2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Toplu dalış var dediler geldim

Geç kalıodun az kalsın nerelerdesin

Çocuğu uyutcam derdine yazamadım bi türlü

Her gün bi ekşın her gün bi bişi
İi oluo kızlar boşverin stresinizi atıosunuz böylece arada uğrasınlar boş bırakmasınlar topiğimizi

Tombik bi oğlan anası olarak (anne sütüyle) bütün yazılanlara katılıyorum hepinizi öpüyorum bazıları ego tatmini için mi uğruyorlar bilemedim:26:

benim içinde hersey guzel olacak mı ya valla anneliğimi bile burnumdan getirdiler ya allah allah ya
Canım asıl senin için olacak. Çok büyük bir sınavdan geçiyosun ama unutma derlenip toparlanmak için bazen herşeyin dağılması gerekir. Eşinden herşey aheste aheste çıkarken senin için de yeni kapılar açılacak buna eminim. Şuan çok yaralısın biliyorum ama o yaraların hepsi kapanacak, biraz zaman.
Bugune kadar kurduğun tüm cümleleri unut . Asrın en guzel en mantıklı cümlesini kürdün.

Yüzde bir milyon kez şişman kadin sagliklidir :)

Eee ne demişler bir dirhem et bin ayıp örter.

Bi arkadaşım da senin gibi peditus un baya etkili bi ilaç olduğunu ama sinir yaptığını söledi ben bi kere gripken verdim ama öle ciddi bi etki görmedim yan etki yani
Antibiyotik diil de peditus ver istersen belki rahatlatır en azından gece uykusunu rahat uyur
Banyoyu anneme kalsa biz de yaptırmıcaktık ama 3 günde bi illa yaptırıom hasta olduğu halde
Sıcak su da ii geliodur die düşünüom
Odayı iice ısıtmalar bol suyla çabucak yıkamak şartıyla tabi

Bu arada kilo boy hatta baş çevresi konusunda oldukça yaralıyım arkadaş yanlış anlamasın ama kilosu az bebek gelişemez çok yanlış bir tabir benim kızım 6 küsür kilo ama boyu 64.5 yani 75 persentilde gelişemiyorsa bu boy nasıl uzuyor?? Birde her bebek farklıdıra sonuna kadar katılıyorum kilo boyu geç tamamen bağımsız bi konudan örnek verecem gülümsemek mesela benim kızım 2 aylıktı herkese gülüodu eltimin oğlu 8 ayında zoraki bi gülümseme kahkaha ztn hiç yok ama mesela o bu ayda dönüyordu benim kızım arada bir sağa sola dönüo o kadar o tamamen mama icti bizde anne sütü

Geçmiş olsun canım. Rabbim bütün yavruları korusun. Mis kokar o merak etme sen annesi...

Yettim canım yettim

sabretmek o kadar zor ki ben bu haldeyken onun rahatlığı beni sinir ediyor ya böyle olmamalıydı olamaz ya rabbim yetiş artık beni selamete cıkar ya

I ıh bizde de hiç yan etki olmadı aksine yavrum sakinleşince keyfi yerine geldi ha arkasından da ilaç vermeme gerek kalmadı uzun süre etkisini korudu

Yanlış yönlendirmek istemiyorum ama benim oğlan da oksürüyor. Burnu çok akıyor bu ara. Ama ateşi yok hiç takmıyorum. Burnunu açık tut yeter. Bence bilakis banyo yaptır burnu açılsın.

senin oğlan nasıl iyileşti mi? öksürükte var mıydı yoksa sadece burun tıkanıklığı mıydı?

kızlaaar... benim kız uyandı da gerim gerim geriyor kendini.. bu ne demek oluyor acaba? bana bi mesaj mı vermeye çalışıyor

Zaten ben hiç pudra kullanmam boşverin
Kızımla beraber saç döküyorum Ama benim saçım fena dökülüyor sabah kalktığımda örümcek ağı gibi her tarafım , sonra banyoda fırçalıyorum fırça görünmüyor saçtan , acaba bişeyim mi düştü ne biliyim :44: Bioxcin forte aldım işe yararmı ki?

Canım ben huggıes kullanıyorum memnunum. Ama ben her altını değiştirdiğimde zeytinyağı sürüyorum çok şükür hiç pişik olmadı.

