- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.081
anacım ben sana özel mesaj göndremiyorum ya
Separate multiple user names with a semi-colon ';' hata veriyo
şimdi oldu sanırsam bir daha dener misin
KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Kulllanici isimlerinizi bna gonderirsnz sevinirmm
Parma kedicik ekledim sizi bende değiştirdim ismi "barrakaa" varya o benim işte :))
günaydın kızlar..
bu aralar kendimi hem bedensel hem de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum :/ hayat enerjim yok sanki ya..oğlumla oynaşırken falan gayet iyiyim de mesela ağladığında çok sabırsız davranıyorum ve geriliyorum hemen.. eşim de bu aralar işten dolayı çok yoruluyor akşam 9 buçuk 10 dedin mi sızmış oluyor.. anlıyorum onu asla kızmıyorum ama işte ben kişisel tatminden mahrum kalıyorum son günlerde.. benim de erkenden uyuyasım geliyor ama işte kendimle kalmak için başka zamanım olmadığından Arda uyuduktan ve işlerimi hallettikten sonra oturuyorum öyle tv izliyorum ya da pc ye bakıyorum.. geçici bir dönem oldugunu biliyorum ama işte.. içimi dökmek istedim.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.. bir de şu kış varyaa kış... iyice bunaalıma sokuyor insanı..
Arda uyandı dönerim sonra yine.......
Bana kimseden ekleme talebi gelmedi ya da ben göremiyorum
Bir tek kedicik ekleyebilmiş beni
((ben de aynı senin gibi hissediyorum, bebeğime yansıtmamaya çalışıyorum ama zor oluyor. Bu aralar biraz da mızmızlığımız üzerinde, o kadar kasıyorum ki kendimi ağlıyacak diye, dişlerim ağrıdı artık geçen sıkmaktan. Eşim tabi ağlayacak bebek o diyor, sürekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendime, herkes çocuk büyütüyo sakin ol diyorum ama bir yere kadar oluyor. Püfff, geçecek , geçecek...
Kedicik ekledim seni, bakıyorum geçmişe bulabildiklerimi ekliyorum instagrama.Kaynar su candır :)
Çok geçmiş olsun olmaz inşallah bir daha....
Geçmişler olsun canim..
Ekledim ben de seni şimdi.
Burada instagrama da kaydoldumeltowsky şerefine :)) cizmeli_kedi diye bayiinizden isteyiniz
Kuzum bak aklinda olsun
Bi davranis söneceği zaman önce artarak gelir o anlarda gardını düşürme eğer yükseldiyse bil ki sonuca yakınsın eğitimde bize bunu ünide öğretmişlerdi
Şimdi sınıfta da kullanıyorum gerçekten de doğru
Bana kimseden ekleme talebi gelmedi ya da ben göremiyorum
Bir tek kedicik ekleyebilmiş beni
Elif ecenin annesi ekledim senide:))Ben de varım ig de. serbirelec. Isteyen ekleyebilir. Talep onaylı değil isteyen direkt takibe alabilir :))
Tatlım sen bu olaya şükret bence..Benimkiler mamayı içmiyo diye için şeker atmışlar!!!Kızlar kvdem oğlum kakasini yapsın duye dove kremle göbeğini ovmuş. Te allahım uyuz oldum dedımki anne ben bebek yağ sürüyorum başkabişey kullanmıyorum biley olmazmış. Kocamlada smyledım sürülmez 4 aylık o daha ddim.onun anası ya ya yapan bişey olmaz dedi ben yapsam kırk tane laf söylerdi. Ne pısırık adam ya bişey dıyemıyor valla uyuz oldum . Ya aynı şeyi kendi annem yapsa çoktan kalbini kırmıştım valla .
Evde yapılan testlerdense sonuç yanlış olabilir.. Kan testi yaptırmadan kendini yıpratma.. Kızma bana ama olmadan tedbirini alacaktın. Hem olduysada sevin. Rabbim sana bi melek çınarada bi kardeş verdi. Biraz erken ama...KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Aynı sıkıntılar hep...ne kadar da benziyoruz birbirimize... Eşimin işleri fena yoğun 8.30-9 dan önce gelemiyor. eve yorgun geliyor..koltuklarda sızıp kalıyor. Oğlum bu ara fena mızmız!Dün gece 2de yatıp sabah 8de kalktı.Ağlamaktan çatladı.Yüzünü gözünü tırmaladı hep.Acep diş mi çıkaracak. off ooof! Dilinden de anlamıyorum ki bazen((ben de aynı senin gibi hissediyorum, bebeğime yansıtmamaya çalışıyorum ama zor oluyor. Bu aralar biraz da mızmızlığımız üzerinde, o kadar kasıyorum ki kendimi ağlıyacak diye, dişlerim ağrıdı artık geçen sıkmaktan. Eşim tabi ağlayacak bebek o diyor, sürekli bunu hatırlatmaya çalışıyorum kendime, herkes çocuk büyütüyo sakin ol diyorum ama bir yere kadar oluyor. Püfff, geçecek , geçecek...
2 tane farkli test yaptim kesin zaten kendimde bi farklilik hissetmistim adet gunum gecmisti ben bittimCanım emin misin kesin mi yani belki hatalıdır test ? Kendin yaptıysan testi panik yapma hemen
Korinuyorduk canim prezervatifle anlamadigimda o yaCnm testi tekrarla bnce...yada kan testi yptr aklima bsey gelmedi vla ...zor bi durum..bde ozle olucak ama korunmuyomuydunz
Kan testi yaptirdin mi canim?
Burada bir arkadaşimizin şu çizgili testi hatali cikmisti...
Gittim baske test aldim sonucu gorunce badka markada 2 cizgi ben yandim bittim olmrk istiyorum su an inanamiyorum ruya oldun bu uyaniyim ve gecsin lutfen
Ekledimmmm :)
Gönderiyorum angy
Kedicik ne ettin bildirim bombardımanına tuttun beni hahaha:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?