- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.581
kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn[/QUOT
Oyy gülüşünü sevsinler maşallah sana
Canlarım Cook sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
Valla cok güvendiğim ve sevdiğim ( ki netten bunun olacağına pek inanmazdim ) insanlar var aranızda , Allah utandirmasin
Canım ne guzel düşünmüşsün harika bir resim olmus tabi bebislerin sevimliligininde büyük payı var
Nasıl birleştirdin resimleri (cehaletimden soruyorum)
Allah korusun canım bebeklerimizi , Allah'a emanet önce , sonra bize
Benim bu konudaki tek endişem paylaştığımız fotolar baskası tarafından kopyalanabiliyor mu , tabiki sizler icin degil hani bu ziyaretçiler tarafından kopyalanip baska yerde kullanılması gibi
Canım sagol
Yani herkes düşüncesini söylemekte Ozgur tabi , ama derdini paylasan kisiyle dalga gecip linki vererek derdini de gösterip , insanların derdiyle acımasızca dalga geçilmesi hoş olmamış
( off ne bicim cümle oldu , Ogretmen arkadaslardan özür dilerim)
Ayy cok tatlı bir kız maşallah , ne güzelde gülmüş öyle , maşallah ona annesi , Allah esirgesin
Ama cok sirin ki bu Tatli kiz :) ne guzel gülmüş öyle Canim ya
Meltem cim geç oldu ama düşen avize ile ilgili çok geçmiş olsun...
Fidan bıcırık o kadar güzel gülmüş ki, hep gülsün miniğim yaşamı boyunca.
Veee uyku tulumu kardeşliği üyeleri! Çok tatlısınız.
Valla cok güvendiğim ve sevdiğim ( ki netten bunun olacağına pek inanmazdim ) insanlar var aranızda , Allah utandirmasin
Canım ne guzel düşünmüşsün harika bir resim olmus tabi bebislerin sevimliligininde büyük payı var
Benim bu konudaki tek endişem paylaştığımız fotolar baskası tarafından kopyalanabiliyor mu , tabiki sizler icin degil hani bu ziyaretçiler tarafından kopyalanip baska yerde kullanılması gibi
Canım sagol
Yani herkes düşüncesini söylemekte Ozgur tabi , ama derdini paylasan kisiyle dalga gecip linki vererek derdini de gösterip , insanların derdiyle acımasızca dalga geçilmesi hoş olmamış
Ayy cok tatlı bir kız maşallah , ne güzelde gülmüş öyle , maşallah ona annesi , Allah esirgesin
kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn[/QUOT
Oyy gülüşünü sevsinler maşallah sana
kızımın teyzelerii çoook teşkkr ederimmm..
iyi geceler kizlar,
esim ve kizimin poposunda pireler ucusurken ben cook gerilere gittim ve dogum yaptigim gunlerdeki mesajlari okudum:)) 4760. sayfalar...
4762. sayfada 5 agustosta fundacim ona gonderdigim mesaji yazmis suyum azaldigi icin acil doguma girecegim yarin diye. herkes guzel dileklerini iletmis.yalovacim tum pozitifligiyle 9ayda neler atlattik bunu mu beceremeyecegiz diye gaz vermis. meltemcim(meltowski) tum gecmisi taramis 10 sayfa sonra yazmis:)) 6agustosta dogum yaptigimi yazmis fundacim ve o gun fundanin da dogumgunuymus. angy canim , gunebakan da sayfalar sonra unutmamis yazmis bicok arkadas gibi... bize yeni katildiklarini sandigim min, firuzan ve herasera taaa o zamanlardan yaziyormus topige:)) ve bircok arkadas yazmayi birakmis ne yazik kii...minnosh gogus ucu yarasina her seyi denedim bi tek bepanthen ii geliyor diye yazmis taa o zamanlar. keske okusaydim susam yagindan, zeytinyagina, cennet elmasindan, ayva cekirdegine kadar surmedigim sey kalmayana kadar bepantheni daha once deneseydim(son 15 gundur hafifledi gogus ucu yaralarim 2 ay silikon gogus ucu ve bepanthen plus kullanmama ragmen)
ne zamandir okumayi cok istiyordum gorevimi tamamlamis gibi hissediyorum simdi. cok duygulandim ya allaha bin sukur ki kucaklarimiz bos kalmmadi. duygularimi paylasmak istedim ben de hepinize iyi geceler diliyorum
günaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
Şu nazar konusuna da ufaktan değineyim dedim. Çocuğa en çok değen nazar anne babasının nazarıymış derler eskiler. Olabilir çünkü hepimiz kendi yavrularımıza hayranız. Kendimi alamadığım o kadar çok bakışım oluyor ki İdaya hergün mutlaka okuyorum.
