- 2 Ocak 2013
- 988
- 156
- 53
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.841
İstediğini soyleyebilirsin tabiki.28 yaşındayım ve çocuklarımı en iyi şekilde buyuttugume inanıyorum. Hamileligi dogumu ve çocuk bakmayı zorluk olarak görmedim ve hicbirzaman problem yasamadim. Hem çalışıyorum hem çocuk bakiyorum evimi temizliyorum yemeğimi yapıyorum bunları yaparkende hiç zorlanmiyorum.bunun haklı gururunu yaşıyorum sizleri okurken.Kv konusunda eskiden yazmış olan arkadasimda çok doğru söylemiş. O konudada senden farklı düşünüyorum, herkesin kendi gibi gelini olsun temennisiyle...
İstediğini soyleyebilirsin tabiki.28 yaşındayım ve çocuklarımı en iyi şekilde buyuttugume inanıyorum. Hamileligi dogumu ve çocuk bakmayı zorluk olarak görmedim ve hicbirzaman problem yasamadim. Hem çalışıyorum hem çocuk bakiyorum evimi temizliyorum yemeğimi yapıyorum bunları yaparkende hiç zorlanmiyorum.bunun haklı gururunu yaşıyorum sizleri okurken.Kv konusunda eskiden yazmış olan arkadasimda çok doğru söylemiş. O konudada senden farklı düşünüyorum, herkesin kendi gibi gelini olsun temennisiyle...
Maşallah paşamıza. İnşallah bu şekilde devam eder. Gerçekten kendi kendine uyuyabilmr yetisine kavuşması çok önemli ve güzel.
Aybike hadi itiraf et Atahan seni yanında istemîyor düşüncesi seni fen yaptı di miiii:)))))
kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)
diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucamen sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa
bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun
yeni gelen arkadaşların tümüne değil lafım yanlış anlaşılmasın...aylardır burada nelerle mücadele ettik, birbirimize destek olduk. zaman zaman aramızda istemeden hata yapanlar oldu tutup sen kötü annesin demedik. son zamanlar biri gelip pat diye çıkıyor ortalığı gerip gidiyor...
bi ara biz koyu kv muhabbeti yaparken bir tip vardı hatırlamıyorum nickini, "benim kv şöyle iyi böyle iyi, ama niye kötü davranıyorsunuz kvnize sonuçta onların torunu tabi sevecek tabi karışacak" SANA NE BENİM KVDEN KARDEŞİM
uyku eğitimi muhabbeti yaptık biri çıktı "aman benim bebeğim şöyle güzel uyuyor böyle uslu, ama maaşallah diyin okuduktan sonra yoksa nazar değer" YAZMA KARDEŞİM
şimdi kilolu bebek daha sağlıklı Bİ YÜRÜ GİT KARDEŞİM
çoğumuz sütüm azaldı derdine düşmüşüz, bebekler hareketlendiği için kilo alımları azalmış...zaten bu konuları kafaya takıp üzülürken ne alemi var "az kilolu bebeklerin gelişim problemi oluyor" demeye. yok "mamayla alınan kilo sağlıklı değil" demeye. şimdi medin bebeği bazı bebeklerden daha az kilolu diye gelişim bozukluğumu olacak. yada heranın bebeği mama ile bu kiloyu aldı here tü kaka anne mi
ya bi gidin harbiden Allah aşkına...insanları endişelendirmenin üzmenin ne anlamı var..." ben o niyetle söylemedim, gereksiz alındırlar" niyeti bilmem, cümle " kilo almayan çocuklarda gelişim sorunu olacağını düşünüyorum"....bende bebeği 3. ayda 8200gr kilo oldu diye övünen bir annenin sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum diyeyim ozaman
Ay yazmayayım dedim ama yazacağım valla. Ben sana her ikisini de örnek vereyim istersen. Komşumuzun kızının çocukları ikisi de erkek. İkisi de aynı annenin sütü ile beslendi. Biri 1 yaşında iken 11 kg idi totosunu kaldıramıyordu diyet verildi ve diyete başlandı. Şuan 4 yaşında hala kilosu var ve ayakkabısını bile giyemiyor. Diğeri 1 yaşında iken 8 kg idi ve kıpır kıpırdı. Şuan 2 yaşında abisi 1 kat inene kadar bu ufaklık 2 kat iniyor.
Şimdi hangisi sağlıklı diye soruyorum. ?
