2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Burkacım seni gördüğüme çok sevindim bebeğinin durumunun iyiye gitmesinede bizde durumlar aynı bugün diyetisyen buğdayı da kes dedi çnk kan ve yeşil aynen devam :/ glutensiz ekmek ye dedi onun içindede süt tozu yumurta ve fındık var yazıo aynen dediğin gibi o iyi olsunda hiç önemli deil bu arada bugün diyetisyen gözümün içine baktı mn_elif cim kahvaltı da sadece zeytin ve biber birde istersen yeşillik yiyebilirsin dedi :/ kadın bile üzüldü bana ama glutenide kes diince neden çölyak mı acaba die çok korktum

Son düzenleme:
Kenya Nairobiden Herkese tekrar merhaba..Aylardir girmiyordum bakit bulup :) sonunda tekrar burdayim...Bugun tam 4,5 aylik olduk...Ve emmemiz ne yazikki cok zorla kucakta hoppala zippala...3350 Dogdu oglum..ilk ay 1,5 kilo aldi...sonra giderek dustu..Bugun biraz nezle diye doktora goturdum 15 gunde sadece 100 gr almis...doktor kilosu normal kafana takma dedi ama..bende moral sifira indi..Ilk ay 1,5 kilo alan cocuk nasil olduda sadece 100 gr aldi dogdugundan beri gece emmez...8 saat uyur..zorla sagarak verdim ilk baslarda..ama son 1 aydir kestim..sanirim onun gostergesi bu az kilo alimi...normalmi acaba boyle bir dusus cok moralim bozuldu...

Bizim doktor uzum pekmezi kullan dedi.

Şimdi süt sağdım emiştik geldim. Koca bi biberon içti..mamayı öyle içmiyor eşşek herif yarasın aslanıma!
Pütürcüklü,kaşıntılı,kızarık duyunca bana bişiler oluyo! minnoşcum ben dr götürdüm bebek egzeması dedi. Advantan krem verdi. çok zor durumda kalmadıkça kullanma. Sabırlı ol geçici bir durum dedi ama...içim sabretmiyor. Her sabah komple vücudunu kremliyorum. Önceden mustela kullanıyordum pek işe yaramadı şimdi chicco aldım o daha bi güzel nemlendirdi. Tek sıkıntımız bu olsun daa...

Merhaba..ne yediginizde oluyor boyle ? arada benim oglumdada oluyo..cok nadir..ince tel gibi kan pihtisi.aradada yesil oluyor..ben hep usuttu diyorum.tahlil yaptirdik bakteriyel fln degil..ama burda allerji olabilecegi akillarina gelmedi sanirim ki test istemediler

Canım 8 saat biraz uzun deil mi benim doktorum en uzun uykusu 6 saat olsun dedi ayrıca tam aynı haftada kızım 4,5 aylığız ve emme sorunu bizimde var bu ayda olabilirmiş dedi bizim doktor memeden soğuma oluyormuş sonra toparlayacaklar inş sıkma canını benim kızımda düşük kiloda elden ne gelir ne yapsam kilo aldıramadım bizim en yüksek 900 gr dı :/

Durusel çok geçmiş olsun canım.
Minnosh bebeğin hemen iyileşir inşallah. Kıyamam ben kuzucuğa ya...
Canocan bebeğin çok şirin maşallah...

Ah tatlım ya, dilerim hemen geçer. Aynı annemin dediği gibi taş düşürürken, "dört doğum yaptım böyle bir ağrı yok."

kurtulmuşsun geçmiş olsun canım inşallah tekrarlamaz rahat edersin

geçmiş olsun şimdi nasılsın umarım daha iyisindir bitti mi tamamen?

meslektaşım hoşgeldin :)

canlarım teşekkür ederimm evet doğumdan zor bi ağrı diolar Allahım kimseye vermesi şimdi daha iiyim ama düştümü bilemiyoruz doktora gidecez düşürenlere soruorum düştükten sonra rahatlık oluomu yoksa düşmese devam eder mi rahatım ama bilemedim.

