- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.901
Kızarım sana valla hera , duymayım öyle seyler
Anne sütü olmayınca ne yapacaksın tabi mama vereceksin ,öyle düşünüp kendini kahretme sakin. anam 40 günlük bırakmış bizi ise dönmüş , ne maması bildigin inek sütü + muhallebi ile büyümüsüz kardeşimde bende , cok sukur cokta iyiyiz
Canım birkaç arkadas daha bahsetmiş , bizdede var hem salya akıyor hemde elimi ağzına götürüp iki damağı arasına sıkıştırıyor, damakları gelişiyor ve kaşınıyor diye düşünüyorum
Sanırım (iyi düşünmeye çalışıyorum ) arkadas kilo almayan bebeklerle ilgili söylediğinde ( gerci söylemesi de lüzumsuz oldu ama) hastalık daha cok gorulebiliyor dedi , evet bi hastalık varsa (alerji reflu vs) kilo alımı yavaslayabilir AMA HER ZAYİF VE KiLO ALİMİ Az OLAN BEbEk HASTA Değildir , saglıklı bebeklerde zayıf olabilir
Ayrıca mamayla alınan kilonun saglıklı olmadıgını söyledi ama benim gibi muhallebi ve inek sutuyle buyumesindense mama cok daha saglıklı tabi
Bunları hepimiz biliyoruz tartışmaya bile gerek olmadıgını düşünüyorum
Ayrıca kimse yasamadan bilemez , baskaları hakkında uzaktan atıp tutmak kolay , aybike cim kvdeni bu arkadasa gönder bakalım kac gün dayanabilecek
Benim kvdem cok iyidir annemden öte bazen , ama senin sıkıntını coook iyi anlayabiliyorum
Benimki de istemiyo , emzirdikten sonra beşiğine koyuyorum yoksa ağlıyor :))
Bencede bencede
Gecmis olsun canım ya
Bencede bir baska Dr a daha göster , cocuk Dr olsun mutlaka, ben bu kucuk bebeklerde grip ilacı kullanılmasında biraz endişeliyim
Aynen , tutam tutam sac atıyorum
Bioxcin femina aldım , daha etki icin erken
Diger oğlumda 1,5 sene , azalarak devam etti dökülme
Hic fikrim yok canım ya , ben zaten hic yaptırmadım
kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)
diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucamen sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa
bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun
kızlar buarada dr largopen ve peditus vermiş daha önce kullanan var mı? tecrübeli bikaç çocuk büyütmüş anneler var aramızda nette çok olumsuz orumlar okudum ilaçlarla ilgili kullansam bi türlü kullanmasam bi türlü
Kızlar İdoş bugün yeni bir huy edindi emziği sıpıtıp parmağını emiyor hanfendi. Bakalım daha neler görücemBen yavaştan yatayım nöbetçi tayfaya iyi geceler Topik size emanet kızlar. Kötü niyetli kişilerden koruyun bizi
Valla canım mucize gibi bir şey olmus. Inşallah oyledir. Hem sen cok rahat edersin, hem de bebeğin daha huzurlu olur. Anne olunca anladim ki en buyuk problemlerden biri bebislerin uyku problemiymis.
herseyi yolunda olanın ne işi var bu tarz yerlerde ya tam olayı anlamadım ama biri herseyinin mukemmel oldugunu soylemiş masallah ya bide benim herseyim yolunda gitse ne iyi olur burda cok guzel arkadaslıklar kuruldu ben cok giremesmde malum sebeplerden dolayı anlayan anladı:) seviyorum burayı ya ne olur buranın sinerjisi bozulmasın hergun girenler bozdurmayın bide benim için dua etmeye devam demiiiiii bugun cok sinir oldum yine ama artık olmucem beni takmayanı takmacem ya bana ne
İstediğini soyleyebilirsin tabiki.28 yaşındayım ve çocuklarımı en iyi şekilde buyuttugume inanıyorum. Hamileligi dogumu ve çocuk bakmayı zorluk olarak görmedim ve hicbirzaman problem yasamadim. Hem çalışıyorum hem çocuk bakiyorum evimi temizliyorum yemeğimi yapıyorum bunları yaparkende hiç zorlanmiyorum.bunun haklı gururunu yaşıyorum sizleri okurken.Kv konusunda eskiden yazmış olan arkadasimda çok doğru söylemiş. O konudada senden farklı düşünüyorum, herkesin kendi gibi gelini olsun temennisiyle...
Kızlar benimm kız artık emmiyor.Zaten az sütüm vardı olanda gidecek.Sağma makinası alayım diyorum.Sizler hangisii kullanıyorsunuz memnunmusunuz.Lütfen acil bilgi verirmisiniz.
