- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.741
ayy çok şükür bu haberi bekliyordum inanki
çok çok çok çok çok sevindim canım daha öncede sormuştum ama görmedin sanırım göz teması kuruyor mu uzun uzun?
benim de yapmayı çok istediğim bir şey yapmışsın mutlaka boş bir zamanında ki ozaman ne zamasa artık geçmişe dönüp hamileliğmiizin ilk günlerinden itibaren bir göz atmak istiyorum geçmişe
kim bilir şimdi çok samimi olduğumuz arkadaşlarımız neler yazmışlardı o günlerde
meltemcim görünmez kaza atlatmışsınız geçmiş olsun canım
elemtere fiş kem gözlere şiş
canım sanrım o sütle alakalı bak ben işe başladığımdan beri 50-60 cc zorla sağıyorum.birden acaip azaldı sütüm.
taa en başından beri sürekli swing ile sağıyorum ve taş çatlasa 100 cc. sağmışımdır birde sabahları 240 sağıyordum.
şimdi o da yok makine en iyisi bu diye bunu aldım yine de çok şükür oğlum hiç ememdi beni bu aya kadar getirdi.
olmayınca olmuyor üzülme...
valla öle bayıla ek gıda yiyor hem de pirinç bile verdim tabi sütüm olsa vermezdim şu an .
ama benim oğlum en baştan beri yeme konusunda sabırsız bir bebk.
memeden gıdım gıdım gelmesi yetmedi biberonla verdik.
şimdide süt yetmıo mama veriyoruz :)
her çocuk farklı çok şükür sorunumuzda yok mamayla alakalı pütürlü bile veriyorum.
benım ablam hep kavanoz mamalrdan verdi kızı hiç pütürlü yemedi sonra.kzı 5 yaşında dolma bile yeni yiyor düşün artık.
ben o yüzden biraz alışşsın istiyorum arada midesi kalkıyor ama yiyor yinede:)[/ QUOTE]
Kesinlikle haklısın. Memede süt yoksa makine ne kadar kaliteli olursa olsun..Ben neredeyse ilk haftadan beri mama+meme veriyorum. Süt az,denemediğim yol kalmadı..çaylar kürler ı ıh! bana mısın demedi! olmayınca olmuyor,kendini paralamanın bi anlamı yok. Mamayla da büyüdü memeylede..şükürler olsun.pütürlü olayına gelince en doğrusunu yapıyorsun. Benim dayımın hanımı oğlum yemiyor diye her şeyi blendırdan geçirirdi. Düşün taze fasülyeyi bile..ıyk!biberonda yeşil bi bulamaçKoca adam olmuştu çiğnemeyi bilmiyordu..
Merhaba arkadaşlar.Umarım bebişlerimiz ve sizler iyisinizdir.Ben 1,5 haftadır yokum.Tırnağımın batan kısmını mecburen aldırdım.Dikişlerimde alındı.Bu süre içinde annemde kaldım.Bugün eve geldim.geçmişi okumaya çalıştım ama nafile.Ela izn vemedi.Şimdi fırsat bulmuşken hemen yazayım dedim.
slmmm canlarım kaç gündür giremiyorum böbrek taşı düşürüyormuşum maalesef halada düşmedi sanırım ama iyiyim çok şükür, geçmişi okuyamadım annem ydışında olduğu için kv kp burdalar olurda yine sancılanırsam yavrum sefil olmasın diye. hepinizi öpüyorum herkes iidir umarımm
evet her çocuğun gelişimi farklıdır tabi biliyoruz hepimiz ama iş kendi çocuğumuza gelince acaba diyoruz. maaşallah tüm bebişlere bizimkide hee hee ağuu vuu falan diyo çığlıklar havada uçuşuyo :) çokta fotojenik telefonu hemen farkedip poz veriyo :) (okul öncesi öğretmeniyim bu arada ) birde fb ve ig de eklemeler varmış bende fb da varım isteyen ekleyebilir C.A.N.A.N .T.UTAL TABİ NOKTASIZ HALİ :)
benim oğlan 10agu doğumlu yaklaşık 1 haftadır dönüyor. bu demek değilki benimki iyi seninki kötü..her bebek farklıdır. dediğin kadar yapıyorsa az kalmış yuvarlanmasınasağlıklıysa sıkıntuı yook
Canım biz 5. ayı doldurduk hala dönmüyor dert etme :) zamanı var her bebişin farklı. Büyüme atağı hemen atlatılınca yada atak sırasında illaki göreceğiz diye birşey yok öğrendiği yenilikleri. Herşey zaman galiba
Canım biz de5 ağustos doğumluyuz aynı dediğin gibi alt değiştirirken arada yan dönüyo, onun dışında hiç niyeti yok dönmeye,mızmızlık konusundada aynıyız, oyun halısı aldık bakalım sever inşallah.
