- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.821
Kızlar ciğer yemek sakıncalımı ya? bugün yemekte ciğer vardı yesemmi yemesemmi terddütte kaldım öyle içime şüphe düşüncede hiç yiyesim gelmedi sadece tadımlık bir tane yedim varmı bununla ilgili bi fikri olan?
sayfalar oku oku bitmedi maşallah hızınıza yetişemiyorum
yarın doktora gidiyoruz umarım herşey yolundadırr
bakalım minnakımız bize kendini göstericekmi kücük bi cimcimemi yoksaa benim yakışıklı prensimmi olucak hayırlısı
ama annişi onu cok merak ediyo
canım ciğer yemek sakıncalı yüksek miktarda a vitamini olduğu için düşüğe sebep oluyor canı çok çekince tadımlıkta sorun yok.
pişmemiş etten salam sucuk sosis uzak dur. maydonoz yeme.
Sağlıcakla al bebeğini kucağına
Canım iğne ve kan verme konusunda ben de aynıyım. Bayılmamanın bir yolunu keşfettim paylaşayım.
Kan verirken mutlaka yatar pozisyonda oluyosun, asla oraya bakmıyosun, kendi kendine şarkı söylüyosun veya bişiler sayıklıyosun; minibüsler kalabalık, hava bulutlu filan gibi saçmalasan da olurİşlem bitince de 3-4 dk kalkmıyosun tamamdır. Ben bu yöntemle son 4 defadır bayılmamayı başardım Darısı başına :)
Aynen beni de 4lüye çağırdı. 2li yaptırmasan bile 4lüyü yapmamız gerek demişti ben ikisini de yaptıracağım tabi şimdi. (2li yapıldı)
Teşekkür ederim canım verdiğin bilgiler için,bende öyle yaptım tek bir tane ufak bir parça tadımlık aldım..inşaallah hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza
sayfalar oku oku bitmedi maşallah hızınıza yetişemiyorum
yarın doktora gidiyoruz umarım herşey yolundadırr
bakalım minnakımız bize kendini göstericekmi kücük bi cimcimemi yoksaa benim yakışıklı prensimmi olucak hayırlısı
ama annişi onu cok merak ediyo
bu testi bendende istedi 4 şubatta gidince yapıcak aç karnınamı gidiliyor gidince ikili tarama testi dediğinizde yapılırmı o nasıl bişey kandanmı bakılıyor yoksa ultrasonla mı ikili test yaptıran arkadaşlar kanmı verdiniz yoksa ultrasonlamı bakıldı bilgilendirirseniz sevinirim
Dogum Tarihi: 30/06/1984 ;Beklenen dogum tarihinde annenin yasi: 29 yas. EDD:06/08/2013.
Gebelik haftasi biometrik ölçümlere göre belirlenmistir. CRL 53,7 mm, 12 hafta 1 gün: 23/01/2013
Gerçek gebelik yasi: 12 Hafta 1 Gün. Tarama tarihi: 23/01/2013. Fetüs sayisi: 1.
Tarama profili: Combined First Trimester. Kullanilan program: SsdwLab 5.
Test sonuçlari
- Free ßhCG 51,71 mIU/ml . 23/01/2013 : 1,35 MoM.
- PAPP-A 3751 mIU/l . 23/01/2013 : 1,39 MoM.
- NT 1,5 mm ( CRL 53,7 mm ) : 1,05 MoM.
Test sonuçlarinin hesaplanmasinda kullanilan düzeltme faktörleri:, Kilo (56Kg).
T. 21 olasilik belirteçleri
- Nazal Kemik Yoklugu : Yok.
Down Sendromu Riski; 1: 21230 hesaplanan risk beklenen dogum tarihine göre hesaplanmistir.
Dusuk Risk.Anne yasina bagli Down Sendromu Riski 1: 1059 .
Edwards' - Patau Sendromu Riski; < 1: 1000000 hesaplanan risk beklenen dogum tarihine göre
hesaplanmistir. Dusuk Risk.
TARAMA NEGATIF
Evet bende aynı şeyleri yapıyorum hemen hemen :26: gözümü hiç açmıyorum zaten.
4lü tarama kaçıncı haftada yapılıyor kızlar. doktorla bende konuşayım onu
slm kızlar cumartesi doktora gittim ama bebişim bi türlü göstermedi cinsiyetini.Bana çikolata yersen oynar dediler yedim gittim ama bebişim bi türlü ayaklarını indirmedi parmağı ağzında derin uykudaydı.Doktor uğraştı ama nekadar uğraştıysak ayaklarını karnına daha çok çekti nazlı benimkisi üç hafta sonra gel dedi.Nasıl dayanıcağım meraktan çatlarım ben
Lepistes senn burun kemiği iin bişey demedi mi doktor olmaması riskli deği mi? benimkinin de burun kemiği küçük dedi sıkıntı yoktur insallah
Beni 25 Şubat'ta çağırdı 16 hafta civarı oluyorum o zaman . Üçlü testle birbirine çok yakın haftalarda yapıldığı ve dörtlü daha fazla parametre içerdiği icin üçlüye gerek yok dörtlü yapacağız dedi. Bana birşey sormuyor zaten doktorum ne zaman ne yapılacak kendisi karar veriyor:)
Anladım canım saol. bende 9 şubata aldım randevuyu 16. hafta oluyor , belki bizimkide 4lü dür bende tam bilmiyorum. zaten dr. la da doğru dürüst konuşamadık. o kadar yoğun ki
2li iyi çıktığına göre bunlarda iyi çıkar değil mi....
ben şimdiden heyecanlıyım, o zamana cinsiyeti kesin belli olur
Nazlı bebek, benimki her bir yerini gösterdi ben bile gördüm . Dondü , taklalar attı pes peşe. Doktor evire çevire heryerine baktı.
cnm bnm de karnim cok ciktii bu gebeligimdeofff çok sıkıldım bugün, işyerinde heryerden pis bir koku geliyor dayanılacak gibi değil. birde şu bel ağrısı beni mahvediyor ya...
benim karnım kocaman oldu ya sizin nasıl kızlar, çok kiloda almadım sadece 3 kilo. ama karnımı gören 5-6 aylık hamile der. şimdilik göstermiyorum kimseye
maşallah canım. desene 2. kızın geliyor, çok sevindim senin adına. allah hıyrlı bir evlat nasip etsin inş.
canım orada burun kemik yoklugu yok demek istemiş
yani burun kemiği var demek istiyor aslında . ölçüsüde vardı bende ama hatrılamıyorum evde
biraz saçma yazmışlar oraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?