- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.801
canım gecmıso lsun atesın cıkıyorsa dr gorunmen dah ıyı olurBu arada ben iyice fena oldum kızlar ya , ateşim de çıkmaya başladı. Öksürük aldı basını gidiyor. Bulanti yetmiyormuş gibi bide bu çıktı
kızlar Toxoplazma testi yaptıran varmı...?bnm sonucum cıkmış anlayan varmı :44: akşam ustu 4 gibde idrar kulturu sonucu cıkacak stres yaptım bu ne gatıfler pozıtıfler nedır :44::44::18:Eki Görüntüle 618154
Canım benim iyidir merak etme , depresyona girme seni hep tedirgin görüyorum ben. Tekmelerini hissetmeye başlayınca da rahatlayamiyorsun. Bazen uzunca bir süre uyuyorlar yada her tekme hissedilmeyebiliyor. İste o zaman çok tedirgin oluyor insan.
kızlar Toxoplazma testi yaptıran varmı...?bnm sonucum cıkmış anlayan varmı :44: akşam ustu 4 gibde idrar kulturu sonucu cıkacak stres yaptım bu ne gatıfler pozıtıfler nedır :44::44::18:Eki Görüntüle 618154
hayır canım henuz öğrenemedim meraktan ıkıye ayrılıcam:) 4şubatta radevum ıkılı test ve detaylı ultrason için inşallah doktorumuz söyler bısıy..cnm ben 7 aya kadar hiç bişey almayacagım uğursuzluk dıyorlar ama ben de arada aklıma gelmıo degıl helede doktordan gayet ıyı die mutlu haberle cıktıktan sonra dusunuyorum ole seylerı ama doktora gıtmeyelı 2-3 hafta olduysa bugunkı gıbı depresyonlara gırıyorum ıyımı ne durumda yavrucagım dıeD iyce bı hissetmeye başlasak vuruşlarını fln hiç yoktan hareket edınce ıcımız rahatlar
canım gecmıso lsun atesın cıkıyorsa dr gorunmen dah ıyı olur
cnm ben yaptırdım ama yorum yapamıcam hangı deger neyı ısaret edıyor tam bılemıyorum toxsoplazmanın pozıtıf olması lazım yanı mıkrobu almıs ve bagısklık kazanmıs sorun degıl anlamına gelıyor ama senın test ıcın buda gecerlı mı bılemıyorum
evet kızlar heleki bu ruh haliyle çok daha zoruma gidiyor. defalarca düşüncelerimi anlattım ama nafile. oraya gitmek istemesinin esaslı sebebi ailesini çok özlemesi ve onların kendisi olmadan sahipsiz kaldıklarını düşünmesi ama böyle bir şey yok sadece kendisi öyle hissediyor. bilmiyorum bir kadının yeri kocasının yanıdır ama hiç gitmek istemiyorum:26:
hayır canım henuz öğrenemedim meraktan ıkıye ayrılıcam:) 4şubatta radevum ıkılı test ve detaylı ultrason için inşallah doktorumuz söyler bısıy..cnm ben 7 aya kadar hiç bişey almayacagım uğursuzluk dıyorlar ama ben de arada aklıma gelmıo degıl helede doktordan gayet ıyı die mutlu haberle cıktıktan sonra dusunuyorum ole seylerı ama doktora gıtmeyelı 2-3 hafta olduysa bugunkı gıbı depresyonlara gırıyorum ıyımı ne durumda yavrucagım dıeD iyce bı hissetmeye başlasak vuruşlarını fln hiç yoktan hareket edınce ıcımız rahatlar
Kızlar ciğer yemek sakıncalımı ya? bugün yemekte ciğer vardı yesemmi yemesemmi terddütte kaldım öyle içime şüphe düşüncede hiç yiyesim gelmedi sadece tadımlık bir tane yedim varmı bununla ilgili bi fikri olan?
Cen cumartesi kanama sebebiyle doktora gittim.Bayağı net gördüm kız dedi doktor.Birgün öncesi kendi doktorum kesin birşey söyleyemem şuan için demişti. Kızım olucak inşallah.
teşekkürler canım, bende endişeliydim hiç merak etme. insanın elinde değil illaki tedirgin oluyorsun ama aklıma hiç bir zaman kötü birşey getirmedim. bu yapılması gereken rutin bir testi diye düşündüm hep. benim asıl korkum iğne ve kan vermekiğneyi görünce tansiyonum düşüyor, kan görmaya hiç tahammülüm yok anında tık bayılırım. yaaa ben bebişi nasıl doğuracağım bu arada ...
allah kolaylık versin hepimize.
Haaaa bu arada 3lü taramadan sonra hakan beyi değiştirmeyi düşünüyorum. malum aşırı yoğun doğumu riske atmak istemiyorum. doğumda da benimle birlikte olabilecek bir dr. istiyorum. araştırma içindeyim suan.
Başka testler neler bilmiyorum ki belki onlara aclik gerekebilir sorman lazım. Üçlü icin ac olmak gerekmiyor ama . Bende bir ay sonra dörtlü test yaptiracakmisim. Üçlü yapmiyormuş artık doktorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?