2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Benzer bır hıkaye bende duymustum canım, bır yakınımın komsunun basına gelmiş maalesef. Ama burada paylaşmamıştım hem olayı birinci ağızdan duymadım hemde biz aldık kullanıyoruz hiçre bişey olmadı v.s tepkileriyle topic i mesgul etmeyim dedim :) Cocuklar ıcın uretılen her urun tam guvenılır degıl bence, mutlaka kullanım surelerınede dıkkat etmek lazım. Bir oto koltugu kullanım sureside çoook önemliymiş, felç geçiren bir bebek haberi okudum abd de. Allah korusun yavrularımızı...arkadaşınada allah sabır versin umarım biran önce düzelir bebeği.

İki kişiyi bilemedim bende
Cucu med kedicik parme suloz var da

Bende varım cnm, özelden yazmıştım sana nick imi.

Aaaa öyle miymis? Hmm tuh ;(

Bu arada yarin misafir gelecek ben hala pinekliyorum hadi ben kaçtim :)

Yalniz videoları sıkıştırıp 15 sn lik kısmı gösteriyor galiba sadece püf saçma

Videonun istediğiniz bölümlerinden 15 sn lik derleme yapıyorsunuz. Video paylaşım sitesi degil IG ama kısa videolara format yapmışlar.

Coook gecmiş olsun yeniden...

kızlar bir de süt sağma hakkında bişey soracaa
ğım. ben makinayla beceremedim..olmuyor..gelecek hafta iznim bitiyor memurum ben de.. ama elle sağabiliyorum. fakat nasıl temiz olacak bilmiyorum..bir cam kaseyi kaynar suyla yıkayıp silsem ona sağsam ve plastik kapakla saklasam dolapta ,ertesi gün için, olur mu... bi de bu süt saklama kaplarını ve poşetleri ilk kullanımda yıkıyor musunuz?
ayrıca daha kolay elle sağma, tavsiye ederim

Benimkide bir kaç kez öyle krize girdi..İnsan ne yapacağını şaşırıyor öyle zamanlarda..Ebenin tekinide gırtlaklıyordum neredeyse!!! Üff neden ağlıyor!Ortalığı ayağa kaldırdı! Demez mii..Aptal kadın yaa!!Sanki ben isteyerek ağlatıyorum çocuğumu.Iyy sinirlendim şimdi..dünden sonra hala atamadım sinirimi. Yabancılama için neden erken olsun ki..4 ayın bitimine yakın insan seçmeye başlarmış bebekler.

Eki Görüntüle 894587
Kızlar bu da benim yakışıklı.. Teyzelerinin ellerinden öper
Çok yakışıklıı kuzucuk. Teyzeleri de onu öper :)
2 tane farkli test yaptim kesin zaten kendimde bi farklilik hissetmistim adet gunum gecmisti ben bittim

Korinuyorduk canim prezervatifle anlamadigimda o ya

Canım ne denir bilmem ki, keşke moral olabilecek bişeyler söylyebilsem, hakkında hayırlısı neyse o olsun. Kalbinden ne geçiyor, ne yapmayı düşünüyorsun?

Iyi aksamlar canlar nasilsiniz? Ben bugun iyiyim masallah diyeyim :) kizimin masallahi vardi mutlu mutlu oynadik butun gun gulucukler agucuklar... ohh be neydi o 3 gun :) yalniz yeni bisey yapmadi buyume atagi degilmis demmek ki :26:

Saçımın rengini beğenmene sevindim canım. Teşekkür ederim sağolasın. Verilen ilaçları geçtim iğne c grubunda idi. ilaçları almamıştım ama mecbur aldım dün ateşim 38.7 idi eşim aldı ilaçları içtim sağmış olduğum süt vardı onu veriyorum.

şimdi daha iyiyim çok şükür. bol bol meyve yiyiyorum ve ıhlamur içiyorum :) Aslında benim her sene olur bu boğaz enfeksiyonum ve çok kötü olurum nefes bile alamayacak kadar kötü olurum hemde. geçen sene olmadı ama bu sene oldu yine hemde soğuk birşey yemediğim halde. Olmasının sebebi üşütmem oda gece emzirmeye kalktığımda terli kalkmamdanmış üzerime birşey almıyorum. emziren annelerde oluyor çoğunlukla dedi doktor.

Neyse ki geçiyor.

Geçmişi de bitirdim :)

Burka cım çok ama çok geçmiş olsun. Rabbim tez vakitte şifa versin oğluşuna.

Parmecim başınız sağolsun. Çok zor bir durum anne baba için

bir beceriksizde ben canım, sağıyorum sağıyorum süt yok
acaba diyorum ben uyurken bu çocuğu başkası emziriyrda öyle mi alıyor bu kiloları

henüz geçmişi bitiremedim devam ediyorum okumaya

parmecim başınız sağolsun, okurken anneni düşündüm hep...Allah sizlere uzun ömürler versin, annenizin hep yüzü gülsün

cucu, durusel ikinize de çoook geçmiş olsun

Ya canım , kızım 1. Sinif ya ödev yapmak sıkıntı , etrafı seyrediyor dikkatini toplamıyor , deliriyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorum
Oglan desen bensiz hicbisey yapmıyor, wc ye bile illa ben götüreceğim , yardımcımız yalvarıyor gel ben götüreyim diye , yok , herseyi anne yapsın
Bebek zaten bana bağımlı , Allah'tan kucakta gezme islerini ve ev isleri vs kadın hallediyor gündüz
Ne biliyim iste , şikayet etmiyorum ama 3 e bölündüm resmen , herkes anne diyo tam ucu ucuna yeterken extra bi sorun çıkarsa yetişemiyorum
İse başlayınca ne olacak hic bilmiyorum :2:
Meltowski kedicik

Instagram da gordugunuz resimdeki kisi ben degilim arkadasim.
Ama cok tatlı biriydi foto daki
Ozaman tez elden senin foto nu da isterizzz
KIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Amanin , hemen kan testi yaptir canım ya
Allah kolaylık versin , en korktuğum şey su aralarr
Bana kimseden ekleme talebi gelmedi ya da ben göremiyorum

Bir tek kedicik ekleyebilmiş beni
Ben gönderdimmm
Parmecim profilin gizli oldugu icin direk takip edemiyorum , istek gönderdim , ama onay vermen gerekiyor
Oyy tatlısim benim , tosun pasa yerler seni
Eki Görüntüle 894587
Kızlar bu da benim yakışıklı.. Teyzelerinin ellerinden öper
Bizde o yakışıklıyi öperiz maşallah ona annesi , öp yerimize
Kizlar artik instagramdan mi takilacaksiniz. Cok duydum ama hic bakmadim hesap acmadim. Nasil kullanmasi kolay mi facebook gibi mi
Canım foto ve video paylaşmak icin , Facebook kadar kapsamlı degil
slm güzel teyzeler hepınıze sevımlı bır Eki Görüntüle 894757 cıkarıyorum :)Eki Görüntüle 894758 yakısıklı pasam bnm

Maşallah annesi , coook yakışıklı , tatlı bir oglan bu , nazar değmesin

Son düzenleme:

hoşgeldin canım :) Allah poyraz beye uzun ömür versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…