2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

ay kuzuuum maşallah sübhanallah sana nasıl güzelmiş senin o kokoş astronotun yerim yerim

ayyy ayyyynı ben cnm ya ağzın bal yesin bu kadar güler mi insan sabah sabah evde tek :1

Aybike hepsi ise yaramaz olmuyormuş

Annem Patiksiz olanların bazılarının sanırım kumadın cinsine bolluğuna gore karar veriyor sonradan olduğunu iddia ediyor 4 cocuk 3 torun büyüttü şimdiye kadar belki de doğrudur dediği

kuzucum bütün gece uyumadı, gözümden uyku akıyor
mutfak desen dün akşamın yemek tabakları hala tezgah üstünde...hele şu kv

arkadaş dün doymamış yine ego tatminine gelmiş, faydam dokunsun dedim

hayatım annen diyorsa doğrudur, sonuçta kıdem konusunda kardeşimin çok tık üstünde
dur ozaman bende ayırayım

Sorma cnm hemde ne beceriksiz :) ben 4 ayda yoruldum bu kıyafet işinden, benim kızım ilk ve tek torun olduğu için hamileliği duyan baba tarafı hediyeler yağdırdı saolsunlar, (aslında şikayet edipde kötü gelin olmak birilerinin gazabına uğramak istemem ama ben kızıma çıkıp heyecanla alışveriş yapamadım hamileyken çünkü onların gönderdikleri baya fazlaydı, bebek kıyafeti seçmenin keyfine varamadım en başta) ablamız kıyafetleri uzerinde yazan aylara göre ayırmıştı, kızım buyuk doğunca zaten kıyafetlerin birçoğu orada elendi, agustos bebeğine yazlık eşyalar alınmıştı ama biz almanya ikliminde hastaheden ağustos ortasında montlarla çıkınca birazıda orda elendi, sonra ben o yığınlardan kıyafet eleyecek durumda değildim, neye elimi atsam ya ince ya ufaktı. Benim kafa taaa en başta bu şekilde karıştı işte canım :) bende mesela yazlık ayakkabılar almışım kızıma 0-3 aylık ama hiç giyemedi. Biliyorum hoş bir davranış değil ama hemen kıyıp başkasına vermekte zor geldi niyeyse, söz konusu kızım olunca eşyalarıda pek bir kıymetli.

Bende ayarsızım sanırım ama bu seferde yetmiyor kıyafetleri, ben makina dolmadan kızın kirlilerini çalıştırmayalım, minik eşyalar anca dolduruyor çamaşır mak.ı 1 haftada diyorum ama bu sefer alışverişten zarar ediyorum.

Ya 2-4 y arası o kadar hızlı büyüolarmış ki
Kimse bana bunu sölemedi
2 hafta önce büyük gelen kıyafetler bi anda minicik kaldılar bi ara
BEN de inatla bi süre giydirdim ama artık olmuo yani göbek çıkıo alttan
H sonu ben de yeni bişiler aldım artık ve ayaklı alt almadım hiç onlarda bi süre sonra giyilemicek çünkü
Bi şey daha dicektim aa unuttum

:)) dün abisi Faruk un pijamasını giydi. Dizine kadar tayt oldu:) gülsem mi ağlasam mı bilemedim :)

Kızlar yazılanları okuyunca bür düşündimde, ben şimdiye kadar kendimi hiç mükemmel hissetmedim.
Her türlü hissettim. İyi ve kötü yönde ama hiç mükemmel hissetmedim. Hatta korkarım herhangi bir konuda mükemmeli yakalarsam tepetaklak herşey tersine döner diye.

Bilemedim acaba oğlumun beşyaşına 16 kilo olmasıyla alakası var mı? Ya da evimin hiçbir zman toplu ve temiz olmamasıyla. Yada kaynananım adını duyunca saçlarımın dikelmesiyle. Bunları düzeltince mükemmel mi hissedicem??? Her gün yemek yapsam, tatlı yapsm kocam eve koşa koşa gelse hiç tartışmasak. Bütün kıyafetler ütülü olsa. Çocuklarım sakız gibibembeyaz giyse. Mükemmel kadın olur muyum ?

Peki ben mükemmel kadın olsam mutlu kadın olur muyum??
mutlu olmak mı mükemmell olmak mı? Hangisinitercih etmeli??

yok bende öyle hepsini vermeye kıyamadım...iç bodyleri patikli tulumlar yada hediye gelenleri gönderdim
özenip kendi aldıklarım hastane çıkışını falan saklıyorum

aman ne alıştırması canım, benimki anası gibi uykuya çok düşkün :)
pardon öyle demicektim...doğduğundan beri hiç problem yaşamıyorum, gelişimi çok iyi, benim oğlum süper

İşte benimkide soru

Bir süre devam ederse tamam ben kelim valla böyle olucam =

Bu arada mesajlarıma alıntılı cavaplar niye benim bildirimlerde görünmüyor? :44:

süpersin cnm..güldürdün valla...

Aybike ve med çok güzel cvplar yapıştırmışlar..bazıları aklınca ortama girmek dikkat çekmek adına sallıyo sonrada lafı yiyip kayboluyo..bir beceriksiz ezik :)) ama mutlu bi anne olarak sorunlarımı paylaşacağım..

aybikecm idolumsun Atahan a uykuyu nasıl düzene oturttunuz hayranım..bzm cenazede bir hafta kv evinde küçük bi odaya tıkılı kalmaktan ayakta sallama alışkanlığımız oluştu, ardından kendi annemlerde düğün misafir kalabalığı bebeği alan ayakta salladı..derken 20gündür sallayarak uyutur oldum Furkanı eskiden arabasına koyunca kolayca uyurdu bu biiir..

ikincisi acaip kucakçı oldu kendi kendine oynamıyo oyun halısında durmuyo arabasında oturmuyo kucağa gelene kadar mız mız ses sürekli artıyo ki anne pes etsin alsın..kucağa gelnce gülücükler...

