2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım cok haklısın dun de boynunun altında cıkmıs nokta halınde benım oglus bıraz kılolu annem doktorunu aramıs sormus cok yedırmesınler karacıger yapabılır demıs Allah korusun rejıme soktuk anlıcagın bızım koca totoluyu.. ılgın ıcın cok sagol tatlımm

Günaydın canlarımm Ayy 3 gündür bulantım fazlalaştı.. Geçsin artık bu bulantı yaa offf Buzdolabını bile açamıyorum. Allah'tan eşim anlayışlı, onu isterim bunu isterim demiyor.. Ama ben mutfağa girememeye başlayacağım artık..Oyy bitsin artık...

günaydın kızlar cuma günü ikilli teste gittm ve ultrasona girdim. moralim çok bozudu doktor ters A dalgası diye bişeyden bahsetti ritm bozukluğu gibi bişey galiba. açıklama da yapmadı ayrıca burun kemiği uzunluğu kısa dedi 1mm sizin burun kemiği kaç çıktı yardımcı olun lütfen nette de açıklayıcı pek bişi bulamadm yardımınıza ihtiyacım var (((

canım moralini bozma sadece dua et. inşallah bi sorun yoktur...

Canım canını hiç sıkma öncelikle.. Bende 2li test yaptırdım geçen cuma.. Sonuçlar 2 hafta sonra gelecek. Burnunu göremedi benimkinin de doktor...Bize de bişey demedi. önce aile hekimimi aradım. Ne demek bu diye.. Down Sendromlu olabilir dedi. Canım bazen ultrasonlarda gözükmeyebilir, ultrason cihazı eski olabilir..Olumlu düşün canını sıkma.. Ben bebeğim şımarıklık yaptı göstermedi doktor amcasına diyorum Pozitif düşün, tabi şimdi sana zor gelebilir ama kendini yatıştır, çünkü kuzucuklarımız da etkileniyor bizim üzüntülü olmamızdan.. İnşaallah hiç bişeyi yoktur. Rabbim sağlıklı bir şekilde bebeğimizi kucağımıza almayı nasip etsin...

inşallah srun yoktur kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor ben de cuma günü kan testinin sonuçlarını alacam dua edin lütfen nası gececek bu hafta ya.. insallah seninkinde de bi problem cıkmaz bursa güzeli iyi haberler veririz birbirimize. burun kemiği ölçülerini merak ediyorum kızlar sizinkiler kaç yazar mısınız??

Canım sıkma canını bize burun büyüklüğünü söylemediler.istersen başka bir doktora daha git kan sonuçların çıkana kadar.Beklemek çok zor biliyorum en azından stres olmazsın güzel haberle dönersin işallah

güzelim inşallah dilediğin gibi bir problem yoktur. aslında böyle belirsizlikler yüzünden tıp biraz daha ilerlemeli
hamişler zaten hassas oluyor bir de böle emin olunmadan çıkan sonuçlar hayal kuracağımız 9 ayımızı stresle geçirmemize sebep oluyor.
umarım sağlıcaklı bir bebeğin habercisidir bu yaşadığın belirsizlik.
benim komşumada böle konuştular kadıncağız dokuz ay ağladı sağlıklı turp gibi bebeği var şimdi.
o bana hep der sakın ikili test yaptırma diye, ben şimdi amniyosntz yaptırsaydım belki de bebeğim düşecekti der...

Kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğdu herkes perişan çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.

herkeslere günaydın :) haftasonu birçoğu için sıkıntılı geçmiş, kanaması olanlara geçmiş olsun. yine ikili testle ilgili stres yaşayanlar var. arkadaşlar iyi düşünelim, pozitif olalım ki her şey iyi olsun. söylemesi kolay biliyorum, bazen ben de olumsuz düşüncelere kapılıyorum ama sonra kafamı dağıtıyorum. benim ikili test sonucu çok geç çıkacak bi de, herkes çok çabuk alıyor bize göre. çarşamba yaptırdım, haftaya pazartesi doktorumu arayacağım. bekle bekle zor valla ama dayanacağım.
hafta sonu benim için de çok yorucu geçti. hem temizlik -ki yapmayalı çoook zaman olmuştu-, hem gezme, hem alışveriş... ben de bikaç kıyafet aldım mecburen. çalışmıyor olsam eşofmanla idare ederim ama artık mecbur kaldım. kilo almadım ben ama göbeğim çıktı biraz. düğmeleri açıyorum ama ben işim gereği dışarı da çok çıkıyorum. sanki dışarda fermuar açılıverecek gibi rahatsız oluyordum :)) lcw'den kumaş pantolan aldım, çok büyükler ama; 36 bile hafif bol geldi. bi deniycem, eğer memnun kalırsam başka da alırım. iki tane de bol kesimli bluz aldım, karnım iyice büyüyene kadar giyebilirim, doğumdan sonra da giyerim. sonra da yazlığa geçeriz zaten 2 aya kadar, yazlık bişiler bakarım diye düşündüm ben.

bencede bu bulantılar mahvediyo insanı ben 3 aydır mutfağın kapısını bile açmadım :) allah annemden ve eşimden razı olsun

okurken içim titredi çok üzüldüm canım ya valla ne denir onu da bilemiyorum
normal doğum flan mı acaba? Ne kadar olmuş öldüğü onlar belli oluyor mu?
Sen daha yakınsın daha çok etkilenmişssindir.
Zor bir durum allah yardımcınız olsun ...

Normal doğum değil canım kalbi atmadığı anlaşılıp sezeryana alınmış. Daha sabah 8 gibi kıpırdadığını hissediyormuş sonra öğlene kadar bişey hissetmeyince endişelenip hastaneye gitmiş testler vs yapılmış birkaç saat içinde olup bitmiş herşey. Allah kimseye yaşatmasın.

Çok üzüldüm. Ne denir bilmiyorum Allah sabır versin.

Gunaydin herkese. uzun bir zamandir giremiyorum. cok fazla bulantim. var birde simdi ustune hasta oldum ilac falanda icemiyorum oluyorim resmen (

isetberry dayanamıyorum artık kızını ısıracağım kusura bakma... Yavrumm maşallahhhh.....

:))Sagol canım. Bir şey olmaz isirilmaya alışkın . Esimin ailesinin böyle bir geleneği var doğduğu hafta başladılar ısırmaya , baslarda çok üzülüyordum ama bende alıştım artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…