendimle kalmak için başka zamanım olmadığından Arda uyuduktan ve işlerimi hallettikten sonra oturuyorum öyle tv izliyorum ya da pc ye bakıyorum.. geçici bir dönem oldugunu biliyorum ama işte.. içimi dökmek istedim.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.. bir de şu kış varyaa kış... iyice bunaalıma sokuyor insanı..
Haklisin canım ama kaçırırsam icim rahat etmiyor , illa okuyacam
Gecen gün yatarak okurken uyuyakalmişım telf üstüme düşmüş
Bu arada instagram filan varsa meltowski yim orda da, ıvy ve rabarba yi ekledim az önce
Bir kere hatalı eksiği icin olmuştu kabarcık krem ve zeytinyağı ile gecti ona mı benziyor ?
Burebir katılıyorum dediklerine o yüzden ben esime hep diyorum eve erken gel evden çalış o da öyle yapıyor yedide evde genelde
Beraber gidemeyiz ya incinin düzenini bozmamam hem gecen sene nerdeyse on gun kalmıştık beraber gerek yok artık bence
Uyku konusunda cok haklisin arada yalpaladikca ayar çekmek lazım her cocuk kendine ozel dogru
Gece yalnız uykusuz kaldık bugun birden dörde kadar uyumadı ama ben bu gece gök sabır gösteremedim bence ondan Esım yorgundu
Sagol tatlım ve diğer başsağlığı dileyen herkes
Öyle Abi'm ablam annem babam cok etkilenmişler ben o kadar değil tabi görmedim olayı ama etkilerinden etkilendim diyebiliriz sonra iste ben dogunca zaten abimin egitimi cok iyi gidiyormuş zaten ist. Unı kazanacağı belliymis babam da egitime cok onem verir cocuklarim okusun diye tası tarağı toplayalım unutalım diye gelmişler buraya :)
hamileliğin hayırlı olsun ama sanırım yanlış geldin burası geçen ağustos ayında doğum yapmış olan annelerin buluşma yeri :)
Benimkininde elleri yüzünde hep uyurken ama o kadar kibar değil bildiğin ovuşturuyor yüzünü yada sanki ışıktan rahatsız olmuş gibi koluyla gözlerini örtüyor. Anasına çekmiş kızım kibar değil. O zaman diyorum ki bendeee uzakdoğu sporlarına göndereyim 3 yaşında falan. Anası çok istemiştide evden vize çıkmamıştı. Sen zaten herkesi dövmeye çalışıyorsun bari gücün yetmediği yerde fren yap diye :)) e orda da esner :))
günaydın kızlar..
Şu güneş kendini nerde gösteriyorsa şu an orda olmak isterdim...
Azicik ilgini dagitacak bi hobi bulabilir misin acaba? Takiydi orguydu boyamaydi falan... Çok iyi gelir kuzum.
Napsın biblon canım biraz oynaştık ne güldü ne güldü evi toparladım beni izledi şimdide uykusu geldi işi bıraktım uyutuyorum dünüş hep onların keyfine göre
Arada oluyor canım ya öle dönemler bizde daha sık tabigeçicek biliyoruzda işte zorluyo bazen kendimize zaman ayıramıyoruz ayırdığımız anlardada yorgun oluyoruz tv izlesek duşmu alsak makinayımı boşaltsak ozaman bile bize ait değil püf içim daraldı fındık için h.sonu güzel bişeyler yapalımda içimiz açılsın :)
Yaptim galiba parmeparme yim kedicik eklesene beni oluyor mü
Yaptim galiba parmeparme yim kedicik eklesene beni oluyor mü
olur mu öyle şey ya beceriksizim falan deme olur bazen öyle alışırsın zamanla
nedense az önce klavyem çalışmadı yazamadım
20 dakika boyunca hiç bırakma canım
pompanın markası nedir bilmiyorum ama benimkinde ilk 2 dakika alıştırma evresi var onu 2 dakika boyunca kesmezsem sütüm güzel geliyor biraz daha değişik bir biçimde çekiyor daha sonra asıl sağma evresine geçiyor o zamanda ilk başlarını güzel sonrası yavaş yavaş geliyor
Azalir gibi olduğu ozaman barışın kokusunu düşünüyorum biraz daha idare ediyor gerçekten
ama az çıktı diye düşünme ve üzülme çünkü bebeğin çekişi gibi olmuyor ne de olsa duygusal durumlar bunlar aslında, makineyle bir olmuyor tabi.
bir yerde okumuştum sütün yapılışı aslında 10 dakika sürüyormuş yani 10 dakika bekledikten sonra yeniden deneyebilirsin.
memenin yumuşamasına gelince dördüncü yada 5 inci aydı sanırım bu evreden itibaren süt depolaması azaldığı için yumuşama oluyormuş ama bebek çektiği zaman tıpkı gözyaşıbın çağrıldığında geldiği gibi sütte çağrıldı zaman geliyormuş yani sütün bitti diye korkmamak gerekiyor.
Çok güzel anlatmışsın kedicik. Ek olarak luboyf cum sende avent vardı sanırım. Kedicikin hazırlık dediğine aventin masajı tekabül ediyor. 2-3 dk masajı kullan. Sonra sağmaya geç. Bende aynısını kullanıyorum o yüzden söylüyorum. Bide bebeklerini tamamen sağarak doyuran med ve ben varız bildiğim kadarıyla. Onada sormuştum med de aynısını yapıyormuş. Biz sağarken göğsümüzü limon gibi sıkıyoruz. Ve en az 15 dk tek göğüs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?