- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.741
Canım sabah okudum msjini keske yardımcı olabilsem ama cidden hiçbir fikrim yokçok gecmis olsun soğukkanlı olmaya çalış aklına kotu bir şey getirme ama internetin bu duruma çağrı olabileceğini sanmıyorum . Doktora götürmen şart . Başkente götür yada turkiyeye getir yoksa bu stres seni çok yıpratır. Gerekeni yapman lazım diye dusunuyorum.
günaydın kızlar cuma günü ikilli teste gittm ve ultrasona girdim. moralim çok bozudu doktor ters A dalgası diye bişeyden bahsetti ritm bozukluğu gibi bişey galiba. açıklama da yapmadı ayrıca burun kemiği uzunluğu kısa dedi 1mm sizin burun kemiği kaç çıktı yardımcı olun lütfen nette de açıklayıcı pek bişi bulamadm yardımınıza ihtiyacım var(((
günaydın kızlar cuma günü ikilli teste gittm ve ultrasona girdim. moralim çok bozudu doktor ters A dalgası diye bişeyden bahsetti ritm bozukluğu gibi bişey galiba. açıklama da yapmadı ayrıca burun kemiği uzunluğu kısa dedi 1mm sizin burun kemiği kaç çıktı yardımcı olun lütfen nette de açıklayıcı pek bişi bulamadm yardımınıza ihtiyacım var(((
inşallah srun yoktur kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor ben de cuma günü kan testinin sonuçlarını alacam dua edin lütfen nası gececek bu hafta ya.. insallah seninkinde de bi problem cıkmaz bursa güzeli iyi haberler veririz birbirimize. burun kemiği ölçülerini merak ediyorum kızlar sizinkiler kaç yazar mısınız??
inşallah srun yoktur kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor ben de cuma günü kan testinin sonuçlarını alacam dua edin lütfen nası gececek bu hafta ya.. insallah seninkinde de bi problem cıkmaz bursa güzeli iyi haberler veririz birbirimize. burun kemiği ölçülerini merak ediyorum kızlar sizinkiler kaç yazar mısınız??
evet bende hacettepe mezunuyum. Okul arkadaşımla karşılaşmış gibi sevindim:)
Günaydın canlarımmAyy 3 gündür bulantım fazlalaştı.. Geçsin artık bu bulantı yaa offf Buzdolabını bile açamıyorum. Allah'tan eşim anlayışlı, onu isterim bunu isterim demiyor.. Ama ben mutfağa girememeye başlayacağım artık..Oyy bitsin artık...
kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğduherkes perişan çok zor bi durum allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.
okurken içim titredi çok üzüldüm canım ya valla ne denir onu da bilemiyorum
normal doğum flan mı acaba? Ne kadar olmuş öldüğü onlar belli oluyor mu?
Sen daha yakınsın daha çok etkilenmişssindir.
Zor bir durum allah yardımcınız olsun ...
okurken içim titredi çok üzüldüm canım ya valla ne denir onu da bilemiyorum
normal doğum flan mı acaba? Ne kadar olmuş öldüğü onlar belli oluyor mu?
Sen daha yakınsın daha çok etkilenmişssindir.
Zor bir durum allah yardımcınız olsun ...
Kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğduherkes perişan çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.
isetberry dayanamıyorum artık kızını ısıracağım kusura bakma... Yavrumm maşallahhhh.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?