- 24 Şubat 2013
- 5.001
- 5.053
- 398
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.881
Maşallah idoşun kokoslugunu yerim
Canım sen ne ara uyuyorsun, gece süt sag , gündüz bebek uyanık , gercekten merak ettim uyumuyor musun hicMed bu gecede nöbet arkadaşım sen misin? Yoksa bi arkadaşa bakıp çıkıcakmısın?
Nerdesin kader arkadasım , nasıl gidiyo 3 çocuklu olmaya alıştın mıSelam arkadaşlarım; uzuuun zaman sonra sizlerle yeniden paylaşımda bulunmak çok güzel...Ani olarak doğuma gitmem ve bilgisayarımın da bulunmaması gibi sebeplerle giremedim malesef
Neyse 25 temmuzda 2 kg ağırlığında bir KIZIM oldu:) 36 haftalık olmasına rağmen 33. haftada gelişimi durduğu için çok küçük doğdu. Küvöz falan derken çok şükür iyiyiyiz.
SİZLERİNDE YAVRULARI HAYIRLI OLSUN HEPİNİZİ ÇOK ÖZLEDİM
Gecmis olsun kuvozde kalmış ama insallah iyidir simdi
Aynı durumdayız , ödev yaparken cinnet geçiriyorum bazenÇok sağolun kızlar... Hepimize allahım kolaylık versin bir de benim oğlan birinci sınıfa da başladı ömrümü yiyor valla rüyamda Emelleri Ataları göüyorum. Bir de Medvecezir senin bebek kilo aldı mı benim bücürük çok az kilo alıyor
Benimkide 2 agust doğumlu , aynı seninki gibi , tam donmüyorMerhabalar güzel annelerr.. Benim bebeğim 2 ağustos doğumlu 4 buçuk aylık olduk ama hala dönemiyor yatırıyorum yere öyle duruyo bitek altını değiştirirken çıplak kaldığında yana doğru baya dönüyo ayaklarını tutup.. Bide son günlerde yatıramıyorum bile başlıyo ağlamaya hep kucakta hep kucakta.. Sizlerden duymuştum büyüme atağı diye ama değişik bişeyde yapmıyo bugünlerde ..
Oh ne guzel canım oyalanacak bisey bulmuşsunuzEki Görüntüle 897688
Elindeki oyuncağını o kadar seviyor kii.. Alırken böyle olacağını hiç tahmin etmemiştimHuysuz ve tatlı oğlum rüyalar aleminde...
Maşallah tatlı oglusuna
Maşallah canım , cok tatlı kızın
Bebis uyuduktan sonra , kendi uyku saatimden çalarakSelam arkadaşlar.Ela uyanmadan hemen yazayım dedim.Lütfen söylermisiniz siz nasıl burayı düzenli girip takip ediyorsunuz?Yavrucuklarınızdan nasıl fırsat buluyorsunuz.Acaba ben mi fırsat yaratamıyorum.Öğrenmek istiyorum lütfen söyleyin.
Su anda gözümden uyku akıyor , telf elimde yatarak tek göz sizi okuyorum, bazen sızıyorum tel üstüme düşmüş oluyo
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Medela mini kullandım canım , öyle göğsün tam dolu olması gerekmiyorCanım minisindede göğsün tam dolu olması gerekiyormuş.Yoksa güzel boşaltmıyormuş.Öfff napıcam.Olan sütte gidecek.
Ama gürültülu , oyuzden medela swing almak istedim sonra ikinci masraf olmasın diye vazgeçtim
Hosgeldin canım , merak etmiştim bendesanırım epey oldu görünmeyeli..annemlerdeydim 15gün geçmişi de okuyamadım tek satırda yazamadım.eve dönüşte annemle geldik (kv lere baş sağlığı dilemeye geldi) bgnde döndüannemlerde herşey harikaydı keyfimiz çok yerindeydi şimdi fırsat bulup açtım pc yi hala çamaşır ütü işleri devam etsede buralarda olucam sık sık..özledim valla muhabbetlerimizi herkese slmlar...geçmişi bitirmem imkansı z ama yavaş yavaş geriye saracağım
furkan da size mrb diyoo..salya tükürük çok olduğundan önlüklüyüz hepp :)) yüzümüzden gülücükler eksik olmasın hepimizin..
Furkan'da hosgelmis gülüşünü yerim