- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.701
Çok sağolun kızlar... Hepimize allahım kolaylık versin bir de benim oğlan birinci sınıfa da başladı ömrümü yiyor valla rüyamda Emelleri Ataları göüyorum. Bir de Medvecezir senin bebek kilo aldı mı benim bücürük çok az kilo alıyor
bi 20 gün daha beklemek en doğrusu canım. bakma böyle dediğime benimkine annem hemen tattırmıştı. sindirim sistemleri hazıe değil aslında..
Aynı sıkıntı bizde de var. Bukadar memnuniyetsiizz bu kadar mızz mııııız! Deli oldum ya 1 haftadır. Gece 1.30-2 de uyuyo sabah 8de kalkıyor gündüz ortası bi uyuyo akşama kadar! Uyku düzeni tamamen bozulduDemo sürümü bitti sanırım..gerçeklerle karşı karşıyayım!
Benimki de az kilo alıyor canım 5 aylıkken. 5850 idi bakalım bu ay ne etmişizÇok sağolun kızlar... Hepimize allahım kolaylık versin bir de benim oğlan birinci sınıfa da başladı ömrümü yiyor valla rüyamda Emelleri Ataları göüyorum. Bir de Medvecezir senin bebek kilo aldı mı benim bücürük çok az kilo alıyor
Normal doğum yaptım,bebeğim şükürler olsun çok sağlıklı doğdu hemen sünnetini yaptıralım dedik. Anneanne babaanne ortalığı ayağa kaldırdı' el kadar bebeğe günah diil mi' Dr sorduk hiç bir sakıncası yok istiyorsanız en doğrusu dedi ama..anlatamazsın kii.. Erteleye erteleye bu güne geldik. Nasıl olacak bilmiyorum :44: biraz korkuyorum..tşk ler canım hiç geciktirmeyin derim çünkü bana dr neden bu kadar geç kaldın keşke doğduğu gibi yaptırsaydın dedi,dikişli canım bizimki yani açık oldu makasla kesildi klips kullnılmadı
Aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Ağzının musluğu açık kalmış zaten..önüne önlük dayanmıyorkızlar diş çıkaran var mı aranızda, benim kuzucuk 2 gündür bulduğu herşeyle dişlerini kaşımaya çalışıyor, b ugün elimin sert kısmını verdim kemirdi farkettim ki damakları sertleşmeye başlamış. akşam da baya mızmızlandı, gaz olduğunu sanmıyorum çünkü 1 aydır gazını çok rahat çıkartıyor, ilk kez 2 akşamdır aşırı mız mız. ben 8-9 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi, bu kadar erken olabilir mi kızımın diş çıkarması
İki gündür gunduz ve gece uykusu iyi idi sık uyanmak dısında bugun karnı ağrıyor ağlıyor surekli yediden beri uyumadı
Merhabalar güzel annelerr.. Benim bebeğim 2 ağustos doğumlu 4 buçuk aylık olduk ama hala dönemiyor yatırıyorum yere öyle duruyo bitek altını değiştirirken çıplak kaldığında yana doğru baya dönüyo ayaklarını tutup.. Bide son günlerde yatıramıyorum bile başlıyo ağlamaya hep kucakta hep kucakta.. Sizlerden duymuştum büyüme atağı diye ama değişik bişeyde yapmıyo bugünlerde ..
Canım biz 5. ayı doldurduk hala dönmüyor dert etme :) zamanı var her bebişin farklı. Büyüme atağı hemen atlatılınca yada atak sırasında illaki göreceğiz diye birşey yok öğrendiği yenilikleri. Herşey zaman galibaMerhabalar güzel annelerr.. Benim bebeğim 2 ağustos doğumlu 4 buçuk aylık olduk ama hala dönemiyor yatırıyorum yere öyle duruyo bitek altını değiştirirken çıplak kaldığında yana doğru baya dönüyo ayaklarını tutup.. Bide son günlerde yatıramıyorum bile başlıyo ağlamaya hep kucakta hep kucakta.. Sizlerden duymuştum büyüme atağı diye ama değişik bişeyde yapmıyo bugünlerde ..
