2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

iyi akıl ettin valla :)) gönderelim 2 saat sonrada yardım çığlıkları mesajlarını okuyup görelim
o değilde harbiden tam kv olacak bu pudra, Allah gelinine yardım etsin

Valla canım mucize gibi bir şey olmus. Inşallah oyledir. Hem sen cok rahat edersin, hem de bebeğin daha huzurlu olur. Anne olunca anladim ki en buyuk problemlerden biri bebislerin uyku problemiymis.

Kızlar İdoş bugün yeni bir huy edindi emziği sıpıtıp parmağını emiyor hanfendi. Bakalım daha neler görücem Ben yavaştan yatayım nöbetçi tayfaya iyi geceler Topik size emanet kızlar. Kötü niyetli kişilerden koruyun bizi

Nette çok fazla bilgi kirliliği var. Doktoruna güven ve bebeğin hastaysa verilen ilaçları kullan derim ben nacizane...

canım sanırım o dişin habercisi Atahan da yapmaya başlamıştı, bugün benim parmağı kapınca farkettim emmiyor kaşıyor

gözün arkada kalmasın kötü niyetli kimsecikleri yaklaştırmayız burdayız zaten herkes çekilince minin pompa nöbeti var, sonra benim emzirme dernek sabah bayrağı teslim ederiz size

Valla canım mucize gibi bir şey olmus. Inşallah oyledir. Hem sen cok rahat edersin, hem de bebeğin daha huzurlu olur. Anne olunca anladim ki en buyuk problemlerden biri bebislerin uyku problemiymis.

aminnnnnn
benim birinci sıra problemim gazdı...Allahım o neydi öyle, bir pırta dünyaları veriyordum

dualarımız seninle canım...göreceksin herşey yoluna girecek ve yavrunla çoook mutlu günler yaşayacaksın :)

Hepinizi çok seviyorum dünyanın en tatlı anneleri ve misssss kokulu yavruları.iyi geceler hepinize.geçmişi okuyucam diye azmettim ve okudum ama şu an gözümden uyku akıyor.selam vermeden uykuya teslim olmuycam.Allah rahatlık versin canlarım,iyi geceler

Şimdi biz bazen zorlanıyoruz, bazen bunaldığımızı hissediyoruz, her zaman istediğimiz gibi tam takım yemek yapamıyoruz, süper ev temizleyemiyoruz diye yazdığımızda sen kendinle kıyaslayıp, ben bunların hepsine beş basarım, harika bir anne ve kadınım her şeye yetiyorum deyip gururlanıyorsun ha?? Varoluşunu bu forumda bizim yazdıklarımızla gerçekleştiriyorsun demek?? Biz beceriksiz anne ve kadınları okuyarak senin ne kadar becerikli olduğunu kutsuyorsun. Açıkcası ben bunu çok hastalıklı buldum. Gururlanmak için çok yanlış bir platform seçtiğini söylemek isterim. Çünkü çocuk doğurmak, ev temizlemek, çalışmak pek çok kadının yaptığı işler. Herkes kendine göre bir şeyler yapıyor, geçinip gidiyor işte ve her bebek için annesi en çalışkan, en harika yemekleri yapan, en iyi, en süper annedir.

Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.

ben geçen hafta lansinoh çift pompalı elektrikli olan modelini aldım ve çok memnun kaldım. manuel pompa ile yarım saat uğraşıp sağdığım sütü bu makine ile 5 dk bile sürmedi sağmam. tavsiye ederim.

Vay vay vay bi mesaj yazip gittim misafirim geldi. Neler donmus yine ben yokken :) simdi kizimi uyutmaya calisiyorum yine duzenimiz kacti bugun. Evdde birileri varsa uyumuyor yahu ne anliyorsa illaki muhabbete katilacak. Kilo konusuna hic girmiyorum zira bende cocuguna kilo aldiramayan ev islerine dogru duzgun yetisemeyen her isi yarim yamalak yapan tu kaka annelerdenim :)

gercekten girecek mi neden ben inanamıyrm niye inancm kayboldu ya bu haksızlık degil mi

canım hangimiz en büyük hayal kırıklığını yaşarken birgün bunların geçeceğini tekrar gülüp yeni hayaller kuracağımızı düşünebiliyoruz ki...o anki üzüntümüz bütün mantığımızı alıp götürüyor ama bu işlerin düzeleceği gerçeğini değiştirmiyor. sen inansanda inanmasanda yüzünde kocaman gülücükler olacak tekrar
bence eşin sana değil kendisine yapıyor şuan. daha öncede demiştim baba olduğunun farkında değil ama yarın evlat acısını hissedecek ve bu yaptıklarına deli gibi pişman olacak
şuanda bende farklı sebeplerden zor günler yaşıyorum hatta bazı anlarda kendimi hiçbirşeyi düzeltemeyecek kadar zayıf hissediyorum. işte o anlarda oğlumu öpüp kokusunu içime çekiyorum, senin için mücadeleden vazgeçmeyeceğim annecim diyorum. bir anda dünyam aydınlanıyor.

kesin kvni de sevmiyorsundur sen, zaten baksana çocuğunu bile uyutamıyorsun beceriksiz anne :)))

yok canım o ekranda ısı nem falan yazıyor, kamera yok

Ben arastırmalara devam edeyım o zaman, saol cnm yardımın için.

Demek birisi senmissin :)) olmayabilir de canim tamamen tahmin benimkisi dusunduklerimden birisi parme

Ben sağlam okuyucuyumdur ama toplasan 3-4 mesajım vardır. O zamanlarda hemen uyelik alabiliyordun, ama sonra hemen iptal ediyorlar tabii aktif yazmayınca. buyuk kayıp değil ama.

Aaa hani Atahan anasının dizinin dibinden ayrılmayacaktı, bak sen erkeğe, kendi özel alanını istiyor demek şimdiden, maşallah.

Bende pampers kullanıyordum turkiyeye gelince dalin i kesfettim, çok yumuşak, ıslaklığı tam kıvamında ve kokusu yok. Çok beğendim. Ben ıslak mendilleri elime alınca gıcır gıcır içim kalkardı (tarifi imkansız birşey, diş kamaşması gibi:)) ama dalin çok doğal yumuşaklıkta geldi, memnunum gayet. Hatta 3lu paketleri den 5 tane aldım almanyaya donen bir ark.ın bavuluna attım gidince teslim alıcam :) orda bulamam belki.

Gece süt sağma vakti gelene kadar kocacımla salonda koltukta sarılıp uyuyoruz 1-2 saat. Sonra süt sağıp kızımı doyurup yatıyorum. Sabah 7:30-8:00 gibi kalkıyoruz. Öğlen olana kadar tekrar 1-2 saat uyuyoruz bu sefer kızımla beraber. Öle işte toplam 6 saati bulunca iyiyim.

Süt kanalım tıkandı gene. Her seferinde bu sefer açılmayacakmış gibi geliyor ama zorda olsa hep açılıyor. Sabah tekrar deniycem. Nazar var kesin ha birde ne sorunluyum hem bebeğim zayıf, hem göğüslerim hala yara, birde arada sırada kanal tıkanıp kalıyorum böle tek meme taş gibi. Kv ilede aram çok süper değil. Hem cadı hem sorunlu hem beceriksiz öleyim o zaman ben.

sorma canım ya bütün beceriksizler bir araya toplanmışız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…