- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.561
benim topukluyla hiç aram yoktur.. çok gıbtayla bakarım giyip yokuşu düz yolmuş gibi çıkanada.. maşallahh :)Çok iyi etmişsin :) Ben gelinlik-abiyelerle spor şıklığı çok yakıştırıyorum, zaten artık conversleri gelinliğine uygun süslettirebiliyorsun :) ben topuklu ayakkabıyla maraton bile koşabileceğimden giymemiştim :)
Canım e.sozluk cülerşn baxıları zaten uzaydan falan bildiriyorlar, başka bir ülkenin mavi kanları onlar :) benim bir yakınım var mesela, nick ini biliyorum arada yazdıklarına denk geliyorum, herşeyi eleştrir tr yi diğer ülkelerle kıyaslar, isim yapmış kişileri aşağılar, meslekleri, kültürümüzü fln baya alaya alır fln ama gerçekte işsiz, babasından sigara parası alarak evinde internet başında 24 saat yaşayan, hiç yurtdışına çıkmamış, iş deneyimi olmayan, çok insan tanımayan bir asalaktır. Klavyesi kuvvetli sadece :) bu tiplerin analizlerini ciddiye alır mıyız?
Orası sosyal devlet olmadığı için devlet sigortası fln yok, işverenlerde çok az özel sigorta yaptırır. Bu nedenle sağlık hizmetleri çok pahalı. Almanya da sigorta sadece 4 defaultrason verdi bana, tr deki 3lu taramalarıda karşılamadı, ben bir çok şeyi kendim ödedim.
Cok gecmiş olsun meltemvimAllah korumuş hepinizi. Ev kazalarından korunmak için sık sık abizeleri, dolapları masaları fln kontrol etmek lazım cnm, hepsi sabit mi diye.
Günaydınnn
Bu kadar mı denk gelir benim de en geç 10:30 dedim mi uyuyan oğlum dün 12:30ları gördü
Hı öle ağlama falan da yok yani oyun istio oyun olmasa bile sadece uyanık kalmak istio
Ayda yılda bir de bu gece oğlum uyuyunca ben de yatıcam demiştim hay demez olaydım
Beşiğine yatırıom mır mır mır gözler faltaşı
Aynen ellemedim beşikte mıZırdandı durdu en son artık zorla emzirdim ve sıZdı
Bu yıllardır tartışılan bişi topiclerde
Evet keşke ziyaretçilere kapalı olda bütün forum
Ekşisözlük olayını da te ne zaman duymuştum bi ara fırsatım olursa okim
Ayrıca Allah korumuş acize düştü diyince ödüm koptu birden çok şükür kaza bela yok
Bişi sorcam mesai sistemini sen mi kuruosun yani şu saatte uyandırıp emziriyim şeklinde yoksa bebeğin o saatlerde mi kalkıo
Ya ben bu soruyu daha önce sormuş muydum:26:
Ah balık hafızalı ben hatırlamıom sorduysam kusura bakma
Ehehhh ne güzel günaydın mesajı olmuş bu
Kızlar ben ilk reglimi 3 aylıkken 24 Kasım'da oldum bugün tekrar bi kanama başladı gibi normal midir böle düzensizlik olması:26:
bende diyorum benim kız nolduda az önce uyudu :) teşekkür ederim yavyumSıkı dur okuyorum Hera
akşam facede biri beni eklemiş bende parme diye kabul ettim, meğer meşhur arzuymuş ekleyen
bende diyorum ne incinin ne bademin niye hiç fotoğrafı yok
Ayıp tabi :)) düğün gecesi gelinin ayağı rahat etmez. Diye bir yeni batıl katayım hayatımıza :))
Canlarım benim yaa yalnız hepsi uyuyo bi benim damat uyanık. Seni uyanık damat seniii şimdi dikkatimi çekti. Aferin gözkulak ol bizim kızlara işte böyle
Hera nasya görmüştü gözünde bir kac kisi bizde de var demişti . Sonucu bilmiyorum ama
kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn
Meltem cim geç oldu ama düşen avize ile ilgili çok geçmiş olsun...
Fidan bıcırık o kadar güzel gülmüş ki, hep gülsün miniğim yaşamı boyunca.
Veee uyku tulumu kardeşliği üyeleri! Çok tatlısınız.
Teşekkür ederiz aramiza sonradan giren ama her cümlesinden samimiyet akan Hera teyzesi :)
Canım ne guzel düşünmüşsün harika bir resim olmus tabi bebislerin sevimliligininde büyük payı vargünaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
Allah korusun canım bebeklerimizi , Allah'a emanet önce , sonra bizeSorma Pinar ya gece uyuyamadim once uzulup insallah sutu kesilmemistir diye dua ettim nazar degdirecegimi düşündüğü bebeğine
Sonra surekli inciye baktım ulan bir tek onların mı bebeği var ya kızıma koyü gözle bakan varsa diye
Canım sagolMeltowski
Geçmiş olsun canım Allah kazadan beladan evlatlarımızı korusun.
Alıntı yapamadım ama ekşi sözlük olayına bende takığım normalde severim film dizi kitap ve güncel olaylara olan yorumları okumak hoşuma gider ama gel gör ki kiminin ağzının ayarı yok hayır bide anlamadığım erkeksiniz kadın forumuna girip okumak ne alaka?hadi merak ettin girdin okuduktan sonraki sırf kadınları aşağılamak için yaptığın yorumla kendileri küçük düşüyor farkında deiller hem bu kadar komik geliyor ama entry girecek kadar önemsemişsin??
Hele hele hemcinslerimizin yorumları en çok üzen beni bari siz anlayın dilimizden diyorum ama boş :/
Bu arada söylemeden geçemicem bir derdim var bölümü bazen gerçekten tuhaf oluyor ama yadırgamamak gerekiyor neticede içimizdekileri paylaşmak istiyoruz eşimize ailemize arkadaşlarımıza söylemediklerimiz şeyler bunlar
Neyse uzattım ama umarım dediğin gibi kısa zamanda kapanır dışarıya forumlar
kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn
kımse yokmu arkadaslar bende yarın test yaptırmaya gıdecegım hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?