- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #67.961
ay kuzuuum maşallah sübhanallah sana nasıl güzelmiş senin o kokoş astronotun yerim yerim
ayyy ayyyynı ben cnm ya ağzın bal yesin bu kadar güler mi insan sabah sabah evde tek :1
bak işte bi beceriksiz anne daha
canım ben o hatadan erken döndüm kardeşimin uyarıları sayesinde (2,5 yaşında oğluyla ailenin kıdemli annesi)
bu aralar yani 3-4 ay arasında üzerine göre bişey almadım, hep 6 aylık aldım. evet ilk haftalarda biraz büyük geliyor sonra hemen olmaya başlıyor. bide kış olduğu için üst üste giyiniyor o yüzden montlar falan 3-6 değil 6-9 alıyorum
küçülen kıyafetlerden bidaha hayır gelmiyor maalesef...işte ben hepsini topladım balıkesire gönderdim çünkü eskimeye bile fırsatı olmuyor. şimdi yine birikti geçen ayınkiler, onlarıda göndereceğim 1-2 hafta sonra
Aybike hepsi ise yaramaz olmuyormuş
Annem Patiksiz olanların bazılarının sanırım kumadın cinsine bolluğuna gore karar veriyor sonradan olduğunu iddia ediyor 4 cocuk 3 torun büyüttü şimdiye kadar belki de doğrudur dediği
canım ben o hatadan erken döndüm kardeşimin uyarıları sayesinde (2,5 yaşında oğluyla ailenin kıdemli annesi)
bu aralar yani 3-4 ay arasında üzerine göre bişey almadım, hep 6 aylık aldım. evet ilk haftalarda biraz büyük geliyor sonra hemen olmaya başlıyor. bide kış olduğu için üst üste giyiniyor o yüzden montlar falan 3-6 değil 6-9 alıyorum
küçülen kıyafetlerden bidaha hayır gelmiyor maalesef...işte ben hepsini topladım balıkesire gönderdim çünkü eskimeye bile fırsatı olmuyor. şimdi yine birikti geçen ayınkiler, onlarıda göndereceğim 1-2 hafta sonra
ayakta alkışlıyoruz seni süper anneeee
hayatım annen diyorsa doğrudur, sonuçta kıdem konusunda kardeşimin çok tık üstünde
dur ozaman bende ayırayım
çok canım küçülenler bizde de ama ben de ayarsızım çok alıyorum sanırım hala da aynıyım ilk ya heves yaptım diye geçiştiriyorum artık heves değil de lüzumsuzluk benimki
aaaayyyyy ben bunu bilmiyordum ki öyle yazdım az önce kızlar yaaa :26::26::26:
Aybike hepsi ise yaramaz olmuyormuş
Annem Patiksiz olanların bazılarının sanırım kumadın cinsine bolluğuna gore karar veriyor sonradan olduğunu iddia ediyor 4 cocuk 3 torun büyüttü şimdiye kadar belki de doğrudur dediği
Sahi bi Pudra vardı noldu ona:26:
Sorma cnm hemde ne beceriksiz :) ben 4 ayda yoruldum bu kıyafet işinden, benim kızım ilk ve tek torun olduğu için hamileliği duyan baba tarafı hediyeler yağdırdı saolsunlar, (aslında şikayet edipde kötü gelin olmak birilerinin gazabına uğramak istemem ama ben kızıma çıkıp heyecanla alışveriş yapamadım hamileyken çünkü onların gönderdikleri baya fazlaydı, bebek kıyafeti seçmenin keyfine varamadım en başta) ablamız kıyafetleri uzerinde yazan aylara göre ayırmıştı, kızım buyuk doğunca zaten kıyafetlerin birçoğu orada elendi, agustos bebeğine yazlık eşyalar alınmıştı ama biz almanya ikliminde hastaheden ağustos ortasında montlarla çıkınca birazıda orda elendi, sonra ben o yığınlardan kıyafet eleyecek durumda değildim, neye elimi atsam ya ince ya ufaktı. Benim kafa taaa en başta bu şekilde karıştı işte canım :) bende mesela yazlık ayakkabılar almışım kızıma 0-3 aylık ama hiç giyemedi. Biliyorum hoş bir davranış değil ama hemen kıyıp başkasına vermekte zor geldi niyeyse, söz konusu kızım olunca eşyalarıda pek bir kıymetli.