Ben ekrana konulan resimden pek nazar geçeceğini düşünmüyorum açıkçası. Öyle olsa dünya ünlülerinin bebeklerinin çarşaf çarşaf yayınlanan ve tüm dünya tarafından görülen resimlerine nazar değerdi sanırım. Nazarın kablolardan ilerleyen bir enerji olduğunu sanmıyorum. Dış dünyanın nazarından bazen korktuğum oluyor tabi ki ama obsesiflik drecesinde değil. Öyle olsa çocuğumu hiç dışarıya çıkarmamam gerekirdi ya da burkayla gezdirirdim sanırım. Bu kadar kasmaya gerek yok. Allah hepimizin yavrularını korusun
kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn
Günaydınnn
Bu kadar mı denk gelir benim de en geç 10:30 dedim mi uyuyan oğlum dün 12:30ları gördü
Hı öle ağlama falan da yok yani oyun istio oyun olmasa bile sadece uyanık kalmak istio
Ayda yılda bir de bu gece oğlum uyuyunca ben de yatıcam demiştim hay demez olaydım
Beşiğine yatırıom mır mır mır gözler faltaşı
Aynen ellemedim beşikte mıZırdandı durdu en son artık zorla emzirdim ve sıZdı
Bu yıllardır tartışılan bişi topiclerde
Evet keşke ziyaretçilere kapalı olda bütün forum
Ekşisözlük olayını da te ne zaman duymuştum bi ara fırsatım olursa okim
Ayrıca Allah korumuş acize düştü diyince ödüm koptu birden çok şükür kaza bela yok
Bişi sorcam mesai sistemini sen mi kuruosun yani şu saatte uyandırıp emziriyim şeklinde yoksa bebeğin o saatlerde mi kalkıo
Ya ben bu soruyu daha önce sormuş muydum:26:
Ah balık hafızalı ben hatırlamıom sorduysam kusura bakma
Ehehhh ne güzel günaydın mesajı olmuş bu
Kızlar ben ilk reglimi 3 aylıkken 24 Kasım'da oldum bugün tekrar bi kanama başladı gibi normal midir böle düzensizlik olması:26:
Geçmiş olsun canım :)Merhaba arkadaşlar.Umarım bebişlerimiz ve sizler iyisinizdir.Ben 1,5 haftadır yokum.Tırnağımın batan kısmını mecburen aldırdım.Dikişlerimde alındı.Bu süre içinde annemde kaldım.Bugün eve geldim.geçmişi okumaya çalıştım ama nafile.Ela izn vemedi.Şimdi fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
:) yanlış gelmişsin kardeş. Yarın güzel haberler alırsın inşallah.kımse yokmu arkadaslar bende yarın test yaptırmaya gıdecegım hastaneye
Benimki de öyle hasta olduğu için diye düşünüyordum. Saat balı kalkıyor neredeyse. Utanmasa yarım saatte kalkacak:)herkese merhabaa
özlüyorum ya buraya giremeyince..merak ediyorum sizin bebişler nasıl die..
benmki gece maması aldm werdm çok uyanıo acıkıo heralde die..fayda etmedi 2 saatte bir uyanmaya dewam..sizinde öylemi bişey yazın lütfenn merak ediyorum çünkü uykuda önemlii
işe başlayan anneler nasıl ayrıldınızz warmı aktaracağınız tecrübeler...nekadar süt bırakayımm ne zmn sağayım hiçbişey bilmiyorumm lütfen bilenler yazsın geçende yazdım cwp wermediniz sanırımm
Geçmiş olsun canım :)
:) yanlış gelmişsin kardeş. Yarın güzel haberler alırsın inşallah.
Benimki de öyle hasta olduğu için diye düşünüyordum. Saat balı kalkıyor neredeyse. Utanmasa yarım saatte kalkacak:)
şöyle birşey konuşulmuştu gündüz beslenme aralıklarını uzatırsan gece de arqlıklar uzuyor. Uygulamadım biraz iyileşsin kuzum öyle deneyeceğim. Gündüz aralıklarını biraz uzatmayı dene istersen.
Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prenseslerNihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
Parme'cim teşekkür ederim:)) Ben hamileliğim boyunca çok yoğun çalıştığımdan çok mesaj yazmadım ama bir kaç mesajım var, özellikle normal doğum ve korkuları ile ilgili. Bir de günü gecikenler vardı. Ben de her iki hamileliğimde 42. haftaya kadar beklediğimden panik olmayın kızlar, ben de bekliyorum tarzı bir kaç mesaj yazmıştım. Yani o kadar da yeni değilim:))Sonra doğum, lahusalık derken giremedim, ev de kalabalıktı. Arada okuyordum ve sizlerin bir muhabbetine denk geldim, şimdi konuyu hatırlamıyorum ama güldürmüştünüz beni. Dayanamadım yazdım, yazış o yazış. Arada yazamasam da okumaya çalışıyorum. Şimdi artık alıntılandığım mesajları da göremiyorum. Geçmişin hepsini okuyamadığım zaman atlanabiliyor bazı şeyler. Mesela senin abinin hikayesini geç gördüm, sonra mesaj yazmıştım onunla ilgili. Yalnız kaldığım, yalnız hissettiğim, depresif moda girdiğim veya tam tersi neşeyle sabaha uyandığım zamanlarda sizler arkadaş oldunuz bana. Bazen kimsenin seni anlamadığını düşünürsün ya, işte siz beni anladınız.
Yok canım
Ates te varsa bir hastalık olmalı , Dr a git mutlaka , gecmis olsun
Canım sagol
Merhaba arkadaşlar.Umarım bebişlerimiz ve sizler iyisinizdir.Ben 1,5 haftadır yokum.Tırnağımın batan kısmını mecburen aldırdım.Dikişlerimde alındı.Bu süre içinde annemde kaldım.Bugün eve geldim.geçmişi okumaya çalıştım ama nafile.Ela izn vemedi.Şimdi fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
Şöyleki; ben sağıp biberonla ölçülü verdiğim için vicdan yapıp yeterince beslendiğinden emin olmak istiyorum. Günlük miktarı kiloya göre bulup 7 ye bölüyorum. 3saatte bir acıkıyoruz çünkü öyle alıştık. Gece yalnız bir sefer 5 saat bir seferde 4 saat uyuyunca günde 7 öğün oluyor. Bazen gündüzden 1 saatlik sarkma oluyor. O zaman gece arayı kapatıyorum. Benim kızım biraz uykucu alıştığı saatlerde sadece uykusunun arasında mıkırdanıyor. Emzik taksan uyumaya devam ediyor. Aç kalmaya müsait. Hatta dün gece mıkırdanmadı hiç. Bende uyumuşum. Ben görüntülü telsiz kullanıyorum. Sesi öyle yükseltiyorki yatağında sağına soluna dönse duyuyorum. Ekrandan bakıyorum ihtiyaç yoksa hiç yanına gitmiyorum. Oda uyumaya devam ediyor.
Sakin birgün olmuş geçmişi okumak zor olmadı.
Evde son 2 haftam. Sonra başlasın iş hayatı
teşekkür ederiz sürekli takipteyiz ama nihan bira ilgi aşığı olduğundan 2 dk konuşmada duramıyorum o yüzden pek yazamıyorum şimdi uyuyor bakalım
Benim düğünüm olmadı, gelinlik de giymedim. Kendi nikahıma gittiğimi bile bilmediğim için kotlaydım
Hemşom ne güzel işte süpriz bir nikah olmuş :)
Herkese merhaba geçmişi anca bitirdim :)
Arzu ile ilgili yazılanlar olmuş bende Meltem'cim de ekli diye eklemiştim :) Neyse erken uyarı için teşekkürler gereğini yaptım :)
Parmecim İnci'ye çok geçmiş olsun şimdi nasıl ? Bir de özel mesaj atmıştım :)
Meltowski canım çok ama çok geçmiş olsun.
Fidaneren ve canocan bebeklerinize maşallah.
Rabbim tüm bebeklerimizi kötü gözle bakanlardan korusun.
İnci iyi Canim sagol cevap verdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?