2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bizimki geçen aşıya gittiğimizde boyunu ölçerlerken bi başladı, çığlık çığlığa bir saat emzirme odasından çıkamadım, tam sakinleşiyo biri giriyor, biri ağlıyo, birinin telefonu çalıyo yine başlıyor, en son doktor geldi emzirme odasına kadar orda yaptı aşıyı. Ya bi de bizimki çok yabancılıyor başkalarını doktor daha erken onun için dedi ama bence yabancılıyor.
 
kızlar merhabaaa

ikili test yaptıracagım fakat fiyatını merak ediyorum ben özelde kan ve ıdrar testıne 200 verdım ikili test kim bilir nekadar devlet hastanesinde yapılıyormu acep :))

Devlet hastanesinde ücretsiz yapılıyor canım


Bu arada birden instagram hesabım coştu , unutmuştum doğumdan beri iyi oldu valla
 
Ben de giris yapmadan takip edenlerdendim konuyu ama instgram hesaplarinizi soyleyince dayanamadim kim oldugumu bilin diye haber edeyim dedim :) 5 agustos dogumluyuz biz de. Ama instagram pek kullanmiyorum zamaninda ekledigim fotolar var okadar. Nickimle ayni zaten anlarsiniz :)
 
pişşşttt ıg face bırakında bana kabak mücverinin tarifini verin geçen kabak oymuştum içlerini atmadım 2 gündür dolaptalardı isyan ettiler artık elimde olan malzemelerle bişeyler yapacam mecbur yeşillik olarak maydonoz ve taze soğanım mevcut varmı değişik tarifi olan ?
 

At İcine ne istersen Dereotuda yakışır un koy sulanır simdi o pulbiber peynir patates rendeleyebilirsin istersen
 


Tembel işi, sarimsakli yoğurda ativer :)))
 
At İcine ne istersen Dereotuda yakışır un koy sulanır simdi o pulbiber peynir patates rendeleyebilirsin istersen

Tembel işi, sarimsakli yoğurda ativer :)))




dereotum kalmadı abla maydonozda olur heralde dimi :)
sarımsaklı yoğurta bayılırımda kocam sevmez belki neyse sağolun canlar bende oğlumu uyuttum mutfağa geçiyorum ..
 



Çok üzüldüm çok geçmiş olsun. Ben banyo yaptıracağım gün suları kaynatıp soğutuyorum yani banyo yaparken bile direkt
çeşme suyu kullanmıyorum şimdi iyice pimpiriklendim banyoyu da yi suyla mı yaptırsam acaba?
 
Çocuk cerrahı muayenede olmadığını söylesedi ultrasonda var çıktı, hergün ultrasona geliceksiniz 1 mlilim bile artış olsa ameliyata alırız dediler.
4. Gün 0.5 milim artış var ameliyat dediler ama benim içimden bir ses ameliyatın çözüm olmadığını söylüyordu bütün sorumluluk bana ait diyerek ameliyatı redettim. araya tanıdık vs koyarak bir doçente gittik o da ameliyat dedi ama çok ısrar etmiyorum sizi birde profesor nüvit hoca görsün diye randevu alamadığım profesöre kendi bizzat bizi götürdü. Nüvit hoca ultrason kağıtlarına bakmadan önce ozanı muayene etti ultrasona güvenmiyorum ben o kağıtları değil bebeği esas alırım dedi ve aynı benim hissettiğim gibi ameliyatın çözüm olmadığını pilor kalınlaşması olduğunu ama bunun altında başk sebep olduğunu söyledi. Kitapta yazanla gerçek hayatta olan farklıdır ve her bebeğin durumu kendine hastır 3gün sonra tekrar gelin eğer bu 3 günde kilo alamazsa yine ameliyat dedi ve 3 gün sonra 40 gram aldığı için ameliyattan kurtulduk. Ama çıkarken nüvit hoca bu çokzor bir durum gün gelicek keşke ameliyat olsaydı diyceksin dedi ve haklı çıktı bazen diyorum keşke ameliyatla düzelseydi diye.Burda birkaç satırla yazdığım o günlerin ne kadar zor geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bunu Allah korusun eğer size de bir konuda ameliyat derlerse hemen kabul etmeyin hem iç sesinize hem de başka doktorlara danışın demek için bu kadar ayrıntılı yazdım. Sağlık konusunda tekbir sebep sonuç yok kesin olarak çözüm olduğuna emin olmadıkça ameliyat çok büyük risk. ( anestezi , hastane mikrobu, enfeksiyon vb)
Ameliyattan kurtulduk ama kusmamız ve doktor hastane olaylarımız devam ediyor
Onları da yarın yazarım

Çoklu alıntı yapmayı biri yazabilir mi ben bulamadım nasıl yapıldığını
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…