ben niye avatara paşamın resmini koymadım sanıyorsun, hergün bakacaksınız ondan sonra oğluma nazar değdireceksiniz :)))
zaten paylaştığım fotolarda Atahanın değildi, kandırdık biz sizi
Kızlar şok teşekkğr ederim cevap verdiğiniz için..
Aslında zamanı gelince sırayla herleyi yapıcak biliyorum ama sanırım çok fazla sabırsızlanıyorum.. Bide çevremde daha doğrusu eşimin akrabalarında yeni doğum yapan çok var aralarında hep azar azar var biraraya gelindiğinde sürekli kıyaslama yapılıyo ve çıldırıyorumyok o dönüyo bu hiye dönmüyo yok o böylede şu nşye böyle ıyyy sinirlik
canım sanrım o sütle alakalı bak ben işe başladığımdan beri 50-60 cc zorla sağıyorum.birden acaip azaldı sütüm.
taa en başından beri sürekli swing ile sağıyorum ve taş çatlasa 100 cc. sağmışımdır birde sabahları 240 sağıyordum.
şimdi o da yok makine en iyisi bu diye bunu aldım yine de çok şükür oğlum hiç ememdi beni bu aya kadar getirdi.
olmayınca olmuyor üzülme...
valla öle bayıla ek gıda yiyor hem de pirinç bile verdim tabi sütüm olsa vermezdim şu an .
ama benim oğlum en baştan beri yeme konusunda sabırsız bir bebk.
memeden gıdım gıdım gelmesi yetmedi biberonla verdik.
şimdide süt yetmıo mama veriyoruz :)
her çocuk farklı çok şükür sorunumuzda yok mamayla alakalı pütürlü bile veriyorum.
benım ablam hep kavanoz mamalrdan verdi kızı hiç pütürlü yemedi sonra.kzı 5 yaşında dolma bile yeni yiyor düşün artık.
ben o yüzden biraz alışşsın istiyorum arada midesi kalkıyor ama yiyor yinede:)[/ QUOTE]
Kesinlikle haklısın. Memede süt yoksa makine ne kadar kaliteli olursa olsun..Ben neredeyse ilk haftadan beri mama+meme veriyorum. Süt az,denemediğim yol kalmadı..çaylar kürler ı ıh! bana mısın demedi! olmayınca olmuyor,kendini paralamanın bi anlamı yok. Mamayla da büyüdü memeylede..şükürler olsun.pütürlü olayına gelince en doğrusunu yapıyorsun. Benim dayımın hanımı oğlum yemiyor diye her şeyi blendırdan geçirirdi. Düşün taze fasülyeyi bile..ıyk!biberonda yeşil bi bulamaçKoca adam olmuştu çiğnemeyi bilmiyordu..
