2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

göz teması kuruyor canım çok şükür.hatta kendimde meslek olarak bikaç rahatsızlığı bildiğimden ona özellikle dikkat ettim. kucağımda kahkalar atıyor buaralar. öyle çok çok konuşuyo sayılmaz ama elhamdülillah yapabildiğini gördük. bugün dr a gittik grip olmuş kuzucum ilaç verdi. eşim alıp gelecek.
aranızda bebesi grip olupta ilaç kullanan var mı??? el kadar yavruya zararı olmaz mı ilacın. zaten dr ilaç yazarken kara kara düşünüp yazdı yüz ifadesi iyice moralimi bozdu eşim her zamanki hali diyor ama bana öyleymiş gibi gelmedi.

kurtulmuşsun geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz rahat edersin

geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım daha iyisindir bitti mi tamamen?

meslektaşım hoşgeldin :)

Kızlar şok teşekkğr ederim cevap verdiğiniz için..
Aslında zamanı gelince sırayla herleyi yapıcak biliyorum ama sanırım çok fazla sabırsızlanıyorum.. Bide çevremde daha doğrusu eşimin akrabalarında yeni doğum yapan çok var aralarında hep azar azar var biraraya gelindiğinde sürekli kıyaslama yapılıyo ve çıldırıyorum yok o dönüyo bu hiye dönmüyo yok o böylede şu nşye böyle ıyyy sinirlik

Son düzenleme:
Herkesi alınto yapamamışım
Buarada bizde aldık oyun halısı ama 5 dakika duruyo ancak, sevmedi.. Aslında sakşn bi bebektş ama buara kucak sıkıntısı var ama gördüğüm kadarıyla çoğu bebiş öyle sanırım.. Neyse sağlıklı olsunlarda gerisi boş..

ben niye avatara paşamın resmini koymadım sanıyorsun, hergün bakacaksınız ondan sonra oğluma nazar değdireceksiniz :)))
zaten paylaştığım fotolarda Atahanın değildi, kandırdık biz sizi

Kizzz inanmiyrm aylardr kandr bizi ama akillica yani ...hepimizz kem gozluyuz biliyosun nazar degmesi icn bi bakisimiz yetiyo :-D :-D bu arada bda gelmedi bu nazar olayindan sonra...bi olayla geldi bi olayla gitti :-D

Canm o allahin emri...bnmde gorumcemin bebegi 5bucuk aylik..habire onunla kiyasliyo..yok o cok sakinmis yok yattigi yerde uyutmus yok gece zorla uyandirilarmis..en komigide ek gidaya gectiler diyo daha 4 aylikti bunu dediginde...ve bu cocuk doktor yuzu gormedi kafasina gore yani....aaa oylemi ne yediriyo dedim...cici bebeyi cays batirip veriyomus...ek gida yani :-D :-D

Heracim saol hissettiklerimi yazdim...bu ara asiri hassas ve duygusalim...hepimizn yuzu hep gülsün ins

Ooo yazık kuzuya.. Zor böyle insanlara laf anlatmaya çalışmak ya ben artık pes ettim zaten açıklamaya çalışmıyorum bile benim çocuğum böyle diyorum geçiyorum..

İstanbulda olup nişantaşı tarafına giderseniz hacımansur sokakta bir pasaj var funnababy. Shipsbaby, tomuycuk vb birçok firmanın toptan satış mağazaları var ve bazıları perakende de satış yapıyor. İnternette indirimli 10 tl olan bodyleri 6 tl ye 50 tl olan kadife takımları 35 tlye aldım . Sadece pasaj için gidilmez ama otarafa giderseniz aklınızda bulunsun( özellikle fügen hanıma gidecek olanlar
İçin muayenehaneyle aynı sokakta)

hoşgeldin canım :) ne kadar ortak noktamız varmış...
benim kızımdada erken doğdu hatta seninkinden bir gün sonra yani 26 temmuzda 35 haftalıkken acil sezeryan ile dünyaya geldi 1900 gr doğdu şaka gibi :26: benim tansiyonumdan dolayı bizimkininde seninki gibi gelişimi durmuş o yüzden kilosu gerideydi çok.
10 gün yoğun bakımda küvözde kaldı. siz kaç gün kaldınız canım? bide neden gelişimi durmuş yavrunun?

