2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Canim teşekkür ederiZ . Bir hoşluk olsun istedik gergin ortamda :)

Fotorus duye bur program yükledim suloz tavsiyesi ile .resimlerde birleştirmeler oynamalar süslemeler yapabiliyorsun cok guzel tavsiye ederim .

Resimlerimizi alabilirler tabi . Ama açıkcası minnacik bebeklerin fotolarını kim nasil kötü bur amaçla kullanabilir bilmiyorum . Bizim olan resimlerde hep onlarla .allah kotu insanlarla karşılaştırmasın ne diyim .

Bu arada belki daha once söyledin ana ben kaçırdım bilmiyorum ben senin ne is yaptığını merak ediyorum . Paylaşır mısın :)

Ama cok sirin ki bu Tatli kiz :) ne guzel gülmüş öyle Canim ya

woowwwwww
ne geçmişmiş beee oku oku bitmiyooo araya öykünün emmesi poku püsürü giriyo anca bitti
bir kaç gündür giremiyorum neler olmuş neleeerrr
faceler ig ler paylaşılmış (burayı kaçırdım ne yazık ki)
bi de arzuss diye bi gerginlik olmuş
şimde beni de ekleyin dicem ama korkuyom

bende geçmişe dönüp nostalji yapmak istiyom
gerçi benim pek iyi hatıralarım yok ama

allaaah şunlara bak hepsi nasılda tatlı maşallah

kablolardan nazar değmez diye bende direniyorum

kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn

ağzını burnunu yirim

Merhaba arkadaşlar.Umarım bebişlerimiz ve sizler iyisinizdir.Ben 1,5 haftadır yokum.Tırnağımın batan kısmını mecburen aldırdım.Dikişlerimde alındı.Bu süre içinde annemde kaldım.Bugün eve geldim.geçmişi okumaya çalıştım ama nafile.Ela izn vemedi.Şimdi fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.

Şöyleki; ben sağıp biberonla ölçülü verdiğim için vicdan yapıp yeterince beslendiğinden emin olmak istiyorum. Günlük miktarı kiloya göre bulup 7 ye bölüyorum. 3saatte bir acıkıyoruz çünkü öyle alıştık. Gece yalnız bir sefer 5 saat bir seferde 4 saat uyuyunca günde 7 öğün oluyor. Bazen gündüzden 1 saatlik sarkma oluyor. O zaman gece arayı kapatıyorum. Benim kızım biraz uykucu alıştığı saatlerde sadece uykusunun arasında mıkırdanıyor. Emzik taksan uyumaya devam ediyor. Aç kalmaya müsait. Hatta dün gece mıkırdanmadı hiç. Bende uyumuşum. Ben görüntülü telsiz kullanıyorum. Sesi öyle yükseltiyorki yatağında sağına soluna dönse duyuyorum. Ekrandan bakıyorum ihtiyaç yoksa hiç yanına gitmiyorum. Oda uyumaya devam ediyor.

Geçmiş olsun canım :)
kımse yokmu arkadaslar bende yarın test yaptırmaya gıdecegım hastaneye
:) yanlış gelmişsin kardeş. Yarın güzel haberler alırsın inşallah.
Benimki de öyle hasta olduğu için diye düşünüyordum. Saat balı kalkıyor neredeyse. Utanmasa yarım saatte kalkacak:)
şöyle birşey konuşulmuştu gündüz beslenme aralıklarını uzatırsan gece de arqlıklar uzuyor. Uygulamadım biraz iyileşsin kuzum öyle deneyeceğim. Gündüz aralıklarını biraz uzatmayı dene istersen.

