- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.141
Beni de ilgilendiriyor bu konu ama link açılmıyor ayrı satırlarda yazarak verir misib adresi bir daha lütfen
Günaydın kızlar.
Bir arkadaşımız vardı bebekleri 11 aylık olduoturamıyormuş. Dün eşim konuşmuş. Oturamadığı için. Doktora götürmüşler ve çok sıkıntılı günler geçirmişler. Proflar proflar. Bir tanesi hemen otistik bu çocuk demiş yıkılmışlar. Ama şu anda fizik tedavi görüyormuş iyiye gidiyormuş kas gecşekliğiymiş. Ben de yattığı yataktandır dedim eşime. Gerçekten öyleymiş şu küçük sallanan yataklar varya. Adını bilemiyorum ben üç aylıkken görmüştüm bebeği onun içideydi kenarlarına yumuşak yastıklar koymuştu ve onda yatırıyordu. Gece de bunda yatıyor demişti. Elektirikli kendi sallanıyor. Neyse sorun oymuş. Çocuk hiç haraket etmediği için kasları gelişmemiş. Çok üzüldüm zor bir süreç. Annelik bazen abartılı şekilde korumaya itiyor bizi. Aman rahatetsin aman üşümesin aman aç kalmasın derken gelişmelerini engelleyebiliyoruz.
İki kişiyi bilemedim bende
Cucu med kedicik parme suloz var da
Aaaa öyle miymis? Hmm tuh ;(
Bu arada yarin misafir gelecek ben hala pinekliyorum hadi ben kaçtim :)
Yalniz videoları sıkıştırıp 15 sn lik kısmı gösteriyor galiba sadece püf saçma
Çocuk cerrahı muayenede olmadığını söylesedi ultrasonda var çıktı, hergün ultrasona geliceksiniz 1 mlilim bile artış olsa ameliyata alırız dediler.
4. Gün 0.5 milim artış var ameliyat dediler ama benim içimden bir ses ameliyatın çözüm olmadığını söylüyordu bütün sorumluluk bana ait diyerek ameliyatı redettim. araya tanıdık vs koyarak bir doçente gittik o da ameliyat dedi ama çok ısrar etmiyorum sizi birde profesor nüvit hoca görsün diye randevu alamadığım profesöre kendi bizzat bizi götürdü. Nüvit hoca ultrason kağıtlarına bakmadan önce ozanı muayene etti ultrasona güvenmiyorum ben o kağıtları değil bebeği esas alırım dedi ve aynı benim hissettiğim gibi ameliyatın çözüm olmadığını pilor kalınlaşması olduğunu ama bunun altında başk sebep olduğunu söyledi. Kitapta yazanla gerçek hayatta olan farklıdır ve her bebeğin durumu kendine hastır 3gün sonra tekrar gelin eğer bu 3 günde kilo alamazsa yine ameliyat dedi ve 3 gün sonra 40 gram aldığı için ameliyattan kurtulduk. Ama çıkarken nüvit hoca bu çokzor bir durum gün gelicek keşke ameliyat olsaydı diyceksin dedi ve haklı çıktı bazen diyorum keşke ameliyatla düzelseydi diye.Burda birkaç satırla yazdığım o günlerin ne kadar zor geçtiğini tahmin edebiliyorsunuzdur.
Bunu Allah korusun eğer size de bir konuda ameliyat derlerse hemen kabul etmeyin hem iç sesinize hem de başka doktorlara danışın demek için bu kadar ayrıntılı yazdım. Sağlık konusunda tekbir sebep sonuç yok kesin olarak çözüm olduğuna emin olmadıkça ameliyat çok büyük risk. ( anestezi , hastane mikrobu, enfeksiyon vb)
Ameliyattan kurtulduk ama kusmamız ve doktor hastane olaylarımız devam ediyor
Onları da yarın yazarım
Çoklu alıntı yapmayı biri yazabilir mi ben bulamadım nasıl yapıldığını
Aaa sende dünüş halederiz tabi aramızda, gönlünü alırız duruşunyeteneklidir kuzucum neyse size kırgınız ama bilahere aramızda halledelimpuhahha
ahh ahh hemde ne can sürekli çeken
Aaa sende dünüş halederiz tabi aramızda, gönlünü alırız duruşun
Sende nerden buldun hemen bilmem ki, baya eskilere dalmışın sen
parrmecim sende gördün ortada bir yanlış anlaşılma varSuloz bu Gonul alma ısı sana baya pahalıya patlar söyleyim :)
İste duruş ne isterse gönlün iste cici annenden
Benimkide bir kaç kez öyle krize girdi..İnsan ne yapacağını şaşırıyor öyle zamanlarda..Ebenin tekinide gırtlaklıyordum neredeyse!!! Üff neden ağlıyor!Ortalığı ayağa kaldırdı! Demez mii..Aptal kadın yaa!!Sanki ben isteyerek ağlatıyorum çocuğumu.Iyy sinirlendim şimdi..dünden sonra hala atamadım sinirimi. Yabancılama için neden erken olsun ki..4 ayın bitimine yakın insan seçmeye başlarmış bebekler.Bizimki geçen aşıya gittiğimizde boyunu ölçerlerken bi başladı, çığlık çığlığa bir saat emzirme odasından çıkamadım, tam sakinleşiyo biri giriyor, biri ağlıyo, birinin telefonu çalıyo yine başlıyor, en son doktor geldi emzirme odasına kadar orda yaptı aşıyı. Ya bi de bizimki çok yabancılıyor başkalarını doktor daha erken onun için dedi ama bence yabancılıyor.