merhaba kızlar;

sayfayı açmayalı neredeyse 5 ay oldu. bugün bir girip bakayım dedim ve şok oldum herkes hala burada.:)))
ben doğumdan sonra kimse girmemiştir diye düşünüyodum. tüm hamilelik boyunca sizlerle gün saydım . doğum yaptım sizi unuttum. çok özür dilerim çok vefasız çıktım (((
ama evdeyken hiç vakit olmuyoo gerçekten. oğlum doğduğundan beri tüm dünya nimetlerinden soyutlandım. artık işe başladımda yine vakit bulabiliyorum sizleri çooooooooooooook özledim.
yaramaz oğlum şuan 4,5 aylık.
2 ağustos 'ta mecburi sezeryanla dünyaya geldi. iyiki de geldi hoş geldi:)))) onu sevmeye doyamıyorum. çok şanslıyız çook:)))
oğlumu 2 gün önce sünnet ettirdim. herkese tavsiye ederim kızlar. o kadar rahat olduki. sünnet oldu bezi bağladık eve geldik. hayata kaldığımız yerden devam maşallah.
bebekken çok daha iyi oluyor. hem acı ,korku gibi şeylerde yok.

Son düzenleme:

canım kaç gündür aklımdasın acaba bir problem mi var diye...herşeyin yolunda olduğuna sevindim. Furkanı da seni de öpüyorum..bidaha öyle habersiz kaybolma

Eylul ayni ben...bu kadar benzer herkes senin bebekligini goruyoruz diyo...esime hic benzeyen hic bi tarafi yok ;-) negatif elektrik aldi sanirim cocugumm :-D
Yaaa! Ne güzel..Benim elitimin 1 kız 1 oğlu var oğlan yine birazcık babaya benziyor da kızı sanki eltim tek başına yapmış. Helal olsun sana diyom gülüşüyoz. Şahsen kız olana kadar doğurmayı planlıyorum ama 4. de erkek olusa artık pees demekten başka çarem yok. Bu babaya benzedi inşallah diğerleri bana benzer

yarabbim çok tatlı maşallah :)
hehe bu uslu oğlanı bir de uyanıkken mıkırdanırken görmek lazım:)
Teyzesi ellerinden öper dicem ama bu ara dada çok kemirme ve yalama islemi yapıyor idare et Bir dahakine sabah şekeri halini paylaşırım.. Senin fındık içinide görelim

4. aydan sonra kilo alımı birazcık yavaşlıyormuş ama.. bu kadar düşer mi bilmiyorum. Hee bi de çok hareketliyse sıkıntı yok. Dr güvenmekten başka çaren yokki.. Benim dr bebek 5. ayında doğum kilosunun 2 katına uşalmışsa çok sağlıklıdır demişti.Ordan yola çık..

evet uzun ne yaptiysam uyanmiyodu bende sagip biberonla veriyodum

Canım test olmadı çnk çok küçük kendide yemediği için belli olmaz dediler çoklu besin alerjisi çıktı bizde süt ve süt ürünleri yumurta tavuk eti dana eti vs daha bi çok şey yasak geçici bi durummuş ama hani belli olamıyor bi türlü neye olduğu aynı şikayetlerle gittik bizim bide döküntü oldu vücutta

bu arada herkese slm minikler,katı meyve sıkacağı tavsiyelerinizi bekliyorum kızlar,internetten alacam.

canım bugün 1 hafta öksürmeye başlayalı artık balgamlı öksürüyor ve kakasında da sümüksü şeyler var. malesef artık ilaç kullanmaktan başka çare yok gibi

bizde canım ilk kez bu ay 1 kilonun altında aldık 800 gr almış demekki artık böyle azalacak aldığımz kilolar

