- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.641
iyi geceler kizlar,
esim ve kizimin poposunda pireler ucusurken ben cook gerilere gittim ve dogum yaptigim gunlerdeki mesajlari okudum:)) 4760. sayfalar...
4762. sayfada 5 agustosta fundacim ona gonderdigim mesaji yazmis suyum azaldigi icin acil doguma girecegim yarin diye. herkes guzel dileklerini iletmis.yalovacim tum pozitifligiyle 9ayda neler atlattik bunu mu beceremeyecegiz diye gaz vermis. meltemcim(meltowski) tum gecmisi taramis 10 sayfa sonra yazmis:)) 6agustosta dogum yaptigimi yazmis fundacim ve o gun fundanin da dogumgunuymus. angy canim , gunebakan da sayfalar sonra unutmamis yazmis bicok arkadas gibi... bize yeni katildiklarini sandigim min, firuzan ve herasera taaa o zamanlardan yaziyormus topige:)) ve bircok arkadas yazmayi birakmis ne yazik kii...minnosh gogus ucu yarasina her seyi denedim bi tek bepanthen ii geliyor diye yazmis taa o zamanlar. keske okusaydim susam yagindan, zeytinyagina, cennet elmasindan, ayva cekirdegine kadar surmedigim sey kalmayana kadar bepantheni daha once deneseydim(son 15 gundur hafifledi gogus ucu yaralarim 2 ay silikon gogus ucu ve bepanthen plus kullanmama ragmen)
ne zamandir okumayi cok istiyordum gorevimi tamamlamis gibi hissediyorum simdi. cok duygulandim ya allaha bin sukur ki kucaklarimiz bos kalmmadi. duygularimi paylasmak istedim ben de hepinize iyi geceler diliyorum
Biraz gec uye oldum. 3ay kadar sessiz seyirci olarak okudum. Nicklere hic bakmadan sadece okumak birseyler ogrenmek icin. Sonra baktim baglanmisim. Sizlerden biri olmusum. Uye oldum ilk cesaret edemedim yazmaya cogu zaman yazdim geri sildim. Cesaret edip birgun yazdim. Sonra bagimlisi oldum. Gulenle gulduk aglayanla agladik dertlestik guzel gnler gecirdik. Kimseyle paylasmadiklarimizi paylastik sirdas olduk. Hepinizi cok seviyorum kizlar...
Masallah ne guzel sicak sicak uyuyorlar. Bende siparis verdim begenmezsem bundan alirim. Polar olmasi biraz gozumu korkuttu. Tozu cekiyor mu diger polarlar gibi..
Sagol ivycim, ha geçti ha bitti derken daha kötü oldu sanırım ondan bu kadar bunaldım. Birde çok küçük derdini anlatamıyor. Saçlarının dipleri bile döktü. Kim bilirne kadar kaşınıyor Pehlivan gibi yağlayıp duruyorum:)
Canimm iyiki geldin aramiza..samimiyetin sicaklign pozitifliginlee aramizdasin..ve gunlerdr 2 yavrunla tek basina birliktesn seni cok takdr ediyrmm ve tabiki MELTOWSKI siz guclu ve cok iyi annelersnizz biz bi taneyle basedemezken ve bazen isyan ederken siz bize moral veriyosunuzz cok bunaldiniz anda bile...ben ilk keseyi hamile oldgmu ogrendmden beri burdayim ve iyiki burdayim kimi arkadslrla basindan beri birlikteyzz nrler yasadk nrler konustuk..kimi aramzda yok suan...yeni gelenler oldu ve bze yeni seyler katti iyiki geldilrr..yani biz herkese kucak actik samimi ve bize bseyler katan herkese laf nerden nereye...duygulandimmm ya ...kisaca 1 yildr szinleyimm seviyrmm ya sizi varmi otesi
eskimo prensesi olmuş benim gelinimtipini yediğimm sıfatını sevdiğimmm
ayy ben şimdi gördüm bu yazdığını Helenasm yaa... beni de götürdün o günlere bak şimdi :) ne heyecanlardı yaaa hele sizlerden doğuma giriyorum mesajlarını aldığımda varya kalbim güm ediyordu resmen... dualar ediyordum ve hemen buraya gelip haber veriyordum... çok şükür meleklerimizi sağ salim aldık kucaklarımıza ve şimdi de büyütüyoruz..zaman çok çabuk geçiyor çookk....
valla canım ben toz falan görmedim hiç üstünde :44: bir de ben neredeyse gün aşırı yıkıyorum kustuysa falan..kurutuyorum petekte bir iki saat içinde öyle giydiriyorum tekrar. yani toz çekmesine fırsat yok pekçok da memnunum valla sıcacık tutuyor ve çok rahat
çok geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede geçer...
