2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Maşallah idoşun kokoslugunu yerim
Med bu gecede nöbet arkadaşım sen misin? Yoksa bi arkadaşa bakıp çıkıcakmısın?
Canım sen ne ara uyuyorsun, gece süt sag , gündüz bebek uyanık , gercekten merak ettim uyumuyor musun hic
Nerdesin kader arkadasım , nasıl gidiyo 3 çocuklu olmaya alıştın mı ben yavaş yavaş alışıyorum
Gecmis olsun kuvozde kalmış ama insallah iyidir simdi
Aynı durumdayız , ödev yaparken cinnet geçiriyorum bazen

Benimkide 2 agust doğumlu , aynı seninki gibi , tam donmüyor
Eki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştim Huysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Oh ne guzel canım oyalanacak bisey bulmuşsunuz
Maşallah tatlı oglusuna
Maşallah canım , cok tatlı kızın
Bebis uyuduktan sonra , kendi uyku saatimden çalarak
Su anda gözümden uyku akıyor , telf elimde yatarak tek göz sizi okuyorum, bazen sızıyorum tel üstüme düşmüş oluyo
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.

Canım minisindede göğsün tam dolu olması gerekiyormuş.Yoksa güzel boşaltmıyormuş.Öfff napıcam.Olan sütte gidecek.
Medela mini kullandım canım , öyle göğsün tam dolu olması gerekmiyor
Ama gürültülu , oyuzden medela swing almak istedim sonra ikinci masraf olmasın diye vazgeçtim
Hosgeldin canım , merak etmiştim bende
Furkan'da hosgelmis gülüşünü yerim

Maaşallah canım ya inşallah tesadüf değildir, nasıl alıştırdın canım ya benim ki tam tersi uykusu geldğinden beni uyut diye yıkıyor ortalığı ??

Eşim bile farketti döküldüğünü kesinlikle tedirgin olmaya başladım artık kellik için :18: ,Bakalım bioxcin fayda edecek mi?

Öksürüğünün balgamlı olmasını sesinden mi anlıosun yoksa çıkarıo mu öksürürken
Bi de klima kullanıoz o da burun tıkanıklığı ya da öksürüğünü tetikliyor gibi gelio bana burdan okuyarak ıslak havlu koyuom bi iki gündür sanki işe yarıo gibi
İnş kısa Amanda geçer şu hastalıklarımız

Ben kestirdim 2 gün önce. Sanki kısayken daha az dökülüypr gibi geliyor insana. Uzun olunca daha bi içim gidiyordu. Mevsimden canım kuaför de öyle dedi. Benim bu ay hep dökülür ben de hep kestirmede buluyorum çareyi. Hem rahatlıyorum

bi yerde ısırgan otunu kaynatıp suyunu saçlara sürmenin dökülmeyi durdurduğunu duydum denemedim ama deneyeceğim gerçekten benmde çok fazla dökülüyor

Annem de suda karanfil ıslatıp o suyla yıkamayı duymuş bi yerlerden yapmaya başlıcakmış işe yararsa sölerim dedi bakalım

Hamilelikte östeojen hormonu mu ne çok salgılandığından saçlar dökülmez doğum sonrasına eski döngüsünü yakalamak içîn iki katı dökülürmüş
Internetin yalancısıyım

Ben de kestirdim bi ay önce falan tabi o zaman böle dökülmüodu bi de o uzun saçlarım olsaydı şimdi sinirden oturur ağlardım iki kat fazla görünürdü dökülenler gözüme