üçüncüsü salya tükrük...kusma..hepsi var önlük dayanmıyo..diş desem diş değil..

dördüncüsü bitmek bilmeyen misafirler..Allah eksik etmesin ama..eşimin akrabaları iş arkadaşlarımız bnm eski velilerim...hergün gelenimiz var evlendim evleneli doğum sonrası yaptığım kadar pasta kek börek yapmamıştım..akşama yine yeni evli 2 aile vaR ..kek yaptım o kadar..(bu sorun sayılmaz ama pek üst üste geldi herşey eve geleli üç gün oldu çamaşır ütü birikintim bitmediği için içimi döküyorum size..)

son sorunumuza gelince (valla son susuyorum artık..ayrı kaldığım günlerde dilim şişmiş galiba) Furkanı gece ince battaniyeye kundak yapıp üzerine de ince battaniye örtüyorum penye..aşırı terliyo üzeride tek kat yatarken ama yavrum su gibi oluyo, öne arkaya havlu kağıt koyar oldum

geçmişi okumaya başladım ama hızınıza yetişemiyoruk çenesi düşük ağustos anneleri...

not arastacım idoş un kokoş hallerine bayıldım

kıyafet sorunu hepimizde var anlaşılan bende yazacaktım sen yazmışsın bile..ne giydireceğimi şaşırıyorum hava çok soğudu burda iki kat giydirir oldum ama tombik oğluma dar gelio 3-6aylar 9ay giydiriyorum üste eşofman ve hırka gibi lcw nin..hediyelerden mevsime uymayanları ayırıp değiştiriyorum tabi lcw olanları..atlet de yetmio hala kakalar sırtımıza çıkıo..uzun kollu giydirmeyi sevmiyorum, bazen sıfır bazen kısa kol atlet..

ha bi de saç dökülmesi sorunum var ki takibinizdeyim..saçlarım kazık gibi sert..bakım yaptıracağım ama zmn bulamadım

Son düzenleme:
Ayy dedim ne diyo bu kız zavallı ezik bizler boşuna yaşıyoruz mikemmel annelik bizim neyimize tü kaka biz :
Sahi bi Pudra vardı noldu ona:26:

Terfi etmiş o CNm pudradan fondötenliğe erişmiş lütfen kıskanmayalım ezik bizler

son sorunumuza gelince (valla son susuyorum artık..ayrı kaldığım günlerde dilim şişmiş galiba) Furkanı gece ince battaniyeye kundak yapıp üzerine de ince battaniye örtüyorum penye..aşırı terliyo üzeride tek kat yatarken ama yavrum su gibi oluyo, öne arkaya havlu kağıt koyar oldum

geçmişi okumaya başladım ama hızınıza yetişemiyoruk çenesi düşük ağustos anneleri...

not arastacım idoş un kokoş hallerine bayıldım

kıyafet sorunu hepimizde var anlaşılan bende yazacaktım sen yazmışsın bile..ne giydireceğimi şaşırıyorum hava çok soğudu burda iki kat giydirir oldum ama tombik oğluma dar gelio 3-6aylar 9ay giydiriyorum üste eşofman ve hırka gibi lcw nin..hediyelerden mevsime uymayanları ayırıp değiştiriyorum tabi lcw olanları..atlet de yetmio hala kakalar sırtımıza çıkıo..uzun kollu giydirmeyi sevmiyorum, bazen sıfır bazen kısa kol atlet..ağım ama zmn bulamadım [/QUOTE]

Canım hava değişimi mi bilmiyorum ben de 3 hafta memlekette kaldım ist a gelince uyurken terler oldu içi pamuk dışı penye polar karışımı bi tulum buldum onun üstüne penye battaniye örtüyorum artık terlemiyor

Kakali bir geceden sonra herkese merhaba (Kusura bakma pudra cok basarili bir giris olmadi, soz yavas yavas gelistirecem kendimi)

Dogdugundan beri 1 kere bile gece kaka yapmayan oglum dun emzirirken 2 defa ayri zamanlarda kaka yapti. Ne zormus gece kaka isleri ile ugrasmak. Zati tek gozle emziriyordum valla felegim sasti. Umarim bunu adet edinmez.

cok dogru demıssın arkadasım bende yetısemıyorum ew ısıne he ama sole bı durum war oglum uyudugunda her bos vakıtı degerlendırrsem yetısırım ama benım ew ısı ve cocuktan baska bıde kocam var bos kaldıgım vakıtlerı onunla gecırmek ıstıyorum tv ızlemek ıstıyorum dısarı cıkmak ıstıyorum sızınle sohbet etmek ıstıyorum kısacası mutlu olmak ıstıyorum .

kızlar sevıncımı sızınle paylasmak ıstedım gecen ay ıkız teyzesı olucam soylemıstım dun aksam da hala olucamı ogrendım bu supriz oldu cunku yengemın bır yasında bebegı war plansız yanı olsun beraber buyurler :) aman dıkkat edın he korunurkn hamıle kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…