- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.761
Kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğduherkes perişan çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.
Lierac kremi herkes tavsiye ediyor. internette araştırınca en çok ondan memnun kalındığını farkettim. Mustela'nın kremleri de iyi deniyor. ama pahalıymış biraz. Bi de Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Önleyici kremin tavsiyeleri fazla. Ben kararsızım hangisini alacağıma. Kaçıncı haftadan itibaren kullanmak faydalı olur? Benim için daha erken değil mi?Su içme olayına gelince henüz bulantilardan su bile icemiyorum ben ama kızıma hamileyken 4. Aydan sonra günde 4 litre falan su içiyordum ve bir tane bile gebelik çatlağım olmamasını buna bağlıyorum. Ayrıca son haftaya kadar hiç odemimde olmamıştı . Umarım yine öyle olur ama bu sefer korkuyorum dogrusu. Çatlaklar icin lierac krem aldım. Bugünden itibaren başlayacağım kullanmaya.
Çok ama çok zor bir durum. Allah sabır versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 9 ay taşı, sev hayaller kur, odasını hazırla sonra da elin boş kalsın. Allah dayanma gücü versin kuzeninize. Siz de çok etkilenmişsinizdir.Çok üzüldüm.Kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğduherkes perişan çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.
gunaydın kızlarrr nasılsınız yarın kontrolum var cok heycanlıyım olcumler yapılacak 2 lı test ıcın kan verıcemmm
Gunaydin herkese. uzun bir zamandir giremiyorum. cok fazla bulantim. var birde simdi ustune hasta oldum ilac falanda icemiyorum oluyorim resmen(
Kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğduherkes perişan çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :)
Gecmis olsun, nedir bu çektiğimiz ya bulantilardan bende çok çektim halada çekiyorum. Yeter artık diyorum bazen ağlamak istiyorum. Gecede öksürükten uyuyamadim sanırım şifayı kapmışim bende. Ama geçecek az kaldı bunun da üstesinden gelicez moralini bozma.
Günaydın arkadaşlar;
Cumartesi kontrolüm vardı. Bebek iyi, satla uyumlu dedi doktor. Kan tahlili falan yapmadı. Bakması gerekmez mi? 2 hafta sonra 2 li teste gideceğiz. Heyecanlıyım. Allah yardımcımız olsun hepimizin.
Lierac kremi herkes tavsiye ediyor. internette araştırınca en çok ondan memnun kalındığını farkettim. Mustela'nın kremleri de iyi deniyor. ama pahalıymış biraz. Bi de Bella B Tummy Honey Butter Çatlak Önleyici kremin tavsiyeleri fazla. Ben kararsızım hangisini alacağıma. Kaçıncı haftadan itibaren kullanmak faydalı olur? Benim için daha erken değil mi?
Çok ama çok zor bir durum. Allah sabır versin. İnsan ne diyeceğini bilemiyor. 9 ay taşı, sev hayaller kur, odasını hazırla sonra da elin boş kalsın. Allah dayanma gücü versin kuzeninize. Siz de çok etkilenmişsinizdir.Çok üzüldüm.
inşallah srun yoktur kafama takmamaya çalışıyorum ama olmuyor ben de cuma günü kan testinin sonuçlarını alacam dua edin lütfen nası gececek bu hafta ya.. insallah seninkinde de bi problem cıkmaz bursa güzeli iyi haberler veririz birbirimize. burun kemiği ölçülerini merak ediyorum kızlar sizinkiler kaç yazar mısınız??
Bence erken değil cildin esnekliğini kazanması icin ne kadar erken başlansa o kadar iyi diye düşünüyorum kilo almaya başlamadan başlamak lazım . Gerçi ben krem kokuları midemi bulandirdigi icin her gün basliyacam diyorum ama baslayamiyorum. Kızımda ilk uç ay bebe yağı ve kakao yağlı bir krem sürmüştüm . Sonradan da bepanthol , kakao yağı, bebe yağı, pregnicare ne rastlasa sürdüm.