çoğunuz bilir.. ben de kilo alımı düşük bir bebeğe sahibim.. şimdi rakamlarla falan konuşmycam ama ortalama dedikleri şeyin biraz altında kilomuz.. çok kusuyor ve aşırı hareketli ben buna bağlıyorum.. günde 1 ya da 2 kez de mama veriyorum gece sütüm azaldığı için.. her neyseee istediğimi veririm o ayrı..
geçen ay kontrolünde doktor muayene ederken şaştı kaldı.. ne kadar hareketli bir bebek dedi.. ne kadar dikkatli bir bebek dedi..ayaklarına çok sağlam basıyor dedi.. göz teması uzun süreli kurabiliyor dedi.. dedi de dedi... velhasıl benim zayıf ve ortalama altındaki oğlum 3. ayında gelişim görevlerini çok önceden yerine getirmiş doktorun dediğine göre.. şimdi bunca güzel bir gelişim göstermişken ben oturup ağlayım mı Arda zayıf diye? yoooo gayet de memnunum çünkü gayet sağlıklı benim oğlum..

neden hemcinslerinin canını yakmak kadınlara zevk verir bunu hiç bir zaman anlamadım arkadaş ya.. tatmin mi ediyor? ego mu yükseltiyor? ne işe yarıyor??

yapmayın arkadaşım.. YAPMAYINNN......

sabretmek o kadar zor ki ben bu haldeyken onun rahatlığı beni sinir ediyor ya böyle olmamalıydı olamaz ya rabbim yetiş artık beni selamete cıkar ya

Amin canım ama toparlanmak için senin de çabalaman lazım, anlıyorum nasıl bi adama denk geldim, bula bula beni mi buldu diyosun ama toparlan artık geçmişle bir adım ileriye gidilmez. Bak sana 2 şarkı hediye ediyorum :))

[video=youtube;EfHd61sfMkk]http://www.youtube.com/watch?v=EfHd61sfMkk#t=1[/video]

Yeni bir yıl geliyor o zamansaaaaaaaaaaaa
[video=youtube;HUKO1a_AvXI]http://www.youtube.com/watch?v=HUKO1a_AvXI#t=6[/video]

senin oğlan nasıl iyileşti mi? öksürükte var mıydı yoksa sadece burun tıkanıklığı mıydı?
Bi haftayı geçti hala burnu dolu ama öksürük azaldı baya
3 gün sprey kullandım sonra bırak dedi Dr bi kere de peditus verdim işte
Onun dışında çok rahatsız olduğunda serum fiz kullanıom
Ama aslında benim yapmam gereken sanırım burun aspirarörüyle temizlemek yoksa hep ble dolu dolu kalacakmış gibi gelio şu basitlerden var ama bi işe yaramıo alırken adamın biri demişti zaten de inanmamıştım
Otribebe almak var aklımda bi ara
Bu sefer olmasa bile bi daha hastalandığında kullanırım

En büyük derdim bu şuan yaramı deştin deli gibi nette geziniom bu saç derdi için her yerde normal Dio ama yakındır yanickel kalıcak bi avuç banyoda bi avuç da banyo sonrası saç taradığımda dökülüo günlük belki 300 tel fln bilmiom

bizde otribebe kullanıyoz serum fiz.le güzel çekiyo ama kızım hiç hoşlanmıyo ağlıyo.acaba canı acıyor mu diye korkuyorum. zaten öyle burnuda çok çok tıkalı değil genelde sabahlar tıkanık oluyor. en belirgin şikayetimiz balgamlı öksürük
bizim

Ben de dayanamayacagim...belki muhabbeti buraya getiren arkadaslar kadar yazmaya hakkim yok ama...bana da dokundu bu kilo mevzuu..benim bebegimde uc kilo dogdu...bugun dort aylik ve alti kiloyu ancak asti.aylardir gelen giden kucuk kalmis, doymuyor mu bakamiyor musun , sutun mu yok diye diye cigerimi soktu.bi ara yavrumun agzina zorla sut akitiyorum ( az emiyor diye sagip tekrar vermeye calistim) tamam bola bol sutum olmadi ama benimki de bu kadar emiyor arkadas..ayrica her ne kadar daimi katilimci olamasam da ( benim gibi surrkli takip eden bor suru arkadas olduguna inaniyorum) bu topigin muhabbetinin bozulmasini istemiyorum...herkes samimiyetle konusuyor ve bizimde icimizi isitiyorsunuz..iyi ki varsiniz.:)

bi yerde ısırgan otunu kaynatıp suyunu saçlara sürmenin dökülmeyi durdurduğunu duydum denemedim ama deneyeceğim gerçekten benmde çok fazla dökülüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…