canım doktor hanım ek gıdaya geçirdi ve ilk dediği şey asla rondadan geçirme yasak dedi :)
Melek olduğun yazdıklarından belli oluyor canım:)) Çok tatlısın sen ya, ne kadar içtenlikle yazmışsın, teşekkür ederim. Bak yine duygulandım, yalnızım zaten ne zamandır. Yok biz ağlamayalım, hep gülelim ve sağlıklı olalım ki bebeklerimizin güldüğünü ve büyüdüğünü görelim. Yaşasın Ağustos anneleri kardeşliği:))
Canm o allahin emri...bnmde gorumcemin bebegi 5bucuk aylik..habire onunla kiyasliyo..yok o cok sakinmis yok yattigi yerde uyutmus yok gece zorla uyandirilarmis..en komigide ek gidaya gectiler diyo daha 4 aylikti bunu dediginde...ve bu cocuk doktor yuzu gormedi kafasina gore yani....aaa oylemi ne yediriyo dedim...cici bebeyi cays batirip veriyomus...ek gida yani :-D :-D
Selam arkadaşlarım; uzuuun zaman sonra sizlerle yeniden paylaşımda bulunmak çok güzel...Ani olarak doğuma gitmem ve bilgisayarımın da bulunmaması gibi sebeplerle giremedim malesef
Neyse 25 temmuzda 2 kg ağırlığında bir KIZIM oldu:) 36 haftalık olmasına rağmen 33. haftada gelişimi durduğu için çok küçük doğdu. Küvöz falan derken çok şükür iyiyiyiz.
SİZLERİNDE YAVRULARI HAYIRLI OLSUN HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
Bizde yeşil soğan ve pırasa vermiştik :) tabi tatlı yeşil soğan :)
Örnek : abimin kızı canım yavrum benim :)Eki Görüntüle 897536
kızlar diş çıkaran var mı aranızda, benim kuzucuk 2 gündür bulduğu herşeyle dişlerini kaşımaya çalışıyor, b ugün elimin sert kısmını verdim kemirdi farkettim ki damakları sertleşmeye başlamış. akşam da baya mızmızlandı, gaz olduğunu sanmıyorum çünkü 1 aydır gazını çok rahat çıkartıyor, ilk kez 2 akşamdır aşırı mız mız. ben 8-9 aylıkken çıkarmışım ilk dişimi, bu kadar erken olabilir mi kızımın diş çıkarması
Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştimHuysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
sanırım epey oldu görünmeyeli..annemlerdeydim 15gün geçmişi de okuyamadım tek satırda yazamadım.eve dönüşte annemle geldik (kv lere baş sağlığı dilemeye geldi) bgnde döndüannemlerde herşey harikaydı keyfimiz çok yerindeydi şimdi fırsat bulup açtım pc yi hala çamaşır ütü işleri devam etsede buralarda olucam sık sık..özledim valla muhabbetlerimizi herkese slmlar...geçmişi bitirmem imkansı z ama yavaş yavaş geriye saracağım
furkan da size mrb diyoo..salya tükürük çok olduğundan önlüklüyüz hepp :)) yüzümüzden gülücükler eksik olmasın hepimizin..
Aslında zamanı gelince sırayla herleyi yapıcak biliyorum ama sanırım çok fazla sabırsızlanıyorum.. Bide çevremde daha doğrusu eşimin akrabalarında yeni doğum yapan çok var aralarında hep azar azar var biraraya gelindiğinde sürekli kıyaslama yapılıyo ve çıldırıyorumyok o dönüyo bu hiye dönmüyo yok o böylede şu nşye böyle ıyyy sinirlik
Kizzz inanmiyrm aylardr kandr bizi ama akillica yani ...hepimizz kem gozluyuz biliyosun nazar degmesi icn bi bakisimiz yetiyo :-D :-D bu arada bda gelmedi bu nazar olayindan sonra...bi olayla geldi bi olayla gitti :-D
Canm o allahin emri...bnmde gorumcemin bebegi 5bucuk aylik..habire onunla kiyasliyo..yok o cok sakinmis yok yattigi yerde uyutmus yok gece zorla uyandirilarmis..en komigide ek gidaya gectiler diyo daha 4 aylikti bunu dediginde...ve bu cocuk doktor yuzu gormedi kafasina gore yani....aaa oylemi ne yediriyo dedim...cici bebeyi cays batirip veriyomus...ek gida yani :-D :-D
Allah bağışlasın canım çok sevindim doğuştan Fenerli oğluşuna. Ayrıntıları bekliyoruz
Kizlar bugun saat 10:10 da oglumu kucagima aldim.. 2950 gr 48cm ufacik bir oglum oldu. Normal dogum yaptim. Biraz problem oldu dogumdan sonra. Ayrintilari ayrintili yazarim daha sonra. Herkesi opuyorum. Allah bir avazda kurtarsin hepinizi.. 19.07 dogumlu dogustan fenerli:)[/QUOTE anaaaaaammm bi bebik dahaaa Allah sağlıklı uzun ömürler versin annesi
Canim kilosunu hic kafana takma, ultrason lar %100 deger veren aletler degiller, helede kilo soz konusu olunca... Ben ayni gun 2 ayri doktora olcum yaptirdim bebek 35. Haftadayken, arada 300gr fak vardi :) ayni sekilde kafa capi v.s. de farkliydi. Doktorlarin bazilari cizgileri disindan seciyor kimisi icinden seciyor olctiruyor. Bu farki sordugumda doktor %20 az veya fazla olabilir demisti. Icin rahat etmesse ki bence kafaya takilacak birsey yok, bir baska doktora gorunup yeniden olcum yaptirabilirsin...