Msj kaynadı galiba???
dualarımız seninle canım...göreceksin herşey yoluna girecek ve yavrunla çoook mutlu günler yaşayacaksın :)
gercekten girecek mi neden ben inanamıyrm niye inancm kayboldu ya bu haksızlık degil mi
Vay vay vay bi mesaj yazip gittim misafirim geldi. Neler donmus yine ben yokken :) simdi kizimi uyutmaya calisiyorum yine duzenimiz kacti bugun. Evdde birileri varsa uyumuyor yahu ne anliyorsa illaki muhabbete katilacak. Kilo konusuna hic girmiyorum zira bende cocuguna kilo aldiramayan ev islerine dogru duzgun yetisemeyen her isi yarim yamalak yapan tu kaka annelerdenim :)
yok canım o ekranda ısı nem falan yazıyor, kamera yok
Demek birisi senmissin :)) olmayabilir de canim tamamen tahmin benimkisidusunduklerimden birisi parme
kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)
diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucamen sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa
bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun
Kizlar islak mendil hangiarka kullaniyorsunuz ben primanin yeni doganini kullaniyorum ama azcik kizartiyo gibi geldi unibabay aldim oda biraz sert geldi herzaman pamuk kullanmaya firsatim olmuyo islak mendilde kullanirsan yikayip kullaniyorum sizin kullanip memnun kaldiginiz markalar varmi
Aminnnn
İstediğini soyleyebilirsin tabiki.28 yaşındayım ve çocuklarımı en iyi şekilde buyuttugume inanıyorum. Hamileligi dogumu ve çocuk bakmayı zorluk olarak görmedim ve hicbirzaman problem yasamadim. Hem çalışıyorum hem çocuk bakiyorum evimi temizliyorum yemeğimi yapıyorum bunları yaparkende hiç zorlanmiyorum.bunun haklı gururunu yaşıyorum sizleri okurken.Kv konusunda eskiden yazmış olan arkadasimda çok doğru söylemiş. O konudada senden farklı düşünüyorum, herkesin kendi gibi gelini olsun temennisiyle...
Çok sevindim çocuklarını kendince en iyi şekilde buyuttugune, ben her bebeğin insani duygulara sahip, iyi kadınlar tarafından yetiştirilmesini temenni ederim. cunku cocuklar insani duygularını tamamen evde, ebeveynleriyle geliştirirler ve onlar bizim geleceğimizdir. Gelismeye, anlaşmaya, paylaşmaya kapalı, sabit fikirli ve bencil insanlar hiç bir zaman bir şey üretemez ve güzelleştiremezler çünkü, çocuklarda buna dahil. Bir önceki cümlemde yazılan sıfatlar sana yazılmış değil, ben seni tanımıyorum sonucta, nacizane genel tanımlama hakkımı kullandım. haaa birde, burada kimse hamileliği doğumu ve bebek bakmayı zorluk olarak görmedi, gormuyorda. Allah sağlık verdiği sürece halimize şukredip mutluluğumuzuda yorgunlugumuzuda dertlerimizide paylaşıp gidiyoruz burada. Kadınların zorlandıkları zamanlarda birbirlerinden destek alma ihtiyaclarını yadırgama, dış dunyada her kadın bunu yapar sekerim...boşuna üzülme sen halimize.
Maşallah idoşun kokoslugunu yerim
Canım sen ne ara uyuyorsun, gece süt sag , gündüz bebek uyanık , gercekten merak ettim uyumuyor musun hic
Nerdesin kader arkadasım , nasıl gidiyo 3 çocuklu olmaya alıştın mıben yavaş yavaş alışıyorum
Gecmis olsun kuvozde kalmış ama insallah iyidir simdi
Aynı durumdayız , ödev yaparken cinnet geçiriyorum bazen
Benimkide 2 agust doğumlu , aynı seninki gibi , tam donmüyor
Oh ne guzel canım oyalanacak bisey bulmuşsunuz
Maşallah tatlı oglusuna
Maşallah canım , cok tatlı kızın
Bebis uyuduktan sonra , kendi uyku saatimden çalarak
Su anda gözümden uyku akıyor , telf elimde yatarak tek göz sizi okuyorum, bazen sızıyorum tel üstüme düşmüş oluyo
Medela mini kullandım canım , öyle göğsün tam dolu olması gerekmiyor
Ama gürültülu , oyuzden medela swing almak istedim sonra ikinci masraf olmasın diye vazgeçtim
Hosgeldin canım , merak etmiştim bende
Furkan'da hosgelmis gülüşünü yerim
Süt kanalım tıkandı gene. Her seferinde bu sefer açılmayacakmış gibi geliyor ama zorda olsa hep açılıyor. Sabah tekrar deniycem. Nazar var kesinha birde ne sorunluyum hem bebeğim zayıf, hem göğüslerim hala yara, birde arada sırada kanal tıkanıp kalıyorum böle tek meme taş gibi. Kv ilede aram çok süper değil. Hem cadı hem sorunlu hem beceriksiz öleyim o zaman ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?