- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.661
Çok geçmiş olsun ben de hamileyken bi ağrı başlamıştı ki böyle bişey yok yaaa kum döküosun demişti Dr lar berbat bi ağrıydı
Geçmiş olsun ii olmasına sevindim
yaa size de ço geçmiş olsun inş çabuk geçer
Annesiiiiiiii sen naptın nazarlara gelecek bu dünya güZeli
Oğlum gece uykusuna yattı kalkar bi saate ama
Bizde de şöle abuk bi rutin var gece uykusuna yatar bi saate uyanır emer uyur 5 dk sonra tekrar kalkar emer artık tamamen uyurbu böle her gece ne ayak çöEmedim...
Idossss cok tatlisinnn cestirinda gobusunden opesim geldi....ben szin kardeşliğini yerimmmm ;-)
Arasta alinti yaptim sanmistim. Ama yapmamisim. Yarim akil iste:)))
Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Şimdi iyiyim.Birkaçgün daha parmağımı saracağım o kadar.
Allah'ım bu ne güzellik, ne tatlılık.Allah nazarlardan saklasın.
arastaa idaya hastayım yaa kokoşluğunu yerimm aynı ben gibi :)) herkes benm kızım olsa böyle olur die bahsediodu ama oğluşum oldu onuda çok hawalı yapcamkızlar koşsun peşinden :) maşallah idaya
herkese iyi geceler,
dün oğlumu sünnet ettirdik hayırlısıyla arkadaşlar,operasyona ben de girdim çok garip bir deneyimdi benim için,babamız cesaret edemedi onun yerine ben gireyim dedim ,hayatım boyunca kaç kere görebilirim ki ,yaşayabi,lirim ki böyle bir olayı değil mi ? ben de kaçırmadım valla fırsatı,neyse operasyon çok şükür iyi geçti ama yapılan kan tahlili sonucunda oğlumun kanının pıhtılaşma düzeyinin sınırda çıktığını öğrendik ve kanama beklenebilir dedi doktorumuz en nihayetinde bugün kanamamız oldu tekrar gittik pansuman yenilendi k vitamini vuruldu kanama için derken eve geldik bebişim şimdilik iyi çok şükür,ama ben kanamasını çok sık kontrol ettiğim için çok uykusuzum yorgunum ,uzun zamandır da sizleri takip edemiyorum inş herkes çok iyidir ,ben de en kısa zamanda toparlanıp aranıza dönmeyi en azından takip etmeyi istiyorum,sağlıcakla kalın ,herkesi çok özledim ve öpüyorum
maaşallah gerçekten çok kokoşmuşsun prenses
Slm kızlar
Minnosh geçmiş olsun ya geçmişi tam okuyamadım ama neyi var bebeğinin? inş tez zamanda iyileşir
Canocan ve arasta kızlarınız çok tatlı maaşallah.
Bende kzıımı koymak istiyorum ama beceremedim :s
Geçmiş olsun canımcım. Hem taş düşürme olayını hem de normal doğumda sancıyı tattım. Doğum yapmayı tercih ederim! Doğumda ıkınıyorsun zorluyorsun falan derken oldu da bitti maşallah..taş düşürmede ne ıkınması ne zorlamasıı!!!nefes alamıyor insan
Hayırlı olsun. Çabucak iyileşsin erkekbizde yaptırmayı düşünüyoruz,hatta buhafta cerrahla randevumuz var.Siz hangi yöntemi kullandınız?Normal dikişli olanını mı yoksa plastik klips yöntemini mi?
Bu sırada arasta ve canocan kızlarınız süpperr!Maşallah barekallah
eskimo prensesi olmuş benim gelinimtipini yediğimm sıfatını sevdiğimmm
ayy ben şimdi gördüm bu yazdığını Helenasm yaa... beni de götürdün o günlere bak şimdi :) ne heyecanlardı yaaa hele sizlerden doğuma giriyorum mesajlarını aldığımda varya kalbim güm ediyordu resmen... dualar ediyordum ve hemen buraya gelip haber veriyordum... çok şükür meleklerimizi sağ salim aldık kucaklarımıza ve şimdi de büyütüyoruz..zaman çok çabuk geçiyor çookk....
valla canım ben toz falan görmedim hiç üstünde :44: bir de ben neredeyse gün aşırı yıkıyorum kustuysa falan..kurutuyorum petekte bir iki saat içinde öyle giydiriyorum tekrar. yani toz çekmesine fırsat yok pekçok da memnunum valla sıcacık tutuyor ve çok rahat
çok geçmiş olsun canım inş. en kısa sürede geçer...
bu mesajı 1 saat önce yazmıştım cevapla yerine önizlemeye tıklamışım meğer.. Arda çok huzursuzlandı az önce uykusunda ağladı çığlık atar gibi.. sonra da gözler kapalı içini çekti sustuktan sonra bi 15 dk.bebekler rüya görür mü ki yaaa
Kız İda ben senin stilini, şıklığını yerim! Harbiden tatlısın ya.
Arasta ve canocan kızlarınıza kırkbir kere maaşallah ilerde çok canlar yakacaklar!
Minnosh, çok geçmiş olsun bebekte 5. Hastalık olduğunu ilk defa duydum emin misiniz başka bir hastalık olabilir mi?
İkinci bir doktora da danışın isterseniz.
çarşamba günü 3 buçuk aylık olucaz elma suyuna başlasakmı ki :44:
Güzelliğe gel :)
Çokk güzelsiniz hepiniz. Arda kuş benim gelinime de gözkulak ol sana emanet bak kızlargünaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
Canım 3,5 ay çok ama çok erken benim fikrimceÇarşamba günü 3 buçuk aylık olucaz elma suyuna başlasakmı ki :44:
Med bu gecede nöbet arkadaşım sen misin? Yoksa bi arkadaşa bakıp çıkıcakmısın?