Gozunuz aydin canim, Allah bagislasin oglusunu, saglikla buyutun insallah...
canım gözün aydın tebrik ederimmAllah analı babalı büyütsün minik Fenerliniziii
canım 3 kğ olmuş oğlun küçük değil bence hadi kurtarmışsın darısı bize yükün kalktı omzundan ..........
Valla kendim yapmış gibi seviniyoum doğum yapanlara..................
minnoshhhh gözünaydınn cnmmm :) Allah sağlıkla uzun ömürler wersinn inş. toparlanınca doğum hikayenide yass :))
Canım gözün Aydın Allah analı babalı büyütsün ne güzel normal doğurmuşsun bende çok istiyorum normal doğum doğum hikayeni merakla bekliorum canım seni öpüyorum oğluşunu kokluyorum mis gibi kokuyodur şimdi
Ay kuzum gözün Aydın hayırlı olsun yerim ben senin minnak dediğin Fenerli oğlunu :) gayet iyi kilosu bence ayrıca. Merakla bekliyoruz hikayeni.
öncelikle minnosh gözünaydın bebişin vatana millete ailesine hayırlı bir evlat olsun inşallah
bizde bugün doktor amcamıza gittik 37 hafta raporumuzu aldık. ama ben 1 hafta daha çalışmayı düşünüyorum eşim her ne kadar karşı çıksa da evde otur eksikliklerini tamamla evi toparla diye bizim kız sakin sakin bekliyor o yüzden 1 hafta daha dayanayım diye düşünüyorum. nstde de sancımız yok teyzeleri.
10 gün sonra çatı muayenesine gideceğim bebek iri değil çok zorlanmazsın diye beni yüreklendirdi doktorumuz ama bakalım o muayenede netleştireceğiz sanırım.
ev de bende berbat haldeyiz. biraz evi toparlamak istiyorum ama bir an çok enerjiğim bir an pilim bitiyor bende şaştım kaldım. halılarımız yıkamadan geldi ama evi b.. götürüor annemin işini beğenmiyorum temizlikçiye de para vermek istemiyorum çünkü onun yaptığını da çok beğenmiyorum hem o paraya kızıma bir anakucağı alırım diyorum ama inşallah bu iki gün içinde halledebilirsem. şimdi nevresimleri makinaya attım yatak odasından temizlemeye başlasammı bilmiyorum:26: onun dışında bu hafta ağdacıya gitme planım var. bir de hastane çantamıza koymak için iç çamaşırı ve ped alacağım. iç çamaşırıda şöyle çok pahalı olmayanlardan alıp olmadı kullan at yaparım diye düşünüyorum nedense kağıt olanlardan almak istemiyorum hem burası küçük bir şehir hiç görmedim.
