- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.541
Bu kadar mı denk gelir benim de en geç 10:30 dedim mi uyuyan oğlum dün 12:30ları gördükızlar ben bugün ne yaptığımı bilmez haldeyim.. beynim durdu.. kızım uyumuyor.. inanabiliyormusunuz masal uyumuyor yaramazlık yapıyor.. hanginiz nazar değdirdiARASTA bi okuyuver şaka maka artık geldiler tepeme attım beşiğine ağlıyor sinsi sinsi.. bakmıcam uyusun kendi diyorum ama yüreğim el vermiyor.. başına gidip dikiliyorum.. neden böle yaptı bugün anlamadım..
ısırmaya bekleriz efendim.. kapım hepinize açık :)
Bu yıllardır tartışılan bişi topiclerdeForuma yazılanları üye olmayanlar ve Google amca göremese keske
Eksi sözlükte kk hakkında yazılanları okudum da az önce
Bişi sorcam mesai sistemini sen mi kuruosun yani şu saatte uyandırıp emziriyim şeklinde yoksa bebeğin o saatlerde mi kalkıoUyuyakalmışım kuzumda uyanmamış 12 deki öğün 2 ye kaldı. Bende göğüsümü sağdım oldu 3:15 falan. Bide ben yaralarıma göğüs pedi yerine gazlıbeze benzeyen tülbent bezlerinden ütüyle steril ederek pedler hazırlıyorum. 10 tane falan ütüleyip katladım. Baktım zaten 5 e bişey kalmamış. Uyuyakalırımda öğün atlarız diye takılıyorum. Tamda bu mesajı yazarken 2 sefer uykusunda ağladı hemen emziğini taktım. Herşeyde bi hayır varmış yani.
Ehehhh ne güzel günaydın mesajı olmuş buGünaydın güzel annişler ve onların çirkin mi çirkin, boklu mu boklu, zırıl zırıl zırlayan tatlı belaları. Güzel geçsin pazarınızBiz bu hafta sonunu evde geçiriyoruz. Yine aynı avmye gidersek kusucam zira
günaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
Rica ederim canım.
Ah biz insanlar zaten onca tepki gösteren kişi haksızdır bi tek biz haklıyızdır. Bu topiğe kaç kişi katıldı sonradan, onlar neden hoşgeldinle kucaklandı da ben böyle itildim diye düşünür insanSıkı takipçimizsin ya o sebepten söylüyorum :))
Hey allahım ya benim bir yil sonra ancak (oda herkesi değil sadece cok yakın hissettiklerinden bazılarını ) icine alabildiğim ozel Dünyama birden bire pattanak girmeye çalış bazılarımız kibarlıktan reddedemesin sonra senin resim nerde diyince nazar deger de .
Hem benim iyi niyetime inanma hem kisi kendi nasılsa öyle bilirmiş diye ozelimi izlemeye kalk
Sonra biraz yavaş olalım kimsin dendiğinde benim 850 arkadasım var kiricisin de . Hayır iste benim 850 arkadasım yok. gercek olan az sayıda arkadasım var .
günaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
Nazardan bu kadar korkan insan evden de çıkarmasın valla. Sonra bu çocuk büyüycek okula gidicek bi sürü insan görcek vs. vs. Zor işler zor
kızlar ben bugün ne yaptığımı bilmez haldeyim.. beynim durdu.. kızım uyumuyor.. inanabiliyormusunuz masal uyumuyor yaramazlık yapıyor.. hanginiz nazar değdirdiARASTA bi okuyuver şaka maka artık geldiler tepeme attım beşiğine ağlıyor sinsi sinsi.. bakmıcam uyusun kendi diyorum ama yüreğim el vermiyor.. başına gidip dikiliyorum.. neden böle yaptı bugün anlamadım..
ısırmaya bekleriz efendim.. kapım hepinize açık :)
Meşhur babyboum mu bunlar
HepiniZi yerimmmm
Hı arasta emzik kullanıo musun ida da?
Ahaha evet meşhur babyboum bunlar oluyor :)) Emzik kullanıyorum canım yaklaşık 1.5 ay oldu sanırım ama İdoş artık istememeye başladı emziği. İttiriyor diliyle. Neyse kusmaları azaldı sorun değil ama baya rahat ettim yani :))
akşam facede biri beni eklemiş bende parme diye kabul ettim, meğer meşhur arzuymuş ekleyen
bende diyorum ne incinin ne bademin niye hiç fotoğrafı yok
Teeee çok eski geçmişlerde bi emzik muamması yaşanmış geçenlerde okurken gördüm sorayım diodum
Kullanmaya nasıl karar verdin
Oğlum da çok zor alıo emzik almasını da istemiom o da ayrı ama bazen lazım oluo kullanıp kullanmama konusunda hala kararsızım da...
