- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.721
burda o kadar çok konuşuldu ki kullanmamama rağmen ezberledim.. bizim kızlar genelde medela yı öneriyor canım :)
Günaydın kızlarKızım babannesinden korkuyor:)) güldüğüme bakmayın hiç hoşnut değilim bu durumdan aslında, çocuk bütün hafta benden başka. Kimseyi görmüyor, akşam bi saat babası bi de o kadar. Başka birini görünce büzüveriyor dudakları hemen. Bende psikolog bi arkadaşımla konuştum, şimdiden önlemini al bol bol dışarı çıkar , insamlara alışsın dedi, bizde akşam avm ye gittik azcık dolandık sonra markete girdik biraz mızladı ama yapçak bişi yok alışçak. Bir de bir ortamda ağlıyorsa ordan uzaklaştırma orada sakinleştirmeye çalış dedi. Belki bizim gibi olanlar vardır paylaşayım dedim.
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Evet canım çok konuşuldu.Ama genelde hangisinden memnunlar net hatırlayamadım.Tekrar sormak istedim.Pilli ve elektrikli olanı mı?Çok ses çıkarıyor diyorlar acaba doğrumu.Kızım uyurken sesinden uyanmasın.
Canım benim eşim gidip kraft ın makinesini almış. Elektrikli..fiyatı fena dğil.çok memnunum diyemem. makine düz zeminde olacak sallanmayacak.memeni öyle içine yerleştireceksin falan da filan...Çok ses çıkarıyo. Eltimde medela var. En iyisi oymuş. o çok memnun kalmış..Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Selam arkadaşlar.Ela uyanmadan hemen yazayım dedim.Lütfen söylermisiniz siz nasıl burayı düzenli girip takip ediyorsunuz?Yavrucuklarınızdan nasıl fırsat buluyorsunuz.Acaba ben mi fırsat yaratamıyorum.Öğrenmek istiyorum lütfen söyleyin.
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Bende o yuzden sordum, motorola alacagim ama yabanci forumlarda onunda sinyal kalitesiyle ilgli kotu yorumlar var. benim evim tas ev, duvarlari cok kalin, wireless sinyalini bile modemle ayni odada olmak disinda cok iyi alamiyoruz.
Evet canım çok konuşuldu.Ama genelde hangisinden memnunlar net hatırlayamadım.Tekrar sormak istedim.Pilli ve elektrikli olanı mı?Çok ses çıkarıyor diyorlar acaba doğrumu.Kızım uyurken sesinden uyanmasın.
canım ben medela swing kullanıyorum biraz pahalı, bence o yüzden medela mini al
Bizimkide tam tersine..babaanneye aşık! Anneanneden pek hoşlanmıyorsevgi sıralaması babanne,benim babam,teyzesi,paşa dedesi,annem yabancılama olayı çok nadir. Çok çapkın benimki..kızlara bool bol gülücük dağıtıyor hemen konuşmaya marifetlerini göstermeye başlıyor :103:
kızlar benm de bir iki sorum ve de sorunum var. demir damlasına başlarken düşük dozla mı başladınız yoksa bebişin kilosuna göre her kiloya bir damla hesaplayıp yarısını sabah yarısını akşam mı verdiniz?
bir de benim oğlum 4 ay 10 günlük gündüzleri hiç uyumuyordu yeni yeni başladı uyumaya ama şimdi de emerek uyuyor sıkıntı oldu bu durum içime uyuyor çok şükür diyorum ama bi yandan da ben olmasam nasıl uyuyacak bu çocuk diye içim içimi yiyor...ne yapsam ne etsem ki:44::44:
ya bende oturması için daha erken diyorum ama gel birde misafirlere anlat kucaklarına alıp oturtuyorlar. oturtmayın dediğimde cevap hazır biz bu kdarken oturtuyorduk. ne çektysem şu bikaç çocuk büyütenlerden çektm. ben bal veriyordum bişey olmadı, ben örümceğe bndirdim bişey olmadı, ben oturttum bişey olmadı. seninkine bişey olmamış olabilir ama benmkine olmayacağının garantisi var mı??? neysem güzel bi haber vercektm aslında ama dert dökmüş oldum :)
gelelim güzel habere elhamdülillah kızım dün konuşma girişimlerinde bulundu. agu gb net şeyler değil ama ee aaa gb sesler ve sesli gülücüklerle konuştu bizle. mutluluktan ağlaycaktm inşallah devamı gelir.
iyi geceler kizlar,
esim ve kizimin poposunda pireler ucusurken ben cook gerilere gittim ve dogum yaptigim gunlerdeki mesajlari okudum:)) 4760. sayfalar...
