- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.921
bende artık ıslak havlu koyuyorum Allah acil şifa versin. balgamlı olmasını öksürme sesinden ve kusunca kusmuğunda gördüğüm balgamdan anlıyorumÖksürüğünün balgamlı olmasını sesinden mi anlıosun yoksa çıkarıo mu öksürürken
Bi de klima kullanıoz o da burun tıkanıklığı ya da öksürüğünü tetikliyor gibi gelio bana burdan okuyarak ıslak havlu koyuom bi iki gündür sanki işe yarıo gibi
İnş kısa Amanda geçer şu hastalıklarımız
Kızarım sana valla hera , duymayım öyle seyler
Anne sütü olmayınca ne yapacaksın tabi mama vereceksin ,öyle düşünüp kendini kahretme sakin. anam 40 günlük bırakmış bizi ise dönmüş , ne maması bildigin inek sütü + muhallebi ile büyümüsüz kardeşimde bende , cok sukur cokta iyiyiz
Canım birkaç arkadas daha bahsetmiş , bizdede var hem salya akıyor hemde elimi ağzına götürüp iki damağı arasına sıkıştırıyor, damakları gelişiyor ve kaşınıyor diye düşünüyorum
Sanırım (iyi düşünmeye çalışıyorum ) arkadas kilo almayan bebeklerle ilgili söylediğinde ( gerci söylemesi de lüzumsuz oldu ama) hastalık daha cok gorulebiliyor dedi , evet bi hastalık varsa (alerji reflu vs) kilo alımı yavaslayabilir AMA HER ZAYİF VE KiLO ALİMİ Az OLAN BEbEk HASTA Değildir , saglıklı bebeklerde zayıf olabilir
Ayrıca mamayla alınan kilonun saglıklı olmadıgını söyledi ama benim gibi muhallebi ve inek sutuyle buyumesindense mama cok daha saglıklı tabi
Bunları hepimiz biliyoruz tartışmaya bile gerek olmadıgını düşünüyorum
Ayrıca kimse yasamadan bilemez , baskaları hakkında uzaktan atıp tutmak kolay , aybike cim kvdeni bu arkadasa gönder bakalım kac gün dayanabilecek
Benim kvdem cok iyidir annemden öte bazen , ama senin sıkıntını coook iyi anlayabiliyorum
Benimki de istemiyo , emzirdikten sonra beşiğine koyuyorum yoksa ağlıyor :))
Bencede bencede
Gecmis olsun canım ya
Bencede bir baska Dr a daha göster , cocuk Dr olsun mutlaka, ben bu kucuk bebeklerde grip ilacı kullanılmasında biraz endişeliyim
Aynen , tutam tutam sac atıyorum
Bioxcin femina aldım , daha etki icin erken
Diger oğlumda 1,5 sene , azalarak devam etti dökülme
Hic fikrim yok canım ya , ben zaten hic yaptırmadım
Nette çok fazla bilgi kirliliği var. Doktoruna güven ve bebeğin hastaysa verilen ilaçları kullan derim ben nacizane...
Ben de dayanamayacagim...belki muhabbeti buraya getiren arkadaslar kadar yazmaya hakkim yok ama...bana da dokundu bu kilo mevzuu..benim bebegimde uc kilo dogdu...bugun dort aylik ve alti kiloyu ancak asti.aylardir gelen giden kucuk kalmis, doymuyor mu bakamiyor musun , sutun mu yok diye diye cigerimi soktu.bi ara yavrumun agzina zorla sut akitiyorum ( az emiyor diye sagip tekrar vermeye calistim) tamam bola bol sutum olmadi ama benimki de bu kadar emiyor arkadas..ayrica her ne kadar daimi katilimci olamasam da ( benim gibi surrkli takip eden bor suru arkadas olduguna inaniyorum) bu topigin muhabbetinin bozulmasini istemiyorum...herkes samimiyetle konusuyor ve bizimde icimizi isitiyorsunuz..iyi ki varsiniz.:)
Zaten ben hiç pudra kullanmam boşverin
Kızımla beraber saç döküyorum Ama benim saçım fena dökülüyor sabah kalktığımda örümcek ağı gibi her tarafım , sonra banyoda fırçalıyorum fırça görünmüyor saçtan , acaba bişeyim mi düştü ne biliyim :44: Bioxcin forte aldım işe yararmı ki?