Bizde yeşil soğan ve pırasa vermiştik :) tabi tatlı yeşil soğan :)

Örnek : abimin kızı canım yavrum benim :)Eki Görüntüle 897536

allam yareppim çok tatlı yaa elinde koca soğan

bizimkide dün babasının elini kemirdi ama nasıl kemirmek kendinden geçiyo sıkıca tuttu babasının elini cokurt cokurt sesler eşliğinde mest oldu yavrum.. ama umarım bu kadar erken diş çıkarmaz çünkü 1 haftadır benimki göğsümü kıstırıyo damaklarıyla ve çok acıyo bide dişleri olsa kesin koparır

Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim Huysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...

canım yaa nasılda sıkı sıkıya tutmuş sanki kapacaklar çok tatlısın maşallah sana

maşallah neşeniz bol olsun

Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.

ben lansinoh ikili olandan kullanıyorum elektrikli
ses olayına gelinde çok sesli değil ama ben yine de diğer odada sağıyorum memnunum yani
ikili olduğu için iki göğsüde aynı anda sağıyorum zamandan tasarruf

koca adam tipi var bu yakışıklıda maşallah sana önlüğüde kendinden büyük

o kıyaslama yapanları varya

Geçmiş olsun diyen şifa dileyn herkese çok teşekkürler,

Cts kontrole gittik durumu iyiye gidiyor genel olarak

Önümüzdeki hafta pregomin mama için rapor çıkartmamız gerekiyor ( kutusu 140 tl 2 günde bitiyor)

Benim perhiz devam ama onun sağlığı için sadece kuru ekmek yesem bile doyarım:)

İlk günlerde idrar tahlili yaptırıp yaptırıp geri yollayan doktorları ve ameliyat vsdiyenleri de Allah'a havale ediyorum böyle bir ihtimalden söz etmiş olsalar daha önce füen hanıma giderdim ve o kadar zaman para kaybetmezdik ve en önemlisi oğlum bu kadar helak olmazdı.

Kizzz inanmiyrm aylardr kandr bizi ama akillica yani ...hepimizz kem gozluyuz biliyosun nazar degmesi icn bi bakisimiz yetiyo :-D :-D bu arada bda gelmedi bu nazar olayindan sonra...bi olayla geldi bi olayla gitti :-D

bence bizdeki gözlerin kuvvetini gördü, bunlara fotoğrafa gerek yok kelimelerime bakıp kızıma nazar değdirirler diye korktu :)))

buarada dr 6 aydan önce oturtma dedi.,ek gıdaya başlayayım mı dedim tattırma olarak hayır tattırma dedi, ıhlamur vereyimmi grip için dedim olabilir zararı olmaz dedi kızlar aklınızda bulunsun. şimdi biraz ıhlamur demleyeyim inşallah iyi gelir kuzucuma

Kıyaslama olayına oldum olası bayılıyorum!Yok onunki öyle bu niye böyle. AAAA! bu hiç büyüyememiş falancanınki paşa paşa bi tombul bunun bacağı kadar kolları var. yok filancanınki şöyle böyle...
Bu cicibebe,şekerli şeyler vs verme olayı beni toptan deli ediyo!Yok ver ver hiç bişe olmaz. E bu çocuk daha çok küçük olsun olsun sen ver! Bilmem kiminki her şey yiyo.Cicibebe çay ek gıdaya bak hizaya gel angy!

Allah bağışlasın canım çok sevindim doğuştan Fenerli oğluşuna. Ayrıntıları bekliyoruz

Dokuzay üzüldüm geçmiş olsun ,

Ozan 15 günlükken grip olmuştu doktor ona ilaç vermemişti verhergün kontrole gitmemizi istemişti 3 günde iyileşmişti 3. Gün iyileşmezse ilaç vereceğini söylemişti kaç gün oldu hasta olalı 1-2 gün geçtiyse ilaç vermek lazım ,ama daha 1. Günse bilmiyorum
İnşallah çabucak iyileşir

yarabbim çok tatlı maşallah :)
hehe bu uslu oğlanı bir de uyanıkken mıkırdanırken görmek lazım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…