2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun çok kötü bir durum bende düşürmüştüm

sağ ol canımm bu fotoyu ben yapmadım Parmecim telefondan yaptı fotoğraf düzenleme programıyla..

ayy Cemilecm senmişsin mesaj atan demek ismin çıkmadı tel.değiştirmiştim mesaj attığın sırada.. mesaj da atamadım numaran turkcell olmadığı için :/ kusura bakma canım yaa. geçmiş olsun ayrıca şimdi umarım daha iyisindir..

Gecmis olsun canin..bnde kum doktumm cok agri olur yasadgni tahmin edebiliyrmm cok cok gecmis olsun. .

Kızlar birde bir şey soracağım benim kız bir kaç kere dönüyor yani bir kere tam tur dönüyor hemen bir daha dönüyor. Böyle üst üste iki üç kere dönüyor dünden beri neden acaba ? Yaklaşık 1 aydır dönüyordu ama ilk defa dün ve bugün böyle yaptı. Şaşkın şaşkın onu izledik eşimle.[/QUOTE]

maaşallah kızına canım bizimki daha hiç dönmedi böyle 2 büklüm oluyor bazen ama hala dönmedi geçi kaldı acaba :/

maaşallah kızına canım bizimki daha hiç dönmedi böyle 2 büklüm oluyor bazen ama hala dönmedi geçi kaldı acaba :/

Canım her çocuk bir değildir. Geç değil merak etme hem 6. aya kadar dönebilir diyor doktorlar. Bizim kız erken geldi ya herşeyi erkenden yapacak herhalde. Çünkü ilk kontrole gittiğimizde de doktor amcası şaşırmıştı kafasını tutuyor bu demişti. Hepsini maşallah :)

Biraz bebğin durumuna göre haraket etmek gerekiyor sanırım. Bende bu günlerde sıkıntılıyım gece çok kalkıyor. Gündüz de çok emiyor bahsetmiştim besinci hastalık geciriyor diye. Şimdi döküntüleri var çok fazla ve çok kaşınıyor. O yüzden sık emiyor süt bulamıyor her seferinde

evet her çocuğun gelişimi farklıdır tabi biliyoruz hepimiz ama iş kendi çocuğumuza gelince acaba diyoruz. maaşallah tüm bebişlere bizimkide hee hee ağuu vuu falan diyo çığlıklar havada uçuşuyo :) çokta fotojenik telefonu hemen farkedip poz veriyo :) (okul öncesi öğretmeniyim bu arada ) birde fb ve ig de eklemeler varmış bende fb da varım isteyen ekleyebilir C.A.N.A.N .T.UTAL TABİ NOKTASIZ HALİ :)

Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prensesler Nihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)

Tatlı Nihan ve annesi size de merhaba :)))

kisaca 1 yildr szinleyimm seviyrmm ya sizi varmi otesi

Ben de seni seviyorum yavlum

İdoş bi kere döndümü bi daha dönmüyo öyle ardarda onun bütün işi gücü emeklemek, zaten şuan dönmeyi de emekleme pozisyonuna gelmek için yapıyo bi gitse sağı solu kurcalasa, beni de peşinde asker etse rahatlıycak

Ohh ne güzel benimki telefonu görünce ciddileşiyor :)

Valla hemşom benim kızda daha düne kadar öyleydi dün ne olduysa oldu hanım efendi coştu 3 tur dönüyor babası da kafa buluyor kızım Okey' e dönüyor diye :)

Evet tekrar gecmis olsun biliyorum. Geçici bir süre annesi sonuçta kıyamam

Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prensesler Nihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
sizede merhaba. nihan da cok tatlı bu arada
Yardimsever meltemim nasida hemen cevap vermis yardim melegim....bnde anlamadm ates flan diye okuyunca ne alaka dedim...bu ars topige dalanlar dalip cikamayanlar yanlislikla ugrayanlar noluyooo yaa :-D
ne bileyim canım ısrarla sorunca dayanamadım

cok cok gecmiş olsun

minnosh cum sizede cok gecmiş olsun,inşallah düzelir biran önce

Eki Görüntüle 896934

kızıma iyi dileklerinzzz için teşekkr ederimmm..

Canim dün kakasinda baya bir kan vardı da poposunda çatlak olmuş bepantol krem sürdük bugun kanamadı . Sagol tatlım

canımm bepantol sürerken dikkat et. bizde çatlak için srüyordukk, ama vajina kapalılığına da sebep oldu.. ( tabii ille de ondan mı oldu bilemiyorum ama doktoru ondan da olabilir demiştii.)

sizede merhaba. nihan da cok tatlı bu arada

ne bileyim canım ısrarla sorunca dayanamadım

cok cok gecmiş olsun

minnosh cum sizede cok gecmiş olsun,inşallah düzelir biran önce

Çok sağol meltemcim, çok doldum ağlamamak için tutuyorum kendimi. Bütün vucudu kabardı kıpkırmızı( uyuyamıyor. Daha kaç gün sürerki kaşındıkça cığlık atıyor

Evet tatlım sürerken direkt aklıma geldin zaten sagol tekrar söylediğin icin. Burayı bu yüzden seviyorum iste :))

Sen hem kokos hem sık hem guzel hem Tatli olan minik bir kussun İdacim :))
Bu arada Cestirin bakışa bittim cok tatlılar beraber :)

Son düzenleme:
Biraz gec uye oldum. 3ay kadar sessiz seyirci olarak okudum. Nicklere hic bakmadan sadece okumak birseyler ogrenmek icin. Sonra baktim baglanmisim. Sizlerden biri olmusum. Uye oldum ilk cesaret edemedim yazmaya cogu zaman yazdim geri sildim. Cesaret edip birgun yazdim. Sonra bagimlisi oldum. Gulenle gulduk aglayanla agladik dertlestik guzel gnler gecirdik. Kimseyle paylasmadiklarimizi paylastik sirdas olduk. Hepinizi cok seviyorum kizlar...

Masallah ne guzel sicak sicak uyuyorlar. Bende siparis verdim begenmezsem bundan alirim. Polar olmasi biraz gozumu korkuttu. Tozu cekiyor mu diger polarlar gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…