2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

günaydınn kızlarr.. eskiden de çok yazamıyordumm ama yazdıklarınızı sürekli okuyupp takip ediyordumm. burasııı karkış kıyamet oluncaaa eşimin işleri kapandıı ve artıkk mart yada nisan a kadar evde olacakkk.. bu da da demek oluyor kiii benimmm işimm bitmezz artıkkkk..
artık öle sık giremiycmmm ama nasıll bir eksikliksinizz anlatamam.. hergün annemi aramam gibi bişeydi burasıı. tek sosyal aktivitemmm.

elimden geldiğince girmeye çalışıcmmm. hepinizii seviyrmm..

bugün 15 aralık.. ve ben geçen sene bugün miniğimin kalbinin göbişimde attığını öğrenmiş hem mutluluk hem şaşkınlık hemde bir korku yaşamıştım.. iyi ki doğurmuşz

benim topukluyla hiç aram yoktur.. çok gıbtayla bakarım giyip yokuşu düz yolmuş gibi çıkanada.. maşallahh :)

düzensizlik olması normal canım.. hormanlar yerine oturmadı henüz.. sorma inat gibi migrenimde tuttu dün.. delirdim.. ağlaya ağlaya uyudu kendi kendine..
Sıkı dur okuyorum Hera
bende diyorum benim kız nolduda az önce uyudu :) teşekkür ederim yavyum

akşam facede biri beni eklemiş bende parme diye kabul ettim, meğer meşhur arzuymuş ekleyen
bende diyorum ne incinin ne bademin niye hiç fotoğrafı yok

ama bana dün senin onda ekli olduğunu söylemişti.. öylelikle güvendim zaten burdan birileriyle irtibatı var diye..

Ayıp tabi :)) düğün gecesi gelinin ayağı rahat etmez. Diye bir yeni batıl katayım hayatımıza :))

hehehe doğru vallahi.. kayınvalidem o kadar modern olmasına rağmen elini beline koyup aaa aaaaa aaaa onlar ne öyleeeeeeeee demişti..

Meltowski

canım ben de kaçırmışım alıntılarda gördüm.. çok geçmiş olsun Allah korumuş gerçekten :/

Canlarım benim yaa yalnız hepsi uyuyo bi benim damat uyanık. Seni uyanık damat seniii şimdi dikkatimi çekti. Aferin gözkulak ol bizim kızlara işte böyle

neden uyanığız sandın dünüş tabii ki göz kulak olmak için bu güzel kızlara siz rahat uyuyun Arda görev başında merak etmeyin

Parmişim malum konuyla ilgili son yazdığın postun altına imzamı atarım başka da söze gerek bırakmamışsın zaten

biz de bugün evde pinekleyenlerdeniz belki akşam üstü bi market alış verişine çıkarız o kadar.. ev yine çok dağılacak her hafta sonu olduğu gibi ama varsın dağılsın.. çekirdek aile olarak birlikte geçirdiğimiz her dakikaya değer

kızlar bi sorum olucak. angy sen miydin yanlış hatırlıyorsam kusurabakmayın.. bi arkadaş bebişinin gözünde sanki köpük kalmışta rengarenk parlıyormuş gibi saydam bişi gördüğünü söylemişti.. bizim kızda da var.. acaba doktora sordunuz mu? doktora gitmem gerekiyor mu?

kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn

Eklentiler

• $2013-11-16 06.52.19.webp
    12,5 KB · Görüntüleme: 34
Meltem cim geç oldu ama düşen avize ile ilgili çok geçmiş olsun...
Fidan bıcırık o kadar güzel gülmüş ki, hep gülsün miniğim yaşamı boyunca.
Veee uyku tulumu kardeşliği üyeleri! Çok tatlısınız.

Teşekkür ederiz aramiza sonradan giren ama her cümlesinden samimiyet akan Hera teyzesi :)

Son düzenleme:
Parme'cim teşekkür ederim:)) Ben hamileliğim boyunca çok yoğun çalıştığımdan çok mesaj yazmadım ama bir kaç mesajım var, özellikle normal doğum ve korkuları ile ilgili. Bir de günü gecikenler vardı. Ben de her iki hamileliğimde 42. haftaya kadar beklediğimden panik olmayın kızlar, ben de bekliyorum tarzı bir kaç mesaj yazmıştım. Yani o kadar da yeni değilim:))Sonra doğum, lahusalık derken giremedim, ev de kalabalıktı. Arada okuyordum ve sizlerin bir muhabbetine denk geldim, şimdi konuyu hatırlamıyorum ama güldürmüştünüz beni. Dayanamadım yazdım, yazış o yazış. Arada yazamasam da okumaya çalışıyorum. Şimdi artık alıntılandığım mesajları da göremiyorum. Geçmişin hepsini okuyamadığım zaman atlanabiliyor bazı şeyler. Mesela senin abinin hikayesini geç gördüm, sonra mesaj yazmıştım onunla ilgili. Yalnız kaldığım, yalnız hissettiğim, depresif moda girdiğim veya tam tersi neşeyle sabaha uyandığım zamanlarda sizler arkadaş oldunuz bana. Bazen kimsenin seni anlamadığını düşünürsün ya, işte siz beni anladınız.

Teşekkür ederiz aramiza sonradan giren ama her cümlesinden samimiyet akan Hera teyzesi :)

Canlarım Cook sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
Valla cok güvendiğim ve sevdiğim ( ki netten bunun olacağına pek inanmazdim ) insanlar var aranızda , Allah utandirmasin

Canım ne guzel düşünmüşsün harika bir resim olmus tabi bebislerin sevimliligininde büyük payı var
Nasıl birleştirdin resimleri (cehaletimden soruyorum )
Allah korusun canım bebeklerimizi , Allah'a emanet önce , sonra bize
Benim bu konudaki tek endişem paylaştığımız fotolar baskası tarafından kopyalanabiliyor mu , tabiki sizler icin degil hani bu ziyaretçiler tarafından kopyalanip baska yerde kullanılması gibi
Canım sagol
Yani herkes düşüncesini söylemekte Ozgur tabi , ama derdini paylasan kisiyle dalga gecip linki vererek derdini de gösterip , insanların derdiyle acımasızca dalga geçilmesi hoş olmamış
( off ne bicim cümle oldu , Ogretmen arkadaslardan özür dilerim )
kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn

Ayy cok tatlı bir kız maşallah , ne güzelde gülmüş öyle , maşallah ona annesi , Allah esirgesin

Son düzenleme:
selam arkadaslar.bas dönmesı ve halsızlık yasayan varmı aranızda.yanı iştahsızlık ateş ve halszılık.yerınden kalkamaz halde olan varmı

herkese merhabaa

özlüyorum ya buraya giremeyince..merak ediyorum sizin bebişler nasıl die..

benmki gece maması aldm werdm çok uyanıo acıkıo heralde die..fayda etmedi 2 saatte bir uyanmaya dewam..sizinde öylemi bişey yazın lütfenn merak ediyorum çünkü uykuda önemlii

işe başlayan anneler nasıl ayrıldınızz warmı aktaracağınız tecrübeler...nekadar süt bırakayımm ne zmn sağayım hiçbişey bilmiyorumm lütfen bilenler yazsın geçende yazdım cwp wermediniz sanırımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…