- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.601
slmmm canlarım kaç gündür giremiyorum böbrek taşı düşürüyormuşum maalesef halada düşmedi sanırım ama iyiyim çok şükür, geçmişi okuyamadım annem ydışında olduğu için kv kp burdalar olurda yine sancılanırsam yavrum sefil olmasın diye. hepinizi öpüyorum herkes iidir umarımm
Canlarım Cook sagolun gecmis olsun dilekleriniz icin
Valla cok güvendiğim ve sevdiğim ( ki netten bunun olacağına pek inanmazdim ) insanlar var aranızda , Allah utandirmasin
Canım ne guzel düşünmüşsün harika bir resim olmus tabi bebislerin sevimliligininde büyük payı var
Nasıl birleştirdin resimleri (cehaletimden soruyorum)
Merhaba arkadaşlar.Umarım bebişlerimiz ve sizler iyisinizdir.Ben 1,5 haftadır yokum.Tırnağımın batan kısmını mecburen aldırdım.Dikişlerimde alındı.Bu süre içinde annemde kaldım.Bugün eve geldim.geçmişi okumaya çalıştım ama nafile.Ela izn vemedi.Şimdi fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
slmmm canlarım kaç gündür giremiyorum böbrek taşı düşürüyormuşum maalesef halada düşmedi sanırım ama iyiyim çok şükür, geçmişi okuyamadım annem ydışında olduğu için kv kp burdalar olurda yine sancılanırsam yavrum sefil olmasın diye. hepinizi öpüyorum herkes iidir umarımm
maaşallah kızına canım bizimki daha hiç dönmedi böyle 2 büklüm oluyor bazen ama hala dönmedi geçi kaldı acaba :/
Bende beslenme aralıklarını uzatmaya çalışıyorum ama zor oluyor biraz alışmış ağlıyor . Birde gecen ay 500 Gr aldı sınırda yani uzatırsam yeteri kadar beslenmez diye korkuyorum . Gerçi bu sefer de az az emıyor uzasa açıklığı icin daha uzun Emer ve farkı kapatır sanırım
Canım her çocuk bir değildir. Geç değil merak etme hem 6. aya kadar dönebilir diyor doktorlar. Bizim kız erken geldi ya herşeyi erkenden yapacak herhalde. Çünkü ilk kontrole gittiğimizde de doktor amcası şaşırmıştı kafasını tutuyor bu demişti. Hepsini maşallah :)
Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prenseslerNihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
kisaca 1 yildr szinleyimm seviyrmm ya sizi varmi otesi
Kızlar birde bir şey soracağım benim kız bir kaç kere dönüyor yani bir kere tam tur dönüyor hemen bir daha dönüyor. Böyle üst üste iki üç kere dönüyor dünden beri neden acaba ? Yaklaşık 1 aydır dönüyordu ama ilk defa dün ve bugün böyle yaptı. Şaşkın şaşkın onu izledik eşimle.
evet her çocuğun gelişimi farklıdır tabi biliyoruz hepimiz ama iş kendi çocuğumuza gelince acaba diyoruz. maaşallah tüm bebişlere bizimkide hee hee ağuu vuu falan diyo çığlıklar havada uçuşuyo :) çokta fotojenik telefonu hemen farkedip poz veriyo :) (okul öncesi öğretmeniyim bu arada ) birde fb ve ig de eklemeler varmış bende fb da varım isteyen ekleyebilir C.A.N.A.N .T.UTAL TABİ NOKTASIZ HALİ :)
Tatlı Nihan ve annesi size de merhaba :)))
Ben de seni seviyorum yavlum
İdoş bi kere döndümü bi daha dönmüyo öyle ardarda onun bütün işi gücü emeklemek, zaten şuan dönmeyi de emekleme pozisyonuna gelmek için yapıyobi gitse sağı solu kurcalasa, beni de peşinde asker etse rahatlıycak
Cnm inciye noldu ben kaçırmışm orayi emel diyince gordm geçmiş olsun
Biraz bebğin durumuna göre haraket etmek gerekiyor sanırım. Bende bu günlerde sıkıntılıyım gece çok kalkıyor. Gündüz de çok emiyor bahsetmiştim besinci hastalık geciriyor diye. Şimdi döküntüleri var çok fazla ve çok kaşınıyor. O yüzden sık emiyor süt bulamıyor her seferinde
sizede merhaba. nihan da cok tatlı bu aradaEki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prenseslerNihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
ne bileyim canım ısrarla sorunca dayanamadımYardimsever meltemim nasida hemen cevap vermis yardim melegim....bnde anlamadm ates flan diye okuyunca ne alaka dedim...bu ars topige dalanlar dalip cikamayanlar yanlislikla ugrayanlar noluyooo yaa :-D
woowwwwww
ne geçmişmiş beee oku oku bitmiyooo araya öykünün emmesi poku püsürü giriyo anca bitti
bir kaç gündür giremiyorum neler olmuş neleeerrr
faceler ig ler paylaşılmış (burayı kaçırdım ne yazık ki)
bi de arzuss diye bi gerginlik olmuş
şimde beni de ekleyin dicem ama korkuyom
bende geçmişe dönüp nostalji yapmak istiyom
gerçi benim pek iyi hatıralarım yok ama
allaaah şunlara bak hepsi nasılda tatlı maşallah
kablolardan nazar değmez diye bende direniyorum
ağzını burnunu yirim
Eki Görüntüle 896934
Hemşom ne güzel işte süpriz bir nikah olmuş :)
Herkese merhaba geçmişi anca bitirdim :)
Arzu ile ilgili yazılanlar olmuş bende Meltem'cim de ekli diye eklemiştim :) Neyse erken uyarı için teşekkürler gereğini yaptım :)
Parmecim İnci'ye çok geçmiş olsun şimdi nasıl ? Bir de özel mesaj atmıştım :)
Meltowski canım çok ama çok geçmiş olsun.
