2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Merhaba güzel ağustos anneleri;

bebeğime ilk sahip olduğum andan beri sizleri takip etmekteyim sadece 1 kere hamileliğimde yazma fırsatı buldu.Bundan sonra eğer kabul ederseniz bolbol yazmayı çok istiyorum.
16 ağustos doğumlu 8 kg 65 cm boyunda bir Poyraz ım var :)Malesef kş 1 hafta önce çalışmaya başladım.Sizlere birkaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim.

Çalıştığım için sütüm iyice azaldı ne yaptıysam artmıyor önceden de azdı zaten o yüzden sağım yapamıyorum hiç gelmiyor gündüzler oğlumu formül mama ile beslenior gece ve akşamları emzirmeye çalışıyorum ama devamlı itiraz halinde sizce ek gıdaya ufak ufak başlamalımıyım muhallebi gibi.
Diğer sorum ise bebeğim daha dönemiyor ama kendini sağa sola ve aşağı kaydırıyor halen daha yn yatırma yastığı kullanıyorum sizce doğrumu sizler napıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim...

Bende bende Ayy Harika olur evede piyano alirim zaten cok severim kizinmda konser verir ins canim biz gerekeni yapalim secim onlarin sosyal bi kiz olsun ya herseyi azda olsa hobi olarakta olsa bilsin

Piyano almadan önce org vs gibi basit şeylerle başla istersen malum piyano pahalı bir şey benim eşimin ailesi abisi için almış özel öğretmen tutmuşlar vs ama bir gün bile oturup çalmamış, ama eşim kimse söylemeden kendi kendine öğrenip çalmaya başlamış.
Tabii seçenekleri olsun ama eğer gerçekten ilgisi varsa o konuya yatırım yapılmalı bence. İnşallah hayalin gerçek olur !

canım hemen alıcak değilim zaten eğer öle bi yeteneğe sahipse önce kursuna gidicek tabikii baktım bu konuda yetenekli ozaman yaniiibiliyorum öle şap diye alımcak bişey değil zaten hocası yönlendirir

cok cok gecmis olsun

Masallah canim ne guzel bakiyor oyle... boncuk boncuk
Gecmis olsun... silikon ucu kaynamis suyla yikamiyormusun. Ben ilk zamanlar kullandim kaynamis suyla yikayip kuruluyordum.
canım adanalıyım demişşin adana da mı oturuyorsunuz doktorunuz kim ii bi doktora benziyo
Yok canim nevsehirdeyim. Adanada gorumcem memnun doktorundan ismini ogrenir yazarim.
Ona da bakayım canım cidden fiyatı da uygunmuş. Oturmama ihtimaline karşı pahalı bişey alıp almama konusunda kararsızım zaten. Benim şu sandalye de çok hoşuma gitti

Eki Görüntüle 894163
Bizde bakmaya basladik acaba yuksek olmasimi iyi alcak olmasimi. Bunlar bana cok yuksek geldi. Dusmezler mi bunun icinden tecrübeli anneler bize biraz bilgi verin bu konuda:)))
Aci bir durum zor gunler yasamis ailen basiniz sagolsun canim.

KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Gecen ayni seyi ben yasadim. Evde yapilan teste pek guvenme cift cizgi cikti. Kanda baktirdik birsey yok. Belki idrarda hala hamilelik hormonu gorunuyordur. Sen telaş yapmadan kan testi yaptir.
Eki Görüntüle 894587
Kızlar bu da benim yakışıklı.. Teyzelerinin ellerinden öper
Masallah kuzuma bizde onu öperiz.
Yasadiklarin cok zor canim. Insallah hersey yoluna girer. Sorunsuz guzel gunler yasarsiniz. Bebegin sagligina biran önce kavusur insallah

Aybike'cim

Takip ettigim bir blog vardi ayni zamanda blogun sahibinin face de de grubu var onu da takip ediyorum.

Ayni kisi Giderek artan alerji, egzama, süt alerjisi gibi konularda bilgi ve tecrübe paylaşımını kolaylaştırmak için BYBO - Alerji grubunu kurmus. Amac hazır gıda/ kimyasallardan uzak, bebeklerin bağışıklığını güçlendirecek önerilerin paylaşilabilecegi bir ortamı yaratmak. Henüz grup çok yeniymis.

Ilgini cekecegini dusundum

https://www...................../BYBOAlerji/

parmişkomm oldumu şimdiii ya dolmiş burda cucu makarneks yesin sen dolmişler yap
peynirlisini denedim fena değil ama dişimin kovuğunu doldurmadııı
Hahaa . Domates soslusunu dene kuzum o güzel.
canım hemen alıcak değilim zaten eğer öle bi yeteneğe sahipse önce kursuna gidicek tabikii baktım bu konuda yetenekli ozaman yaniiibiliyorum öle şap diye alımcak bişey değil zaten hocası yönlendirir

Her konuda yeteneklidir benm gelinimm

Yaa piyano alırız diye görünce eşimin babası aklıma geldi adam abisi bebelken saz gitar ud kanun keman ve piyano almış eve koymuş,

Böyle çılgın!? Bir adammış rahmetli . Sizin böyle yapmıyacağınızı msjı yolladıktan sonra anladım ancak

Beni de ilgilendiriyor bu konu ama link açılmıyor ayrı satırlarda yazarak verir misib adresi bir daha lütfen

Canım minimum 2 paket ideali 3 paket :)

Afiyet olsun

kesmedi valla cnm denemek için almıştım o yüzden 1 paket aldım

Tatlım inci bugun cok huysuz Esım geldi o ilgileniyor o olmasa bizde yumurtali patatese yalım olurduk bugun

ahh be incim noldu
afiyet bal olsun incime süt olsun canım benim
Hahaa . Domates soslusunu dene kuzum o güzel.

Her konuda yeteneklidir benm gelinimm

tımam bu h.sonuda ondan alıyım dünüş ama 3 paket anca keser
yeteneklidir kuzucum neyse size kırgınız ama bilahere aramızda halledelim puhahha
Nutella candır :)

ahh ahh hemde ne can sürekli çeken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…