- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.781
Gözün aydin canım, aslında çok ta açıklanacak bir şey yok riskli grupta degilsin. Down sendromu riskin elli binde bir. Trizomi 13 ve 18 doksandokuzbinde bir.
Bu arada sana bilimsel bir hurafe ha:) serbest hcg degerin 44 ellinin altı hurafeye gore bebeğin erkek :)
saol canım :) kalp atışı (156) hurafesine göre kız çıkmıştıbenim iyice kafam karıştı. gösterse de artık rahatlasak yahu :) daha kontorole 2 hafta var.
isetcim dr. 16 hafta da 3lü test için çağırdı. ve diğer kan testi idrar vs. hepsine bakarız dedi. sanırım ondan sonra da 15 güne düşürecek kontrolleri. 3 lü tarama için aç karnına mı gitmem lazım. başka testler de yaptıracakmış.... ona göre sabah erken saate alacağım randevuyu....
canım tebrikler cuma günü gidicez biz de inşallah biz de atlatırız güzelce çaktırmamaya çalışıyorum eşime falan ama endişeliyim... ben çok anlamıyorum ama 1:250 den küçük bütün değerlerin sınır 1:250 olarak biliyorum doktor da iyi olduğunu söylemiş zaten...
saol canım :) kalp atışı (156) hurafesine göre kız çıkmıştıbenim iyice kafam karıştı. gösterse de artık rahatlasak yahu :) daha kontorole 2 hafta var.
isetcim dr. 16 hafta da 3lü test için çağırdı. ve diğer kan testi idrar vs. hepsine bakarız dedi. sanırım ondan sonra da 15 güne düşürecek kontrolleri. 3 lü tarama için aç karnına mı gitmem lazım. başka testler de yaptıracakmış.... ona göre sabah erken saate alacağım randevuyu....
teşekkürler canım, bende endişeliydim hiç merak etme. insanın elinde değil illaki tedirgin oluyorsun ama aklıma hiç bir zaman kötü birşey getirmedim. bu yapılması gereken rutin bir testi diye düşündüm hep. benim asıl korkum iğne ve kan vermekiğneyi görünce tansiyonum düşüyor, kan görmaya hiç tahammülüm yok anında tık bayılırım. yaaa ben bebişi nasıl doğuracağım bu arada ...
allah kolaylık versin hepimize.
Haaaa bu arada 3lü taramadan sonra hakan beyi değiştirmeyi düşünüyorum. malum aşırı yoğun doğumu riske atmak istemiyorum. doğumda da benimle birlikte olabilecek bir dr. istiyorum. araştırma içindeyim suan.
Bu arada ben iyice fena oldum kızlar ya , ateşim de çıkmaya başladı. Öksürük aldı basını gidiyor. Bulanti yetmiyormuş gibi bide bu çıktı
,kizlar merhaba, canlarim ya ben burda kotu haberler alinca cok uzuluyorumhemen paranoyaga bagliyoru acba bebegim yasiomu icimde canlimi die kuruntulara basliom dr gidip bakmak istiorum cok etkilniorum bide tup bebek bnm iyce kuruntucu olup cikiorum allhim yavrularimizi bizlere bagislasinnnnn sonuna kadar:s
Burda yine duymustum bu kalp olayini gecen dr gittigimde sordum yok oyle birsey evet bende duydum ama yanlis dedi artik nekadar dogru bilemem ...
Bu arada ben iyice fena oldum kızlar ya , ateşim de çıkmaya başladı. Öksürük aldı basını gidiyor. Bulanti yetmiyormuş gibi bide bu çıktı
canım geçmiş olsun gitmediysen git bence bi doktora ateş iyi değil diye biliyorum hemen müdahale ederler benim de kocam grip oldu köşe bucak kaçıyorum artık ondan inşallah kapmam ben de...
Canım benim acil şifalar diliyorum sana. inşallah bulantılarında geçer bir an önce. çok zor bişey gerçekten. ama senin dayanma gücüne de hayranım, her zaman pozitifsin maşallah. allah yardımcın olsun arkadaşım :)
,
amin canım aynı bende sen gibiyim. Kaptırıyorum kendimi :18:
inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza.
sen cinsiyetini öğrenebildin mi?
ben meraktan talan oldum
hiçbirşey almadım daha yavruma ilk emzirme koltuğu ile karyolasını düşünüyorum
Kremlerin tek basına fayda sağladığına bende inanmıyorum . Destek tedavisi diyelim. Yediğin ve içtiğin basta olmak üzere alınan kilolar, spor yapmak ... Bunların hepsi etken. Tabi cilt yapısida etkili olabilir. Benim kuru bir cildim var dikkatli olmasam çatlardim herhalde . Bol su ictim, yağlı yiyecekler yemedim ve kafein içeren icecekler hiç içmedim .Havalar musaitti bol bol yüzmüştüm . Kefir ictim son aylarda düzenli olarak. Kremlerimi yağlarımı sürdüm. Toplamda 12 kilo aldım. Boyum 1,70 kilo üzerimde fazla gibi gözükmuyordu. Benim reçetem bu.
Kızlar günaydın hepinize. Birkaç gündür yoktum moralimiz bozuk kuzenimin cuma doğumu bekleniyordu bebek ölü doğduherkes perişan çok zor bi durum Allah kimseye yaşatmasın. Kafama takmamaya çalışıyorum ama kabuslar görüyorum. Burada negatif şeyler yazıp sizi de sıkmak istemiyorum ama dayanamadım beni sizler anlarsınız.
hayır canım henuz öğrenemedim meraktan ıkıye ayrılıcam:) 4şubatta radevum ıkılı test ve detaylı ultrason için inşallah doktorumuz söyler bısıy..cnm ben 7 aya kadar hiç bişey almayacagım uğursuzluk dıyorlar ama ben de arada aklıma gelmıo degıl helede doktordan gayet ıyı die mutlu haberle cıktıktan sonra dusunuyorum ole seylerı ama doktora gıtmeyelı 2-3 hafta olduysa bugunkı gıbı depresyonlara gırıyorum ıyımı ne durumda yavrucagım dıeD iyce bı hissetmeye başlasak vuruşlarını fln hiç yoktan hareket edınce ıcımız rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?