2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

MEltem ,

Hararetli konuşmalardan gormemisim senin yazdığını alıntılarda gördüm

Ne buyuk bir kaza atlatmissiniz gecmis olsun . Yigenim doğduğunun yedinci günüydü abimlerde aynısı olmuştu avize yere düşmüştü .

Adı nazar mıdır bilmem hurafelerden nefret eden biri olarak kotu ve iyi enerjiye gercekten inanırım . Daha sonra hatta iyiyi çağırmak ile ilgili bir hikayem bile var onu da bir ara anlatırım

Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mi beni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı

Cnm bnm gelinlik biraz bya kabarikti bi ara oturdgm an ayakkabiyi cikardm gelinligin altinda bulamadim ..topuklular ayagima etti resmen ama beni durdurmayi basaramadi butun gce bi dakka oturmadmm eve gittohmde ayaklarim kan icndeydi o ayri :-Dama sennki guzel yontemmis

Seviyorumm seniii ;-)

Odum kopuyo naZardan:) yegenim kucukken her resim ekledigimde cocugun basina bisey gelirdi. Travmadir belki de. Zamanla koyarim belki ama simdilik koymuyorum:)

Nasi oldugunu anlayamadigmz bi sekilde cktin ortaya...bzim aramiza surekli yeni arkadaslar katiliyo ama senn gbi hoooop dite atlayana ilk rastliyoruz bi ilksin ;-) bzi madem takip ediyodn 2 cift laf etseydin ne zamn face ig lafi edildi kostun geldin pratik hanim gbi kim oldugunu soylemiyrm biliyosundr zateb bzi aramzdaymisn yq surekli ;-) ...bak canimm nazara inaniyosan kimsenin bebeginede bakmicaksin ne belli sendeki o dusunce ve negatifligin bizim bebislerimize gecmeyecegi duzz mantik ;-) biz aylardr burda resm paylasiyrz ve aklimizn ucundan hic boyle bsey gecmedi cnku birbirimizi biliyrz samimiyetimizden suphe yoktur art niyet dusunmezler anlatabilmisimdr umarimmm

Yok canım Allah korudu resmen , gerci basit hafif biseydi ama avizenin kendisi degil , nasıl olduysa ampulü kavrayan etrafı varya o kısım yerinden ayrılıp asagi indi
Gerci ben nazar filan diyorum ama cocuklar kac kere top filan atmıştı, gevşedi yada bir kenari kirildi heralde
Sagol canım , yakın bir akraba geldi o gün , biraz cekememezligi var, halbuki herseyin en iyisi kendinde var
Kvdemin bi lafı var "bizim kargamız nedense ele bülbül görünüyor " diye , o gün de öyle oldu ondan dedim yoksa vardır elbet bilimsel bi açıklaması
Hikayeni de merak ettim anlat bi gün mutlaka

Naberr kuzularr oncelikle ARASTA olaya giris bicimin muthisti herzamanki gbi koptum ;-) gece gece cosmus burasi ve bnm yoktum offf ;-) face kullanmiyrm ben.. bikac yil once hesabim calindi bdahada acmadim ....ig kayit olamadm daha..hepinizi merak ediyrmm kayit oldgmda eklicemm bska kimim bar zaten ;-) ama resm flan koymam nazar flan deger :-D :-D hey allahim ya ...seviyrm szii.

Meltem gecmus olsun canim.gorunmez kaza dedikleri bu olsa gerek durduk yere...

parmecim bak ben şimdiye kadar nazar olur diye pek kasmadım.facede fotosu konuldu bebişim tosbik tosbik. 50kişilik mevlidde herkes gördü sevdi. ama buaralar çok ilginç bişey yaşadım..2-3 komşum var. bi kez ben onlara gittim o gece kızım ağlamaktan mahvoldu resmen emzirmek altını açmak hiç fayda etmedi. temiz kalpli iyi bi komşum var o biraz felak nas ayetel kürsi falan okudu çocuk kucağında uyayakaldı. neyse bu haftada onlar bana geldi. ve benm en geç 12de uyuyup 6da emmeye kalkan kızım sabahlara kadar ağladı. rahatsız olduğundan dicem ama bi gece öncede rahatsızdı.bu başka bişeydi çocuk bi 10dk sızıyor o anda bile ağlıyor gözleri kapalı. bende kızıma o 2-3 kişiden birinin nazarının değdiğini düşünüyorum. kalbini temiz tutmak lazım kötü düşünmemek lazım. ama nazarın olduğuna ben inanıyorum. ayet olarakda geçiyor. tabi herkesn kendi düşüncesi kendi inancı

ben emzirirken sızmışım bile :)) iyi geceler mesajını günaydın niyetine okudum

canım şimdi angy nin mesajını okuyunca farkettim, artık gece nekadar kör göz okuduysam mesajları...

