- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.861
Toplu dalış var dediler geldim
Canım asıl senin için olacak. Çok büyük bir sınavdan geçiyosun ama unutma derlenip toparlanmak için bazen herşeyin dağılması gerekir. Eşinden herşey aheste aheste çıkarken senin için de yeni kapılar açılacak buna eminim. Şuan çok yaralısın biliyorum ama o yaraların hepsi kapanacak, biraz zaman.benim içinde hersey guzel olacak mı ya valla anneliğimi bile burnumdan getirdiler ya allah allah ya
Bugune kadar kurduğun tüm cümleleri unut . Asrın en guzel en mantıklı cümlesini kürdün.
Yüzde bir milyon kez şişman kadin sagliklidir :)
Bi arkadaşım da senin gibi peditus un baya etkili bi ilaç olduğunu ama sinir yaptığını söledi ben bi kere gripken verdim ama öle ciddi bi etki görmedim yan etki yaniDokuzay
Bebeğine geçmiş olsun üstte ark da yazmış ztn biri antibiyotik biride ateş düşürücü diye ben bi kere peditus kullandım kızımın verem aşısında çok kötü ağrısı vardı ağlamaktan çıldırıyordu ateşte 38 lerde seyredince verdim prospektüsünde 6 aydan önce kullanılmaz yazıyodu sanırım benim komşumda o olduğu için eşim calpol getirene kadar kızım dayanamayacaktı eczacı ark da sorun olmaz ver diince verdim işe yaradımı dersen hemen düştü şok oldum hatta sonra doktora sordum öyle yazıyor ama bazen veriyoruz dedi biraz uzun oldu kusura bakmakısacası çok etkili bi ilaç
Antibiyotik diil de peditus ver istersen belki rahatlatır en azından gece uykusunu rahat uyurtatlım bana sorarsan antibiyotik kullanacak kadar hasta değil yani tamam günde 15den fazla öksürüyor ama ateşi yok elhamdülillah. ama dr da 23 yıllık burda iyi bilinen bi dr muayene etti nesi var dedim grip dedi.ciğerlerinde bişey var mı dedim yok dedi. bi de benim kendimin antibiyotik alerjisi var özellikle pensilin içerenlere ya kızımda da varsa alerji( uff puffff napsam bilemedim. birde dr 3-4 gün banyo yaptırma dedi. zaten çocuğum en son 5 gün önce yıkandı kokuşcak yavrum.dua ediverin teyzoşlarıda iyileşsin
tatlım bana sorarsan antibiyotik kullanacak kadar hasta değil yani tamam günde 15den fazla öksürüyor ama ateşi yok elhamdülillah. ama dr da 23 yıllık burda iyi bilinen bi dr muayene etti nesi var dedim grip dedi.ciğerlerinde bişey var mı dedim yok dedi. bi de benim kendimin antibiyotik alerjisi var özellikle pensilin içerenlere ya kızımda da varsa alerji( uff puffff napsam bilemedim. birde dr 3-4 gün banyo yaptırma dedi. zaten çocuğum en son 5 gün önce yıkandı kokuşcak yavrum.dua ediverin teyzoşlarıda iyileşsin
Geç kalıodun az kalsın nerelerdesin
Çocuğu uyutcam derdine yazamadım bi türlü
Her gün bi ekşın her gün bi bişi
İi oluo kızlar boşverin stresinizi atıosunuz böylece arada uğrasınlar boş bırakmasınlar topiğimizi
Tombik bi oğlan anası olarak (anne sütüyle) bütün yazılanlara katılıyorum hepinizi öpüyorum bazıları ego tatmini için mi uğruyorlar bilemedim:26:
Canım asıl senin için olacak. Çok büyük bir sınavdan geçiyosun ama unutma derlenip toparlanmak için bazen herşeyin dağılması gerekir. Eşinden herşey aheste aheste çıkarken senin için de yeni kapılar açılacak buna eminim. Şuan çok yaralısın biliyorum ama o yaraların hepsi kapanacak, biraz zaman.
Eee ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter.
