2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

gunaydin hanimlar
dun gece asagidaki mesaji yazdim ama bi turlu gonderemedim. telf hata verip durdu elektronik muh de olsam kadinim sonucta rengine kanip telf alirsan olacagi bu. neyseki esim yeni telf siparisi vermis kurtuluyorum bundan

bende artık ıslak havlu koyuyorum Allah acil şifa versin. balgamlı olmasını öksürme sesinden ve kusunca kusmuğunda gördüğüm balgamdan anlıyorum

dün gittiğimiz dr burda iyi bilinen bir dr komşum o yazdıysa kullan boşuna yazmamıştır dedi ama ya alerjiisi varsa ben gibi. largopenin prespektüsde yan etkisinde ölüm bile yazıyo ya böyle bi ilaç olabilir mi? iyide olabilirsin öledebilirsin töbe töbe....

Nette çok fazla bilgi kirliliği var. Doktoruna güven ve bebeğin hastaysa verilen ilaçları kullan derim ben nacizane...

sanırım başka çarem yok. küçük kuzum benm şimdiden böyle berbat şeylerle tanışcak. soğuk havada onu dışarı çıkardığım için sanırım kendimi hiç affetmeyeceğim

Aynen bende hamileliğim boyunca hergün sizi takip eden ve arada burda yazan bir ağustos annesiyim.. Sanki hepinizi çok iyi tanıyomuşum gibi geliyo artık ve aklıma takılan herşeyin cevabını burda buldum ve bişekilde rahatladım.. Bende hepinizi çok sefiyorum :))

Ayni derttn muzdaribim bende ilk zamanlar hic dokulmemisti diye seviniyordum ama 2 haftadir felaket on tarafta acilma bile oldu. Sonra birqz baktimda netten 4. Ayda filan baslarmis ve bikac ay surermis. Ayrica yakin zamanda kan tahlilide yaptirmisim hersey normal cikmisti. Sanirim hormonlardan ve bir sure degam edecek ama umarimki bu sure kisa olur.

Senin amacin ne ego tatmimi falan mi....bze ne senn yaptign ev isinden hakli gururundan burda gelip kendini niye ovme geregi duydun anladim..cocuklarinin gaz problemi yokmus ne guzel her ise yapmisin 24 sa aglayan kolik bi bebegin olsaydi ve sen bu isleri yapabilseydin o super kadin olurdun ama bu asamada degilsin...biz zorlaniriz yapamayizz bundan sanane okuyunca ben yapiyrmm ne beceriksizlerr ben harikayim yaa flanmi diyosunn bu amqc icinmi gitiyosun oyleyse bn mutlu oldum senn egonu yukseltmisizz :-D kv konusuna geline sanane bzim iliskilerimizden..herkese kendi gbi gelin versn sen bedduami ettin duami ettin....onu bnu bilmemde senden iyi kaynana olur...burda gelip ahkam kesemezsinn su kilolu cocuk saglikli zayif cocuk bilmem ne...sen boyle bsey deme hakkini nerden buluyosun...hepimz bebeklerimizi doktora goturuyrz duymamz gereken seyleri duyuyorzz senin amacin ne...mukemmel anne mukemmel ess bize ne kardesimm...

Günaydın canlar,
güne herzmanki gibi enerjik başladım ,cennet kokan oğlumu görerek öperek uyandım:)mutfağa girdim bardağıma çay doldurdum
sabahın sekizinde arkamdan yaklaşan kv sesi günaydın demeyi unutmuş bir şekilde '' aa sen hala bu pantolonun içine nasıl sığıyorsun'' dedi bana.

Onun başlatmak istediği gizli savaşa ortak olmak istemiyorum ben onun gibi bencil ve kıskanç yapıda biri değilim çünkü.ayarım yoktur benim ya iyiymdir ya kötüyümdür beceremiyorum politik olmayı nedense.bunun gibi gün içinde birsürü laf çaktırıyor.
Allah ım o kadar büyükki ben affetmiyorum ve affetmeyeceğim onun bana söylediği inciltici sözleri affetmeyeceğim aslaa. ' seni allah a havale ediyorum ' kalbimi her kırkmaya çalıştığında inşallah beni içine çekmeye çalıştığın o kötü ruh durumuna sen düşersin.sadece izleyeceğim artık allah ım ın adaletini.