Son düzenleme:
Yeni bir yıl geliyor o zamansaaaaaaaaaaaa
[video=youtube;HUKO1a_AvXI]http://www.youtube.com/watch?v=HUKO1a_AvXI#t=6[/video]

cok haklısın toparlanmak lazım ama taaaa liseden beri olunca dıkarı cıkyom heryerde o var gecmişe bakyom lise unv hep o var ben silememşken onun birden bitirmesine anlam veremiyorm yeni yıl evet ama yeni gunlerde korkutuyo beni ne yasayacmı bilmiyom acaba ne olacak diyorm kızım 4 aylık oldu biri dese evlenp 4 yıl sonra cocuk yapıp sonra ayrılacan bide bu adamdan inanmzdım bana en son soyledgni unutamıyorm senle devam etmek cehennemi yasamaktr dedi ya ne kadar agır ben ne yaptım sana ya aklım almıyo ilk zamanlara göre daha iyiym ama aynı sorular kafamda bu bi surec terkedilen kadınların yasadklarını yasıyom

Beyaz sert yerinden 10-15 cm kadar kes. Üstünden de bir iki kat soyarsın. Ver eline gitsin. Araya kötü koku karışırsa süt kokusu burnuna daha net gelir annesi. Polyanna ol birazcık. :))

yok canım dalma :) ben ana fikri verdim diye düşünüyorum. hepimiz evlatlarımız için en doğrusunu biliyoruz ve uygulamaya çalışıyoruz sonuçta.

Hay yaşayın siz

Kedicik ama heyecanlı yerler var oraları kaçırma

Tamam tamam

Ah canım ya benim kız yemedi ki pekmez filan. Biraz üzüm pekmezi ve harnup ( keçiboynuzu oluyor sanırım) vermeye çalıştım ama sevmedi. Bu nedenle bu konuda pek tecrübeli değilim malesef:)) Ayrıca ben ve ailemin de pekmez yeme alışkanlığı yok. E kızım da kime çeksin, bize çekmiş işte:))

Son düzenleme:
Bi soru daha sorucam astronot aldınız mı bebişlere mont yerine onlar daha güzel soğuktan korunmak için,arasta nın bebişinde gördüm pek yakışmış maşallah nerden alsam diye bakıyorum internete

Ben almaktan vazgeçmiştim ama son yağan karda dayanamadım lcw internet sitesinden sipariş verdim. Sadece 6-9 ayı kalmıştı. Başka bi astronotun 3-6 ayı ucu ucuna olduğu için bende 6-9 verdim siparişi ama gelen mont 1 yaşına bile büyüktü. Mağazan hemen değiştirdim. En küçüğü 3-6 imiş o bile biraz büyük ama o kadarı normal.

Birde panço ördürdüm kapşonlu çooook şeker oldu. Lcw de içi polar dışı kot pantolon vardı. fiyatı biraz mantıksız gibi 30 lira ama kullanışlı olur diye aldım. kısa mont, hırka, panço tarzı kıyafetlerin altına sıcacık giyeriz. Resim koyarım ilk fırsatta. Bugün evde değildik yarında doktor kontrolümüz var.

Ben kipa kullaniyorum memnunum :))

Beyaz sert yerinden 10-15 cm kadar kes. Üstünden de bir iki kat soyarsın. Ver eline gitsin. Araya kötü koku karışırsa süt kokusu burnuna daha net gelir annesi. Polyanna ol birazcık. :))

Medd super kapak canim ya :) ne dicek bakalim pudra bunun ustune

Cemile ben oğlum gece uyurken okumaya çalışıyorum. Ve tabi uykusuz uykusuz dolaşıyorum:))

Ben kipa kullaniyorum memnunum :))

Medd super kapak canim ya :) ne dicek bakalim pudra bunun ustune

Maşallahbarekallah! Öncelikle bi yazayımda maalum nazar göz falan olayları.. ne olur ne olmaz Benim adam da bi alışsa..

