- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.681
evet canım üst tarafta bir kabarıklık var ama tam olarak ne aramam gerektiğini de bilmediğimden perşembe günü doktor amcamızın onaylamasına muhtacım :) ilk diş düşüncesi artık beni heyecanlandırmıyor geriyor tatlımmisal yattığı yerde ağlayan bebeğimi kucağıma alırdım hemen sakinleşir susardı artık kucağıma alsam bile ağlamaya devam ediyor. yavrum kim bilir nasıl bir ağrı çekiyordur pöfff
ben diş kaşıyıcılarına karşıyım mikrop tuttuğu için plastik nitekim.. ben inş havuç dilimliyim vericem. hem vitamin alır.. sende öle yapsan? hem kaşımış olur hem vitamin almış olur.. belki rahatlar.. birde şöyle birşey var.. bununlada sen rahatlatabilirsin.. biliyorsundur ama ben yinede sölim.. bilmeyenler varsa fikir olur.. Eki Görüntüle 897530
ben diş kaşıyıcılarına karşıyım mikrop tuttuğu için plastik nitekim.. ben inş havuç dilimliyim vericem. hem vitamin alır.. sende öle yapsan? hem kaşımış olur hem vitamin almış olur.. belki rahatlar.. birde şöyle birşey var.. bununlada sen rahatlatabilirsin.. biliyorsundur ama ben yinede sölim.. bilmeyenler varsa fikir olur.. Eki Görüntüle 897530
Pırasa tavsiye ederim. Hem parça kopma riski yok. Hemde havuç kadar sert olmadığı için diş kaşıma olayında birebir. Birde sanırım bölgeyi biraz uyuşturuyor. Bütün yeğenlerime pırasa verdik sülalecek.
Günaydın kızlar evi topladım geldim. Kızım uyandı emzirdim yatağında bıraktım sesi çıkmıyor uyudu galiba gidip bakayım :)
Süpürge açacağım ama kızım uyansın öyle :) Sonrasında sgk ya gitmem gerek bu doğum parası için . Ben cuma iş başı yapmış olmam lazım ama eşim yılbaşına kadar bir eleman almış şuan bana ihtiyacı yok :) Yılbaşından sonrada işe göre gideceğim :) Kışın pek iş olmuyor yaza da kızım büyümüş olur benle gelir :)
Onun dışında dün hıçkırık nedeni ile uyandı emzirdim geçmedi sinir oldum sonrasında bende açtım ışığı oynadım onunla :)
Pırasa tavsiye ederim. Hem parça kopma riski yok. Hemde havuç kadar sert olmadığı için diş kaşıma olayında birebir. Birde sanırım bölgeyi biraz uyuşturuyor. Bütün yeğenlerime pırasa verdik sülalecek.
o hıçkırığa sinir oluyorum.. tam uyuyacağı zaman tutuyor hıçkırık..
pırasayıda duymuştum ama çiği acı olmuyormu? soğangillerden..
Canim gunduz uyku egitimleri nasil gidiyor ? Gece eski duzene girebildiniz mı
dün akşam armut yiyordum sonra oğlumun azına sürdüm , çekince başladı ağlamaya tadı hoşua giti herhalde rendeleyim verdim bir dilimi nasıl öle bayıla yedi.versem daha yerdi maymun
ama biz 1 hafta önceden başladık doktorumuz öneriisiyle çünkü benim sıpama yetecek kadar anne sütüm yok.
Ilk 3 gün kaşık mamasıyla pirinç unu verdim
sonraki 3 gün sebze püresi püre oalrak yedirmeye korktum ince tel süzgeçten geçirdim
yoğurt verdim yemedi.
Akşam armuta bayıldı.
Bugün öğlende yoğurda meyve rendeleyip vericem bakalım meyveli yoğrut olsun belki yer.(yoğurdu kvdem mayaladı)
canım anne sütün yetiyorsa 2 çay kaşığı elma suyu verebilrisin alışssın diye.
