- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.821
Burkacım seni gördüğüme çok sevindim bebeğinin durumunun iyiye gitmesinede bizde durumlar aynı bugün diyetisyen buğdayı da kes dedi çnk kan ve yeşil aynen devam :/ glutensiz ekmek ye dedi onun içindede süt tozu yumurta ve fındık var yazıo aynen dediğin gibi o iyi olsunda hiç önemli deil bu arada bugün diyetisyen gözümün içine baktı mn_elif cim kahvaltı da sadece zeytin ve biber birde istersen yeşillik yiyebilirsin dedi :/ kadın bile üzüldü bana ama glutenide kes diince neden çölyak mı acaba die çok korktum
Canim medela mini aldim ben ama guzel sagmiyor, helede gogusler artik sut uretiminde 4. 5. Aydalarken.
Benim kizimda insanlara bayiliyor, cok sosyal. Oyuncak verme eline ama gotur bakkala cakkala insallara agulasin ciglik kahkaha atsin falan... Cok humanist yavrum :)
Canim benim goruntulu birseye ihtiyacim var, bu modelde ekran var ama kamera ekranimi ki o?
Canim meslegin neydi senin?belki soylemistin ama kacirdim ben.
Bence suanda toparlamissaniz kilo alimini, genel tabloya bakmakta fayda var. ilk ay guzel almis kilo demekki kilo alma potansiyeli var. sanirim beslenme duzeninden alamamis kilo.
Boyle bir konuda nacizane goruse gerek yok, ortalamanin alti ve uzerindeki kilo sagliksizdir. Ben hic bir doktorun aynina gore fazla kilolu bebek annelerini uyarmadigina da inanmiyorum. Ayrica mama dan kastin formul sut ise, bununl beslenen bebeklerin aldiklari kilolarin nesi sagliksiz? Sen gebeliginde folik asitleri vitaminleri demirleri yuttun ama bebegime yarasin diye :) halada belki takviye aliyorsundur, laktamil falan gibi, ayni sey :) sutunde de bulunan butun tum vitaminler formul mamada var, sadece hazmi daha zor.
Okulda en on siralarda oturacaklar, bunlarin kiz olanlarida zarif olur :))) benim kizda tosuncuk, biz arka sirayiz :)
oyyyy çkk tatlıı mşlhhh... ammn nazarr degmesnn :)
herkese iyi geceler,
dün oğlumu sünnet ettirdik hayırlısıyla arkadaşlar,operasyona ben de girdim çok garip bir deneyimdi benim için,babamız cesaret edemedi onun yerine ben gireyim dedim ,hayatım boyunca kaç kere görebilirim ki ,yaşayabi,lirim ki böyle bir olayı değil mi ? ben de kaçırmadım valla fırsatı,neyse operasyon çok şükür iyi geçti ama yapılan kan tahlili sonucunda oğlumun kanının pıhtılaşma düzeyinin sınırda çıktığını öğrendik ve kanama beklenebilir dedi doktorumuz en nihayetinde bugün kanamamız oldu tekrar gittik pansuman yenilendi k vitamini vuruldu kanama için derken eve geldik bebişim şimdilik iyi çok şükür,ama ben kanamasını çok sık kontrol ettiğim için çok uykusuzum yorgunum ,uzun zamandır da sizleri takip edemiyorum inş herkes çok iyidir ,ben de en kısa zamanda toparlanıp aranıza dönmeyi en azından takip etmeyi istiyorum,sağlıcakla kalın ,herkesi çok özledim ve öpüyorum
sanırım epey oldu görünmeyeli..annemlerdeydim 15gün geçmişi de okuyamadım tek satırda yazamadım.eve dönüşte annemle geldik (kv lere baş sağlığı dilemeye geldi) bgnde döndüannemlerde herşey harikaydı keyfimiz çok yerindeydi şimdi fırsat bulup açtım pc yi hala çamaşır ütü işleri devam etsede buralarda olucam sık sık..özledim valla muhabbetlerimizi herkese slmlar...geçmişi bitirmem imkansı z ama yavaş yavaş geriye saracağım
furkan da size mrb diyoo..salya tükürük çok olduğundan önlüklüyüz hepp :)) yüzümüzden gülücükler eksik olmasın hepimizin..
