- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.521
Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mibeni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı
iyi geceler kizlar,
esim ve kizimin poposunda pireler ucusurken ben cook gerilere gittim ve dogum yaptigim gunlerdeki mesajlari okudum:)) 4760. sayfalar...
4762. sayfada 5 agustosta fundacim ona gonderdigim mesaji yazmis suyum azaldigi icin acil doguma girecegim yarin diye. herkes guzel dileklerini iletmis.yalovacim tum pozitifligiyle 9ayda neler atlattik bunu mu beceremeyecegiz diye gaz vermis. meltemcim(meltowski) tum gecmisi taramis 10 sayfa sonra yazmis:)) 6agustosta dogum yaptigimi yazmis fundacim ve o gun fundanin da dogumgunuymus. angy canim , gunebakan da sayfalar sonra unutmamis yazmis bicok arkadas gibi... bize yeni katildiklarini sandigim min, firuzan ve herasera taaa o zamanlardan yaziyormus topige:)) ve bircok arkadas yazmayi birakmis ne yazik kii...minnosh gogus ucu yarasina her seyi denedim bi tek bepanthen ii geliyor diye yazmis taa o zamanlar. keske okusaydim susam yagindan, zeytinyagina, cennet elmasindan, ayva cekirdegine kadar surmedigim sey kalmayana kadar bepantheni daha once deneseydim(son 15 gundur hafifledi gogus ucu yaralarim 2 ay silikon gogus ucu ve bepanthen plus kullanmama ragmen)
ne zamandir okumayi cok istiyordum gorevimi tamamlamis gibi hissediyorum simdi. cok duygulandim ya allaha bin sukur ki kucaklarimiz bos kalmmadi. duygularimi paylasmak istedim ben de hepinize iyi geceler diliyorum
Odum kopuyo naZardan:) yegenim kucukken her resim ekledigimde cocugun basina bisey gelirdi. Travmadir belki de. Zamanla koyarim belki ama simdilik koymuyorum:)
Yok canım Allah korudu resmen , gerci basit hafif biseydi ama avizenin kendisi degil , nasıl olduysa ampulü kavrayan etrafı varya o kısım yerinden ayrılıp asagi indiBu anlatımından kimseye bir şey olmadığını farzediyorum canım Allah korumuş 3 çocuklu evde böyle bişey çok tehlikeli. Nazara inanırım ayrı ama bi inşaatçı olarak ben bizim evde duvara sabitlenmemiş hiç bir dolap v.s. Olmadığını hatırlatır sizlere de aklıma gelmişken şiddetle tavsiye ederim.
Sagol canım , yakın bir akraba geldi o gün , biraz cekememezligi var, halbuki herseyin en iyisi kendinde varMEltem ,
Hararetli konuşmalardan gormemisim senin yazdığını alıntılarda gördüm
Ne buyuk bir kaza atlatmissiniz gecmis olsun . Yigenim doğduğunun yedinci günüydü abimlerde aynısı olmuştu avize yere düşmüştü .
Adı nazar mıdır bilmem hurafelerden nefret eden biri olarak kotu ve iyi enerjiye gercekten inanırım . Daha sonra hatta iyiyi çağırmak ile ilgili bir hikayem bile var onu da bir ara anlatırım
Yok canım Allah korudu resmen , gerci basit hafif biseydi ama avizenin kendisi degil , nasıl olduysa ampulü kavrayan etrafı varya o kısım yerinden ayrılıp asagi indi
Gerci ben nazar filan diyorum ama cocuklar kac kere top filan atmıştı, gevşedi yada bir kenari kirildi heralde
Sagol canım , yakın bir akraba geldi o gün , biraz cekememezligi var, halbuki herseyin en iyisi kendinde var
Kvdemin bi lafı var "bizim kargamız nedense ele bülbül görünüyor " diye , o gün de öyle olduondan dedim yoksa vardır elbet bilimsel bi açıklaması
Hikayeni de merak ettim anlat bi gün mutlaka
MEltem ,
Hararetli konuşmalardan gormemisim senin yazdığını alıntılarda gördüm
Ne buyuk bir kaza atlatmissiniz gecmis olsun . Yigenim doğduğunun yedinci günüydü abimlerde aynısı olmuştu avize yere düşmüştü .