Bi arkadaşım da senin gibi peditus un baya etkili bi ilaç olduğunu ama sinir yaptığını söledi ben bi kere gripken verdim ama öle ciddi bi etki görmedim yan etki yani
Antibiyotik diil de peditus ver istersen belki rahatlatır en azından gece uykusunu rahat uyur
Banyoyu anneme kalsa biz de yaptırmıcaktık ama 3 günde bi illa yaptırıom hasta olduğu halde
Sıcak su da ii geliodur die düşünüom
Odayı iice ısıtmalar bol suyla çabucak yıkamak şartıyla tabi
tatlım bana sorarsan antibiyotik kullanacak kadar hasta değil yani tamam günde 15den fazla öksürüyor ama ateşi yok elhamdülillah. ama dr da 23 yıllık burda iyi bilinen bi dr muayene etti nesi var dedim grip dedi.ciğerlerinde bişey var mı dedim yok dedi. bi de benim kendimin antibiyotik alerjisi var özellikle pensilin içerenlere ya kızımda da varsa alerji( uff puffff napsam bilemedim. birde dr 3-4 gün banyo yaptırma dedi. zaten çocuğum en son 5 gün önce yıkandı kokuşcak yavrum.dua ediverin teyzoşlarıda iyileşsin
Bi arkadaşım da senin gibi peditus un baya etkili bi ilaç olduğunu ama sinir yaptığını söledi ben bi kere gripken verdim ama öle ciddi bi etki görmedim yan etki yani
Antibiyotik diil de peditus ver istersen belki rahatlatır en azından gece uykusunu rahat uyur
Banyoyu anneme kalsa biz de yaptırmıcaktık ama 3 günde bi illa yaptırıom hasta olduğu halde
Sıcak su da ii geliodur die düşünüom
Odayı iice ısıtmalar bol suyla çabucak yıkamak şartıyla tabi
Kizlar islak mendil hangiarka kullaniyorsunuz ben primanin yeni doganini kullaniyorum ama azcik kizartiyo gibi geldi unibabay aldim oda biraz sert geldi herzaman pamuk kullanmaya firsatim olmuyo islak mendilde kullanirsan yikayip kullaniyorum sizin kullanip memnun kaldiginiz markalar varmi
sabretmek o kadar zor ki ben bu haldeyken onun rahatlığı beni sinir ediyor ya böyle olmamalıydı olamaz ya rabbim yetiş artık beni selamete cıkar ya
Bi haftayı geçti hala burnu dolu ama öksürük azaldı bayasenin oğlan nasıl iyileşti mi? öksürükte var mıydı yoksa sadece burun tıkanıklığı mıydı?
Zaten ben hiç pudra kullanmam boşverin
Kızımla beraber saç döküyorum Ama benim saçım fena dökülüyor sabah kalktığımda örümcek ağı gibi her tarafım , sonra banyoda fırçalıyorum fırça görünmüyor saçtan , acaba bişeyim mi düştü ne biliyim :44: Bioxcin forte aldım işe yararmı ki?
Bi haftayı geçti hala burnu dolu ama öksürük azaldı baya
3 gün sprey kullandım sonra bırak dedi Dr bi kere de peditus verdim işte
Onun dışında çok rahatsız olduğunda serum fiz kullanıom
Ama aslında benim yapmam gereken sanırım burun aspirarörüyle temizlemek yoksa hep ble dolu dolu kalacakmış gibi gelio şu basitlerden var ama bi işe yaramıo alırken adamın biri demişti zaten de inanmamıştım
Otribebe almak var aklımda bi ara
Bu sefer olmasa bile bi daha hastalandığında kullanırım
En büyük derdim bu şuan yaramı deştin deli gibi nette geziniom bu saç derdi için her yerde normal Dio ama yakındır yanickel kalıcak bi avuç banyoda bi avuç da banyo sonrası saç taradığımda dökülüo günlük belki 300 tel fln bilmiom
Bi haftayı geçti hala burnu dolu ama öksürük azaldı baya
3 gün sprey kullandım sonra bırak dedi Dr bi kere de peditus verdim işte
Onun dışında çok rahatsız olduğunda serum fiz kullanıom
Ama aslında benim yapmam gereken sanırım burun aspirarörüyle temizlemek yoksa hep ble dolu dolu kalacakmış gibi gelio şu basitlerden var ama bi işe yaramıo alırken adamın biri demişti zaten de inanmamıştım
Otribebe almak var aklımda bi ara
Bu sefer olmasa bile bi daha hastalandığında kullanırım
En büyük derdim bu şuan yaramı deştin deli gibi nette geziniom bu saç derdi için her yerde normal Dio ama yakındır yanickel kalıcak bi avuç banyoda bi avuç da banyo sonrası saç taradığımda dökülüo günlük belki 300 tel fln bilmiom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?