Kimmis o sozlukculer azcik tuyo versinler merak ettim :) bende coook eski uyelerindenim, 1. Jenerasyon ^^
Demek birisi senmissin :)) olmayabilir de canim tamamen tahmin benimkisidusunduklerimden birisi parme
Aaaaa külliyen yalan :)) nerden çıktı bu simdi yok valla değilim .
Bir de bu iyi birşey mı kotu bir şey mı anlamadım yani olsaydım :)
arkadaşlar sizin gergin bi anınıza mı denk geldim? heracım benim oğlum 3 aylıkken senin bebeğinden daha kilolu ama emin ol ki cok sağlıklı, anne sütünün diyeti olmaz. mamayı sevmiyorum cunku mideyi gereksiz genişletiyor ve ileride önlenemeyen kilolara sebep oluyor bunun örnekleri cook. ıvy the me canım ben gebeliğimde de simdide demir vitamin lactamil gibi takviyeleri hiiiçç kullanmadım. sütüm cok fazla ve bunun belli bir sebebi yok doğal besleniyorum, gaz yapar diye yemediğim hiçbirsey yok, sıradan biri gibi kuru fasulyede yiyorum sodada içiyorum. 2 cocugumdada gaz problemi,uykusuzluk vs hiç yasamadım. herkes kendi yavrusunu istediği gibi buyutur herkesin doğrusu farklıdır ve ben yine diyorumki anne sütü alan bebeğin kilolu olması coook güzel. heracım bu arada biz 4 aylık bebeklerden bahsediyoruz seker kolesterol diye yazmışsın. suan kilolu olan oğlum biliyorumki büyüdüğünde normal kiloda olacak tıpkı kızım gibi
Meraba nihancık ve güzel annesi :)Eki Görüntüle 896934
iyi akşamlar anneler ve yakışıklılar ve prenseslerNihancıkla size merhaba demeye geldik ki biiiz :)
Huyum kurusun çok kokoşum teyzelerim
Ah kokoşuma kız seni ısıra. Isıra yerim süslü pozlara bak kankasınıda almış yanına
Eki Görüntüle 897069 Eki Görüntüle 897070 Eki Görüntüle 897072
Kapıcaklar gibi tutmuş :) yerim seni sakın bırakmaEki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştimHuysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Hep mutlu ol :)tatli Kuzum
Amin CNm meraba tatli Furkan ne guzel resimleri gordum ya icim acildi :)sanırım epey oldu görünmeyeli..annemlerdeydim 15gün geçmişi de okuyamadım tek satırda yazamadım.eve dönüşte annemle geldik (kv lere baş sağlığı dilemeye geldi) bgnde döndüannemlerde herşey harikaydı keyfimiz çok yerindeydi şimdi fırsat bulup açtım pc yi hala çamaşır ütü işleri devam etsede buralarda olucam sık sık..özledim valla muhabbetlerimizi herkese slmlar...geçmişi bitirmem imkansı z ama yavaş yavaş geriye saracağım
furkan da size mrb diyoo..salya tükürük çok olduğundan önlüklüyüz hepp :)) yüzümüzden gülücükler eksik olmasın hepimizin..
kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)
diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucamen sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa
bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun
Ayy Harika bisey bu CNm Darisi basimiza
Canim medela mini aldim ben ama guzel sagmiyor, helede gogusler artik sut uretiminde 4. 5. Aydalarken.
Benim kizimda insanlara bayiliyor, cok sosyal. Oyuncak verme eline ama gotur bakkala cakkala insallara agulasin ciglik kahkaha atsin falan... Cok humanist yavrum :)
Canim benim goruntulu birseye ihtiyacim var, bu modelde ekran var ama kamera ekranimi ki o?
Canim meslegin neydi senin?belki soylemistin ama kacirdim ben.
QUOTE]
canm rehberlik ve psikolojik danışma bölümü mezunuyum okulda çalıştığım için tabi daha çok rehber öğretmen olarak geçiyor özel eğitimde staj yaptığım dönemden otizmi falan iyi biliyorum sanırım kedicikte ondan korktu. Ama kzıımda bi problem olmadığını düşünüyorrum inşallah göz teması falan kuruyor. Rabbim kimseyi evladıyla imtihan etmesin... tüm ağustos böcükleri her daim sağlıklı sıhatli olsun inşallah...
kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)
diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucamen sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa
bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?