Ayrıca herkesin bebeğine maşallah. İnsan tanık olduğu örnek verdiğinde okunduğunda kimse üzerine alınmasın buarada kimse kimseye af sokma çabasında değil.
Benimde bebeğim zayıf 4 aylık 5700 ne yapayım yemiyor mama anne sütü alıyor zorla mı ağzına tıkayım.
Benm bebe zayif gelisim geriligimi olucak nacizane fikrine gore canim..ben hep zayiftim kucukken ilkokuldayken 19 kiloydm ..suan 28 yasndayim ve hcbi gelism geriligm olmadi ...burda knusurkrn biraz dikkatli olalim bnce fikirlerimizi soylerkende...bu da bnm nacizane gorusum
kızlar buarada dr largopen ve peditus vermiş daha önce kullanan var mı? tecrübeli bikaç çocuk büyütmüş anneler var aramızda nette çok olumsuz orumlar okudum ilaçlarla ilgili kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü
yeni gelen arkadaşların tümüne değil lafım yanlış anlaşılmasın...aylardır burada nelerle mücadele ettik, birbirimize destek olduk. zaman zaman aramızda istemeden hata yapanlar oldu tutup sen kötü annesin demedik. son zamanlar biri gelip pat diye çıkıyor ortalığı gerip gidiyor...
bi ara biz koyu kv muhabbeti yaparken bir tip vardı hatırlamıyorum nickini, "benim kv şöyle iyi böyle iyi, ama niye kötü davranıyorsunuz kvnize sonuçta onların torunu tabi sevecek tabi karışacak" SANA NE BENİM KVDEN KARDEŞİM
uyku eğitimi muhabbeti yaptık biri çıktı "aman benim bebeğim şöyle güzel uyuyor böyle uslu, ama maaşallah diyin okuduktan sonra yoksa nazar değer" YAZMA KARDEŞİM
çoğumuz sütüm azaldı derdine düşmüşüz, bebekler hareketlendiği için kilo alımları azalmış...zaten bu konuları kafaya takıp üzülürken ne alemi var "az kilolu bebeklerin gelişim problemi oluyor" demeye. yok "mamayla alınan kilo sağlıklı değil" demeye. şimdi medin bebeği bazı bebeklerden daha az kilolu diye gelişim bozukluğumu olacak. yada heranın bebeği mama ile bu kiloyu aldı here tü kaka anne mi
ya bi gidin harbiden Allah aşkına...insanları endişelendirmenin üzmenin ne anlamı var..." ben o niyetle söylemedim, gereksiz alındırlar" niyeti bilmem, cümle " kilo almayan çocuklarda gelişim sorunu olacağını düşünüyorum"....bende bebeği 3. ayda 8200gr kilo oldu diye övünen bir annenin sağlıklı düşünemediğini düşünüyorum diyeyim ozaman
herseyi yolunda olanın ne işi var bu tarz yerlerde ya tam olayı anlamadım ama biri herseyinin mukemmel oldugunu soylemiş masallah ya bide benim herseyim yolunda gitse ne iyi olur burda cok guzel arkadaslıklar kuruldu ben cok giremesmde malum sebeplerden dolayı anlayan anladı:) seviyorum burayı ya ne olur buranın sinerjisi bozulmasın hergun girenler bozdurmayın bide benim için dua etmeye devam demiiiiii bugun cok sinir oldum yine ama artık olmucem beni takmayanı takmacem ya bana ne
Largopenn antibiyotik pediduta ates düşürücü ağrı kesici salya sümük kesici
bebeğin o kadar çok hasta mı? Bademcikleri kızarık mı?
Bana kalırsa başka bir doktora danışmadan ilaçlara başlama
sıcak sıcak yıka. Bayo buharı açar genzini. Ihlamur içir. İyi olur inşallah.
he bir de bebişinin uykusuzluk vs gibi sorunlar çekmediğini söylemiştin ya. aylardır uyku uyumuyormuşsun... demekki o kadar da mükemmel değilsin. bu da senin temmuz annelerine yazdığın bir mesajın. lütfen bir dahakine destekli salla olur mu???
''Minik bir oğlum var ve aylardir gece gündüz uykum yok,hasta olmasın,hep iyi olsun diye üstüne titriyorum.yavrumla ilgili hayallerim var neler neler... Gulusune ölürum bebegimin... Ve birgün beni umursamayip senin kocan gibi karısının ailesine duskun olursa kahrolurum, rabbim esirgesin''
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?