Hera düğün fotonu görünce 'ben bunu ne zaman paylaştım yaa' oldum sonra bakınca senmişsinaynı kare bizde de var
günebakan biz ticarete atılamadık dedik oğlan alsın yürüsün
CEMİLEYLD alıntılarda bi karmaşa olmuş. Biz ek gıdaya henüz başlamadık. Oğlan 4 ay 1 haftalık. 2 kere elma tattırdım o kadar. Biraz daha zamana ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. Acelemiz yok.
Biz geldik kızlar herkese merhaba uzun zaman oldu gelmeyeli çok özledik hepinizi nasılsınız umarım her şey yolundadır.. son iki haftadır sütüm çok azaldığı için ek gıdaya başladık elma havuç ve yoğurt veriyorum ay ne yaptıysam sütüm artmadı benim gibi olan var mı acaba daha sonra artar mı ..
kızlar çok alakasız olacak ama mucize gibi bişey oldu paylaşmak istedim :)
diyordum ya kv ayağında sallamaya alıştırmış, 1 haftadır uyutmak için canım çıkıyor...ama bu arada gece emmelerinden sonra yalnız uyumaya alışsın diye hep o uyanıkken odadan çıkıyordum ve kendisi uykuya dalıyordu
dün gece 3 de kalktığımızda çok uykum vardı çıkmadım odadan, ortalığı yıktı uyumuyor deli olucamen sonunda odadan çıkıp salona indim. paşam 5 dk içinde uyudu, meğer beni istemiyormuş eşek kafa
bu akşam yine uyutamayınca aklıma geldi, aynı geceleri yaptığım gibi iyi geceler oğlum dedim yanağından öptüm ve odadan çıktım. sonuç; elleriyle oynaya oynaya 10 dk içinde uyudu :) yarın akşamda deniycem, nolur bu tesadüf olmasın, oğlum tek başına uyumayı öğrenmiş olsun
hey allahim ya simdide altta msj cikmamis
kargocuuu cabuk getir o telefonuuuuu:))
mesajda pudraya giydirdigimi farzedi iste
kizina 2. ayda 400gr aldigi icin mama takviyesi ile kilo aldirabilmis bi anne olarak yazilanlari uzulerek okudum. mamayi iyice azalttik artik sabah aksam 60 ml. bunu da azaltmak istiyorum sabah mamasini birakmak daha mantikli dimi???
bi de bizim sipa donmeyi basardi ama bi kez. tesaduf mu gorecegiz?
iphone ile kk ya girenler nasil giriyorsunuz? yani internet sayfasi ve arama motoru ile mi yoksa mobil uygulama ile mi? hangisi daha kullanisli??
tatlım bana sorarsan antibiyotik kullanacak kadar hasta değil yani tamam günde 15den fazla öksürüyor ama ateşi yok elhamdülillah. ama dr da 23 yıllık burda iyi bilinen bi dr muayene etti nesi var dedim grip dedi.ciğerlerinde bişey var mı dedim yok dedi. bi de benim kendimin antibiyotik alerjisi var özellikle pensilin içerenlere ya kızımda da varsa alerji( uff puffff napsam bilemedim. birde dr 3-4 gün banyo yaptırma dedi. zaten çocuğum en son 5 gün önce yıkandı kokuşcak yavrum.dua ediverin teyzoşlarıda iyileşsin
Senin amacin ne ego tatmimi falan mi....bze ne senn yaptign ev isinden hakli gururundan burda gelip kendini niye ovme geregi duydun anladim..cocuklarinin gaz problemi yokmus ne guzel her ise yapmisin 24 sa aglayan kolik bi bebegin olsaydi ve sen bu isleri yapabilseydin o super kadin olurdun ama bu asamada degilsin...biz zorlaniriz yapamayizz bundan sanane okuyunca ben yapiyrmm ne beceriksizlerr ben harikayim yaa flanmi diyosunn bu amqc icinmi gitiyosun oyleyse bn mutlu oldum senn egonu yukseltmisizz :-D kv konusuna geline sanane bzim iliskilerimizden..herkese kendi gbi gelin versn sen bedduami ettin duami ettin....onu bnu bilmemde senden iyi kaynana olur...burda gelip ahkam kesemezsinn su kilolu cocuk saglikli zayif cocuk bilmem ne...sen boyle bsey deme hakkini nerden buluyosun...hepimz bebeklerimizi doktora goturuyrz duymamz gereken seyleri duyuyorzz senin amacin ne...mukemmel anne mukemmel ess bize ne kardesimm...