Gözünaydın canım,Allah analı babalı büyütsün.iyi olmanıza çok sevindim,günün sürprizini yaptın hepimize.kilosuda maşallah gayet iyi annesi,üzülme sakın.sağlık ve mutlulukla büyüt minik fenerliyi.haberlerini bekliyoruz
teşekkür ederim canım sağol... :)
canım o artık küçük değil... normal bi bebek.. hakkını yeme annesi :) Allah bağışlasın.. Allah analı babalı büyütsün... Rabbim güzel yazılar yazsın inş.. bizim içinde kokla bebişini :)
Gözün Aydın canım , Allah anali babali buyutsun , Hayirli bi evlat olsun insallah
Hersey Cok guzel , guzel gunlerde kullansin bebisin
hayırlı uğurlu olsun canım allah analı babalı büyütsün gözünaydın çok sevindim kilosuda bence gayet normal...... Yavaş yavaş hepimiz anne oluyoruz artık.....darısı bizlere... Bende dün doktora gittim 37.hafta raporumu aldım işe götürdüm arkadaşlarla helalleştim bugünden itibaren evdeyim artık kızımın gelmesini bekliyorum. 3.270 gr olmuş haftaya cuma tekrar gidecem bakalım...sezeryan olacağı için o gün doğum yapacagım gün belli olur artık....
ayyy nasıl mutlu oluyorum bebekler geldikçecanım gözünüz aydın güle güle büyüt bebişini kilosu az değil bebekler çok çabuk kilo alıyorlar zaten çok sevindim canım
Minnosh çok tebrıkler sağlıkla büyüsün bebeğin
Detayları bekliyoruz
hayırlı olsun cnm darısı başımıza...
Bugun bebis yok mu yaff diyecektim ki minnoshunki gelmis :) bi de foto olsaydi gorunce kokularini duyuyorum resmen cnm cekiyor. Allah bagislasin minnoshum. Cabuk toparlan don aramiza..
minnosh ve papatyaecem allah anali babali buyutsn..bzm icnde opup koklayin kuzucuklari
Kızlar gözünüz aydın.Bebeciklerinizi güle güle büyütün.Allah sağlık ve bereket versin.
Gozun aydin canim allah anali babali buyutsun.., bizim yerimizede bol bol kokla op olurmu
Oy benim canım maşallah kuzuma nasıl da büyümüş ... Annesine de aferin hiç kilo almamış
Ay hayırlı olsun Allah uzun ömürler versin tatlım ... Ayrıntıları bekliyoruz
Mutlu yıllar tatlım Allah yavrularınla birlikte uzun ömürler versin size ...
Ay canım ya maşallah size hayırlı uğurlu sağlıklı olsun Ecem ...
Offf daha bizim yatağımız gelmedi çok panikliyorum nevresimlerini yıkadım ütüledim ama daha yatak yok piyasada
Rabbim saglikli uzun seneler nasip etsin oglusuna.. allah anali babali buyutsun canim..
Tebrik ederim ikinzi de.. bahtlari acik olsun. Foto bekliyoruz en tez zamanda..
Herkese ii geceler. Yarin da guzel hbrler almak umuduyla..
kızlar gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inşallah.. darısı bizlerin başına..
Anammmmm altı üstü birkaç saat bakmadım foruma iki doğum haberi gelmiş hemen:)))) papatyaecem ve minnosh sizi tebrik ederim ne güzel bir mutluluk bebeklerinizin sağlıklı mutlu huzurlu ve sevgi dolu upuzun ömürleri olsun Allah onları size bağışlasın.
Trbrik ederim kizlar allah hayirli etsin insallah hikayelerinizi beklioruz:))
minnosh çook çoook geçmiş olsun
bebeğinide ALLAH analı babalı büyütsün inşallah
(darısı başımıza)
bu arada arasta bugun doğum yapan olursa kıskanırım demişti
yahu kızın yine aklına gelen, başına geldi yaa
erdi mi bu arasta naptı anlamadım :44:
Helenas kulakların çınlasın :))
geçmişe daldım ben de bugün.
O zaman ayrı ayrı cevap yazamamıştım. Herkese çookteşekkürler. Gerçi şimidde ancak birkaç sayfa bakabildim. Ne heycanlı günler yaşamışız burada. İyi ki varsınız. Öpüyorum.
Faruk um hala pütürtülü kaşıntılı. Alerjiden şüphelenmeye başladım. Yeni bir krem aldım rahatlatır inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?