- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.101
O zaman senden de bol bol tatlı tatlı resimler bekliyorummmmama çok tatliiiiiiiii dayanamadim
Bizimki geçen aşıya gittiğimizde boyunu ölçerlerken bi başladı, çığlık çığlığa bir saat emzirme odasından çıkamadım, tam sakinleşiyo biri giriyor, biri ağlıyo, birinin telefonu çalıyo yine başlıyor, en son doktor geldi emzirme odasına kadar orda yaptı aşıyı. Ya bi de bizimki çok yabancılıyor başkalarını doktor daha erken onun için dedi ama bence yabancılıyor.Tatlım sen bu olaya şükret bence..Benimkiler mamayı içmiyo diye için şeker atmışlar!!!
Evde yapılan testlerdense sonuç yanlış olabilir.. Kan testi yaptırmadan kendini yıpratma.. Kızma bana ama olmadan tedbirini alacaktın. Hem olduysada sevin. Rabbim sana bi melek çınarada bi kardeş verdi. Biraz erken ama...
Aynı sıkıntılar hep...ne kadar da benziyoruz birbirimize... Eşimin işleri fena yoğun 8.30-9 dan önce gelemiyor. eve yorgun geliyor..koltuklarda sızıp kalıyor. Oğlum bu ara fena mızmız!Dün gece 2de yatıp sabah 8de kalktı.Ağlamaktan çatladı.Yüzünü gözünü tırmaladı hep.Acep diş mi çıkaracak. off ooof! Dilinden de anlamıyorum ki bazen
kızlar merhabaaa
ikili test yaptıracagım fakat fiyatını merak ediyorum ben özelde kan ve ıdrar testıne 200 verdım ikili test kim bilir nekadar devlet hastanesinde yapılıyormu acep :))
Fistiklar IG.de eklemiş olanlar profillerinde buradaki nicklerini yazabilirler mi korkunç karişiyor herşey
Ben ismimi buraya yazayım:)) ismi başak olan benim kedicik. Senin takipçilerinden nicklerini yazan herkesi ekledim bu arada:)
Fistiklar IG.de eklemiş olanlar profillerinde buradaki nicklerini yazabilirler mi korkunç karişiyor herşey
Yeriz onuuuu
Ben de varım ig de. serbirelec. Isteyen ekleyebilir. Talep onaylı değil isteyen direkt takibe alabilir :))
Med'cim o borek midir ekmek midir nedir bir resim var. Nedir arkadasim o oyle? Akillara ziyan
Dızmana canım :)) Tatar maması hahaha :) annem harika yapar. Ben yeme kısmında iyiyim :)) senin ig adın ne cnm?
pişşşttt ıg face bırakında bana kabak mücverinin tarifini veringeçen kabak oymuştum içlerini atmadım 2 gündür dolaptalardı isyan ettiler artık elimde olan malzemelerle bişeyler yapacam mecbur yeşillik olarak maydonoz ve taze soğanım mevcut varmı değişik tarifi olan ?
Yalniz videoları sıkıştırıp 15 sn lik kısmı gösteriyor galiba sadece püf saçma
Aaaa öyle miymis? Hmm tuh ;(
Bu arada yarin misafir gelecek ben hala pinekliyorum hadi ben kaçtim :)
BEnimde kocis geldi dolma yapmaya gidiyorum görüşürüz sonra
pişşşttt ıg face bırakında bana kabak mücverinin tarifini veringeçen kabak oymuştum içlerini atmadım 2 gündür dolaptalardı isyan ettiler artık elimde olan malzemelerle bişeyler yapacam mecbur yeşillik olarak maydonoz ve taze soğanım mevcut varmı değişik tarifi olan ?
At İcine ne istersen Dereotuda yakışır un koy sulanır simdi o pulbiber peynir patates rendeleyebilirsin istersen
Tembel işi, sarimsakli yoğurda ativer :)))
kızlar, iyi sabahlar. ayrı ayrı alıntı yapamadım. yani beceremedim. temennileriniz için teşekkür ederim. doğum olduktan sonra benim bebek memeyi almadı. daha doğrusu emmedi sadece uyudu. topuk kanı almak için doktor yarım saat uğraştı uyansın diye. bu esnada emmez ise sarılık olur dediler. ben emziremiyorum, bebek emmiyor... sabah altıda doğdu..öğlene kadar uğraştık. göğüs ucu yok dedi ebe ondan almıyor. sonra bu silikon ucu aldık. öyle başladık..
ya ben her hafta bir tane kullanıyordum ve atıyordum.ve sadece musluk suyunda yıkıyordum. sudan mı yoksa silikondan mı bilmiyorm ama olmuş işte.. son bir haftadır ishaldi, huysuzdu,uykusunda ağlıyordu. normalde 10 gibi uyurdu. gece ikilere kadar uyuyamıyordu yavrum...ilacı kullanmaya başladık:flagyl. verdiğim ilk saat ağlıyor ama sonra huzurlu. Allaha şükür. keşke ablamı annemi dinleyip hiç başlamasaydım. ablam demişti kikendi göğsiünü açtı ve gösterdi; ben iki çocuk emzirdim. seninki de eşşek gibi emecek dedi:) ama ben emziremediğim için başladım. bebeği ben, göğsümü ablam, bebeğin kafasını annem tutuyordu:))) ben beceriksizdim. öyle işte.. musluk sularına dikkat!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?