Çok yakışıklıı kuzucuk. Teyzeleri de onu öper :)
2 tane farkli test yaptim kesin zaten kendimde bi farklilik hissetmistim adet gunum gecmisti ben bittim
Korinuyorduk canim prezervatifle anlamadigimda o ya
Ne kadardı canım
canım kargo bana ait 75tlye aldım, aldığım kişide çok temzi kullanmış ama paşaya beğendiremedim işte
Dızmana canım :)) Tatar maması hahaha :) annem harika yapar. Ben yeme kısmında iyiyim :)) senin ig adın ne cnm?
Canım bence de saçların güzel olmuş, rengi yakışmış. Çok geçmiş olsun bu arada. Emel cim doktorun emzirebilirsin dediği halde neden şüphe duyuyorsun? Böyle iyileşmeni de geciktirmiyor musun? Bu arada tüm ilaçlarda B grubu olanlar dahil, süte geçebilir veya süte geçip geçmediği bilinmiyor doktorunuza danışın diye yazar. Ee doktorlar da bunun için var değil mi? Ben hamileliğimde pek çok kez hasta oldum bronşit ve bağırsak enfeksiyonu dahil, iğne de vuruldum, serum da yedim, inhaler da kullanmak zorunda kaldım, yoksa zatürreye çevirebilirdi Allah korusun.
kedicik peki nasıl oluyor atıyorum 5 dakika boyunca sğıyorum sadcee 10 cc çıkıyor, ve hemen göğsüm yumuşuyor, sonra birazcık daha devam ediyorum bu sefer hiç gelmiyoer süt
yani 10 dakika daha sağsam bi anda mı boşalıyo sonra nasıl oluyor bu hafta sonu ısrarla deniycem 20 dakika sağıcam
bu sağma konusunda ne kadar beceriksiz çıktım ben böyle ya
Ya canım , kızım 1. Sinif ya ödev yapmak sıkıntı , etrafı seyrediyor dikkatini toplamıyor , deliriyorum bağırıyorum sonra vicdan azabı çekiyorumHayatım bu sinir halini ne yapacağız?? Kızım çok dağınık diye bağırıyorum. Sonra pişman oluyorum çok. Birini okula yetiştirirken diğeri sanki canından can koparıyorlarmış gibi ağlar. Neyse ya, saldım gitti, yapabildiğim kadar:)) Tatlış seni ya, hiç kimseyi de atlamıyorsun, böyle sıra sıra alıntılar:)) Sen bence düzenli, planlı birisin. Ben başlıyorum okumaya, sonra alıntı yapayım diyorum, tekrar geriye dönmeler, bulamamalar:))
Ama cok tatlı biriydi foto dakiMeltowski kedicik
Instagram da gordugunuz resimdeki kisi ben degilim arkadasim.
Amanin , hemen kan testi yaptir canım yaKIzlar acil yardim 28 agustosta anne oldum ve bugun ogrendimki hamileyim kimseye siylemedim daha eaime bile napicami bilnez haldeyim agliycam nerdeyse lutfen bisey soyleyin bana napicam ben simdi cinar daha 3 aylik
Ben gönderdimmmBana kimseden ekleme talebi gelmedi ya da ben göremiyorum
Bir tek kedicik ekleyebilmiş beni
Oyy tatlısim benim , tosun pasa yerler seniİlker kendi hakkında konuşulanları duymuş ve çok sinir olmuş hiçte ben dobiç değilim diyor bana
https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/1461530_10152304847394881_1119598468_n.jpg
https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1459930_10152304849699881_1811051901_n.jpg
Bizde o yakışıklıyi öperiz maşallah ona annesi , öp yerimize
Canım foto ve video paylaşmak icin , Facebook kadar kapsamlı degilKizlar artik instagramdan mi takilacaksiniz. Cok duydum ama hic bakmadim hesap acmadim. Nasil kullanmasi kolay mi facebook gibi mi
slm güzel teyzeler hepınıze sevımlı bır Eki Görüntüle 894757 cıkarıyorum :)Eki Görüntüle 894758 yakısıklı pasam bnm
Face de de ig de de meltem ozpir. Direkt isim soy isim herseyim acik secik :)
Merhaba güzel ağustos anneleri;
bebeğime ilk sahip olduğum andan beri sizleri takip etmekteyim sadece 1 kere hamileliğimde yazma fırsatı buldu.Bundan sonra eğer kabul ederseniz bolbol yazmayı çok istiyorum.
16 ağustos doğumlu 8 kg 65 cm boyunda bir Poyraz ım var :)Malesef kş 1 hafta önce çalışmaya başladım.Sizlere birkaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
Çalıştığım için sütüm iyice azaldı ne yaptıysam artmıyor önceden de azdı zaten o yüzden sağım yapamıyorum hiç gelmiyor gündüzler oğlumu formül mama ile beslenior gece ve akşamları emzirmeye çalışıyorum ama devamlı itiraz halinde sizce ek gıdaya ufak ufak başlamalımıyım muhallebi gibi.
Diğer sorum ise bebeğim daha dönemiyor ama kendini sağa sola ve aşağı kaydırıyor halen daha yn yatırma yastığı kullanıyorum sizce doğrumu sizler napıyorsunuz yardımcı olursanız çok sevinirim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?