Fidaneren ve canocan bebeklerinize maşallah.
Rabbim tüm bebeklerimizi kötü gözle bakanlardan korusun.
Canim dün kakasinda baya bir kan vardı da poposunda çatlak olmuş bepantol krem sürdük bugun kanamadı . Sagol tatlım
sizede merhaba. nihan da cok tatlı bu arada
ne bileyim canım ısrarla sorunca dayanamadım
cok cok gecmiş olsun
minnosh cum sizede cok gecmiş olsun,inşallah düzelir biran önce
Çok sağol parmecim. Biran önce geçip gitsin. Hasta olmasın kuzularımız.Evet tekrar gecmis olsun biliyorum. Geçici bir süre annesi sonuçta kıyamam
kızıma iyi dileklerinzzz için teşekkr ederimmm..
canımm bepantol sürerken dikkat et. bizde çatlak için srüyordukk, ama vajina kapalılığına da sebep oldu.. ( tabii ille de ondan mı oldu bilemiyorum ama doktoru ondan da olabilir demiştii.)
Biraz gec uye oldum. 3ay kadar sessiz seyirci olarak okudum. Nicklere hic bakmadan sadece okumak birseyler ogrenmek icin. Sonra baktim baglanmisim. Sizlerden biri olmusum. Uye oldum ilk cesaret edemedim yazmaya cogu zaman yazdim geri sildim. Cesaret edip birgun yazdim. Sonra bagimlisi oldum. Gulenle gulduk aglayanla agladik dertlestik guzel gnler gecirdik. Kimseyle paylasmadiklarimizi paylastik sirdas olduk. Hepinizi cok seviyorum kizlar...iyi geceler kizlar,
esim ve kizimin poposunda pireler ucusurken ben cook gerilere gittim ve dogum yaptigim gunlerdeki mesajlari okudum:)) 4760. sayfalar...
4762. sayfada 5 agustosta fundacim ona gonderdigim mesaji yazmis suyum azaldigi icin acil doguma girecegim yarin diye. herkes guzel dileklerini iletmis.yalovacim tum pozitifligiyle 9ayda neler atlattik bunu mu beceremeyecegiz diye gaz vermis. meltemcim(meltowski) tum gecmisi taramis 10 sayfa sonra yazmis:)) 6agustosta dogum yaptigimi yazmis fundacim ve o gun fundanin da dogumgunuymus. angy canim , gunebakan da sayfalar sonra unutmamis yazmis bicok arkadas gibi... bize yeni katildiklarini sandigim min, firuzan ve herasera taaa o zamanlardan yaziyormus topige:)) ve bircok arkadas yazmayi birakmis ne yazik kii...minnosh gogus ucu yarasina her seyi denedim bi tek bepanthen ii geliyor diye yazmis taa o zamanlar. keske okusaydim susam yagindan, zeytinyagina, cennet elmasindan, ayva cekirdegine kadar surmedigim sey kalmayana kadar bepantheni daha once deneseydim(son 15 gundur hafifledi gogus ucu yaralarim 2 ay silikon gogus ucu ve bepanthen plus kullanmama ragmen)
ne zamandir okumayi cok istiyordum gorevimi tamamlamis gibi hissediyorum simdi. cok duygulandim ya allaha bin sukur ki kucaklarimiz bos kalmmadi. duygularimi paylasmak istedim ben de hepinize iyi geceler diliyorum
günaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
Sen hem kokos hem sık hem guzel hem Tatli olan minik bir kussun İdacim :))
Bu arada Cestirin bakışa bittim cok tatlılar beraber :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?