2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Selam arkadaşlarım; uzuuun zaman sonra sizlerle yeniden paylaşımda bulunmak çok güzel...Ani olarak doğuma gitmem ve bilgisayarımın da bulunmaması gibi sebeplerle giremedim malesef
Neyse 25 temmuzda 2 kg ağırlığında bir KIZIM oldu:) 36 haftalık olmasına rağmen 33. haftada gelişimi durduğu için çok küçük doğdu. Küvöz falan derken çok şükür iyiyiyiz.
SİZLERİNDE YAVRULARI HAYIRLI OLSUN HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM

Idossss cok tatlisinnn cestirinda gobusunden opesim geldi....ben szin kardeşliğini yerimmmm ;-)

Arasta alinti yaptim sanmistim. Ama yapmamisim. Yarim akil iste:)))

Arkadaşlar hepinize çok teşekkür ederim.Şimdi iyiyim.Birkaçgün daha parmağımı saracağım o kadar.

Allah'ım bu ne güzellik, ne tatlılık.Allah nazarlardan saklasın.

arastaa idaya hastayım yaa kokoşluğunu yerimm aynı ben gibi :)) herkes benm kızım olsa böyle olur die bahsediodu ama oğluşum oldu onuda çok hawalı yapcam kızlar koşsun peşinden :) maşallah idaya

maaşallah gerçekten çok kokoşmuşsun prenses

Kız İda ben senin stilini, şıklığını yerim! Harbiden tatlısın ya.

Çok teşekkür ederiz güzel teyzelerimiz. Hepinizin ellerinden öper İdoş

Günaydın kızlar inş. Hepimiz için güzel bir hafta olur.
Miss kokulu oğlumu sıcak yatağımda bırakıp işe geldim yine.
Evde ailelerle yaşamak gerçekten çok zor oluyor.
Ay inşallah şu ekonomik durumumuz biraz düzelirde iyi bir bakıcı buluruz hiç değilse akşam evine gider rahat ederim.

çarşamba günü 3 buçuk aylık olucaz elma suyuna başlasakmı ki :44:

dün akşam armut yiyordum sonra oğlumun azına sürdüm , çekince başladı ağlamaya tadı hoşua giti herhalde rendeleyim verdim bir dilimi nasıl öle bayıla yedi.versem daha yerdi maymun
ama biz 1 hafta önceden başladık doktorumuz öneriisiyle çünkü benim sıpama yetecek kadar anne sütüm yok.

Ilk 3 gün kaşık mamasıyla pirinç unu verdim
sonraki 3 gün sebze püresi püre oalrak yedirmeye korktum ince tel süzgeçten geçirdim
yoğurt verdim yemedi.
Akşam armuta bayıldı.
Bugün öğlende yoğurda meyve rendeleyip vericem bakalım meyveli yoğrut olsun belki yer.(yoğurdu kvdem mayaladı)
canım anne sütün yetiyorsa 2 çay kaşığı elma suyu verebilrisin alışssın diye.
Ama mandalina portakal suyu yasak haberin olsun 8 ayda falan başlanacak onlar

Güzelliğe gel :)
Çokk güzelsiniz hepiniz. Arda kuş benim gelinime de gözkulak ol sana emanet bak kızlar
Çarşamba günü 3 buçuk aylık olucaz elma suyuna başlasakmı ki :44:
Canım 3,5 ay çok ama çok erken benim fikrimce

Kızlar günaydın yine uzak kaldım yahu. Kızımın içine bildiğin uzaylı kaçtı tanıyamıyorum o kadar huysuz günler geçiriyoruzki pöfff. Doğduğundan beri şu 3 günde ağladığı kadar ağlamamıştır. Sanırım dişimiz geliyor patlasa da rahatlasak

canım bu dişler hemn patlamıcak sanrım ara ara huysuzlanacaklar.
Birde büyüdükçe akıllanıyorlar yaa bayılıyorum. Bizimki yemek yerken azını üfleyip mamayı fırtlamaya başladı.

Aynen benim bebeğim de çok ağlıyor hele geceleri saat 2-3 olmadan uyumuyor öğlen 12 gibi uyanıyor ve gündüzleri de hemen hemen hiç uyumuyor psikolojim bozuldu valla senin bebeşte minik doğmuştu değil mi ?

Gunaydin kizlar...kuzucuklar bugun akilli uslu durur sizlerde dinlenirsiniz:)))

Arzu gulucukle gelmis yine dalga mi geciyor napiyor aklinca:)))

Hoşgeldin canım. Bayadır aklımın bir köşesinde olup niye girmiyor diye düşündüğüm kişilerdendin iyi olmanıza sevindim:)

Bu kk kafayı yedi. Akşam sen görünüyordun benimle birlikte aşağıda. Birde demin bu mesajları göremedim. Benim emele yazdığım mesajıda göremedim diyorum uykusuzluktan cevaplaya basmadım mı?

Canım ben genelde telden giriyorum belki de online asılı kalmışımdır :)) ayrıca uykusuzluktan ben de geberşyorum

Medcim ruyamda seni gordum ama nasi gordugumu hatrlamiyrm

Hayır olsun tatlım :)
Birde büyüdükçe akıllanıyorlar yaa bayılıyorum. Bizimki yemek yerken azını üfleyip mamayı fırtlamaya başladı.

Evet zaman alacak ben de nasıl rahatlatırım derdine düştüm soğutulmuş dişlik havuç vb şeyler buldum. Ama yok böyle bir kriz ya yavrularımız gazdı dişti derken helak oluyorlar bir insan kolay yetişmiyor gerçekten.

Kolay gelsin valla seninki hepten kudurukmuş :) bizimki 9 da uyur sabah 8 de kalkarsın 3 gündür gece 11 i geçiyoruz ama dişe bağlıyorum ben. Ayrıca evet benimki de minnak doğdu 32+ 5 hftlık. Topicin ilk minnoşu :) 2 kg idi senin bıdık gibi

oyyy kıyamam ben ona.. ilk diş düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor.. parmağınla baktığında bi değşiklik hissediyomusun peki diş etinde?

ayy bizimkide öle yapıyor.. çok hoşuma gidiyor.. :)

hayırlı olsun canım.. hepimiz sağ salim kurtulduk.. Allah bağışlasın inş..

aile ile yaşamak çok kötü.. biz ilk evlendiğimizde 3 ay kayınvalidem ile yaşadım.. bazı geceler rahat edelim diye yan eve geçiyordu ama bizim yatak odamızın yanında yatıyordu.. ev zaten tahtadan gecekondu gibi bişidi.. kasıldıkça kasılıyodum.. eşime zar zor sarılıyordum biri varken

bizimkide yapıyor.. ağlıyor gülüyor konuşuyor.. bence görüyorlar.. bi yerde okumuştum rüya ana rahminde başlarmış.. görüntü olmazmış daha bişi görmediği için ama ses duyarlarmış rüyasında

oyyy kıyamam ben ona.. ilk diş düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor.. parmağınla baktığında bi değşiklik hissediyomusun peki diş etinde?

evet canım üst tarafta bir kabarıklık var ama tam olarak ne aramam gerektiğini de bilmediğimden perşembe günü doktor amcamızın onaylamasına muhtacım :) ilk diş düşüncesi artık beni heyecanlandırmıyor geriyor tatlım misal yattığı yerde ağlayan bebeğimi kucağıma alırdım hemen sakinleşir susardı artık kucağıma alsam bile ağlamaya devam ediyor. yavrum kim bilir nasıl bir ağrı çekiyordur pöfff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…