çok geçmiş olsun, Allah korumuş

bende 1 gün bakmadım neler neler olmuş...canım bence bu akşam buralarda olalım içimdeki ses bu seferde pratik hanım hortlayacak diyor :)) şenliği kaçırmamak lazım

akşam facede biri beni eklemiş bende parme diye kabul ettim, meğer meşhur arzuymuş ekleyen
bende diyorum ne incinin ne bademin niye hiç fotoğrafı yok

Günaydın

Pompa operasyonu her zamanki gibi devam ediyor. Sonra hızlıca toparlanıp kv ye kahvaltıya gidicez. Özleyecem sizi. Akşamda yemeğe arkadaş çağırdı. Bugün beleşçiyim yani :)

:) sağol arasta..cevabımı aldım..çok da mutlu oldum..iyi ki varsınız(biraz samimi bulacaksınız belki ama) yine de içimde kalmasın dedim.
Rica ederim canım.

Ah biz insanlar zaten onca tepki gösteren kişi haksızdır bi tek biz haklıyızdır. Bu topiğe kaç kişi katıldı sonradan, onlar neden hoşgeldinle kucaklandı da ben böyle itildim diye düşünür insan Sıkı takipçimizsin ya o sebepten söylüyorum :))

Günaydın güzel annişler ve onların çirkin mi çirkin, boklu mu boklu, zırıl zırıl zırlayan tatlı belaları. Güzel geçsin pazarınız Biz bu hafta sonunu evde geçiriyoruz. Yine aynı avmye gidersek kusucam zira

günaydıınn herkese iyi pazarlar

üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başında Arduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler

Canim biz nisanliydik Esım askere gitti uzun donem çıktı . Asteğmen olarak uç ay sonra kurada günlerce istanbul çıkacak diye diye dolandım herkes nere çıkacak acaba dedi ben istanbul çıkacak dedim ve herkese dua ettirdim . Sonra bur tel geldi o gun gülmekten öte sırıtan bur sesle Esım çekmekoye geliyorum dedi . Ben is yerinde o zaman çığlık çığlığa My honey belki hatırlarsın :)

Sabahları ise bırakıp akşamları aldı beni :))

Canim ben nazar yok demedim ki ister nazar diyin ister kötü enerji buna inanırım dedim . Konuştuğumuz şey başka sen kaçırdın sanırım istersen tekrar oku

akşam facede biri beni eklemiş bende parme diye kabul ettim, meğer meşhur arzuymuş ekleyen
bende diyorum ne incinin ne bademin niye hiç fotoğrafı yok

Ah güzelim ah ben neyin derdindeyim iste :))

Rica ederim sevgili katılımcı ve ziyaretçi arkadaslar tam dört kere masallah demeyi lütfen ihmal etmeyin

Şu nazar konusuna da ufaktan değineyim dedim. Çocuğa en çok değen nazar anne babasının nazarıymış derler eskiler. Olabilir çünkü hepimiz kendi yavrularımıza hayranız. Kendimi alamadığım o kadar çok bakışım oluyor ki İdaya hergün mutlaka okuyorum.

Ben ekrana konulan resimden pek nazar geçeceğini düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsa dünya ünlülerinin bebeklerinin çarşaf çarşaf yayınlanan ve tüm dünya tarafından görülen resimlerine nazar değerdi sanırım. Nazarın kablolardan ilerleyen bir enerji olduğunu sanmıyorum. Dış dünyanın nazarından bazen korktuğum oluyor tabi ki ama obsesiflik drecesinde değil. Öyle olsa çocuğumu hiç dışarıya çıkarmamam gerekirdi ya da burkayla gezdirirdim sanırım. Bu kadar kasmaya gerek yok. Allah hepimizin yavrularını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…