Canım biz de5 ağustos doğumluyuz aynı dediğin gibi alt değiştirirken arada yan dönüyo, onun dışında hiç niyeti yok dönmeye,mızmızlık konusundada aynıyız, oyun halısı aldık bakalım sever inşallah.Merhabalar güzel annelerr.. Benim bebeğim 2 ağustos doğumlu 4 buçuk aylık olduk ama hala dönemiyor yatırıyorum yere öyle duruyo bitek altını değiştirirken çıplak kaldığında yana doğru baya dönüyo ayaklarını tutup.. Bide son günlerde yatıramıyorum bile başlıyo ağlamaya hep kucakta hep kucakta.. Sizlerden duymuştum büyüme atağı diye ama değişik bişeyde yapmıyo bugünlerde ..
kızlar diş çıkaran var mı aranızda, benim kuzucuk 2 gündür bulduğu herşeyle dişlerini kaşımaya çalışıyor, b ugün elimin sert kısmını verdim kemirdi farkettim ki damakları sertleşmeye başlamış. akşam da baya mızmızlandı, gaz olduğunu sanmıyorum çünkü 1 aydır gazını çok rahat çıkartıyor, ilk kez 2 akşamdır aşırı mız mız. ben 8-9 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi, bu kadar erken olabilir mi kızımın diş çıkarması
Merhabalar güzel annelerr.. Benim bebeğim 2 ağustos doğumlu 4 buçuk aylık olduk ama hala dönemiyor yatırıyorum yere öyle duruyo bitek altını değiştirirken çıplak kaldığında yana doğru baya dönüyo ayaklarını tutup.. Bide son günlerde yatıramıyorum bile başlıyo ağlamaya hep kucakta hep kucakta.. Sizlerden duymuştum büyüme atağı diye ama değişik bişeyde yapmıyo bugünlerde ..
Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştimHuysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Kizlar annem yanimdaydj kac gundur giremedim nasil guzel oluyo ya... Buarada iyi ki facebook grubunu sormusum sonrasinda facebook instagram olaylar olaylar.. :) bizim emme durumu cok cok degismedi sadexe artik koluma yattiginda aglamiyor, ama kafayi hoop diye cevirip disari bakiyor. Mama veriyiorum sutum de azaldi sanirim sutumu de sagip veriyorum, zaten biberon almiyordu artik cok zaman kaşığı da reddediyor dudaklari kilit yapip. Hayirlisi artik biz esimle gayet yemek yemeyi seven bi ciftiz, bizim kiz kime cekti bilmiom:) ama dert etmiyorum da.
Herkes iyidir insallah gecmise goz atayim iyi haftalarrr
Günaydın kızlarKızım babannesinden korkuyor:)) güldüğüme bakmayın hiç hoşnut değilim bu durumdan aslında, çocuk bütün hafta benden başka. Kimseyi görmüyor, akşam bi saat babası bi de o kadar. Başka birini görünce büzüveriyor dudakları hemen. Bende psikolog bi arkadaşımla konuştum, şimdiden önlemini al bol bol dışarı çıkar , insamlara alışsın dedi, bizde akşam avm ye gittik azcık dolandık sonra markete girdik biraz mızladı ama yapçak bişi yok alışçak. Bir de bir ortamda ağlıyorsa ordan uzaklaştırma orada sakinleştirmeye çalış dedi. Belki bizim gibi olanlar vardır paylaşayım dedim.
En Ucuz Weewell Bebek Telsizi WMV810 Fiyatı
Bunu kullanıyorum ama sinyal sorunu oluyor. Yani kızım benim odamdayken çok sıkıntılıydı sinyal gidiyordu sürekli. Kendi odasına geçince daha rahat ama arada yine çekmiyor. Az daha para verip motorolla almak lazımmış.
Ben senin japon kara gözlerini yirim kız! Ellerini de kavuşturmuş Rabbim mutluluğa kavuştursun seni kaymaklı lokum!
Ben henüz kullanmaya başlamadım ama büyük annelerin söylediği keçiboynuzu. Halis olduktan sonra... tv de beslenme uzmanı,adını unuttum, küçükken sütüne pekmez halini katın büyüyünce öyle içmezse toz keçiboynuzu alıp çikolatalı süt diye yutturursunuz demiştiNe benim ne de ailemin pekmez yeme aliskanligi bulunmamaktadir. O yuzden cahilligimi maruz gorun lutfen abuk bir soru soruyor da olabilirim.
Dut pekmezi, uzum pekmezi ve keciboynuzu pekmezi. Deneyimli anneler bunlardan hangisi ileriki aylarda bebeklere verilecek? Hangisi yararli. Doktorumuza da soracagiz tabi ama deneyimli annelerin de fikrini almak isterim.
Annemin bir yakin dostu Antalya da yasiyor ve kendi bahcesindeki urunlerden pekmezi kendi yapiyor. Annem de Kayra icin rica etmis. O bayan da ne pekmezi istedigimizi sormus. Dur mu, uzum mu, keciboynuzu mu?
Bilgisi olan anneler paylasabilir mi?
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?