- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.941
Kızlar dün biraz gergin geçmiş bana yazacak birşey bırakmamışsınız.Ellerinize sağlık.
Bugun bir uyandım
Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin
Siz nasılsiniz ezik insanlar . Hep şikayet şikayet bıktım valla sizden
Bugun bir uyandım
Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin
Ay şimdi düşündüm de altta 2 tane tomurcuk dişle nasıl da sevimli olucaklar
Ağzına sağlık heracım :))
Ayyy koptum parme ne tatlisin yaaa
Bende cok ezigim cook
Ahhahaha koptum
ezik ezik takılıyoruz :))) ama bak hiçbişeyi beceremesek de birşeyi becerdik; ablanın akşam egosunu tavan yaptık
Kac gundur ara ara bakip cikiyorum.
Baris bey yine fenalarda,ben isyanlarda.
5 aylik olucaz hala duzelme yok anladim ki boyle gidecek hic umudum kalmadi.
Sizler nasilsiniz?
Sen de cok tatlısin :)
Hehehe yalan mı yapmadım mı :)
Agustos 2013 anneleri psikolojik ve danışmanlık hizmetleri Ltd sti her türlü egoya tavan yaptırılır.
Bugun bir uyandım
Ömürsun parmiss ;-) ay cidden egosunu tatmin etmek isteyen burays atiyo kendini...utanin kendinizden..is guc yapmazsiniz kv lerle iyi gecinmezsinizz bi bebek buyutuyosunuz o da tam degil kilo aldiramiyosunuzz hep zayiflar..yok yokk bu agustos annelerinden ne koy olur ne kasaba :-D :-D ARAMZDA ORNEK GELIN ORNEK ANNE ORNEK KADINLAR VARRR :-D
ay kuzuuum maşallah sübhanallah sana nasıl güzelmiş senin o kokoş astronotun yerim yerim
ayyy ayyyynı ben cnm ya ağzın bal yesin bu kadar güler mi insan sabah sabah evde tek :1
Ömürsun parmiss ;-) ay cidden egosunu tatmin etmek isteyen burays atiyo kendini...utanin kendinizden..is guc yapmazsiniz kv lerle iyi gecinmezsinizz bi bebek buyutuyosunuz o da tam degil kilo aldiramiyosunuzz hep zayiflar..yok yokk bu agustos annelerinden ne koy olur ne kasaba :-D :-D ARAMZDA ORNEK GELIN ORNEK ANNE ORNEK KADINLAR VARRR :-D
Kızlar, bebeklerinizin küçülen kıyafetleri çok mu? Onları ne yapıyorsunuz? Taytlar falan var mesela, boyları tamam ama popo kısmı dar, bezler çıkınca olurmu bunlar acaba yeniden? Ben kıyafet konusunu bir turlu becremedim kac ay oldu, hala ıhtıyacı kadar alma işini duzene oturtamadım...turkıyeye gelirken yanıma cok az kıyafe aldım, genellikle buyuk olanları, burda buyeyecekya hani dıgerlerini yuk etmeyim dedim, geldim onlar buyuk geldi, bedenine gore yeniden birşeyler aldım burda , şimdide onlar kuculdu daha hepsini giydiremeden. Bu aradada kızım birden boy atmış heraldeki gelirken getirdiğim buyuklerde olmuyor suanda... Kıyafet konusunu bır turlu tutturamıyorum ben yanisizde de durumlar aynı mı yoksa benmi çok beceriksizim bu konuda?
Bugun bir uyandım
Kızlar, bebeklerinizin küçülen kıyafetleri çok mu? Onları ne yapıyorsunuz? Taytlar falan var mesela, boyları tamam ama popo kısmı dar, bezler çıkınca olurmu bunlar acaba yeniden? Ben kıyafet konusunu bir turlu becremedim kac ay oldu, hala ıhtıyacı kadar alma işini duzene oturtamadım...turkıyeye gelirken yanıma cok az kıyafe aldım, genellikle buyuk olanları, burda buyeyecekya hani dıgerlerini yuk etmeyim dedim, geldim onlar buyuk geldi, bedenine gore yeniden birşeyler aldım burda , şimdide onlar kuculdu daha hepsini giydiremeden. Bu aradada kızım birden boy atmış heraldeki gelirken getirdiğim buyuklerde olmuyor suanda... Kıyafet konusunu bır turlu tutturamıyorum ben yanisizde de durumlar aynı mı yoksa benmi çok beceriksizim bu konuda?
Senin amacin ne ego tatmimi falan mi....bze ne senn yaptign ev isinden hakli gururundan burda gelip kendini niye ovme geregi duydun anladim..cocuklarinin gaz problemi yokmus ne guzel her ise yapmisin 24 sa aglayan kolik bi bebegin olsaydi ve sen bu isleri yapabilseydin o super kadin olurdun ama bu asamada degilsin...biz zorlaniriz yapamayizz bundan sanane okuyunca ben yapiyrmm ne beceriksizlerr ben harikayim yaa flanmi diyosunn bu amqc icinmi gitiyosun oyleyse bn mutlu oldum senn egonu yukseltmisizz :-D kv konusuna geline sanane bzim iliskilerimizden..herkese kendi gbi gelin versn sen bedduami ettin duami ettin....onu bnu bilmemde senden iyi kaynana olur...burda gelip ahkam kesemezsinn su kilolu cocuk saglikli zayif cocuk bilmem ne...sen boyle bsey deme hakkini nerden buluyosun...hepimz bebeklerimizi doktora goturuyrz duymamz gereken seyleri duyuyorzz senin amacin ne...mukemmel anne mukemmel ess bize ne kardesimm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?