2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

saol canım :) kalp atışı (156) hurafesine göre kız çıkmıştı benim iyice kafam karıştı. gösterse de artık rahatlasak yahu :) daha kontorole 2 hafta var.

isetcim dr. 16 hafta da 3lü test için çağırdı. ve diğer kan testi idrar vs. hepsine bakarız dedi. sanırım ondan sonra da 15 güne düşürecek kontrolleri. 3 lü tarama için aç karnına mı gitmem lazım. başka testler de yaptıracakmış.... ona göre sabah erken saate alacağım randevuyu....

kizlar merhaba, canlarim ya ben burda kotu haberler alinca cok uzuluyorum hemen paranoyaga bagliyoru acba bebegim yasiomu icimde canlimi die kuruntulara basliom dr gidip bakmak istiorum cok etkilniorum bide tup bebek bnm iyce kuruntucu olup cikiorum allhim yavrularimizi bizlere bagislasinnnnn sonuna kadar:s

oyy bizim doktor ne geç çağırıyor yahuu ben çatlıyorum 2 haftadır gün sayıyorum adam ayda 1 çağırıyor halbuki o da para kazanacak erken çağırsa ya neyse tatlım ben daha önce sormuştum sekreterine o testleri aç karnına sadece şeker yükleme yapılıyormuş 20 li haftalarda onda aç olmak gerekli diğer testlerde gerek yok demişti bana...

teşekkürler canım, bende endişeliydim hiç merak etme. insanın elinde değil illaki tedirgin oluyorsun ama aklıma hiç bir zaman kötü birşey getirmedim. bu yapılması gereken rutin bir testi diye düşündüm hep. benim asıl korkum iğne ve kan vermek iğneyi görünce tansiyonum düşüyor, kan görmaya hiç tahammülüm yok anında tık bayılırım. yaaa ben bebişi nasıl doğuracağım bu arada ...
allah kolaylık versin hepimize.

Haaaa bu arada 3lü taramadan sonra hakan beyi değiştirmeyi düşünüyorum. malum aşırı yoğun doğumu riske atmak istemiyorum. doğumda da benimle birlikte olabilecek bir dr. istiyorum. araştırma içindeyim suan.

Başka testler neler bilmiyorum ki belki onlara aclik gerekebilir sorman lazım. Üçlü icin ac olmak gerekmiyor ama . Bende bir ay sonra dörtlü test yaptiracakmisim. Üçlü yapmiyormuş artık doktorum.

Bu arada ben iyice fena oldum kızlar ya , ateşim de çıkmaya başladı. Öksürük aldı basını gidiyor. Bulanti yetmiyormuş gibi bide bu çıktı

Burda yine duymustum bu kalp olayini gecen dr gittigimde sordum yok oyle birsey evet bende duydum ama yanlis dedi artik nekadar dogru bilemem ...

anladım canım sen bilirsin tabi de ben hakanbey etkeninden çok o hastanenin yeni doğan ünitesi çok iyiymiş bölgede lider hatta o yüzden o hastanede doğum yapmak istiyorum şifadan falan kimse memnun değişl en ufak sorunda çözemeyip doğum hastanesine gönderiyorlarmış bebeği anne başka yerde bebek başka yerde... neyse öyle işte tatlım ama özel ıspartada başka 2 doktor daha var mehmet bişi diye biri var hoş onu ben beğenmedim çünkü 5+0 da hafif bi lekelenme yaşadım allahım nasıl korkuttu beni adam hala gıcık oluyorum hatırladıkça ama hakan bey çok sakin olabilir normaldir diyor diğer doktor boş gebelik olabilir 2 hafta sonra gel bakalım bebek oluşacak mı dedi ya adam salak herif o 2 haftayı nasıl geçirdim ben bilirim...

Bu arada ben iyice fena oldum kızlar ya , ateşim de çıkmaya başladı. Öksürük aldı basını gidiyor. Bulanti yetmiyormuş gibi bide bu çıktı

canım geçmiş olsun gitmediysen git bence bi doktora ateş iyi değil diye biliyorum hemen müdahale ederler benim de kocam grip oldu köşe bucak kaçıyorum artık ondan inşallah kapmam ben de...

