- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.121
Bende bende Ayy Harika olur evede piyano alirim zaten cok severim kizinmda konser verir ins canim biz gerekeni yapalim secim onlarin sosyal bi kiz olsun ya herseyi azda olsa hobi olarakta olsa bilsin
BEnimde kocis geldi dolma yapmaya gidiyorum görüşürüz sonra
Parme'cim sen de bayagi becerikliymissin yaaa. Dolma falan. Aksama sendeyim :) Emel'e gider gibi otogardan 3 numarali dolmusa binmeme de gerek yok. Maksimum 10 dk.
Afiyet olsun
parmişkomm oldumu şimdiii ya dolmiş burda cucu makarneks yesin sen dolmişler yap
peynirlisini denedim fena değil ama dişimin kovuğunu doldurmadııı
parmişkomm oldumu şimdiii ya dolmiş burda cucu makarneks yesin sen dolmişler yap
Piyano almadan önce org vs gibi basit şeylerle başla istersen malum piyano pahalı bir şey benim eşimin ailesi abisi için almış özel öğretmen tutmuşlar vs ama bir gün bile oturup çalmamış, ama eşim kimse söylemeden kendi kendine öğrenip çalmaya başlamış.
Tabii seçenekleri olsun ama eğer gerçekten ilgisi varsa o konuya yatırım yapılmalı bence. İnşallah hayalin gerçek olur !
Çocuk cerrahı muayenede olmadığını söylesedi ultrasonda var çıktı, hergün ultrasona geliceksiniz 1 mlilim bile artış olsa ameliyata alırız dediler.
4. Gün 0.5 milim artış var ameliyat dediler ama benim içimden bir ses ameliyatın çözüm olmadığını söylüyordu bütün sorumluluk bana ait diyerek ameliyatı redettim. araya tanıdık vs koyarak bir doçente gittik o da ameliyat dedi ama çok ısrar etmiyorum sizi birde profesor nüvit hoca görsün diye randevu alamadığım profesöre kendi bizzat bizi götürdü. Nüvit hoca ultrason kağıtlarına bakmadan önce ozanı muayene etti ultrasona güvenmiyorum ben o kağıtları değil bebeği esas alırım dedi ve aynı benim hissettiğim gibi ameliyatın çözüm olmadığını pilor kalınlaşması olduğunu ama bunun altında başk sebep olduğunu söyledi. Kitapta yazanla gerçek hayatta olan farklıdır ve her bebeğin durumu kendine hastır 3gün sonra tekrar gelin eğer bu 3 günde kilo alamazsa yine ameliyat dedi ve 3 gün sonra 40 gram aldığı için ameliyattan kurtulduk. Ama çıkarken nüvit hoca bu çokzor bir durum gün gelicek keşke ameliyat olsaydı diyceksin dedi ve haklı çıktı bazen diyorum keşke ameliyatla düzelseydi diye.Burda birkaç satırla yazdığım o günlerin ne kadar zor geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bunu Allah korusun eğer size de bir konuda ameliyat derlerse hemen kabul etmeyin hem iç sesinize hem de başka doktorlara danışın demek için bu kadar ayrıntılı yazdım. Sağlık konusunda tekbir sebep sonuç yok kesin olarak çözüm olduğuna emin olmadıkça ameliyat çok büyük risk. ( anestezi , hastane mikrobu, enfeksiyon vb)
Ameliyattan kurtulduk ama kusmamız ve doktor hastane olaylarımız devam ediyor
Onları da yarın yazarım
Çoklu alıntı yapmayı biri yazabilir mi ben bulamadım nasıl yapıldığını
Masallah canim ne guzel bakiyor oyle... boncuk boncukEki Görüntüle 893871
An itibariyle Asu kusum :))
Gecmis olsun... silikon ucu kaynamis suyla yikamiyormusun. Ben ilk zamanlar kullandim kaynamis suyla yikayip kuruluyordum.kızlar merhaba.. bikaç gün önce silikon uc kulandığımıve kurtulmak istediğimi yazmıştım...korktuğum başıma geldi bebeğim amip olmuş:ağlyor mıniğim, çook.. doktor surup verdı. bulunduğumuz ilde salgın varmış, çeşme suyundan da kaynaklanabilir dedi( yıkamak için kullanıyoruz) damacana suyu kullanacağız artık. ama sındırım yoluyla geçtiği için baş şüphelimiz silikon ucsizlere ve okuyuculara yazmak istedim.. başka bebekler bu acıyı çekmesinler...bebeğin acı çekerek ağlaması çok kötü... o ağlıyor ben onu koruyamadığım için ben ağlıyorum..
