2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

burda o kadar çok konuşuldu ki kullanmamama rağmen ezberledim.. bizim kızlar genelde medela yı öneriyor canım :)

Evet canım çok konuşuldu.Ama genelde hangisinden memnunlar net hatırlayamadım.Tekrar sormak istedim.Pilli ve elektrikli olanı mı?Çok ses çıkarıyor diyorlar acaba doğrumu.Kızım uyurken sesinden uyanmasın.

Bizimkide tam tersine..babaanneye aşık! Anneanneden pek hoşlanmıyor sevgi sıralaması babanne,benim babam,teyzesi,paşa dedesi,annem yabancılama olayı çok nadir. Çok çapkın benimki..kızlara bool bol gülücük dağıtıyor hemen konuşmaya marifetlerini göstermeye başlıyor :103:

Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.

canım ben medela swing kullanıyorum biraz pahalı, bence o yüzden medela mini al

Evet canım çok konuşuldu.Ama genelde hangisinden memnunlar net hatırlayamadım.Tekrar sormak istedim.Pilli ve elektrikli olanı mı?Çok ses çıkarıyor diyorlar acaba doğrumu.Kızım uyurken sesinden uyanmasın.

canım benimki swing göya sessiz olan gece sessizlikte bebeğini uayndırır o yüzden o uyurken başka yerde sağman gerekecek

Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Canım benim eşim gidip kraft ın makinesini almış. Elektrikli..fiyatı fena dğil.çok memnunum diyemem. makine düz zeminde olacak sallanmayacak.memeni öyle içine yerleştireceksin falan da filan...Çok ses çıkarıyo. Eltimde medela var. En iyisi oymuş. o çok memnun kalmış..

aynısını ben de sormak istiyorum ya bnm oğlum uyanık olduğunda sürekli ilgi istiyor.uyuduğu da anca 1-2 saat gündüz...

cnm ben lansinoh ikili elektrikli pompayı kullanıyorum.Lansinoh Affinity Elektrikli Göğüs Pompası. avent in naturel pompası var o da iyiym

Bende o yuzden sordum, motorola alacagim ama yabanci forumlarda onunda sinyal kalitesiyle ilgli kotu yorumlar var. benim evim tas ev, duvarlari cok kalin, wireless sinyalini bile modemle ayni odada olmak disinda cok iyi alamiyoruz.

canım bizde weewell aldık ama alırken uyardılar min in dediği modelde sinyal ve parazit sorunu olduğu konusunda
benim ev 3 katlı ve 800m2 bahçe var, her yerde sorunsuz çekiyor...hatta komşunun bahçesine kahve içmeye bile gidiyorum

modeli WMA400

Lansinoh elektrikli kullaniyrmm vnm cok memnunum..ses yapiyo ama bnm kizm alisti artik uyanmiyo

kızlar benm de bir iki sorum ve de sorunum var. demir damlasına başlarken düşük dozla mı başladınız yoksa bebişin kilosuna göre her kiloya bir damla hesaplayıp yarısını sabah yarısını akşam mı verdiniz?

bir de benim oğlum 4 ay 10 günlük gündüzleri hiç uyumuyordu yeni yeni başladı uyumaya ama şimdi de emerek uyuyor sıkıntı oldu bu durum içime uyuyor çok şükür diyorum ama bi yandan da ben olmasam nasıl uyuyacak bu çocuk diye içim içimi yiyor...ne yapsam ne etsem ki:44::44:

Bzde dun babanneye gotrduk 50km uzaktalar..daha kucagna almasiyla yaygariyi basmasi bir oldu...yarim saat duramadik her dakika agladi kucagna aldgnda geriyo kendni...arabaya bindgi an sustu...tam bi olaydi gelene kadarda icini ceke ceke uyudu yavrum

sanırım epey oldu görünmeyeli..annemlerdeydim 15gün geçmişi de okuyamadım tek satırda yazamadım.eve dönüşte annemle geldik (kv lere baş sağlığı dilemeye geldi) bgnde döndü annemlerde herşey harikaydı keyfimiz çok yerindeydi şimdi fırsat bulup açtım pc yi hala çamaşır ütü işleri devam etsede buralarda olucam sık sık..özledim valla muhabbetlerimizi herkese slmlar...geçmişi bitirmem imkansız ama yavaş yavaş geriye saracağım

furkan da size mrb diyoo..salya tükürük çok olduğundan önlüklüyüz hepp :)) yüzümüzden gülücükler eksik olmasın hepimizin..