Bende beslenme aralıklarını uzatmaya çalışıyorum ama zor oluyor biraz alışmış ağlıyor . Birde gecen ay 500 Gr aldı sınırda yani uzatırsam yeteri kadar beslenmez diye korkuyorum . Gerçi bu sefer de az az emıyor uzasa açıklığı icin daha uzun Emer ve farkı kapatır sanırım

teşekkür ederiz sürekli takipteyiz ama nihan bira ilgi aşığı olduğundan 2 dk konuşmada duramıyorum o yüzden pek yazamıyorum şimdi uyuyor bakalım

Canimm iyiki geldin aramiza..samimiyetin sicaklign pozitifliginlee aramizdasin..ve gunlerdr 2 yavrunla tek basina birliktesn seni cok takdr ediyrmm ve tabiki MELTOWSKI siz guclu ve cok iyi annelersnizz biz bi taneyle basedemezken ve bazen isyan ederken siz bize moral veriyosunuzz cok bunaldiniz anda bile...ben ilk keseyi hamile oldgmu ogrendmden beri burdayim ve iyiki burdayim kimi arkadslrla basindan beri birlikteyzz nrler yasadk nrler konustuk..kimi aramzda yok suan...yeni gelenler oldu ve bze yeni seyler katti iyiki geldilrr..yani biz herkese kucak actik samimi ve bize bseyler katan herkese laf nerden nereye...duygulandimmm ya ...kisaca 1 yildr szinleyimm seviyrmm ya sizi varmi otesi

Kopyalanamasa da ekran goruntusu alinip kesilip bicilebilir canim. Internet ortamina koyulan seyler daima kopyalanabilir.

Sende seviliyorsun ve de :)

Gecmis olsun. Yeniden hosgeldin.

Hangi telsizi kullaniyorsun acaba?

Sakin birgün olmuş geçmişi okumak zor olmadı.

Evde son 2 haftam. Sonra başlasın iş hayatı

Ise donusun hayirli olsun o zaman :) bende bazen kafayi kirip calismayi ozluyorum, aslinda ozledigim calismak degilde, sabah erkenden uyanip, dusumu alip, giyinip suslenmek, kahvemide alip bangir bangir guzl muzikler esliginde ormandan gecip yol alarak is yerime varmak. Yaz kis sabahlarimi cook severim ben. Aksamlari eve donerken pek bir sakinimdir gun yorgunlugundan ama sabahlari suratsiz uyanan ben, ise gidis yolunda enerji depolarim boyle. Simdi ise uyaninda once popo temizliyoruz tabi :)))

teşekkür ederiz sürekli takipteyiz ama nihan bira ilgi aşığı olduğundan 2 dk konuşmada duramıyorum o yüzden pek yazamıyorum şimdi uyuyor bakalım

Pazargunu mahmurlugu mu desem algida secicilik mi desem bilemedim, nihan bira asigi diye okudum kac seferdir, nasil yanii diyorum kendi kendime :)) bu arada nihancik cok tatli, masallah.

Benim düğünüm olmadı, gelinlik de giymedim. Kendi nikahıma gittiğimi bile bilmediğim için kotlaydım

Hemşom ne güzel işte süpriz bir nikah olmuş :)

Herkese merhaba geçmişi anca bitirdim :)
Arzu ile ilgili yazılanlar olmuş bende Meltem'cim de ekli diye eklemiştim :) Neyse erken uyarı için teşekkürler gereğini yaptım :)

Parmecim İnci'ye çok geçmiş olsun şimdi nasıl ? Bir de özel mesaj atmıştım :)

Meltowski canım çok ama çok geçmiş olsun.

Fidaneren ve canocan bebeklerinize maşallah.

Rabbim tüm bebeklerimizi kötü gözle bakanlardan korusun.

İnci iyi Canim sagol cevap verdim :)

slmmm canlarım kaç gündür giremiyorum böbrek taşı düşürüyormuşum maalesef halada düşmedi sanırım ama iyiyim çok şükür, geçmişi okuyamadım annem ydışında olduğu için kv kp burdalar olurda yine sancılanırsam yavrum sefil olmasın diye. hepinizi öpüyorum herkes iidir umarımm

İnci iyi Canim sagol cevap verdim :)

Aman maşallah :) Gördüm canım :) Bende cevap yazacaktım ama 5dk engeline takıldım :)

Kızlar birde bir şey soracağım benim kız bir kaç kere dönüyor yani bir kere tam tur dönüyor hemen bir daha dönüyor. Böyle üst üste iki üç kere dönüyor dünden beri neden acaba ? Yaklaşık 1 aydır dönüyordu ama ilk defa dün ve bugün böyle yaptı. Şaşkın şaşkın onu izledik eşimle.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…