Benimde saçlarım felaket dökülüyor.Böyle bişii yok yaa..fenalardayım yani. Şampuandan mı falan diye oğlanın şampuanlarını kullanıyorum ama...internetten araştırdım normalmiş,hormonların dengesizliğinden falan filan işte. Bi kan testi yaptırmak lazımmış.
tebrizi canıııım meşhuur bütün sorular sorulmuş sana sen tamam!Anne olmuşsun
Du biraz gıcıklık yapayım,az gerildik ya... Aaaa!hiiç büyüyememiş buu. Aç bu çocuk aç! Niye ağlıyo?Kesin doymadı. Sütün yetmiyor belliii. Üşür o giydir. İyi bakamamışsın. Filancanın bi oğlu-kızı var nasıl tombul paşa paşa! ıyyyyyk! Nefretlikler yaa!! böyle diyenlere

Bende bioxcin aldım sanki daha iyi gibi ama birde eczaneden tonik alıcam minoxil çok iyi diye duydum denicem bakalım..

ağzına sağlık arkadaşım.. önünde şapka çıkartıyorum..

topik topik olalı böyle kapak görmedi şimdiden başlamış kaynanalığa.. tabi laf söyletmez haklı

aaa ben kaçırmışım bu mesajı...
helal olsun med cim bulup yakalamış yapıştırmışsın :)))

Son düzenleme:
Kızarım sana valla hera , duymayım öyle seyler
Anne sütü olmayınca ne yapacaksın tabi mama vereceksin ,öyle düşünüp kendini kahretme sakin. anam 40 günlük bırakmış bizi ise dönmüş , ne maması bildigin inek sütü + muhallebi ile büyümüsüz kardeşimde bende , cok sukur cokta iyiyiz

Canım birkaç arkadas daha bahsetmiş , bizdede var hem salya akıyor hemde elimi ağzına götürüp iki damağı arasına sıkıştırıyor, damakları gelişiyor ve kaşınıyor diye düşünüyorum
Sanırım (iyi düşünmeye çalışıyorum ) arkadas kilo almayan bebeklerle ilgili söylediğinde ( gerci söylemesi de lüzumsuz oldu ama) hastalık daha cok gorulebiliyor dedi , evet bi hastalık varsa (alerji reflu vs) kilo alımı yavaslayabilir AMA HER ZAYİF VE KiLO ALİMİ Az OLAN BEbEk HASTA Değildir , saglıklı bebeklerde zayıf olabilir
Ayrıca mamayla alınan kilonun saglıklı olmadıgını söyledi ama benim gibi muhallebi ve inek sutuyle buyumesindense mama cok daha saglıklı tabi
Bunları hepimiz biliyoruz tartışmaya bile gerek olmadıgını düşünüyorum
Ayrıca kimse yasamadan bilemez , baskaları hakkında uzaktan atıp tutmak kolay , aybike cim kvdeni bu arkadasa gönder bakalım kac gün dayanabilecek
Benim kvdem cok iyidir annemden öte bazen , ama senin sıkıntını coook iyi anlayabiliyorum

evet canım ya
tamam hoşuma gitti kendi kendine uyumasıda hani bebekler annelerini hep yanında isterdi, niye benim oğlum beni yanında istemiyo
Benimki de istemiyo , emzirdikten sonra beşiğine koyuyorum yoksa ağlıyor :))
Bugune kadar kurduğun tüm cümleleri unut . Asrın en guzel en mantıklı cümlesini kürdün.

Yüzde bir milyon kez şişman kadin sagliklidir :)
Bencede bencede
Gecmis olsun canım ya
Bencede bir baska Dr a daha göster , cocuk Dr olsun mutlaka, ben bu kucuk bebeklerde grip ilacı kullanılmasında biraz endişeliyim
Aynen , tutam tutam sac atıyorum
Bioxcin femina aldım , daha etki icin erken
Diger oğlumda 1,5 sene , azalarak devam etti dökülme
Msj kaynadı galiba???
Hic fikrim yok canım ya , ben zaten hic yaptırmadım

geçmişi pek takip edemeyince kaçırmışım, meltemin alıntısında pek kokoş bir hanım gördüm o ne tatlılık öyle
arkadaşın bakış da süper ama

aman ne alıştırması canım, benimki anası gibi uykuya çok düşkün :)
pardon öyle demicektim...doğduğundan beri hiç problem yaşamıyorum, gelişimi çok iyi, benim oğlum süper

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…