2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar evi topladım geldim. Kızım uyandı emzirdim yatağında bıraktım sesi çıkmıyor uyudu galiba gidip bakayım :)

Süpürge açacağım ama kızım uyansın öyle :) Sonrasında sgk ya gitmem gerek bu doğum parası için . Ben cuma iş başı yapmış olmam lazım ama eşim yılbaşına kadar bir eleman almış şuan bana ihtiyacı yok :) Yılbaşından sonrada işe göre gideceğim :) Kışın pek iş olmuyor yaza da kızım büyümüş olur benle gelir :)

Onun dışında dün hıçkırık nedeni ile uyandı emzirdim geçmedi sinir oldum sonrasında bende açtım ışığı oynadım onunla :)

ben diş kaşıyıcılarına karşıyım mikrop tuttuğu için plastik nitekim.. ben inş havuç dilimliyim vericem. hem vitamin alır.. sende öle yapsan? hem kaşımış olur hem vitamin almış olur.. belki rahatlar.. birde şöyle birşey var.. bununlada sen rahatlatabilirsin.. biliyorsundur ama ben yinede sölim.. bilmeyenler varsa fikir olur..

Pırasa tavsiye ederim. Hem parça kopma riski yok. Hemde havuç kadar sert olmadığı için diş kaşıma olayında birebir. Birde sanırım bölgeyi biraz uyuşturuyor. Bütün yeğenlerime pırasa verdik sülalecek.

havuç da veriyorum canım. diş kaşıyıcısına karşı değilim şahsen hijyen konusunda dikkat edildiği sürece bir sorun olacağını düşünmüyorum. diş rahatlatan jeller varmış kontrole gidince onu soracağım doktora. bakalım hayırlısı bu süreçte baya yıpranacakmışız gibi geliyor hem ben hem de bebeğim.

pırasayı ben de duydum herkes tavsiye ediyor onu da alıp deneyeyim de buram buram pırasa kokacak mis kokulum öyk

bi de nasıl veriyoruz pırasayı. yaprağını ayırıp mı tek yaprak mı ypksa bütün halde mi?

Son düzenleme:

o hıçkırığa sinir oluyorum.. tam uyuyacağı zaman tutuyor hıçkırık..

pırasayıda duymuştum ama çiği acı olmuyormu? soğangillerden..

Bizde yeşil soğan ve pırasa vermiştik :) tabi tatlı yeşil soğan :)

Örnek : abimin kızı canım yavrum benim :)

Teşekkür ederim lapistes ve suloz

Günaydın kızlar Kızım babannesinden korkuyor:)) güldüğüme bakmayın hiç hoşnut değilim bu durumdan aslında, çocuk bütün hafta benden başka. Kimseyi görmüyor, akşam bi saat babası bi de o kadar. Başka birini görünce büzüveriyor dudakları hemen. Bende psikolog bi arkadaşımla konuştum, şimdiden önlemini al bol bol dışarı çıkar , insamlara alışsın dedi, bizde akşam avm ye gittik azcık dolandık sonra markete girdik biraz mızladı ama yapçak bişi yok alışçak. Bir de bir ortamda ağlıyorsa ordan uzaklaştırma orada sakinleştirmeye çalış dedi. Belki bizim gibi olanlar vardır paylaşayım dedim.

Bi soru daha sorucam astronot aldınız mı bebişlere mont yerine onlar daha güzel soğuktan korunmak için,arasta nın bebişinde gördüm pek yakışmış maşallah nerden alsam diye bakıyorum internete

canım benm kız sık sık insan görüyor (haftada en az 2 kez misafirim oluyor) ama genede bazı insanları görünce direk dudağını büküyor. bence bu gelişimsel bir özellik. geçen dedesi geldi yazık adam ne zaman sevmeye kalksa bizimki hemen alt dudağını büzüştürüp ağlamaya başladı :) tipini beğenmedi heralde diyorum

bizim gelenimiz gidenimiz yoktur 2 kişiyiz oğluma 4 ay yalnız baktım .
Ama bizimki kimi görse sırıtıyor bencede yapıyla alakalı . Bazen ilk gördüğü erkeklere biraz ağlıyor sonra başlıyor sırıtmaya :)