işte böyle
Yok canim nevsehirdeyim. Adanada gorumcem memnun doktorundan ismini ogrenir yazarim.canım adanalıyım demişşin adana da mı oturuyorsunuz doktorunuz kim ii bi doktora benziyo
Bizde bakmaya basladik acaba yuksek olmasimi iyi alcak olmasimi. Bunlar bana cok yuksek geldi. Dusmezler mi bunun icinden tecrübeli anneler bize biraz bilgi verin bu konuda:)))Ona da bakayım canım cidden fiyatı da uygunmuş. Oturmama ihtimaline karşı pahalı bişey alıp almama konusunda kararsızım zaten. Benim şu sandalye de çok hoşuma gitti
Eki Görüntüle 894163
Aci bir durum zor gunler yasamis ailen basiniz sagolsun canim.Doğduğunun 2. Gunu ölen bir ablam var o ayri Abi'm bizim aile icin tam bir trajedidir Canim ya
Doğduğunda ebe elinden düşürüyor yer musamba kayiyor kafası Duvara çarpıyor sakat kalıyor yuruyemiyor cok Zeki ve yakisikliymis anlata anlata bitiremez onu bütün sülale . 12 yadına kadar yaşıyor bir gun bir hastalanıyor anne ben yarın olcem diyor ertesi gun hakka kavuşuyor .
Ondan sonra babam kumar içkiye vermiş kendini sonra beni yapmışlar annem hep der sen doğacaksın sancım geldi kumar masasından alamadık babanı
Neyse gecmis zaman iste gömmüşler kalmış orda . Abim tabi kardeşimiz onun cok etkilenmiş onun ölümü ile iki Sene once yıllar sonra ilk kez bayramda memlekete gittik tüm aile . Abi'm dedi kalkın gidelim Erzincan'a belki buluruz mezarı bulamadık tabi
Kimsesiz bir cocuk mezarı bulduk oturduk dua ettik aglastik
Gecen ayni seyi ben yasadim. Evde yapilan teste pek guvenme cift cizgi cikti. Kanda baktirdik birsey yok. Belki idrarda hala hamilelik hormonu gorunuyordur. Sen telaş yapmadan kan testi yaptir.KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Masallah kuzuma bizde onu öperiz.
Yasadiklarin cok zor canim. Insallah hersey yoluna girer. Sorunsuz guzel gunler yasarsiniz. Bebegin sagligina biran önce kavusur insallahÇocuk cerrahı muayenede olmadığını söylesedi ultrasonda var çıktı, hergün ultrasona geliceksiniz 1 mlilim bile artış olsa ameliyata alırız dediler.
4. Gün 0.5 milim artış var ameliyat dediler ama benim içimden bir ses ameliyatın çözüm olmadığını söylüyordu bütün sorumluluk bana ait diyerek ameliyatı redettim. araya tanıdık vs koyarak bir doçente gittik o da ameliyat dedi ama çok ısrar etmiyorum sizi birde profesor nüvit hoca görsün diye randevu alamadığım profesöre kendi bizzat bizi götürdü. Nüvit hoca ultrason kağıtlarına bakmadan önce ozanı muayene etti ultrasona güvenmiyorum ben o kağıtları değil bebeği esas alırım dedi ve aynı benim hissettiğim gibi ameliyatın çözüm olmadığını pilor kalınlaşması olduğunu ama bunun altında başk sebep olduğunu söyledi. Kitapta yazanla gerçek hayatta olan farklıdır ve her bebeğin durumu kendine hastır 3gün sonra tekrar gelin eğer bu 3 günde kilo alamazsa yine ameliyat dedi ve 3 gün sonra 40 gram aldığı için ameliyattan kurtulduk. Ama çıkarken nüvit hoca bu çokzor bir durum gün gelicek keşke ameliyat olsaydı diyceksin dedi ve haklı çıktı bazen diyorum keşke ameliyatla düzelseydi diye.Burda birkaç satırla yazdığım o günlerin ne kadar zor geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bunu Allah korusun eğer size de bir konuda ameliyat derlerse hemen kabul etmeyin hem iç sesinize hem de başka doktorlara danışın demek için bu kadar ayrıntılı yazdım. Sağlık konusunda tekbir sebep sonuç yok kesin olarak çözüm olduğuna emin olmadıkça ameliyat çok büyük risk. ( anestezi , hastane mikrobu, enfeksiyon vb)
Ameliyattan kurtulduk ama kusmamız ve doktor hastane olaylarımız devam ediyor
Onları da yarın yazarım
Çoklu alıntı yapmayı biri yazabilir mi ben bulamadım nasıl yapıldığını
Kizlar artik instagramdan mi takilacaksiniz. Cok duydum ama hic bakmadim hesap acmadim. Nasil kullanmasi kolay mi facebook gibi mi
Hahaa . Domates soslusunu dene kuzum o güzel.parmişkomm oldumu şimdiii ya dolmiş burda cucu makarneks yesin sen dolmişler yap
canım hemen alıcak değilim zaten eğer öle bi yeteneğe sahipse önce kursuna gidicek tabikii baktım bu konuda yetenekli ozaman yaniiibiliyorum öle şap diye alımcak bişey değil zaten hocası yönlendirir
canım hemen alıcak değilim zaten eğer öle bi yeteneğe sahipse önce kursuna gidicek tabikii baktım bu konuda yetenekli ozaman yaniiibiliyorum öle şap diye alımcak bişey değil zaten hocası yönlendirir
günaydın kızlar..