Eklentiler

• $20131208_101004.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 40

Ben demir damlasını 1 haftadır kullanıyorum. oğlum 7,5kg ama bana 9 damla dedi. Dr sordum tamamdır,kullanabilirsin dedi. Sabah akşam şeklinde de bölmedim öğlen demir gece de d vit veriyorum. İkisini aynı anda veya yakın zamanlarda vermemem konusunda uyardı. Benim oğlanda 3 aylık olana kadar gündüzleri neredeyse hiç uyumadı..sadece gözlerini dinlendirdi kedi uykusu diyelim. Sonra zamanla ya emerek ya biberonla sonra emzik hoş onuda ağzında tutacaksın yoksa emmiyo..şimdi ayağımda sallıyorum 2 3 kez zaten uyuma saatleri belli,hemen uyuyo.

ayy çok şükür bu haberi bekliyordum inanki
çok çok çok çok çok sevindim canım daha öncede sormuştum ama görmedin sanırım göz teması kuruyor mu uzun uzun?

benim de yapmayı çok istediğim bir şey yapmışsın mutlaka boş bir zamanında ki ozaman ne zamasa artık geçmişe dönüp hamileliğmiizin ilk günlerinden itibaren bir göz atmak istiyorum geçmişe
kim bilir şimdi çok samimi olduğumuz arkadaşlarımız neler yazmışlardı o günlerde

meltemcim görünmez kaza atlatmışsınız geçmiş olsun canım

elemtere fiş kem gözlere şiş

Bzde dun babanneye gotrduk 50km uzaktalar..daha kucagna almasiyla yaygariyi basmasi bir oldu...yarim saat duramadik her dakika agladi kucagna aldgnda geriyo kendni...arabaya bindgi an sustu...tam bi olaydi gelene kadarda icini ceke ceke uyudu yavrum
Ya bzimki aynı babası!Bana benzer bi yeri yok desem yalan olmaz sanırım :44: Geçen gün amcası geldi..ilk kez gördü. Görür görmez bi gülücükler bi sevgi çığlıkları..öyle yapınca babaanne mest oldu..sen benim oğlumu nasıl güzel karşıladın nasıl sevdin bende seni daha bi çok seviorum diyo sürekli. Aslında bozulmuyo diilim ama :101: naapalım..sevgi pıtırcığı yavrum.
İç çekişini yediğim yaa!O zaman uzak olduğunuz iyi olmuş
Kız bu büyümüş adam olmuş tipe hele yaaaa!!! Yerim suratını.. Bizimkide aynı yaa..ağzının çeşmesini bi kapat oğlum bu ne böyle diyorum amaa...

Avatardaki resmleri kaldirin kizlar....nazar deger blki bi suru ziyaretcimiz var..yada siz koyun resmleri ben izleyimmm :-D cokk iyimiss vlaaa ;-)

ben niye avatara paşamın resmini koymadım sanıyorsun, hergün bakacaksınız ondan sonra oğluma nazar değdireceksiniz :)))
zaten paylaştığım fotolarda Atahanın değildi, kandırdık biz sizi

Ewt hasret giderdik :) ama annem gitti bnm kiz yine miz miz mizzz, deliriciiiiim

Canım minisindede göğsün tam dolu olması gerekiyormuş.Yoksa güzel boşaltmıyormuş.Öfff napıcam.Olan sütte gidecek.

canım sanrım o sütle alakalı bak ben işe başladığımdan beri 50-60 cc zorla sağıyorum.birden acaip azaldı sütüm.
taa en başından beri sürekli swing ile sağıyorum ve taş çatlasa 100 cc. sağmışımdır birde sabahları 240 sağıyordum.
şimdi o da yok makine en iyisi bu diye bunu aldım yine de çok şükür oğlum hiç ememdi beni bu aya kadar getirdi.
olmayınca olmuyor üzülme...

valla öle bayıla ek gıda yiyor hem de pirinç bile verdim tabi sütüm olsa vermezdim şu an .
ama benim oğlum en baştan beri yeme konusunda sabırsız bir bebk.
memeden gıdım gıdım gelmesi yetmedi biberonla verdik.
şimdide süt yetmıo mama veriyoruz :)
her çocuk farklı çok şükür sorunumuzda yok mamayla alakalı pütürlü bile veriyorum.
benım ablam hep kavanoz mamalrdan verdi kızı hiç pütürlü yemedi sonra.kzı 5 yaşında dolma bile yeni yiyor düşün artık.
ben o yüzden biraz alışşsın istiyorum arada midesi kalkıyor ama yiyor yinede:)

Eylul ayni ben...bu kadar benzer herkes senin bebekligini goruyoruz diyo...esime hic benzeyen hic bi tarafi yok ;-) negatif elektrik aldi sanirim cocugumm :-D

doğru kabul ettim isteği ama arzu diye görünce parme sandım...nezaman ortalık karıştı baktım nicki arzu ozaman farkedip sildim
Allam yarabbim bi geldi tam geldi kız, iki dakkada çorba yapıp gitti...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…