2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Elifciğim, ben tamda diyetisyenin söylediğini yiyorum kahvaltıda zeytin biber yeşillik :) bazen çiğ bazen pişmiş bazen yeşil bazen siyah bazen ... Kendimce çeşitlendiriyorum . Bazı meyvelerde serbest artık bana kayısı vb . Ama cts günü sadece patatesle geçti günüm. Çok zor bir dönemden geçiyoruz ama ozanın kusması genel huzursuzluğu uykusuzluğu baya br düzeldi. sizin kan tam kıpkırmızı mı çatlak olmadığından emin misiniz nickini hatırlamıyorum ama burdan bir arkadaşın doktorlar anlamaış çatlak olduğunu boşuna bir sürü tahlil vs yaptırmışlar. Çölyak konusunda iyice araştır bence çünkü kendimzbirşeyleri öğrenmek zorundayız bunu anladım ben . Çok geçmiş olsun kuzucuğa

yok canım o ekranda ısı nem falan yazıyor, kamera yok

oyyyy çkk tatlıı mşlhhh... ammn nazarr degmesnn :)

bebişlernzz çook tatlıı mşllhhhh..

birr sürüü alıntıı yapmıştımm ki bennnn yaa.. gitmş hepsiii.. bebeğimeee yorumm yazann herkese çççok teşkkr ederimmm.. bebeklerinin fotosunu paylşnn arkaşlaraa da maşlhh diyirumm.

Hera düğün fotonu görünce 'ben bunu ne zaman paylaştım yaa' oldum sonra bakınca senmişsin aynı kare bizde de var
günebakan biz ticarete atılamadık dedik oğlan alsın yürüsün
CEMİLEYLD alıntılarda bi karmaşa olmuş. Biz ek gıdaya henüz başlamadık. Oğlan 4 ay 1 haftalık. 2 kere elma tattırdım o kadar. Biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Acelemiz yok.

arkadaşlar sizin gergin bi anınıza mı denk geldim? heracım benim oğlum 3 aylıkken senin bebeğinden daha kilolu ama emin ol ki cok sağlıklı, anne sütünün diyeti olmaz. mamayı sevmiyorum cunku mideyi gereksiz genişletiyor ve ileride önlenemeyen kilolara sebep oluyor bunun örnekleri cook. ıvy the me canım ben gebeliğimde de simdide demir vitamin lactamil gibi takviyeleri hiiiçç kullanmadım. sütüm cok fazla ve bunun belli bir sebebi yok doğal besleniyorum, gaz yapar diye yemediğim hiçbirsey yok, sıradan biri gibi kuru fasulyede yiyorum sodada içiyorum. 2 cocugumdada gaz problemi,uykusuzluk vs hiç yasamadım. herkes kendi yavrusunu istediği gibi buyutur herkesin doğrusu farklıdır ve ben yine diyorumki anne sütü alan bebeğin kilolu olması coook güzel. heracım bu arada biz 4 aylık bebeklerden bahsediyoruz seker kolesterol diye yazmışsın. suan kilolu olan oğlum biliyorumki büyüdüğünde normal kiloda olacak tıpkı kızım gibi

Biz geldik kızlar herkese merhaba uzun zaman oldu gelmeyeli çok özledik hepinizi nasılsınız umarım her şey yolundadır.. son iki haftadır sütüm çok azaldığı için ek gıdaya başladık elma havuç ve yoğurt veriyorum ay ne yaptıysam sütüm artmadı benim gibi olan var mı acaba daha sonra artar mı ..

kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)

diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucam en sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa

bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun

Cevap verip vermemek arasinda cok gittim geldim pudra. Ama neyse ya sen bizi anlamadin yada ben seni anlayamiyorum gercekten. Benimde hatta hepimizin tek duasi zaten bebeklerimizin saglikli olmasi. Ama sen ciktin ve kilolu bir bebek daha sagliklidir diye bir tespitte bulundun ki yakin bir sure once bu topikte bebegim dusuk kilolu diye hafiften uzulen annelerimiz onunde. Burda kimse kimsenin yarasina tuz basamaz.. Benim sutum yok ve sen soylediklerinle beni yaraladin mamaya laf soyleyerek. Diger annlerimizide kilo konusunda. Lutfen kelimelerimizi secelim.. Ayrica bebeklerde buyuklerin hastaligini tasirlar. Ornegin dayimin oglu bebekken sekeri vardi ve kilosu kontrollu olmak zorundaydi. İns hepimizin bebekleri saglikli olur tek duamiz bu degil mi?

Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prensesler Nihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
Meraba nihancık ve güzel annesi :)

Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim Huysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Kapıcaklar gibi tutmuş :) yerim seni sakın bırakma
Hep mutlu ol :)tatli Kuzum
Amin CNm meraba tatli Furkan ne guzel resimleri gordum ya icim acildi :)

Ayy Harika bisey bu CNm Darisi basimiza

arkadaşlarbenim kızım bu aralar acayip salya akıtıyor önlük bile baş edemiyor acaba dişimi çıkarıcaz ayı en önemlisi emerken acayip göğsünü damak larıyla sıkıyor zor kurtarıyorum kendimi

Kizlar islak mendil hangiarka kullaniyorsunuz ben primanin yeni doganini kullaniyorum ama azcik kizartiyo gibi geldi unibabay aldim oda biraz sert geldi herzaman pamuk kullanmaya firsatim olmuyo islak mendilde kullanirsan yikayip kullaniyorum sizin kullanip memnun kaldiginiz markalar varmi

yeni gelen arkadaşların tümüne değil lafım yanlış anlaşılmasın...aylardır burada nelerle mücadele ettik, birbirimize destek olduk. zaman zaman aramızda istemeden hata yapanlar oldu tutup sen kötü annesin demedik. son zamanlar biri gelip pat diye çıkıyor ortalığı gerip gidiyor...
bi ara biz koyu kv muhabbeti yaparken bir tip vardı hatırlamıyorum nickini, "benim kv şöyle iyi böyle iyi, ama niye kötü davranıyorsunuz kvnize sonuçta onların torunu tabi sevecek tabi karışacak" SANA NE BENİM KVDEN KARDEŞİM
uyku eğitimi muhabbeti yaptık biri çıktı "aman benim bebeğim şöyle güzel uyuyor böyle uslu, ama maaşallah diyin okuduktan sonra yoksa nazar değer" YAZMA KARDEŞİM

şimdi kilolu bebek daha sağlıklı Bİ YÜRÜ GİT KARDEŞİM

çoğumuz sütüm azaldı derdine düşmüşüz, bebekler hareketlendiği için kilo alımları azalmış...zaten bu konuları kafaya takıp üzülürken ne alemi var "az kilolu bebeklerin gelişim problemi oluyor" demeye. yok "mamayla alınan kilo sağlıklı değil" demeye. şimdi medin bebeği bazı bebeklerden daha az kilolu diye gelişim bozukluğumu olacak. yada heranın bebeği mama ile bu kiloyu aldı here tü kaka anne mi

ya bi gidin harbiden Allah aşkına...insanları endişelendirmenin üzmenin ne anlamı var..." ben o niyetle söylemedim, gereksiz alındırlar" niyeti bilmem, cümle " kilo almayan çocuklarda gelişim sorunu olacağını düşünüyorum"....bende bebeği 3. ayda 8200gr kilo oldu diye övünen bir annenin sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum diyeyim ozaman

Maşallah paşamıza. İnşallah bu şekilde devam eder. Gerçekten kendi kendine uyuyabilmr yetisine kavuşması çok önemli ve güzel.

Aybike hadi itiraf et Atahan seni yanında istemîyor düşüncesi seni fen yaptı di miiii:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…