Hııı yalnışlık olmuş o zaman.Benim kızımda bugünle 4 ay 1 haftalık oldu.
Benim sütümde çok az.Süt+mama veriyorum.Ek gıdaya başlamak için erken olduğunu düşünüyorum.Benimki 4 ay 1 haftalık.Seninki ne kadarlık?
Ayyy ne güzel maşallah bebişine.İnşallah tesadüf değildir canım.Bu akşamın sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum.
Günaydın canlar,
güne herzmanki gibi enerjik başladım ,cennet kokan oğlumu görerek öperek uyandım:)mutfağa girdim bardağıma çay doldurdum
sabahın sekizinde arkamdan yaklaşan kv sesi günaydın demeyi unutmuş bir şekilde '' aa sen hala bu pantolonun içine nasıl sığıyorsun'' dedi bana.
Onun başlatmak istediği gizli savaşa ortak olmak istemiyorum ben onun gibi bencil ve kıskanç yapıda biri değilim çünkü.ayarım yoktur benim ya iyiymdir ya kötüyümdür beceremiyorum politik olmayı nedense.bunun gibi gün içinde birsürü laf çaktırıyor.
Allah ım o kadar büyükki ben affetmiyorum ve affetmeyeceğim onun bana söylediği inciltici sözleri affetmeyeceğim aslaa. ' seni allah a havale ediyorum ' kalbimi her kırkmaya çalıştığında inşallah beni içine çekmeye çalıştığın o kötü ruh durumuna sen düşersin.sadece izleyeceğim artık allah ım ın adaletini.
Elelrim titreyerek kendi evimde çekinerek kahvaltı yaptım yemin ederim.enerjim nasıl düştü. Elim ne zeytine gitti ne peynire. Zaten sütüm azdı hep sütüm olsun diye dikkat ettim ben yiyeceklerime . Artık zaten sütte yok yiyesim de kalmadı sağasım da kalmadı.
Nasıl dayanacağım bebeğime bakmasına bilmiyorum .
Sizlerin de enerjisini düşürmek istemezdim kızlar sorry
Kızlar dün biraz gergin geçmiş bana yazacak birşey bırakmamışsınız.Ellerinize sağlık.
canım sanırım o dişin habercisiAtahan da yapmaya başlamıştı, bugün benim parmağı kapınca farkettim emmiyor kaşıyor
gözün arkada kalmasın kötü niyetli kimsecikleri yaklaştırmayız burdayızzaten herkes çekilince minin pompa nöbeti var, sonra benim emzirme dernek sabah bayrağı teslim ederiz size
Şimdi biz bazen zorlanıyoruz, bazen bunaldığımızı hissediyoruz, her zaman istediğimiz gibi tam takım yemek yapamıyoruz, süper ev temizleyemiyoruz diye yazdığımızda sen kendinle kıyaslayıp, ben bunların hepsine beş basarım, harika bir anne ve kadınım her şeye yetiyorum deyip gururlanıyorsun ha?? Varoluşunu bu forumda bizim yazdıklarımızla gerçekleştiriyorsun demek?? Biz beceriksiz anne ve kadınları okuyarak senin ne kadar becerikli olduğunu kutsuyorsun. Açıkcası ben bunu çok hastalıklı buldum. Gururlanmak için çok yanlış bir platform seçtiğini söylemek isterim. Çünkü çocuk doğurmak, ev temizlemek, çalışmak pek çok kadının yaptığı işler. Herkes kendine göre bir şeyler yapıyor, geçinip gidiyor işte ve her bebek için annesi en çalışkan, en harika yemekleri yapan, en iyi, en süper annedir.
Bugun bir uyandım
Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin
Siz nasılsiniz ezik insanlar . Hep şikayet şikayet bıktım valla sizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?