2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah kuzum. Benim biblom napıyo :)
Napsın biblon canım biraz oynaştık ne güldü ne güldü evi toparladım beni izledi şimdide uykusu geldi işi bıraktım uyutuyorum dünüş hep onların keyfine göre

Arada oluyor canım ya öle dönemler bizde daha sık tabi geçicek biliyoruzda işte zorluyo bazen kendimize zaman ayıramıyoruz ayırdığımız anlardada yorgun oluyoruz tv izlesek duşmu alsak makinayımı boşaltsak ozaman bile bize ait değil püf içim daraldı fındık için h.sonu güzel bişeyler yapalımda içimiz açılsın :)

İnsan psikolojisi ile her zaman cok ilgili oldum bak bu söylediğin cok dogru geliyor kulağa simdi gözlemlerim aklıma geldikçe harika bunu yazdım aklıma

Rica ederim canım :)))
KPSS eğitim bilimlerinde de çok çikan bi sorudur
İnci çağla beşiğine yatirildigi zaman aglamaktadir. Annesi onu sakinleştirmeye calissa da aglamasi giderek şiddetlenir. Bu durum az sonra neyin olacaginin göstergesidir?
A) bu çocuk uyumicak
B) davrabis sönmek üzere, zafer yakın

Bil bakalim

valla cnm benim halet-i ruhiyem havanın durumuna göre değişkenlik gösteriyor resmen! :) güneş açsa ben de açılacağm eminim yaa ayrıca evet çok şükür benimki de anlayışlı bu durumlarda. gerçi son zamanlarda ikimiz de birbirimizi idare ediyoruz.. gerginliğin başlamasına fırsat vermeden birisi susuyor mesela.. yoksa ohoo ne hengameler yaşanırdı valla..

kızlar merhabaaa

ikili test yaptıracagım fakat fiyatını merak ediyorum ben özelde kan ve ıdrar testıne 200 verdım ikili test kim bilir nekadar devlet hastanesinde yapılıyormu acep :))

hamileliğin hayırlı olsun ama sanırım yanlış geldin burası geçen ağustos ayında doğum yapmış olan annelerin buluşma yeri :)

Hehe tabiki cevap c öğretmen kedicik is basındadir ve parme onu opmektedir

Benimkininde elleri yüzünde hep uyurken ama o kadar kibar değil bildiğin ovuşturuyor yüzünü yada sanki ışıktan rahatsız olmuş gibi koluyla gözlerini örtüyor. Anasına çekmiş kızım kibar değil. O zaman diyorum ki bendeee uzakdoğu sporlarına göndereyim 3 yaşında falan. Anası çok istemiştide evden vize çıkmamıştı. Sen zaten herkesi dövmeye çalışıyorsun bari gücün yetmediği yerde fren yap diye :)) e orda da esner :))

Ilk defa basıma geliyor bilemedim. Ağzında pamukçuk yok. Boyle beyaz et parçası gibi bir çıkıntı oldu

Kıyamam dünüşcan hepsi geçecek kuzum. Hep aynı sorunlar tüm hayatımız kısıtlandı. Ha dediğimizde bi yerlere giderdik eskiden, arkadaşlarla kahve sigara keyfi yapardık, ne istersek yer içerdik, sinemaya gidebilirdik. Şimdi bunlar pek mümkün değil ama büyüyecekler, o zaman en azından bu saydığım şeyleri yapabilicez. Dayan dünüş gendini deslim etme

Bende senş ekledim meltowski instagramdan ama benim adım yaxıo instagramda :) kabul edersiin bebeğimin fotosu var profilimde

Bilemiyorum ki belki gece uykuluyken hatalı emzirdim

Ahaha ay dövüşçü yapçak kızı gönder canım gönder ezdirmesin kendini

Fİndikim ya aklimdaki Fundaya gencecik çiti piti nesr dolu guzeller güzeli taze anneye hic uymuyor bunlar
Sende bundan rahatsızsin zaten ne olur cok uzatma bu karamsar havayı
Seni cok seviyoruz ki biz ama

Şu güneş kendini nerde gösteriyorsa şu an orda olmak isterdim...
Azicik ilgini dagitacak bi hobi bulabilir misin acaba? Takiydi orguydu boyamaydi falan... Çok iyi gelir kuzum.

ne bileyim kuzum yaa hobi dediğin boş zamanlarında yapabileceğin bişeydir sonuçta.. ve şimdi bana sorsalar şu meşhur "boş zamanlarınızda ne yaparsınız?" sorusunu cevabım biberon steril etmek,makineye bulaşıkları yerleştirmek ve çamaşır sermek olurdu sanırım

içinizi daraltmak istememiştim canımcım bunları yazarak aslında kendime kızdım sonradan.. mızıldanmak istemiyorum artık yaa ama tut tut nereye kadar :/ kendime gelmeden yazmycam artık tazelenip öyle gelcm buraya. yakıştıramıyorum kendime de bu halleri

Çok güzel anlatmışsın kedicik. Ek olarak luboyf cum sende avent vardı sanırım. Kedicikin hazırlık dediğine aventin masajı tekabül ediyor. 2-3 dk masajı kullan. Sonra sağmaya geç. Bende aynısını kullanıyorum o yüzden söylüyorum. Bide bebeklerini tamamen sağarak doyuran med ve ben varız bildiğim kadarıyla. Onada sormuştum med de aynısını yapıyormuş. Biz sağarken göğsümüzü limon gibi sıkıyoruz. Ve en az 15 dk tek göğüs.

Ama sürekli değil masaj gibi bırakıp bırakıp tekrar sağıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…