2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Ahhahaha koptum

ezik ezik takılıyoruz :))) ama bak hiçbişeyi beceremesek de birşeyi becerdik; ablanın akşam egosunu tavan yaptık

Sen de cok tatlısin :)

Hehehe yalan mı yapmadım mı :)

Agustos 2013 anneleri psikolojik ve danışmanlık hizmetleri Ltd sti her türlü egoya tavan yaptırılır.

Ömürsun parmiss ;-) ay cidden egosunu tatmin etmek isteyen burays atiyo kendini...utanin kendinizden..is guc yapmazsiniz kv lerle iyi gecinmezsinizz bi bebek buyutuyosunuz o da tam degil kilo aldiramiyosunuzz hep zayiflar..yok yokk bu agustos annelerinden ne koy olur ne kasaba :-D :-D ARAMZDA ORNEK GELIN ORNEK ANNE ORNEK KADINLAR VARRR :-D

ay kuzuuum maşallah sübhanallah sana nasıl güzelmiş senin o kokoş astronotun yerim yerim

ayyy ayyyynı ben cnm ya ağzın bal yesin bu kadar güler mi insan sabah sabah evde tek :1

Sahi bi Pudra vardı noldu ona:26:

kv mle hiç sorunum yok çok şükür valla bakın dalga değil bu kısım bi de bebişim kilolu. zayıf da değil söylemesi ayıp böyle olunca örnek mi oluniii ki

Kızlar, bebeklerinizin küçülen kıyafetleri çok mu? Onları ne yapıyorsunuz? Taytlar falan var mesela, boyları tamam ama popo kısmı dar, bezler çıkınca olurmu bunlar acaba yeniden? Ben kıyafet konusunu bir turlu becremedim kac ay oldu, hala ıhtıyacı kadar alma işini duzene oturtamadım...turkıyeye gelirken yanıma cok az kıyafe aldım, genellikle buyuk olanları, burda buyeyecekya hani dıgerlerini yuk etmeyim dedim, geldim onlar buyuk geldi, bedenine gore yeniden birşeyler aldım burda , şimdide onlar kuculdu daha hepsini giydiremeden. Bu aradada kızım birden boy atmış heraldeki gelirken getirdiğim buyuklerde olmuyor suanda... Kıyafet konusunu bır turlu tutturamıyorum ben yani sizde de durumlar aynı mı yoksa benmi çok beceriksizim bu konuda?

ya bu arada kızlar ben pat diye girdim konulara ama eskiden hamiş zamanlardan bi çoğunuzu hatırladığım için hemen konuşmalara daldım

bi şey sorsam size bu bebek çizelgesini yapıyorum ama buraya ekleyemiyorum bi türlü

Canım kusuruma bakmassan birsey sormak istiyorum, evinin durumu sıcaklığını falan pek bilmiyorum ama 5 gun cok degilmi banyo aralığı için? Hem sindirim, hem uyku, hem pişik, vucut ısısı dengesi v.s. İçin daha sık yıkamak gerekir diye dusunuyorum ben.

bak işte bi beceriksiz anne daha

canım ben o hatadan erken döndüm kardeşimin uyarıları sayesinde (2,5 yaşında oğluyla ailenin kıdemli annesi)
bu aralar yani 3-4 ay arasında üzerine göre bişey almadım, hep 6 aylık aldım. evet ilk haftalarda biraz büyük geliyor sonra hemen olmaya başlıyor. bide kış olduğu için üst üste giyiniyor o yüzden montlar falan 3-6 değil 6-9 alıyorum
küçülen kıyafetlerden bidaha hayır gelmiyor maalesef...işte ben hepsini topladım balıkesire gönderdim çünkü eskimeye bile fırsatı olmuyor. şimdi yine birikti geçen ayınkiler, onlarıda göndereceğim 1-2 hafta sonra

ayakta alkışlıyoruz seni süper anneeee

çok canım küçülenler bizde de ama ben de ayarsızım çok alıyorum sanırım hala da aynıyım ilk ya heves yaptım diye geçiştiriyorum artık heves değil de lüzumsuzluk benimki

aaaayyyyy ben bunu bilmiyordum ki öyle yazdım az önce kızlar yaaa :26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…