Bu sefer çatlayacam diye korkuyorum dogrusu çünkü hiç bir şey sürmedim henüz ayrıca suda icemiyorum. Ve göbeğim şimdiden kaşınmaya başladı. Kızımda kaşınma ilerleyen aylarda olmuştu.
merhaba kızlar. nasılsınız? ben hayatımın en zor günlerini geçiriyorum belki de arada saatler süren ağlama krizlerine giriyorum. eşimle bundan sonraki hayatımıza yön verecek bir konu da anlaşmazlığa düştük ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık. yine bir dönüm noktasına geldim ama artıkk tek kişi değilim bebeğimde hissediyordur biliyorum. kafam çok karışık eşim ailesinin yanına memleketine taşınma kararı aldı benimle doğru düzgün konuşmadan ben orada mutlu olacak mıyım bilmiyorum
merhaba kızlar. nasılsınız? ben hayatımın en zor günlerini geçiriyorum belki de arada saatler süren ağlama krizlerine giriyorum. eşimle bundan sonraki hayatımıza yön verecek bir konu da anlaşmazlığa düştük ne yapacağım bilmiyorum kafam çok karışık. yine bir dönüm noktasına geldim ama artıkk tek kişi değilim bebeğimde hissediyordur biliyorum. kafam çok karışık eşim ailesinin yanına memleketine taşınma kararı aldı benimle doğru düzgün konuşmadan ben orada mutlu olacak mıyım bilmiyorum
Ne guzel ilk gebeliginde catlamamissin ins bunda da boyle olur. ben o kremlere inanmiyorum 2 aydan itibaren surmedigim sey kalmamisti ama maalesef cok fazla catladim belime kadar hemde.gerci biraz fazla kilo almistim buda bi sebep olabilir. en inemli sey cilt kalitesi
Canim benim esimde bazen memlekete gidelim diyor ama dusuncemin ne oldugunu cok iyi anlattim ona.esinin senle konusmadan boyle bir karar almasicok sacma. sebebi ne peki oraya gitmek. Istemesini??
Canım ya senin herifi boğasım geldi benim burda. Ne demekmiş kendi başına karar almak tek başına mı yaşıyor. Hele ki hamilelik döneminde böyle şeyleri sana niye yaşatıyorKarşına alıp uzuuun bi konuşma yap kendini net ve iyice anlat bence. Kolay gelsin....
Canim benim esimde bazen memlekete gidelim diyor ama dusuncemin ne oldugunu cok iyi anlattim ona.esinin senle konusmadan boyle bir karar almasicok sacma. sebebi ne peki oraya gitmek. Istemesini??
günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım, haftasonu ne olup bitti haberim yok
size güzel haberim var; 2li sonuçlarımız çıkmış doktor düşük risk grubundasınız dedi. tlfnla konuştugumuz için cokta birşey soramadım.
test sonucunda;
PAPP-A 1390,00
HGC(T1) 44380
NT 0,5 mm
down sendromu __ 1:50000
sadece yaş ______ 1:820
trisom, 18/13 _____ 1: 99000 diye yazıyor....
ve down sendrom risk tarama cutoff değerinin altındadır , biyokimyasal risk = 1 : 19889
trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır diye yazıyor....
anlayan arkadaşlar bir bakıverin kızlar :)
günaydın kızlar. umarım herkes iyidir. geçmişi okuyamadım, haftasonu ne olup bitti haberim yok
size güzel haberim var; 2li sonuçlarımız çıkmış doktor düşük risk grubundasınız dedi. tlfnla konuştugumuz için cokta birşey soramadım.
test sonucunda;
PAPP-A 1390,00
HGC(T1) 44380
NT 0,5 mm
down sendromu __ 1:50000
sadece yaş ______ 1:820
trisom, 18/13 _____ 1: 99000 diye yazıyor....
ve down sendrom risk tarama cutoff değerinin altındadır , biyokimyasal risk = 1 : 19889
trisomi 18 riski tarama cutoff değerinin altındadır diye yazıyor....
anlayan arkadaşlar bir bakıverin kızlar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?