Günaydın güzel annişler ve onların çirkin mi çirkin, boklu mu boklu, zırıl zırıl zırlayan tatlı belaları. Güzel geçsin pazarınızBiz bu hafta sonunu evde geçiriyoruz. Yine aynı avmye gidersek kusucam zira
Arasta cidden nefesin kuvvetliymis nasil bir dua ettin öyle boklu boklu bir gun diye enseye kadar
kollar battı banyoya girdik mecburen çamaşır yıkanıyor falan o derece kendi yatağımda temizliyordum nevresim bile battı :)
Eki Görüntüle 896335 kızlar merak ediyorum.. siz de benim gibi convers giydiniz mibeni ordaki teyzeler çok ayıplamıştı
Foruma yazılanları üye olmayanlar ve Google amca göremese keske
Eksi sözlükte kk hakkında yazılanları okudum da az önce
Arkdslar amerikada hastane muayene ucretleri o kdr fazlakii...gecn arkds dis icn kanal dolgu yaptrmisti. 1500 $ almislr. Dgum ucretleri de 3000-10.000 arasi. Ultrason hakki da tum hamilelik boyunca sadece uc kez. Dusuk tehdidi varsa da mudahale etmyrlar.saglikli cocuksa eger kendi tutunur dye bir dusunce var. Ama asilar ucretsiz. Bn rotavirusu ne para odemedim. Tr de ucretliydi galiba.
Yok canım Allah korudu resmen , gerci basit hafif biseydi ama avizenin kendisi degil , nasıl olduysa ampulü kavrayan etrafı varya o kısım yerinden ayrılıp asagi indi
Gerci ben nazar filan diyorum ama cocuklar kac kere top filan atmıştı, gevşedi yada bir kenari kirildi heralde
Sagol canım , yakın bir akraba geldi o gün , biraz cekememezligi var, halbuki herseyin en iyisi kendinde var
Kvdemin bi lafı var "bizim kargamız nedense ele bülbül görünüyor " diye , o gün de öyle olduondan dedim yoksa vardır elbet bilimsel bi açıklaması
Hikayeni de merak ettim anlat bi gün mutlaka
yok artıkkk bu arastadan korkulur valla
Arasta valla söz konusu bebek olunca çok sözler çiğnenio hepimizde olduğu gibi
Arasta cidden nefesin kuvvetliymis nasil bir dua ettin öyle boklu boklu bir gun diye enseye kadar kollar battı banyoya girdik mecburen çamaşır yıkanıyor falan o derece kendi yatağımda temizliyordum nevresim bile battı :)
Oyy yerim sizi Tulum kardeslerigünaydıınn herkese iyi pazarlar
Eki Görüntüle 896413
Kesinlikle katiliyorum CNm insanin en sevdiginin Nazari degiyor ...ama yok ben paylaşmam resim ama bal gibi izler yorum yaparım derse onlarada kapalıyız Arzuss hnmŞu nazar konusuna da ufaktan değineyim dedim. Çocuğa en çok değen nazar anne babasının nazarıymış derler eskiler. Olabilir çünkü hepimiz kendi yavrularımıza hayranız. Kendimi alamadığım o kadar çok bakışım oluyor ki İdaya hergün mutlaka okuyorum.
Ben ekrana konulan resimden pek nazar geçeceğini düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsa dünya ünlülerinin bebeklerinin çarşaf çarşaf yayınlanan ve tüm dünya tarafından görülen resimlerine nazar değerdi sanırım. Nazarın kablolardan ilerleyen bir enerji olduğunu sanmıyorum. Dış dünyanın nazarından bazen korktuğum oluyor tabi ki ama obsesiflik drecesinde değil. Öyle olsa çocuğumu hiç dışarıya çıkarmamam gerekirdi ya da burkayla gezdirirdim sanırım. Bu kadar kasmaya gerek yok. Allah hepimizin yavrularını korusun
Hey allahım ya benim bir yil sonra ancak (oda herkesi değil sadece cok yakın hissettiklerinden bazılarını ) icine alabildiğim ozel Dünyama birden bire pattanak girmeye çalış bazılarımız kibarlıktan reddedemesin sonra senin resim nerde diyince nazar deger de .
Hem benim iyi niyetime inanma hem kisi kendi nasılsa öyle bilirmiş diye ozelimi izlemeye kalk
Sonra biraz yavaş olalım kimsin dendiğinde benim 850 arkadasım var kiricisin de . Hayır iste benim 850 arkadasım yok. gercek olan az sayıda arkadasım var .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?