2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Çok geçmiş olsun ben de hamileyken bi ağrı başlamıştı ki böyle bişey yok yaaa kum döküosun demişti Dr lar berbat bi ağrıydı
Canim dün kakasinda baya bir kan vardı da poposunda çatlak olmuş bepantol krem sürdük bugun kanamadı . Sagol tatlım
Geçmiş olsun ii olmasına sevindim
Çok sağol meltemcim, çok doldum ağlamamak için tutuyorum kendimi. Bütün vucudu kabardı kıpkırmızı( uyuyamıyor. Daha kaç gün sürerki kaşındıkça cığlık atıyor
yaa size de ço geçmiş olsun inş çabuk geçer
Annesiiiiiiii sen naptın nazarlara gelecek bu dünya güZeli

Oğlum gece uykusuna yattı kalkar bi saate ama
Bizde de şöle abuk bi rutin var gece uykusuna yatar bi saate uyanır emer uyur 5 dk sonra tekrar kalkar emer artık tamamen uyur bu böle her gece ne ayak çöEmedim...

Cok gecmis olsun cnm, kuvetiniz varsa sicak suda birazsaga sola donerek yatmanin cok faydasi olurmus.

Coook gecmis olsun canim, uzulme lutfen afacanlar hasta ola ola buyuyecekler, allahim beterinden korusun. Umarim biran once atlatirsiniz

Sagol ivycim, ha geçti ha bitti derken daha kötü oldu sanırım ondan bu kadar bunaldım. Birde çok küçük derdini anlatamıyor. Saçlarının dipleri bile döktü. Kim bilirne kadar kaşınıyor Pehlivan gibi yağlayıp duruyorum:)

kızımmm herkesee gülücükkk gönderiyrrr kızlarrr.. amann ha sakın nazar etmeyinnn
Maasallah caim. Cok seker
Hosgeldin canm. Gecmis olsun...
O ne guzel hesap kitaba gore besliyorsun. Bizim ki rast gele ne zaman isterse genelde 2 saatte bir istiyor.
Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prensesler Nihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
Iyi aksamlar nihancik ve annesi masallah size..
Gecmis olsun canim. Bebekle zor oluyordur. Bran once duserde kurtulursun.

Gecmis olsun canim biran once sagligina kavusur insallah kuzucuk.

Meltemcim kucuk bir ev kazasi atlatmissiniz. Gecmis olsun..

Arastacim masallah kuzucuklarin cok seker. Son resimde tatli bir kedi yavrusu gibi cikmis ida:) cok sevimli masallah..

Kiyamam ben ona insallah hemen atlatirsiniz canim, guzel haberlerinizi bekliyoruz.

Geçmiş olsun canım :)

Gecmis olsun. Yeniden hosgeldin

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Şimdi iyiyim.Birkaçgün daha parmağımı saracağım o kadar.

Allah'ım bu ne güzellik, ne tatlılık.Allah nazarlardan saklasın.

arastaa idaya hastayım yaa kokoşluğunu yerimm aynı ben gibi :)) herkes benm kızım olsa böyle olur die bahsediodu ama oğluşum oldu onuda çok hawalı yapcam kızlar koşsun peşinden :) maşallah idaya

Slm kızlar

Minnosh geçmiş olsun ya geçmişi tam okuyamadım ama neyi var bebeğinin? inş tez zamanda iyileşir

Canocan ve arasta kızlarınız çok tatlı maaşallah.
Bende kzıımı koymak istiyorum ama beceremedim :s

Cok gecmis olsun cnm, kuvetiniz varsa sicak suda birazsaga sola donerek yatmanin cok faydasi olurmus.

sizede merhaba. nihan da cok tatlı bu arada

ne bileyim canım ısrarla sorunca dayanamadım

cok cok gecmiş olsun

minnosh cum sizede cok gecmiş olsun,inşallah düzelir biran önce

Çok geçmiş olsun çok kötü bir durum bende düşürmüştüm

Gecmis olsun canin..bnde kum doktumm cok agri olur yasadgni tahmin edebiliyrmm cok cok gecmis olsun. .

çok teşekkür ederim ederim kızlar anlatamam ne berbattt bi ağrı orda bi kadın vardı dio4 doğum yaptım keşke 4 daha doğursamda 1 taş düşürmesem.ıvycım denedim küveti dün baya rahatlattı su şişesiyle geziorum umarım düşer(

herkese iyi geceler,
dün oğlumu sünnet ettirdik hayırlısıyla arkadaşlar,operasyona ben de girdim çok garip bir deneyimdi benim için,babamız cesaret edemedi onun yerine ben gireyim dedim ,hayatım boyunca kaç kere görebilirim ki ,yaşayabi,lirim ki böyle bir olayı değil mi ? ben de kaçırmadım valla fırsatı,neyse operasyon çok şükür iyi geçti ama yapılan kan tahlili sonucunda oğlumun kanının pıhtılaşma düzeyinin sınırda çıktığını öğrendik ve kanama beklenebilir dedi doktorumuz en nihayetinde bugün kanamamız oldu tekrar gittik pansuman yenilendi k vitamini vuruldu kanama için derken eve geldik bebişim şimdilik iyi çok şükür,ama ben kanamasını çok sık kontrol ettiğim için çok uykusuzum yorgunum ,uzun zamandır da sizleri takip edemiyorum inş herkes çok iyidir ,ben de en kısa zamanda toparlanıp aranıza dönmeyi en azından takip etmeyi istiyorum,sağlıcakla kalın ,herkesi çok özledim ve öpüyorum

geçmiş olsun canım. inşaAllah çabuk toparlanır.
Ve tabiki hayırlı olsun. Erkek olmuş artık

Son düzenleme:
Geçmiş olsun canımcım. Hem taş düşürme olayını hem de normal doğumda sancıyı tattım. Doğum yapmayı tercih ederim! Doğumda ıkınıyorsun zorluyorsun falan derken oldu da bitti maşallah..taş düşürmede ne ıkınması ne zorlamasıı!!!nefes alamıyor insan

Hayırlı olsun. Çabucak iyileşsin erkek bizde yaptırmayı düşünüyoruz,hatta buhafta cerrahla randevumuz var.Siz hangi yöntemi kullandınız?Normal dikişli olanını mı yoksa plastik klips yöntemini mi?
Bu sırada arasta ve canocan kızlarınız süpperr!Maşallah barekallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…