,

amin canım aynı bende sen gibiyim. Kaptırıyorum kendimi :18:
inşallah sağ salim alırız yavrularımızı kucağımıza.
sen cinsiyetini öğrenebildin mi?
ben meraktan talan oldum
hiçbirşey almadım daha yavruma ilk emzirme koltuğu ile karyolasını düşünüyorum

Burda yine duymustum bu kalp olayini gecen dr gittigimde sordum yok oyle birsey evet bende duydum ama yanlis dedi artik nekadar dogru bilemem ...

Canım doğru değil tabiki adı üstünde hurafe, ben doktora sormaya gerek bile duymadım. Belki bir genellemedir sadece birde kadınların kalbi daha hızlı atarya mantık o . Eğer böyle bir şey gercek olsaydı doktorlar kalbini duyar duymaz soylerlerdi cinsiyetini. Biz kendi aramızda oyalanıyoruz iste.

Serbest beta hcg ye gelince kiz bebeklerde daha çok salgilanirmis tek dayanağı bu. Tabi gebeden gebeye de değişiyor. Sadece genelleme yapabiliriz yüzde yetmiş civarı tutsa yeter.

Ben kızıma hamileyken kalbi 167 atıyordu
Serbest hcg değerimde 59 dü. Bende tuttu yani:)

Canım benim acil şifalar diliyorum sana. inşallah bulantılarında geçer bir an önce. çok zor bişey gerçekten. ama senin dayanma gücüne de hayranım, her zaman pozitifsin maşallah. allah yardımcın olsun arkadaşım :)

canım geçmiş olsun gitmediysen git bence bi doktora ateş iyi değil diye biliyorum hemen müdahale ederler benim de kocam grip oldu köşe bucak kaçıyorum artık ondan inşallah kapmam ben de...

Teşekkür ederim.
Kevok kaç tabi zor çünkü bende kızımdan kaçıyorum en büyük korkum ona geçmesi iste o zaman perişan oluyoruz. Dogrusu doktora gitmem en dogrusu tabi ama hiç halim yok. Birde biliyorum parol verecek buyuk ihtimalle çünkü gribin tedavi edici bir ilacı yok aslında, beni rahatlatır sadece.

hayır canım henuz öğrenemedim meraktan ıkıye ayrılıcam:) 4şubatta radevum ıkılı test ve detaylı ultrason için inşallah doktorumuz söyler bısıy..cnm ben 7 aya kadar hiç bişey almayacagım uğursuzluk dıyorlar ama ben de arada aklıma gelmıo degıl helede doktordan gayet ıyı die mutlu haberle cıktıktan sonra dusunuyorum ole seylerı ama doktora gıtmeyelı 2-3 hafta olduysa bugunkı gıbı depresyonlara gırıyorum ıyımı ne durumda yavrucagım dıeD iyce bı hissetmeye başlasak vuruşlarını fln hiç yoktan hareket edınce ıcımız rahatlar

Son düzenleme:
Kızlar merhaba,
bakanlar kurulu saat 11:00 de toplandı.bizim 6 aylık doğum iznimizide konuşacaklar.umuyorum onaylarlar..dua edin:) konuyla ilgili bilgi alırsam paylaşıcam sizde alırsanız bildirin..hayırlı haberlerle görüşmek üzere..

12 kilomuu superr :)) ben 20nin. ustunu tartilmadim. oglum1 ay erken doustu yoksa en az 10 kilodaha alirdim :))

kızlar Toxoplazma testi yaptıran varmı...?bnm sonucum cıkmış anlayan varmı :44: akşam ustu 4 gibde idrar kulturu sonucu cıkacak stres yaptım bu ne gatıfler pozıtıfler nedır :44::44::18:

Annemin ilk bebegi yani ilk goz agrisi olu dogmus normal dogumla ve gormus bebegn ustunden 33yil gcmis ama hla anlatirken aglar gecmio acisi.bzende oglum dogsa ya ablan yda sen olmicaktinz belki der.dirayetine hayranim annemin.allah kmseye yasatmasn

Canım benim iyidir merak etme , depresyona girme seni hep tedirgin görüyorum ben. Tekmelerini hissetmeye başlayınca da rahatlayamiyorsun. Bazen uzunca bir süre uyuyorlar yada her tekme hissedilmeyebiliyor. İste o zaman çok tedirgin oluyor insan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…