Sagolun varolun beni sizler yarattınız :)
Aybike kiz yigenin cok tatliymis masallah :)
aman ne alıştırması canım, benimki anası gibi uykuya çok düşkün :)
pardon öyle demicektim...doğduğundan beri hiç problem yaşamıyorum, gelişimi çok iyi, benim oğlum süper
Ayni derttn muzdaribim bende ilk zamanlar hic dokulmemisti diye seviniyordum ama 2 haftadir felaket on tarafta acilma bile oldu. Sonra birqz baktimda netten 4. Ayda filan baslarmis ve bikac ay surermis. Ayrica yakin zamanda kan tahlilide yaptirmisim hersey normal cikmisti. Sanirim hormonlardan ve bir sure degam edecek ama umarimki bu sure kisa olur.
Bugun bir uyandım
Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin
Siz nasılsiniz ezik insanlar . Hep şikayet şikayet bıktım valla sizden
Kızlar, bebeklerinizin küçülen kıyafetleri çok mu? Onları ne yapıyorsunuz? Taytlar falan var mesela, boyları tamam ama popo kısmı dar, bezler çıkınca olurmu bunlar acaba yeniden? Ben kıyafet konusunu bir turlu becremedim kac ay oldu, hala ıhtıyacı kadar alma işini duzene oturtamadım...turkıyeye gelirken yanıma cok az kıyafe aldım, genellikle buyuk olanları, burda buyeyecekya hani dıgerlerini yuk etmeyim dedim, geldim onlar buyuk geldi, bedenine gore yeniden birşeyler aldım burda , şimdide onlar kuculdu daha hepsini giydiremeden. Bu aradada kızım birden boy atmış heraldeki gelirken getirdiğim buyuklerde olmuyor suanda... Kıyafet konusunu bır turlu tutturamıyorum ben yanisizde de durumlar aynı mı yoksa benmi çok beceriksizim bu konuda?
Ayy dedim ne diyo bu kızBugun bir uyandım
Evim temiz yemeğimi sabah altıda yapmisim KIZIM kalktı mis gbi anne sütunu icti tek bir iciste 500 Gr aldı gazı yok uysal anne seni cok seviyorum dedi hatta bunu İngilizce Almanca ve fransızca söyledi sonra kendiliğinden uyudu . KV aradı Canim gelinim sen ne harika bir insansın dedi . Kocam dersen bes dk da bir arıyor hayatım nasılsin bur seye ihtiyacın var mı diye dogum kilosu mü o da ne mankenler bana özensin
Siz nasılsiniz ezik insanlar . Hep şikayet şikayet bıktım valla sizden
Sahi bi Pudra vardı noldu ona:26:
Kızlar yazılanları okuyunca bür düşündimde, ben şimdiye kadar kendimi hiç mükemmel hissetmedim.
Her türlü hissettim. İyi ve kötü yönde ama hiç mükemmel hissetmedim. Hatta korkarım herhangi bir konuda mükemmeli yakalarsam tepetaklak herşey tersine döner diye.
Bilemedim acaba oğlumun beşyaşına 16 kilo olmasıyla alakası var mı? Ya da evimin hiçbir zman toplu ve temiz olmamasıyla. Yada kaynananım adını duyunca saçlarımın dikelmesiyle. Bunları düzeltince mükemmel mi hissedicem??? Her gün yemek yapsam, tatlı yapsm kocam eve koşa koşa gelse hiç tartışmasak. Bütün kıyafetler ütülü olsa. Çocuklarım sakız gibibembeyaz giyse. Mükemmel kadın olur muyum ?
Peki ben mükemmel kadın olsam mutlu kadın olur muyum??
mutlu olmak mı mükemmell olmak mı? Hangisinitercih etmeli??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?