bu mesajı 1 saat önce yazmıştım cevapla yerine önizlemeye tıklamışım meğer.. Arda çok huzursuzlandı az önce uykusunda ağladı çığlık atar gibi.. sonra da gözler kapalı içini çekti sustuktan sonra bi 15 dk.bebekler rüya görür mü ki yaaa
çok teşekkür ederim ederim kızlar anlatamam ne berbattt bi ağrı orda bi kadın vardı dio4 doğum yaptım keşke 4 daha doğursamda 1 taş düşürmesem.ıvycım denedim küveti dün baya rahatlattı su şişesiyle geziorum umarım düşer(
Bende beslenme aralıklarını uzatmaya çalışıyorum ama zor oluyor biraz alışmış ağlıyor . Birde gecen ay 500 Gr aldı sınırda yani uzatırsam yeteri kadar beslenmez diye korkuyorum . Gerçi bu sefer de az az emıyor uzasa açıklığı icin daha uzun Emer ve farkı kapatır sanırım
Kopyalanamasa da ekran goruntusu alinip kesilip bicilebilir canim. Internet ortamina koyulan seyler daima kopyalanabilir.
Sende seviliyorsun ve de :)
Gecmis olsun. Yeniden hosgeldin.
Hangi telsizi kullaniyorsun acaba?
Ise donusun hayirli olsun o zaman :) bende bazen kafayi kirip calismayi ozluyorum, aslinda ozledigim calismak degilde, sabah erkenden uyanip, dusumu alip, giyinip suslenmek, kahvemide alip bangir bangir guzl muzikler esliginde ormandan gecip yol alarak is yerime varmak. Yaz kis sabahlarimi cook severim ben. Aksamlari eve donerken pek bir sakinimdir gun yorgunlugundan ama sabahlari suratsiz uyanan ben, ise gidis yolunda enerji depolarim boyle. Simdi ise uyaninda once popo temizliyoruz tabi :)))
Pazargunu mahmurlugu mu desem algida secicilik mi desem bilemedim, nihan bira asigi diye okudum kac seferdir, nasil yanii diyorum kendi kendime :)) bu arada nihancik cok tatli, masallah.
bu mesajı 1 saat önce yazmıştım cevapla yerine önizlemeye tıklamışım meğer.. Arda çok huzursuzlandı az önce uykusunda ağladı çığlık atar gibi.. sonra da gözler kapalı içini çekti sustuktan sonra bi 15 dk.bebekler rüya görür mü ki yaaa
Iyi geceler kizlar. Bu haftasonu gezdim biraz esimle dışarı ciktik bebegi babaneye birakip. Evden cikmaya cikmaya nasil da hamlanmisim. Baya yorgun hissediyorum.
Sabah da sag göğsümde fındık büyüklüğünde bir sertlik hissettim. Doktorumu aradim.sut kanallarinin tikanmasina yonelik oluşan bir beze olabilir dedi.bir kac ihtimal daha saydi.yarin gel bir bakalim dedi. Inşallah önemli bir şey degildir.
Canim bence de ruya görüyorlar. Benim oglum sık sık uykusunda icleniyor, dudaklarini buzuyor, ih ih ses cikariyor. Bazen kahkaha atıyor, normalde atmadigi gibi. Bazen de oyle ciglik cigliga agliyor. Hemen sariliyorum oyle bir durumda.yaninda oldugumu hissetsin istiyorum.
Maasallah caim. Cok seker
Hosgeldin canm. Gecmis olsun...
O ne guzel hesap kitaba gore besliyorsun. Bizim ki rast gele ne zaman isterse genelde 2 saatte bir istiyor.
Iyi aksamlar nihancik ve annesi masallah size..
Gecmis olsun canim. Bebekle zor oluyordur. Bran once duserde kurtulursun.
Gecmis olsun canim biran once sagligina kavusur insallah kuzucuk.
Meltemcim kucuk bir ev kazasi atlatmissiniz. Gecmis olsun..
Arastacim masallah kuzucuklarin cok seker. Son resimde tatli bir kedi yavrusu gibi cikmis ida:) cok sevimli masallah..
Bebekler rüya görüyormu bilmiyorum ama bizimkide elleriyle bişiileri yakalamaya çalışıyor sanki yakalar gibi oluyor önce gülümsüyor sonra üzülüyor alt dudak şişiyo
Bi erken acıkma vakasıda bende var. Zaten beni emmiyor..çook keyfi çatacak kii. Uykusu gelince o sersemlikle sokuşturuyom ağzına başka türlü zormamada da 90cc bile içmiyo..1 saat geçmeden sağı solu yalamaya başlıyor.
Kızlaaar bişi soracam. Diş çıkaran var mı? Benimkinde belirtiler var ama..
Sana da iyi geceler canım. Dilerim göğsünde hiç bir sorun yoktur. İyi düşünelim iyi olsun dilerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?