Ama mandalina portakal suyu yasak haberin olsun 8 ayda falan başlanacak onlar
Günaydın kızlarKızım babannesinden korkuyor:)) güldüğüme bakmayın hiç hoşnut değilim bu durumdan aslında, çocuk bütün hafta benden başka. Kimseyi görmüyor, akşam bi saat babası bi de o kadar. Başka birini görünce büzüveriyor dudakları hemen. Bende psikolog bi arkadaşımla konuştum, şimdiden önlemini al bol bol dışarı çıkar , insamlara alışsın dedi, bizde akşam avm ye gittik azcık dolandık sonra markete girdik biraz mızladı ama yapçak bişi yok alışçak. Bir de bir ortamda ağlıyorsa ordan uzaklaştırma orada sakinleştirmeye çalış dedi. Belki bizim gibi olanlar vardır paylaşayım dedim.
canım benm kız sık sık insan görüyor (haftada en az 2 kez misafirim oluyor) ama genede bazı insanları görünce direk dudağını büküyor. Bence bu gelişimsel bir özellik. Geçen dedesi geldi yazık adam ne zaman sevmeye kalksa bizimki hemen alt dudağını büzüştürüp ağlamaya başladı :) tipini beğenmedi heralde diyorum
Yaa ne güzel sevmiş sizinkiler, bende aldım aynı tulumdan, bayıldım tasarımı falan acayip hoşuma gitti ama benim zilli sevmedigünaydıınn herkese iyi pazarlar
üstümüzdeki kara bulutları dağıtmak için uyku tulumu kardeşliği iş başındaArduş, yavuklusu İdoş, ve panpa baldızlar Duruş ile İnci kuş yapımda emeği geçen Parmişe kucak dolusu sevgiler
Eki Görüntüle 896413
bi 20 gün daha beklemek en doğrusu canım. bakma böyle dediğime benimkine annem hemen tattırmıştı. sindirim sistemleri hazıe değil aslında..Çarşamba günü 3 buçuk aylık olucaz elma suyuna başlasakmı ki :44:
Aynı sıkıntı bizde de var. Bukadar memnuniyetsiizz bu kadar mızz mııııız! Deli oldum ya 1 haftadır. Gece 1.30-2 de uyuyo sabah 8de kalkıyor gündüz ortası bi uyuyo akşama kadar! Uyku düzeni tamamen bozulduKızlar günaydın yine uzak kaldım yahu. Kızımın içine bildiğin uzaylı kaçtı tanıyamıyorum o kadar huysuz günler geçiriyoruzki pöfff. Doğduğundan beri şu 3 günde ağladığı kadar ağlamamıştır. Sanırım dişimiz geliyor patlasa da rahatlasak
Hoşgeldin canım. Bayadır aklımın bir köşesinde olup niye girmiyor diye düşündüğüm kişilerdendin iyi olmanıza sevindim:)
Canım ben genelde telden giriyorum belki de online asılı kalmışımdır :)) ayrıca uykusuzluktan ben de geberşyorum
Hayır olsun tatlım :)
Evet zaman alacak ben de nasıl rahatlatırım derdine düştüm soğutulmuş dişlik havuç vb şeyler buldum. Ama yok böyle bir kriz ya yavrularımız gazdı dişti derken helak oluyorlar bir insan kolay yetişmiyor gerçekten.
Kolay gelsin valla seninki hepten kudurukmuş :) bizimki 9 da uyur sabah 8 de kalkarsın 3 gündür gece 11 i geçiyoruz ama dişe bağlıyorum ben. Ayrıca evet benimki de minnak doğdu 32+ 5 hftlık. Topicin ilk minnoşu :) 2 kg idi senin bıdık gibi
oyyy kıyamam ben ona.. ilk diş düşüncesi beni çok heyecanlandırıyor..parmağınla baktığında bi değşiklik hissediyomusun peki diş etinde?
ayy bizimkide öle yapıyor.. çok hoşuma gidiyor.. :)
hayırlı olsun canım.. hepimiz sağ salim kurtulduk.. Allah bağışlasın inş..
aile ile yaşamak çok kötü.. biz ilk evlendiğimizde 3 ay kayınvalidem ile yaşadım.. bazı geceler rahat edelim diye yan eve geçiyordu ama bizim yatak odamızın yanında yatıyordu.. ev zaten tahtadan gecekondu gibi bişidi.. kasıldıkça kasılıyodum.. eşime zar zor sarılıyordum biri varken
bizimkide yapıyor.. ağlıyor gülüyor konuşuyor.. bence görüyorlar.. bi yerde okumuştum rüya ana rahminde başlarmış.. görüntü olmazmış daha bişi görmediği için ama ses duyarlarmış rüyasında
Parme'cim şükürler olsun 2 gündür gecelerimiz normale döndü. Gündüz uykularında bir arpa boyu yol katedemedik desem? Sen ne yaptın? Nasıl gidiyor Parme Hogg:)
Hayırlı olsun. Çabucak iyileşsin erkekbizde yaptırmayı düşünüyoruz,hatta buhafta cerrahla randevumuz var.Siz hangi yöntemi kullandınız?Normal dikişli olanını mı yoksa plastik klips yöntemini mi?
Bu sırada arasta ve canocan kızlarınız süpperr!Maşallah barekallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?