2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar buarada dr largopen ve peditus vermiş daha önce kullanan var mı? tecrübeli bikaç çocuk büyütmüş anneler var aramızda nette çok olumsuz orumlar okudum ilaçlarla ilgili kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü

İstediğini soyleyebilirsin tabiki.28 yaşındayım ve çocuklarımı en iyi şekilde buyuttugume inanıyorum. Hamileligi dogumu ve çocuk bakmayı zorluk olarak görmedim ve hicbirzaman problem yasamadim. Hem çalışıyorum hem çocuk bakiyorum evimi temizliyorum yemeğimi yapıyorum bunları yaparkende hiç zorlanmiyorum.bunun haklı gururunu yaşıyorum sizleri okurken.Kv konusunda eskiden yazmış olan arkadasimda çok doğru söylemiş. O konudada senden farklı düşünüyorum, herkesin kendi gibi gelini olsun temennisiyle...

Herseyin harika masallah dikkat et nazar değmesin mükemmel hayatına malum cok göz var burda :)

Bizleri okurken haklı gurur yaşıyormuşsun ya o zaman bizi neden okuyorsun madem herşeyin mükemmel :) bizim ne kadar zorlandığımızı okuyarak tatmin mi oluyorsun?

Kaç cevap yazdım yazdım sildim nerden başlasam bilemedim

Sana mükemmel ailenle mükemmel çocuklarınla problemsiz hayatınla tertemiz evinle yaptığın yemeklerinle haklı gururunla dolu

ama

Ağustos annelerisiz günler diliyorum

he bir de bebişinin uykusuzluk vs gibi sorunlar çekmediğini söylemiştin ya. aylardır uyku uyumuyormuşsun... demekki o kadar da mükemmel değilsin. bu da senin temmuz annelerine yazdığın bir mesajın. lütfen bir dahakine destekli salla olur mu???

''Minik bir oğlum var ve aylardir gece gündüz uykum yok,hasta olmasın,hep iyi olsun diye üstüne titriyorum.yavrumla ilgili hayallerim var neler neler... Gulusune ölürum bebegimin... Ve birgün beni umursamayip senin kocan gibi karısının ailesine duskun olursa kahrolurum, rabbim esirgesin''

evet canım ya
tamam hoşuma gitti kendi kendine uyumasıda hani bebekler annelerini hep yanında isterdi, niye benim oğlum beni yanında istemiyo

ya arkadaşım harbi bi yürü git :)
ne diyim sana koca bi aferin...biz burda beceriksiz anneler cadaloz gelinler toplandık bi araya takılıp gidiyoruz.

Anaaa süper hadi bakalım inş devamı gelir Aybikecim :))

Yaşa kız

Konuş hemşom

Sen bende psikoloji geriliğine sebep oluyon yavlum. Şişman kadın sağlıklıdır diye avutmaya çalışıyorum kendimi

Largopenn antibiyotik pediduta ates düşürücü ağrı kesici salya sümük kesici
bebeğin o kadar çok hasta mı? Bademcikleri kızarık mı?
Bana kalırsa başka bir doktora danışmadan ilaçlara başlama
sıcak sıcak yıka. Bayo buharı açar genzini. Ihlamur içir. İyi olur inşallah.

herseyi yolunda olanın ne işi var bu tarz yerlerde ya tam olayı anlamadım ama biri herseyinin mukemmel oldugunu soylemiş masallah ya bide benim herseyim yolunda gitse ne iyi olur burda cok guzel arkadaslıklar kuruldu ben cok giremesmde malum sebeplerden dolayı anlayan anladı:) seviyorum burayı ya ne olur buranın sinerjisi bozulmasın hergun girenler bozdurmayın bide benim için dua etmeye devam demiiiiii bugun cok sinir oldum yine ama artık olmucem beni takmayanı takmacem ya bana ne

Her cümlene katılıyorum canım ...Buraya girmeden 5 dk önce boy kilo persentiline bakıyordum..Herkes o kadar canımı sıkıyor ki bu kilo konusunda arkadaş normal benim yavrum kilosu az olabilir ama ayındaki tüm gelişim ödevlerini yapıyor ki 1 ay geç yapsada bir sıkıntı olmaz her bebek bir değildir... Böyle bir münakaşa görünce gerçekten çok şaşırdım ki ben bu topiğe rahatlamak için girrer takip ederim.. Nazar değdi Topiğimize ...

Canım mükemmel olduğu için bizim gibi tüü kaka, rezil rüsva anneleri görerek ego tatmini yapmaya gelmiştir Çok beceriksiz hissettim kendimi

Dokuzay
Bebeğine geçmiş olsun üstte ark da yazmış ztn biri antibiyotik biride ateş düşürücü diye ben bi kere peditus kullandım kızımın verem aşısında çok kötü ağrısı vardı ağlamaktan çıldırıyordu ateşte 38 lerde seyredince verdim prospektüsünde 6 aydan önce kullanılmaz yazıyodu sanırım benim komşumda o olduğu için eşim calpol getirene kadar kızım dayanamayacaktı eczacı ark da sorun olmaz ver diince verdim işe yaradımı dersen hemen düştü şok oldum hatta sonra doktora sordum öyle yazıyor ama bazen veriyoruz dedi biraz uzun oldu kusura bakma kısacası çok etkili bi ilaç

Arkadaşlar iyi geceler. Ortam biraz gergin sanırım. Girmeyeli baya oldu ama ben yeni değilim haaa. Taşındık da internetim hala nakil olmadı. Eşinin telefonundan girdim artık. Bi sorum vardı da, rotavirüs aşısının 2. Dozunu yaptırmasam olur mu ki ya?

tatlım bana sorarsan antibiyotik kullanacak kadar hasta değil yani tamam günde 15den fazla öksürüyor ama ateşi yok elhamdülillah. ama dr da 23 yıllık burda iyi bilinen bi dr muayene etti nesi var dedim grip dedi.ciğerlerinde bişey var mı dedim yok dedi. bi de benim kendimin antibiyotik alerjisi var özellikle pensilin içerenlere ya kızımda da varsa alerji ( uff puffff napsam bilemedim. birde dr 3-4 gün banyo yaptırma dedi. zaten çocuğum en son 5 gün önce yıkandı kokuşcak yavrum.dua ediverin teyzoşlarıda iyileşsin

ağzına sağlık arkadaşım.. önünde şapka çıkartıyorum..

topik topik olalı böyle kapak görmedi şimdiden başlamış kaynanalığa.. tabi laf söyletmez haklı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…