bu aralar kendimi hem bedensel hem de ruhsal olarak çok yorgun hissediyorum :/ hayat enerjim yok sanki ya..oğlumla oynaşırken falan gayet iyiyim de mesela ağladığında çok sabırsız davranıyorum ve geriliyorum hemen.. eşim de bu aralar işten dolayı çok yoruluyor akşam 9 buçuk 10 dedin mi sızmış oluyor.. anlıyorum onu asla kızmıyorum ama işte ben kişisel tatminden mahrum kalıyorum son günlerde.. benim de erkenden uyuyasım geliyor ama işte kendimle kalmak için başka zamanım olmadığından Arda uyuduktan ve işlerimi hallettikten sonra oturuyorum öyle tv izliyorum ya da pc ye bakıyorum.. geçici bir dönem oldugunu biliyorum ama işte.. içimi dökmek istedim.. çoğumuz aynı şeyleri yaşıyoruz zaten.. bir de şu kış varyaa kış... iyice bunaalıma sokuyor insanı..
Arda uyandı dönerim sonra yine.......[/QUOTE
sankı benı anlatmıssın cnm ben gezmeyı cok seven bırıyım dogumdan önce abartmıyorum 2 gunde bır mutlaka dısardaydm sımdı ewe tıkıldım kaldım kıs da geldı ewe tıkılmak degılde oglum hep kucak ıstıyo bel agırsından duramıyorum uykusu bı saat zaten dewamlı ayakta gezıcez yere yatırayım oynasın fln yok sımdıde 12 den önce uyumuyo uykusu war ama uyumuyu ew ısı gelen gıden bıtmıs durumdayım bebeklerı sakın annelere cok ozenıyorum bnm oglum hıc bıseyden memnun olmuyo malesef onu cok sevıyorum ıyı kıwar allahın bana en güzel hedıyesı ama bende pskolojk olarak bıtmıs durumdayım. sana önerım eger oglunu bırakabılcen bırı varsa bır ıkı saatlıgıne esınle dısarı cık hava al cok ıyı gelıyo allah razı olsun esımden ve kvdem den onlar anlasıysız olsaydı ben bıtmıstım cok daralınca getr kızım bakayım cıkın dıyo sende eger yakınnda bakabılcek bırı warsa cık bıraz hava al cnm senı cooook ıyı anlıyorum.
Aybike'cim
Takip ettigim bir blog vardi ayni zamanda blogun sahibinin face de de grubu var onu da takip ediyorum.
Ayni kisi Giderek artan alerji, egzama, süt alerjisi gibi konularda bilgi ve tecrübe paylaşımını kolaylaştırmak için BYBO - Alerji grubunu kurmus. Amac hazır gıda/ kimyasallardan uzak, bebeklerin bağışıklığını güçlendirecek önerilerin paylaşilabilecegi bir ortamı yaratmak. Henüz grup çok yeniymis.
Ilgini cekecegini dusundum
https://www...................../BYBOAlerji/
Canım minimum 2 paket ideali 3 paket :)
Afiyet olsun
Tatlım inci bugun cok huysuz Esım geldi o ilgileniyor o olmasa bizde yumurtali patatese yalım olurduk bugun
Hahaa . Domates soslusunu dene kuzum o güzel.
Her konuda yeteneklidir benm gelinimm
Nutella candır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?