Elelrim titreyerek kendi evimde çekinerek kahvaltı yaptım yemin ederim.enerjim nasıl düştü. Elim ne zeytine gitti ne peynire. Zaten sütüm azdı hep sütüm olsun diye dikkat ettim ben yiyeceklerime . Artık zaten sütte yok yiyesim de kalmadı sağasım da kalmadı.

Nasıl dayanacağım bebeğime bakmasına bilmiyorum .

Sizlerin de enerjisini düşürmek istemezdim kızlar sorry

Gene action varmis topikte aksam ve ben gene kacirmisimm :-D funda bi mesaj atsan gelirdimmm :-D 40 yilda bir bi film keyfi yptik kocamla..zilli annemdeydi sinemaya gdicektik istedgmiz film gelmemis bzde frsat bu frsat diyip evde izledik..kelebegin ruyasi nasi bi filmdi yq..agla agla sistim sen sezercik filminede aglarsin bu filmede aglaman normal diyo kocam ;-) YA BU NEDIR BU ARA GELIP LAF SOKANLAR BI GELIP BI KAYBOLANLAR...MILLETIN SORUNLARI VAT GELIP BURDA BIZE SARINCA RAHATLIYL STRES ATIYOLAR HERALDE

hey allahim ya simdide altta msj cikmamis
kargocuuu cabuk getir o telefonuuuuu:))
mesajda pudraya giydirdigimi farzedi iste
kizina 2. ayda 400gr aldigi icin mama takviyesi ile kilo aldirabilmis bi anne olarak yazilanlari uzulerek okudum. mamayi iyice azalttik artik sabah aksam 60 ml. bunu da azaltmak istiyorum sabah mamasini birakmak daha mantikli dimi???

bi de bizim sipa donmeyi basardi ama bi kez. tesaduf mu gorecegiz?

iphone ile kk ya girenler nasil giriyorsunuz? yani internet sayfasi ve arama motoru ile mi yoksa mobil uygulama ile mi? hangisi daha kullanisli??

Hııı yalnışlık olmuş o zaman.Benim kızımda bugünle 4 ay 1 haftalık oldu.

Benim sütümde çok az.Süt+mama veriyorum.Ek gıdaya başlamak için erken olduğunu düşünüyorum.Benimki 4 ay 1 haftalık.Seninki ne kadarlık?

Ayyy ne güzel maşallah bebişine.İnşallah tesadüf değildir canım.Bu akşamın sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.

Ben internet sayfası ile giriyorum Canim .

Canım çok çok gerçmiş olsun.İnşallah tez zamanda iyileşir yavrucuğun.Bende bu havalarda 5 günde bir banyo yaptırıyorum.Kv ve görümcem 2 haftada bir bilr yaptırabilirsin diyor.Yok daha neler.Kuzucuğum kokarcamı olsun.

ağzına sağlık kuzum :) akşam olayları kaçırdın film keyfi yaparken ama sabah yakalamışsın hemen

Bugun bir uyandım

Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin

Siz nasılsiniz ezik insanlar . Hep şikayet şikayet bıktım valla sizden

bende heyecanla bekliyorum, haber vericem size...

aaa zaten akşam gelicem kendi kendine uyuyamayan bebeğin gelişim sorunu olduğunu düşünüyorum dicem, sizibeceriksiz anneler bi çocuk uyutmayı beceremiyorsunuz :)))

Kac gundur ara ara bakip cikiyorum.
Baris bey yine fenalarda,ben isyanlarda.
5 aylik olucaz hala duzelme yok anladim ki boyle gidecek hic umudum kalmadi.

Sizler nasilsiniz?

canım sen ne çekiniyorsun kendi evinde bırak o rahatsız olsun
aksine yarın sabah gir mutfaga kenddine özene bözene bir kahvaltı hazırla. çünkü bunlar resmen bizim mutsuzluğumuzla besleniyorlar

Ay şimdi düşündüm de altta 2 tane tomurcuk dişle nasıl da sevimli olucaklar

Ağzına sağlık heracım :))

Ayyy koptum parme ne tatlisin yaaa
Bende cok ezigim cook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…