- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.721
Bu arada ultrason resmi olan yok mu hiç? Bizim doktorun cihazına usb takılmıyormuş, cep telefonuyla video çekebilirsiniz ama dedi. Biz de öyle yaptık ve videodan en net olan bir kareyi ekledim fotoğraf kısmına. Hadi bakalım siftahı yaptık bol bol görelim bebişlerimiziiii
http://www.kadinlarkulubu.com/agust...3-agustos-annelerinin-ultrason-resimleri.html
Yok canım onu başka bi mağazadan almıştım hamile taytı değil beli lastikli klasik bi tayt. Paçalarında fermuar var giyerken de rahat oluyor. Etiketini kesmediysem bir bakarım markasına.
Bu arada dün doktorum bebişin 13 hafta 1 günlük olduğunu söyledi. Niye öyle öne zıpladı anlamadım ben. Neyse imzamı güncelledim şimdilik.
Herkese merhaba bende agustos annesi olacagım inşallah:)
canım drmuz hamılelıgımı ılk ogrendıgımden berı bıze ılıskıyı yasaklamıstı zaten..ılk 3 ayy...bende hemsıre oldugumdan mantıklı gelmemıtı bu dedıgı dınlemedık tabıkı..cok kasmamakla,zorlammakla bırlıkte 2 ayda 2 kere ılıskıye gırdık..esım benden daha tıtız davranıyor sagolsun...bebek daha onemlı dıyorr..cok sukur bı sıkıntım olmadı..kanlı akıntım olmustu bı kez sadce onunla da ılıskının hıc bı ortak yonu yoktu..yanı aynı zmanlarda olmadı...ama senın durumun daha onmelı tabı kıı..sen drnu dınlemelısınn..senın yasdıklarından bebek etkılenecek kadar guclu bı yaratık degıl sımıdıı..okyonusda bı kum tanesı annesı o...cok kucucukk...rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın...
cnm sana şöle anlatayım önceki iki hamileliğimdede kanama yaşadım ve ilişki yasaklandı tabi bizde uyduk bu hamileliğim bize süpriz oldu oğlum küçük olduğu için pek istemedim başta aldıramadımda gönlüm el vermedi ona kıyamadım ama hani düşsede üzülmeyecektim 6.haftamda kanamam oldu dr. ilişki yasak dedi tabi bn isteksiz olduğum için açıkçası dikkat etmedim eşimede sölemedim yasak olduğunu ilişkiye girdik çok sık olmasada hiçbişeyde olmadı anlayacağın zaten yaşayacaksa yiçbirşey buna engel olmuo ama düşücekse ne yaparsan yap istersen kıpırdama tuvalete gitme düşüo çok kişide gördüm.belki anlattıklarım size tuhaf gelecek yadırgayacaksınız ama hamile olduğumu öğrendiğim anki hislerimi kimse anlayamaz cocuğum daha 2.5 yaşında ve çok iştahsız bn onun nazıyla oynuyorum hamileyken yemek yapamadığım için ona bakamıyıcam die çok üzüldüm ağladım ama şunu unuttumki allah bişey veriosa sebepsiz vermio kuvvette verio şimdi 11 haftalık oldum annem 1 ay yanımdaydı yemekleri o yaptı şimdi gitti bnde düzelmeye başladım bulantılarım azaldı yemek yapabiliyorum anlayacagın sakın hiçbirşey için üzülme sana bişey kötüde giibide gelse vardır bir hayrı senn için en iisidir belkide bebeğin umarım sağlıkla dünyaya gelir tabi hepimizinli
Hosgeldin beytepe, isminin sebebini merak ettim, hacettepelimisin acaba?
benim de tutmuyor satı benim bebekte öne fırlamış :)
bende mi güncellesem
Güncelle istersen :) Temmuza kayacak benimki bu gidişle ama ben sizi bırakmam gene de :)
cnm masallahh cok guzel poz vermis yavrunnŞimdiiii şöyle anlatayım, önce cep telefonundan video çektik.
Bilgisayara attım izledim çok takılıyordu mp4 formatındaydı. Onu avi formatına çevirecek bir program indirdim videonun türünü değiştirdim. Sonra video netleştiren filtresi olan başka bir program indirdim, biraz kumları gitti. Ekranı uygun bir yerde dondurarak ekran görüntüsü çektim. (İlk bebek olunca tabi, işte böyle uğraştırıyo annesini)
O yüzden biraz böyle netleşti yani :) Biraz uzun anlattım, sıkılan arkadaşlar olduysa kusura bakmasın...
kedicikler, bir süre sonra artık bebeğin ultrasondaki ölçülerine göre mi ne kadarlık olduğu söyleniyor. bu durumda SAT'tan ileride sanırım senin bebişin gelişimi,
peki doğrum tarihi de doktorun bu söylediği tarihe göre hesaplanacak bu durumda,
benim doktorum sadece normal herşey diyor sürekli, ölçümlere göre ne kadar olduğunu SAT ile uyumlu olup olmadığını söylemiyor,
en son 9. hafatmda gitmiştim bana bebeğin 1.5 aylık olduğunu söyledi, neye göre ölçtünüz dedim bir şey söylemedi,
tabi bizim dil sorunumuz var ingilizce bilen bir doktor bulamadım burada, bu da çat pat anlaştığımız kadarıyla anlatıyor, tek söylediği herşey normal,
9 haftalık bebeğe eğer bir ölçüme göre 1.5 aylık dediyse zaman normal dememesi gerekirdi değil mi...
bir an önce türkiyeye kontrole gelmeliyim sanırım...
selamlar..
Belki özel olacak ama düşük tehdidi olan arkadaşlara cinsellik konusunda nasıl davrandıklarını sormak istiyorum. doktor bize kesinlikle yasak dedi ve bu yasağa dikkat ediyoruz. çok şükür eşim de çok anlayışlı. ancak bazen rüyamda istem dışı bir şeyler yaşıyorum. kanama yaşadığım günün gecesinde de böyle bişi yaşadım. kasılmam çok oldu. Bilmiyorum kanamam bu durumdan dolayı mı oldu ama kendimi çok suçladım. Var mı böyle bir durum yaşayan ya da bana akıl verecek olan...
benim de tutmuyor satı benim bebekte öne fırlamış :)
bende mi güncellesem
Hoşbulduk :) hacettepe mezunuyum yoksa sende mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?