2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu arada ben iyice fena oldum kızlar ya , ateşim de çıkmaya başladı. Öksürük aldı basını gidiyor. Bulanti yetmiyormuş gibi bide bu çıktı
canım gecmıso lsun atesın cıkıyorsa dr gorunmen dah ıyı olur

cnm ben yaptırdım ama yorum yapamıcam hangı deger neyı ısaret edıyor tam bılemıyorum toxsoplazmanın pozıtıf olması lazım yanı mıkrobu almıs ve bagısklık kazanmıs sorun degıl anlamına gelıyor ama senın test ıcın buda gecerlı mı bılemıyorum

haklısın cnm hep tedırgın hep pıpırıklı bı yanım var engel olmaadıgım ama sınır oldugum bı yönüm her konuda hemde kız bana valla bu konuda

Canım senin testin negatif çıkmış ama bağışıklığında yok oda negatif. Pozitifler ise pozitif degerlerin referans aralığı senin sonucun değil korkma:)

Bnde 7snde gidicem 2li teste tedrgnlik vr ama bnm bebegm savasci bana siki siki bglnmis o oluk oluk kanamaya cok saglikliydi.2li testide atlaticz biz.heyecn vr blki cnsiyetinide ogrenirz hepimz hyrli hberler alirz ins cnm

bu testi bendende istedi 4 şubatta gidince yapıcak aç karnınamı gidiliyor gidince ikili tarama testi dediğinizde yapılırmı o nasıl bişey kandanmı bakılıyor yoksa ultrasonla mı ikili test yaptıran arkadaşlar kanmı verdiniz yoksa ultrasonlamı bakıldı bilgilendirirseniz sevinirim

Haklisin , parol ictim eğer düşmezse mecburen giderim artık

Kesnlikle hklisin esin sennde onayini almadan boyle bi karar vermemeli bu hyati ikinz yasiosunuz.gttgn yerde tekrar yeni bi doktor arayisi falan sil bstan oncelik bebisinz cnm karsilikli oturup konusn ama tartisma huzrszluk olmasn cnm kndne ii bak ve moralini yuksek tut

ben kacar kızlar bugun keyfım hıc yok mıdem cok kotu yanıyor yarın drdan ılac ıstıcem basımdA agrıyor oglusuda alıp yatayım azcık gorusmek uzere

aynen bende meraktan yarıldım
çarşamba günü randevum var bakalım söylicekmi doktorum söylemezse gün aşırı gider gelirim heralde
aynen yaa tekmeleseler :)
bacaklarını kollarını yerim onların

Kızlar ciğer yemek sakıncalımı ya? bugün yemekte ciğer vardı yesemmi yemesemmi terddütte kaldım öyle içime şüphe düşüncede hiç yiyesim gelmedi sadece tadımlık bir tane yedim varmı bununla ilgili bi fikri olan?

Sakıncalı değil galiba ama leke yaptığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben yiyorum. He bu arada yüzünde leke çıkan oldu mu?

sayfalar oku oku bitmedi maşallah hızınıza yetişemiyorum
yarın doktora gidiyoruz umarım herşey yolundadırr
bakalım minnakımız bize kendini göstericekmi kücük bi cimcimemi yoksaa benim yakışıklı prensimmi olucak hayırlısı
ama annişi onu cok merak ediyo

offf çok sıkıldım bugün, işyerinde heryerden pis bir koku geliyor dayanılacak gibi değil. birde şu bel ağrısı beni mahvediyor ya...
benim karnım kocaman oldu ya sizin nasıl kızlar, çok kiloda almadım sadece 3 kilo. ama karnımı gören 5-6 aylık hamile der. şimdilik göstermiyorum kimseye

Cen cumartesi kanama sebebiyle doktora gittim.Bayağı net gördüm kız dedi doktor.Birgün öncesi kendi doktorum kesin birşey söyleyemem şuan için demişti. Kızım olucak inşallah.

Selam canlarım.Umarım hepiniz iyisinizdir.Bizde Alllaha şükür bir sorun yok.Haftaya 2li teste gideceğim bakalım yaptırmak da istemiyorum sonuç kötü falan çıkarsa diye çok tedirginim.Diğer çocuklarımda yaptırmadım bunda da yaptırmayayım diye düşünüyorum ama yine de meraktan yaptırayım diyorum.Adamın başına ne gelirse ya meraktan ya meraktanşarkısı bile yapılmış valla.

Cen cumartesi kanama sebebiyle doktora gittim.Bayağı net gördüm kız dedi doktor.Birgün öncesi kendi doktorum kesin birşey söyleyemem şuan için demişti. Kızım olucak inşallah.

Hayırlı evlat olsun inşallah.Erkenden öğrenmişsin canım çok şanslısın.Böyle net konuşan doktorların nesli tükeniyor

Dogum Tarihi: 30/06/1984 ;Beklenen dogum tarihinde annenin yasi: 29 yas. EDD:06/08/2013.
Gebelik haftasi biometrik ölçümlere göre belirlenmistir. CRL 53,7 mm, 12 hafta 1 gün: 23/01/2013
Gerçek gebelik yasi: 12 Hafta 1 Gün. Tarama tarihi: 23/01/2013. Fetüs sayisi: 1.
Tarama profili: Combined First Trimester. Kullanilan program: SsdwLab 5.

Test sonuçlari
- Free ßhCG 51,71 mIU/ml . 23/01/2013 : 1,35 MoM.

- PAPP-A 3751 mIU/l . 23/01/2013 : 1,39 MoM.

- NT 1,5 mm ( CRL 53,7 mm ) : 1,05 MoM.

Test sonuçlarinin hesaplanmasinda kullanilan düzeltme faktörleri:, Kilo (56Kg).
T. 21 olasilik belirteçleri
- Nazal Kemik Yoklugu : Yok.
Down Sendromu Riski; 1: 21230 hesaplanan risk beklenen dogum tarihine göre hesaplanmistir.
Dusuk Risk.Anne yasina bagli Down Sendromu Riski 1: 1059 .
Edwards' - Patau Sendromu Riski; < 1: 1000000 hesaplanan risk beklenen dogum tarihine göre
hesaplanmistir. Dusuk Risk.
TARAMA NEGATIF

Canım iğne ve kan verme konusunda ben de aynıyım. Bayılmamanın bir yolunu keşfettim paylaşayım.
Kan verirken mutlaka yatar pozisyonda oluyosun, asla oraya bakmıyosun, kendi kendine şarkı söylüyosun veya bişiler sayıklıyosun; minibüsler kalabalık, hava bulutlu filan gibi saçmalasan da olur İşlem bitince de 3-4 dk kalkmıyosun tamamdır. Ben bu yöntemle son 4 defadır bayılmamayı başardım Darısı başına :)

Başka testler neler bilmiyorum ki belki onlara aclik gerekebilir sorman lazım. Üçlü icin ac olmak gerekmiyor ama . Bende bir ay sonra dörtlü test yaptiracakmisim. Üçlü yapmiyormuş artık doktorum.

Aynen beni de 4lüye çağırdı. 2li yaptırmasan bile 4lüyü yapmamız gerek demişti ben ikisini de yaptıracağım tabi şimdi. (2li yapıldı)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…