Adı nazar mıdır bilmem hurafelerden nefret eden biri olarak kotu ve iyi enerjiye gercekten inanırım . Daha sonra hatta iyiyi çağırmak ile ilgili bir hikayem bile var onu da bir ara anlatırım
Ben aslında yaşım ilerledikçe tatlıdan uzaklaşmıştım. Ama doğumdan sonra geri gömüldüm resmen. Sen yapmaya niyetlisin hiç olmazsa bende oda yok. Hazır alıyorum. Neyse ben sütü ısıtıp yavaştan doyurayım kızımı. Biberonla çabuk biter işim. Sonrada hop yatak. Atahanı öp yerime annesi. İyi geceler
Naberr kuzularr oncelikle ARASTA olaya giris bicimin muthisti herzamanki gbi koptum ;-) gece gece cosmus burasi ve bnm yoktum offf ;-) face kullanmiyrm ben.. bikac yil once hesabim calindi bdahada acmadim ....ig kayit olamadm daha..hepinizi merak ediyrmm kayit oldgmda eklicemm bska kimim bar zaten ;-) ama resm flan koymam nazar flan deger :-D :-D hey allahim ya ...seviyrm szii.
Rica ederim canım.:) sağol arasta..cevabımı aldım..çok da mutlu oldum..iyi ki varsınız(biraz samimi bulacaksınız belki ama) yine de içimde kalmasın dedim.
Evet bu mesajin üstünden Bir saat gecmis ve ben tekrar uyumayı deniycem bol şans bana :) saat bir dört alışkanlığını sadece Yarım saat ile asmisizdir umarım .
Ortak nokta cok evet bosuna mı cok seviyorum ve anlıyorum seni :))
Yok o bir ziyaretci modunda degildim merak etmeyin, uyumustum sadece. Fb hesabim fake hesap da degil gercekten okadar arkadasim var listemde, ayrica fb ve ig diyince ortaya ciksam ve fake takilsam eski yillardan beri uye oldugum cok acik bu siteye, ona ne diyceksiniz:) ben sizin muhabbetinizi cok sevdigim icin artik araniza gireyim istemistim de diger sosyal alanlarda da eklemistim sizi, ama sizin bunu anlamaya niyetiniz olmadi, bazilarini cok ayip bile etti. Biraz hera anladi okadar. Dilerseniz silin beni o hesaplardan da zaten karsimdaki su insan profiline cidden ihtiyacim yok. Bu konuya daha fazla goz gezdirmeye de gerek yok.. Eee bukadar insanin bi kisiye karsi boyle girismesi ziyaretci sayisini da arttirdi demek ki. Size iyi muhabbetler.
Günaydın
Pompa operasyonu her zamanki gibi devam ediyor. Sonra hızlıca toparlanıp kv ye kahvaltıya gidicez. Özleyecem sizi. Akşamda yemeğe arkadaş çağırdı. Bugün beleşçiyim yani :)
Yok canım Allah korudu resmen , gerci basit hafif biseydi ama avizenin kendisi degil , nasıl olduysa ampulü kavrayan etrafı varya o kısım yerinden ayrılıp asagi indi
Gerci ben nazar filan diyorum ama cocuklar kac kere top filan atmıştı, gevşedi yada bir kenari kirildi heralde
Sagol canım , yakın bir akraba geldi o gün , biraz cekememezligi var, halbuki herseyin en iyisi kendinde var
Kvdemin bi lafı var "bizim kargamız nedense ele bülbül görünüyor " diye , o gün de öyle olduondan dedim yoksa vardır elbet bilimsel bi açıklaması
Hikayeni de merak ettim anlat bi gün mutlaka
parmecim bak ben şimdiye kadar nazar olur diye pek kasmadım.facede fotosu konuldu bebişim tosbik tosbik. 50kişilik mevlidde herkes gördü sevdi. ama buaralar çok ilginç bişey yaşadım..2-3 komşum var. bi kez ben onlara gittim o gece kızım ağlamaktan mahvoldu resmen emzirmek altını açmak hiç fayda etmedi. temiz kalpli iyi bi komşum var o biraz felak nas ayetel kürsi falan okudu çocuk kucağında uyayakaldı. neyse bu haftada onlar bana geldi. ve benm en geç 12de uyuyup 6da emmeye kalkan kızım sabahlara kadar ağladı. rahatsız olduğundan dicem ama bi gece öncede rahatsızdı.bu başka bişeydi çocuk bi 10dk sızıyor o anda bile ağlıyor gözleri kapalı. bende kızıma o 2-3 kişiden birinin nazarının değdiğini düşünüyorum. kalbini temiz tutmak lazım kötü düşünmemek lazım. ama nazarın olduğuna ben inanıyorum. ayet olarakda geçiyor. tabi herkesn kendi düşüncesi kendi inancı
akşam facede biri beni eklemiş bende parme diye kabul ettim, meğer meşhur arzuymuş ekleyen
bende diyorum ne incinin ne bademin niye hiç fotoğrafı yok
günaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?