2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

canım ciğer yemek sakıncalı yüksek miktarda a vitamini olduğu için düşüğe sebep oluyor canı çok çekince tadımlıkta sorun yok.
pişmemiş etten salam sucuk sosis uzak dur. maydonoz yeme.
Sağlıcakla al bebeğini kucağına

yaratana kurban olur teyzesi
çarşamba da benim randevum var peş peşe öğreniriz inşallah sağlıklı haberlerini de alırız yavrularımızın.
öpüyorum çok minnakını da seni de
Sağlıcakla kalın

Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için,bende öyle yaptım tek bir tane ufak bir parça tadımlık aldım..inşaallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza

Evet bende aynı şeyleri yapıyorum hemen hemen :26: gözümü hiç açmıyorum zaten.
4lü tarama kaçıncı haftada yapılıyor kızlar. doktorla bende konuşayım onu

Güzel haberlerini iletirsin inş. bizelerde :) Bende cumartesi ne hayallerle gittim ama öğrenemedik Dr. 1 ay sonra dedi. O 1 ay nasıl gelirr bılemiyorummmm..

İkili test 12. haftadan sonra olan birşey diye biliyorum 12. haftamı doldurdğumda dr. gittim bbeğimin ense kalınlığını ölçtü herşeyi gelişmiş güzel şimdide ikili test isteyeceğim dedi ve sadece kan aldılar. kanda bakılıyormuş.

Lepistes senn burun kemiği iin bişey demedi mi doktor olmaması riskli deği mi? benimkinin de burun kemiği küçük dedi sıkıntı yoktur insallah

Evet bende aynı şeyleri yapıyorum hemen hemen :26: gözümü hiç açmıyorum zaten.
4lü tarama kaçıncı haftada yapılıyor kızlar. doktorla bende konuşayım onu

Beni 25 Şubat'ta çağırdı 16 hafta civarı oluyorum o zaman . Üçlü testle birbirine çok yakın haftalarda yapıldığı ve dörtlü daha fazla parametre içerdiği icin üçlüye gerek yok dörtlü yapacağız dedi. Bana birşey sormuyor zaten doktorum ne zaman ne yapılacak kendisi karar veriyor:)

slm kızlar cumartesi doktora gittim ama bebişim bi türlü göstermedi cinsiyetini.Bana çikolata yersen oynar dediler yedim gittim ama bebişim bi türlü ayaklarını indirmedi parmağı ağzında derin uykudaydı.Doktor uğraştı ama nekadar uğraştıysak ayaklarını karnına daha çok çekti nazlı benimkisi üç hafta sonra gel dedi.Nasıl dayanıcağım meraktan çatlarım ben

Nazlı bebek, benimki her bir yerini gösterdi ben bile gördüm . Dondü , taklalar attı pes peşe. Doktor evire çevire heryerine baktı.

Lepistes senn burun kemiği iin bişey demedi mi doktor olmaması riskli deği mi? benimkinin de burun kemiği küçük dedi sıkıntı yoktur insallah

canım orada burun kemik yoklugu yok demek istemiş
yani burun kemiği var demek istiyor aslında . ölçüsüde vardı bende ama hatrılamıyorum evde
biraz saçma yazmışlar oraya...

Anladım canım saol. bende 9 şubata aldım randevuyu 16. hafta oluyor , belki bizimkide 4lü dür bende tam bilmiyorum. zaten dr. la da doğru dürüst konuşamadık. o kadar yoğun ki
2li iyi çıktığına göre bunlarda iyi çıkar değil mi....
ben şimdiden heyecanlıyım, o zamana cinsiyeti kesin belli olur

İyi cikar canım ben iyi düşünüyorum . Aslında bana sorsaydı doktor ben ayrıntılı ultrasona girerim diye bu taramayı yaptırmamaya kara vermiştir. Aynı anomalilere orda bakılıyormuş çünkü. Neyse belkide ayrıntılı ultrasona girmem. O kadar uzun süre ultrasona maruz bırakmak iyi olmayabilir. Bu doktorların ısı belli olmaz bakarsın bes on yıl sonra fazla ultrason beyine zarar veriyormuş falan diyebilirler:) ben bekliyorum ilerisi icin böyle bir haber.

cnm bnm de karnim cok ciktii bu gebeligimde
ilkinde 5 inci aya kadar kimse anlamyrduu
bn hic kilo almdm ama karnim cok cikti
erkek mi olcak neeee

birde arkdslar cinsiyet konusunda biraz daha sabredinnn derim
kesin cinsyet tahminini dort aydan sonra tam olarak anliyr dr lar
bnm ilk gebeligimde basta erkek demislerdi ama kizim olduuu

ayyyyyyyy çok yoruldum kızlaaar temizlik yaptım eve bi güzel
sizlerde ne var ne yok ? okullar tatil dolayısıyla evdeyim bol bol dinlenicem 15 gün
perşembe günü kontrolüm var inşallah herşey yolundadır

canım orada burun kemik yoklugu yok demek istemiş
yani burun kemiği var demek istiyor aslında . ölçüsüde vardı bende ama hatrılamıyorum evde
biraz saçma yazmışlar oraya...

anladım canım iyi o zaman. ya sana zahmet bakıp burun kemiği ölçüsünü yazar mısın normali kaç? hiç bir bilgi bulamadım benim ki 1mm küçük dedi ama sizinkiyle çok mu fark var acaba arada? bakıp söylersen iiçmi rahatlatırsın valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…