2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Şimdiiii şöyle anlatayım, önce cep telefonundan video çektik.
Bilgisayara attım izledim çok takılıyordu mp4 formatındaydı. Onu avi formatına çevirecek bir program indirdim videonun türünü değiştirdim. Sonra video netleştiren filtresi olan başka bir program indirdim, biraz kumları gitti. Ekranı uygun bir yerde dondurarak ekran görüntüsü çektim. (İlk bebek olunca tabi, işte böyle uğraştırıyo annesini)
O yüzden biraz böyle netleşti yani :) Biraz uzun anlattım, sıkılan arkadaşlar olduysa kusura bakmasın...

benim de tutmuyor satı benim bebekte öne fırlamış :)
bende mi güncellesem

selam annişlerr ... geçmişi okumaya çalıştım baya uzun sürdü bazı arkadaşlar kanama yaşamış çok geçmiş olsun ...
kedicikler arkadaşı da tebrik ediyorum ultrason görüntüsü çok net ... inşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarız yaaa

Çok tatlısınız yaaa.. İnşallah hepimiz kolaylıkla doğuveririz bebelerimizi Eksik olmayın iyi moral verdiniz..

cnm masallahh cok guzel poz vermis yavrunn
ilk bebek cook heyecanli oluyrr
ilerleyen aylardaki fotolari daha net oluyro zamanda kime benziyor acaba diyerek
fotgrafi yakin markaja aliyrsunn

cnm aynı şeyi bn 3 hamileliğimdede yaşadım buna geç döllenme diorlar nette araştır için rahatlayacak bnm de sat ekim 28 şuan 13 haftalık olmam lazım ama 11 haftalığım 2 hafta geç döllenme seninkide 2-3hafta gecikmeli görünüo adet düzensizliğin vrmıydı peki

Cnm bn hamileligimn basindan beri 3kez kanama gecirdm dogal olarak bzmki zaten yasakti.ben istesem esim istemz bu knuda cok hassas.bde bnm tehlikem olmasa bile cesaret edemzdm bsi olur korkusu.aklimada hic gelmio.ama ruyanda gormek senn elinde olan bsi dilki onunlada ilgisi yoktur bnce canim olacgi varsa olur takma bunu

semiz otuuuu arayan ankarali arkadslar varsaaltunbileklerr marketlerinde vartazecik korpecik
hemde

duyurulurrr

Yarın İkili Testimiz Var Kızlar. Dua Edin Bize Güzel Sonuçlar Alalım.. Belki Cinsiyetimizi Öğrenip Geliriz. Sabırsızlanıyorum Yarın İçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…