2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

eskimo prensesi olmuş benim gelinim tipini yediğimm sıfatını sevdiğimmm

ayy ben şimdi gördüm bu yazdığını Helenasm yaa... beni de götürdün o günlere bak şimdi :) ne heyecanlardı yaaa hele sizlerden doğuma giriyorum mesajlarını aldığımda varya kalbim güm ediyordu resmen... dualar ediyordum ve hemen buraya gelip haber veriyordum... çok şükür meleklerimizi sağ salim aldık kucaklarımıza ve şimdi de büyütüyoruz.. zaman çok çabuk geçiyor çookk....

valla canım ben toz falan görmedim hiç üstünde :44: bir de ben neredeyse gün aşırı yıkıyorum kustuysa falan..kurutuyorum petekte bir iki saat içinde öyle giydiriyorum tekrar. yani toz çekmesine fırsat yok pek çok da memnunum valla sıcacık tutuyor ve çok rahat

çok geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede geçer...

bu mesajı 1 saat önce yazmıştım cevapla yerine önizlemeye tıklamışım meğer.. Arda çok huzursuzlandı az önce uykusunda ağladı çığlık atar gibi.. sonra da gözler kapalı içini çekti sustuktan sonra bi 15 dk. bebekler rüya görür mü ki yaaa

Melek olduğun yazdıklarından belli oluyor canım:)) Çok tatlısın sen ya, ne kadar içtenlikle yazmışsın, teşekkür ederim. Bak yine duygulandım, yalnızım zaten ne zamandır. Yok biz ağlamayalım, hep gülelim ve sağlıklı olalım ki bebeklerimizin güldüğünü ve büyüdüğünü görelim. Yaşasın Ağustos anneleri kardeşliği:))

Fundarda

bu kadar olur ben de tam aynı şeyi soracaktım çığlık atıp ağlıyor rüya mı görüyor acaba , sizinkiler de yapıyor mu böyle diye soracaktım ben bazen çığlık attığında elini tutup güzel şeyler söylüyorum anlıyor mu duyuyor mu bilmem çığlık attı bari birrşey yapayım diye yapıyorum :)

Canım Funda, bence bebişlerimiz rüya görüyordur. Melekler, cennet, güzellikler, masumiyet, anne sütü, süt sarhoşluğu kare kare geçiyordur gözlerinin önünden:)) Bilimsel olarak bir şey bilmiyorum ama bazen korkuyorlar bazen gülümsüyorlar ya görüyorlardır diye düşünüyorum canım.

Ah tatlım ya, dilerim hemen geçer. Aynı annemin dediği gibi taş düşürürken, "dört doğum yaptım böyle bir ağrı yok."

Tracy atıştırmacı bebek diyor öyle olunca ve evet direk uykuya yansıyormuş. Ben bazende emziriyorum ve çeşitli sebeplerden az emerse 5 dk sonra tekrar emziriyorum bu sefer tam doyuyor. Yoksa 1 saat sonra acıkabiliyor.

Arasta ve canocan kızlarınıza kırkbir kere maaşallah ilerde çok canlar yakacaklar!

Minnosh, çok geçmiş olsun bebekte 5. Hastalık olduğunu ilk defa duydum emin misiniz başka bir hastalık olabilir mi?
İkinci bir doktora da danışın isterseniz.

En Ucuz Weewell Bebek Telsizi WMV810 Fiyatı
Bunu kullanıyorum ama sinyal sorunu oluyor. Yani kızım benim odamdayken çok sıkıntılıydı sinyal gidiyordu sürekli. Kendi odasına geçince daha rahat ama arada yine çekmiyor. Az daha para verip motorolla almak lazımmış.

Iyi geceler kizlar. Bu haftasonu gezdim biraz esimle dışarı ciktik bebegi babaneye birakip. Evden cikmaya cikmaya nasil da hamlanmisim. Baya yorgun hissediyorum.
Sabah da sag göğsümde fındık büyüklüğünde bir sertlik hissettim. Doktorumu aradim.sut kanallarinin tikanmasina yonelik oluşan bir beze olabilir dedi.bir kac ihtimal daha saydi.yarin gel bir bakalim dedi. Inşallah önemli bir şey degildir.

Canim bence de ruya görüyorlar. Benim oglum sık sık uykusunda icleniyor, dudaklarini buzuyor, ih ih ses cikariyor. Bazen kahkaha atıyor, normalde atmadigi gibi. Bazen de oyle ciglik cigliga agliyor. Hemen sariliyorum oyle bir durumda.yaninda oldugumu hissetsin istiyorum.

iyi geceler herkse geçmişi okuyorum da öldüm meraktan bu arzuss olayı ne diye :) bulacam ama azimliyim

Sana da iyi geceler canım. Dilerim göğsünde hiç bir sorun yoktur. İyi düşünelim iyi olsun dilerim.

Bebekler rüya görüyormu bilmiyorum ama bizimkide elleriyle bişiileri yakalamaya çalışıyor sanki yakalar gibi oluyor önce gülümsüyor sonra üzülüyor alt dudak şişiyo
Bi erken acıkma vakasıda bende var. Zaten beni emmiyor..çook keyfi çatacak kii. Uykusu gelince o sersemlikle sokuşturuyom ağzına başka türlü zor mamada da 90cc bile içmiyo..1 saat geçmeden sağı solu yalamaya başlıyor.
Kızlaaar bişi soracam. Diş çıkaran var mı? Benimkinde belirtiler var ama..

Mecburen hesaplıyorum. Yaralarıma rağmen hiç sağmadan sırf emzirerek devam ettiğim 15 gün (ilk ay) günlük 18 gr almıştı. Bu şekilde besleyince aylık 800-900 civarı kilo alabildik. Hiç daha fazlasını görmedik.

canolar benim göğüsler taş gibi oldu
bugün kabak tatlısı yediydim ondan mı oldu bilemiyorum ama yarın tekrar yiyip denicem
sizlere de söyliyeyim dedim sütü arttırmak için her yol mübahtır
bi de kızlar geçmişten bulabildiğim kadarıyla bir kaç kişiyi ekledim ig dan
beni de eklerseniz sevinirim hi_mutlulu.k. ismiim noktasız hali tabi

CANIM benımkindede belirtiler var bir aa çok huzursuzdu yavrm

Yarın işe giricem yazdıklarınızı anca bitirdim . Amma çok yazıyorsunuz koca memeler
Öpüyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…