Mincim nöbettesin yine galiba :) Bende bir bakayım kim var kim yok dedim :)
Canım ben yoktum ki gece :) uyumuyordum gerçi :)
Canım ben yoktum ki gece :) uyumuyordum gerçi :)
kızlar günaydın yine uzak kaldım yahu. Kızımın içine bildiğin uzaylı kaçtı tanıyamıyorum o kadar huysuz günler geçiriyoruzki pöfff. Doğduğundan beri şu 3 günde ağladığı kadar ağlamamıştır. Sanırım dişimiz geliyor patlasa da rahatlasak
Aynen benim bebeğim de çok ağlıyor hele geceleri saat 2-3 olmadan uyumuyor öğlen 12 gibi uyanıyor ve gündüzleri de hemen hemen hiç uyumuyor psikolojim bozuldu vallaKızlar günaydın yine uzak kaldım yahu. Kızımın içine bildiğin uzaylı kaçtı tanıyamıyorum o kadar huysuz günler geçiriyoruzki pöfff. Doğduğundan beri şu 3 günde ağladığı kadar ağlamamıştır. Sanırım dişimiz geliyor patlasa da rahatlasak
Selam arkadaşlarım; uzuuun zaman sonra sizlerle yeniden paylaşımda bulunmak çok güzel...Ani olarak doğuma gitmem ve bilgisayarımın da bulunmaması gibi sebeplerle giremedim malesef
Neyse 25 temmuzda 2 kg ağırlığında bir KIZIM oldu:) 36 haftalık olmasına rağmen 33. haftada gelişimi durduğu için çok küçük doğdu. Küvöz falan derken çok şükür iyiyiyiz.
SİZLERİNDE YAVRULARI HAYIRLI OLSUN HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
Bu kk kafayı yedi. Akşam sen görünüyordun benimle birlikte aşağıda. Birde demin bu mesajları göremedim. Benim emele yazdığım mesajıda göremedim diyorum uykusuzluktan cevaplaya basmadım mı?
Medcim ruyamda seni gordum ama nasi gordugumu hatrlamiyrm
canım bu dişler hemn patlamıcak sanrım ara ara huysuzlanacaklar.
Birde büyüdükçe akıllanıyorlar yaa bayılıyorum. Bizimki yemek yerken azını üfleyip mamayı fırtlamaya başladı.
Aynen benim bebeğim de çok ağlıyor hele geceleri saat 2-3 olmadan uyumuyor öğlen 12 gibi uyanıyor ve gündüzleri de hemen hemen hiç uyumuyor psikolojim bozuldu vallasenin bebeşte minik doğmuştu değil mi ?
oyyy kıyamam ben ona.. ilk diş düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor..Kızlar günaydın yine uzak kaldım yahu. Kızımın içine bildiğin uzaylı kaçtı tanıyamıyorum o kadar huysuz günler geçiriyoruzki pöfff. Doğduğundan beri şu 3 günde ağladığı kadar ağlamamıştır. Sanırım dişimiz geliyor patlasa da rahatlasak
canım bu dişler hemn patlamıcak sanrım ara ara huysuzlanacaklar.
Birde büyüdükçe akıllanıyorlar yaa bayılıyorum. Bizimki yemek yerken azını üfleyip mamayı fırtlamaya başladı.
Selam arkadaşlarım; uzuuun zaman sonra sizlerle yeniden paylaşımda bulunmak çok güzel...Ani olarak doğuma gitmem ve bilgisayarımın da bulunmaması gibi sebeplerle giremedim malesef
Neyse 25 temmuzda 2 kg ağırlığında bir KIZIM oldu:) 36 haftalık olmasına rağmen 33. haftada gelişimi durduğu için çok küçük doğdu. Küvöz falan derken çok şükür iyiyiyiz.
SİZLERİNDE YAVRULARI HAYIRLI OLSUN HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
aile ile yaşamak çok kötü.. biz ilk evlendiğimizde 3 ay kayınvalidem ile yaşadım.. bazı geceler rahat edelim diye yan eve geçiyordu ama bizim yatak odamızın yanında yatıyordu.. ev zaten tahtadan gecekondu gibi bişidi.. kasıldıkça kasılıyodum.. eşime zar zor sarılıyordum biri varkenGünaydın kızlar inş. Hepimiz için güzel bir hafta olur.
Miss kokulu oğlumu sıcak yatağımda bırakıp işe geldim yine.
Evde ailelerle yaşamak gerçekten çok zor oluyor.
Ay inşallah şu ekonomik durumumuz biraz düzelirde iyi bir bakıcı buluruz hiç değilse akşam evine gider rahat ederim.
Bebekler rüya görüyormu bilmiyorum ama bizimkide elleriyle bişiileri yakalamaya çalışıyor sanki yakalar gibi oluyor önce gülümsüyor sonra üzülüyor alt dudak şişiyo
Bi erken acıkma vakasıda bende var. Zaten beni emmiyor..çook keyfi çatacak kii. Uykusu gelince o sersemlikle sokuşturuyom ağzına başka türlü zormamada da 90cc bile içmiyo..1 saat geçmeden sağı solu yalamaya başlıyor.
Kızlaaar bişi soracam. Diş çıkaran var mı? Benimkinde belirtiler var ama..
oyyy kıyamam ben ona.. ilk diş düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor..parmağınla baktığında bi değşiklik hissediyomusun peki diş etinde?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?