4762. sayfada 5 agustosta fundacim ona gonderdigim mesaji yazmis suyum azaldigi icin acil doguma girecegim yarin diye. herkes guzel dileklerini iletmis.yalovacim tum pozitifligiyle 9ayda neler atlattik bunu mu beceremeyecegiz diye gaz vermis. meltemcim(meltowski) tum gecmisi taramis 10 sayfa sonra yazmis:)) 6agustosta dogum yaptigimi yazmis fundacim ve o gun fundanin da dogumgunuymus. angy canim , gunebakan da sayfalar sonra unutmamis yazmis bicok arkadas gibi... bize yeni katildiklarini sandigim min, firuzan ve herasera taaa o zamanlardan yaziyormus topige:)) ve bircok arkadas yazmayi birakmis ne yazik kii...minnosh gogus ucu yarasina her seyi denedim bi tek bepanthen ii geliyor diye yazmis taa o zamanlar. keske okusaydim susam yagindan, zeytinyagina, cennet elmasindan, ayva cekirdegine kadar surmedigim sey kalmayana kadar bepantheni daha once deneseydim(son 15 gundur hafifledi gogus ucu yaralarim 2 ay silikon gogus ucu ve bepanthen plus kullanmama ragmen)
ne zamandir okumayi cok istiyordum gorevimi tamamlamis gibi hissediyorum simdi. cok duygulandim ya allaha bin sukur ki kucaklarimiz bos kalmmadi. duygularimi paylasmak istedim ben de hepinize iyi geceler diliyorum
Ya bzimki aynı babası!Bana benzer bi yeri yok desem yalan olmaz sanırım :44: Geçen gün amcası geldi..ilk kez gördü. Görür görmez bi gülücükler bi sevgi çığlıkları..öyle yapınca babaanne mest oldu..sen benim oğlumu nasıl güzel karşıladın nasıl sevdin bende seni daha bi çok seviorum diyo sürekli. Aslında bozulmuyo diilim ama :101: naapalım..sevgi pıtırcığı yavrum.Bzde dun babanneye gotrduk 50km uzaktalar..daha kucagna almasiyla yaygariyi basmasi bir oldu...yarim saat duramadik her dakika agladi kucagna aldgnda geriyo kendni...arabaya bindgi an sustu...tam bi olaydi gelene kadarda icini ceke ceke uyudu yavrum
Kız bu büyümüş adam olmuş tipe hele yaaaa!!! Yerim suratını.. Bizimkide aynı yaa..ağzının çeşmesini bi kapat oğlum bu ne böyle diyorum amaa...sanırım epey oldu görünmeyeli..annedeydim 15gün geçmişi de okuyamadım tek satırda yazamadım.eve dönüşte annemle geldik (kv lere baş sağlığı dilemeye geldi) bgnde döndüannemlerde herşey harikaydı keyfimiz çok yerindeydi şimdi fırsat bulup açtım pc yi hala çamaşır ütü işleri devam etsede buralarda olucam sık sık..özledim valla muhabbetlerimizi herkese slmlar...geçmişi bitirmem imkansı z ama yavaş yavaş geriye saracağım
furkan da size mrb diyoo..salya tükürük çok olduğundan önlüklüyüz hepp :)) yüzümüzden gülücükler eksik olmasın hepimizin..
Avatardaki resmleri kaldirin kizlar....nazar deger blki bi suru ziyaretcimiz var..yada siz koyun resmleri ben izleyimmm :-D cokk iyimiss vlaaa ;-)
bazı bebekler 3.5 aylıkken çıkartabiliyor canım..
benim ki 5 ağustos doğumlu.. ilk döndüğünde 4 günlüktü.. doktorlar gözlerine inanamadı.. tekrar tekrar baktılar.. bi üniverstede hamilikte aşırı protein tüketiminde bebeklerin4 günlükten itibaren dönebildiği kanıtlanmış.. fakat gel gör ki artık 1 aydır dönmüyor.. kilodan diye tahmin ediyorum..
oyyy ne kadar tatlı.. maşallah sana minik kuzuuu :)
hoşgeldin canımmm.. bende dedim bu kız nerelerde.. meğerse annesiyle hasret gideriyormuş.. bir benimki gelmiyor.. sanki tek kızı kardeşim
benimkide babaannesine ağlıyor.. ama benim hoşuma gidiyor.. bu tepkileri çok iyi.. ileride yabancıları ayırt edip gitmicekler yanına.. bana sıkı sıkı tutup ağlıyor babaannesi kucağına almak istediğinde.. çok güzel birşey..
ne kadar da mutlu.. ne kadar da mutlu bir melek. Allah nazarlardan sakınsın
Canım minisindede göğsün tam dolu olması gerekiyormuş.Yoksa güzel boşaltmıyormuş.Öfff napıcam.Olan sütte gidecek.
Ya bzimki aynı babası!Bana benzer bi yeri yok desem yalan olmaz sanırım :44: Geçen gün amcası geldi..ilk kez gördü. Görür görmez bi gülücükler bi sevgi çığlıkları..öyle yapınca babaanne mest oldu..sen benim oğlumu nasıl güzel karşıladın nasıl sevdin bende seni daha bi çok seviorum diyo sürekli. Aslında bozulmuyo diilim ama :101: naapalım..sevgi pıtırcığı yavrum.
İç çekişini yediğim yaa!O zaman uzak olduğunuz iyi olmuş
Kız bu büyümüş adam olmuş tipe hele yaaaa!!! Yerim suratını.. Bizimkide aynı yaa..ağzının çeşmesini bi kapat oğlum bu ne böyle diyorum amaa...
bugün 15 aralık.. ve ben geçen sene bugün miniğimin kalbinin göbişimde attığını öğrenmiş hem mutluluk hem şaşkınlık hemde bir korku yaşamıştım.. iyi ki doğurmuşz
benim topukluyla hiç aram yoktur.. çok gıbtayla bakarım giyip yokuşu düz yolmuş gibi çıkanada.. maşallahh :)
düzensizlik olması normal canım.. hormanlar yerine oturmadı henüz.. sorma inat gibi migrenimde tuttu dün.. delirdim.. ağlaya ağlaya uyudu kendi kendine..
bende diyorum benim kız nolduda az önce uyudu :) teşekkür ederim yavyum
ama bana dün senin onda ekli olduğunu söylemişti.. öylelikle güvendim zaten burdan birileriyle irtibatı var diye..
hehehe doğru vallahi.. kayınvalidem o kadar modern olmasına rağmen elini beline koyup aaa aaaaa aaaa onlar ne öyleeeeeeeee demişti..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?