canım hoşgeldin,
ben de sendenim afrikanın en tepesindeyim:):):) bu kıtalarda zor işimiz gerçekten, türkiye de bile zorken buralar da hele bir de küçük bebekle. bu arada bence bu ay bebeğinin kilo alımın öyle az olması normal, bence de takma kafana, olmazsa o 8 saatlik uykuları arasında emzirmeye çalış, hem ilk ay da çok iyi almış, kilosu da çok iyi doğmuş. benim kzıımda normal bi kiloda 4 aylık olmasına 5 gün var yaklaşık 6.5 kilo. yani alt sınrıda değil en azından. bu ay benimki de çok az aldı. gelecek ay daha da az alacaktır. bir de zayıf olması değil kilolu olması sorun bence. yakın arkadaşımın kardeşinin bebeği 10 aylık ve 13 kilo civarıymış şu an, 3 aylıkken 8.5 kiloymuş düşün yani. çocuk 10 aylık ama daha kendi başına desteksiz oturamıyor, anne sütüyle almış bu kadar kiloyu doktoru anne sütünden bi şey olmaz alsın demiş, ama çocuk almış başını gitmiş resmen, şimdi de diyetisyene götürüyorlar, az zayıflasın da oturabilsin yürüyebilsin diye. çocuk sürejkli kucakta durmak istiyo ve sürekli emmek istiyor, annesi bel fıtığı olmuş, aylardır o kadar kiloyu taşımaktan. işe başlayacak ama babanne de anneanne de bakmak istemiyor çocuğa, ikisi de 50li yaşlarında kadınlar tüm gün 13 kiloyu kim taşır.
benim yeğenim de 10 aylık ve 9 kilo 3 aylıkken 6 kilo falandı, henüz 10 aylık ama yürüyor, el becerileri falan da çok iyi algısı falan da çok iyi. o yüzden kilonun normal olması bence en iyisi. ben de bazen üzülüyorum zayıf kızım diye ama böyle kilolu haberleri duydukça da olsun diyorum normali en iyisi.

bir an önce iileşsemde kp kv gitseler herşeye karışır oldular uyutacam diorum kp uyumaz dio kucağına alma gezdirme diorum alışıo diorum bişe olmaz alışsın dio en son dedim sen bakmıcan gitcen ben bakcam bu kıza dedim.haa kızın boklu bezini eve koymucakmışım rahatsız oluomuş kp ben hep poşetliyorum ağzını sıkıca bağlıyıp çöpe atıorum eşimde her sabah dışarı götürür döker balkona koycakmışım bi kp böle karı gibi karışırmı herşeye yaa kusura bakma balkona çıkıp kendimi üşütemem dedim bende. kv dersen yelek elinde dolanıo kızıma puff Allah kimseye muhtaç etmesin

duruseeeel ağzın bal yesin! bin ol emi!!! Bende aynı olayın peşindeyim. ek gıdaya geçmedim ama hazırlığımı yapıyorum. Bana denen şey güçlü olsun yoksa iyi sıkmıyormuş. Havuç falan da sıkacağı için...

canım benim, aylardır kv ile yaşayan biri olarak seni çok iyi anlıyorum...bende gitsin diye gözünün içine bakıyordum ama gitmeye niyeti yok şimdi nasıl kaçırtabilirim planları üzerinde çalşıyorum Allah sabır versin

Bak şimdi kedi gibi kabardım. İnan katlanamıyorum artık! Herkes bişii söylüyo.. BİŞEY OLMAAZ bu lafa uyuz oluyorum artık! Herkes birden bire anasının karnından bu kadar bilmiş ve bilgili tecrübeli doğdu!Sabır sabır da bi yere kadar. İlk zamanlar dişlerimi sıka sıkaa.. kendi kendime ya doğum yapalıda oldu baya neden benim dişlerim çenem ağırıyo diyordum. Tez zamanda gitsinler de kurtul sende canım yaa.. inan öyle iyi anlıyorum ki seni.Benim kv ve kp de sürekli hastalar.. Çocuk ağlasa huysuzluk yapsa çocuğun yüzüne bakarak bin türlü hastalık türetirler. Hasta diil diye diye hasta olmadığına inandırdım da 'AÇ BU ÇOCUK AÇ' olayını aşamadık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…