Yaa ne güzel sevmiş sizinkiler, bende aldım aynı tulumdan, bayıldım tasarımı falan acayip hoşuma gitti ama benim zilli sevmedi ( kollarını rahat yukarı kaldıramıyo hanımefendi rahatsız oluyor, çığlık çığlığa uyanıyo gece, valla bana göre olanı olsa alıp ben giycem

Çarşamba günü 3 buçuk aylık olucaz elma suyuna başlasakmı ki :44:
bi 20 gün daha beklemek en doğrusu canım. bakma böyle dediğime benimkine annem hemen tattırmıştı. sindirim sistemleri hazıe değil aslında..

Aynı sıkıntı bizde de var. Bukadar memnuniyetsiizz bu kadar mızz mııııız! Deli oldum ya 1 haftadır. Gece 1.30-2 de uyuyo sabah 8de kalkıyor gündüz ortası bi uyuyo akşama kadar! Uyku düzeni tamamen bozuldu Demo sürümü bitti sanırım..gerçeklerle karşı karşıyayım!

Çok sağolun kızlar... Hepimize allahım kolaylık versin bir de benim oğlan birinci sınıfa da başladı ömrümü yiyor valla rüyamda Emelleri Ataları göüyorum. Bir de Medvecezir senin bebek kilo aldı mı benim bücürük çok az kilo alıyor

Burkacım çoktandır okuyorum durumunu bir türlü yazamadım, canım inşallah herşey yoluna girer ve bundan sonra hep çok sağlıkla devam eder yavru kuzun, allah çocuklarımızın sağlıklarıyla imtihan etmesin bizi

5n1k cim caım çoktandır seni merak ediyordum, malum bu kordondaki damarlarda direnç sorunumuz vardı seninle bizim,
sağlıkla kavuştuğuna sevindim bebeğine, inşallah bundan sonra da sağlıkla devam eder bebeğin, bazı sorunlarınız olmuş çok üzüldüm, ama az kaldı hepsi geçecek, bi emeklemeye başlasınlar sonra yürüycekler vs. vs.
bu anne sütü konusunda ise sonuna kadar devam ettirmeye çalış, olduğu kadar, sonuçta her anne sütü alan süper zeka her mamayla beslenen de az gelişmiş olmuyor
benim kuzenim var 2.5 yaşına kadar emmiş annesi zorla ayırmış memesinden, bizim ailede çok ünlüdür onun emme merakı, ama gel görki liseyi zorla bitirdi, benimle yaşıt hala adam olamadı,
komşumuzun oğlu var o da ilk günden mamayla büyüdü çünkü annesinin sütü gelmedi, öss de türkiye derecesi yaptı annesine de çok bağlı, annemin onay vermediği kızla evlenmem falan diyor,
tabiki anne sütü en güzeli ama ben bile bazen bu konuyu takıntı haline geitdiğim için bu örnekleri hatırlayıp daha az takmaya çalışıyorum,

benim de bugünler de sütüm yetmiyor, azaldı mı bilmiyorum ama bu gece göğüs pedinden taşıp giysime çıkmıştı süt ama kızıma yetmiyor doymuyor cimcime, süt bitiyor çekiyor çekiyor gelmeyince ağlıyor, öteki göğüse geçene kadar yırtuyı ortalığı, bir iki kez mama verdik emdikten sonra 10-20 cc içip sustu
yani 10-20 cc için mi bu kadar çıngar çıkartıyor anlamıyorum, mamayı da sevmiyor hemen yüzünü buruşturuyor, daha 2-3 kez verdim 4 aydır hep anne sütü aldı ilk bir hafta sütüm azken vermiştik bir de
bu 6 ayı bu şekilde haftada 1-2 mama vererek tamamlasam diye dua ediyorum

tşk ler canım hiç geciktirmeyin derim çünkü bana dr neden bu kadar geç kaldın keşke doğduğu gibi yaptırsaydın dedi,dikişli canım bizimki yani açık oldu makasla kesildi klips kullnılmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…