2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bi taraftan yemek yapıyorum bir taraftan da nette sırf yapıyorum vay be dedim eskiden insanlar nasıl evlerde yaşarmış. Teknoloji ne çabuk ilerledi.

Eki Görüntüle 900192
Nesi var canım bu evin biraz küçük, kapısıda yok, kapı olmadığı için ısı yalıtımı yok ama sonuçta TAŞ gibi ev. Benim yaşayasım geldi

Bende bugün başlamayı düşünüyordum benim kuzu üşütmüş herhalde burun akıyor hafif ateş ,üstüne gitmedim iyilessin bakalım...

ben de avent kullanıyorum helenas..
denemez olur muyum...ama almıyor işte..azıcık emiyor sonra göğüsü alınca midesi bulanıyor gibi yapıypr. ne yapacağım bilmiyorum

O konuda benim kızımda aynıydı hatta almaz kendini kasardı , tesadüf fön sesiyle almaya hatta uyumaya başladı 24 ünde 4 aylık olacak biz 20 gün önce farkettik bunu şi,mdi çok huysuzlaşınca yine sakinleştirmek için acarım..Denedinmi bilmiyorum ama çok zor bir şey çok iyi anlıyorum seni

Nesi var canım bu evin biraz küçük, kapısıda yok, kapı olmadığı için ısı yalıtımı yok ama sonuçta TAŞ gibi ev. Benim yaşayasım geldi

Aslında doğru diyosun bi de elektriksiz bir yaşam mesela şöyle aydınlatıcaksın evi. Mis gibi doğal yaşam

Evet kuzum ya kaldımı böyle taş evlerde yaşayanlar :44:en son aşkı memnuda görmüştüm taş ev o taştı cidden

Ah cucum ah keşke avmeleri, marketleri de böyle yapsalar ne güzel olurdu. Gaz lambasıyla aydınlatırdık. Bu ne evde elektrik, internet radyasyonu, markette elektrik, avm de elektrik mis gibi mum, gaz lambası dururken

Teyzeler bize şans dileyin yarın 6 aylık oluyoruz ve 4 tane aşımız var düşündükçe strese giriyorum valla. Bu da geçsin 1 yaşına kadar yok şükür puff

ah canım yaa valla okurken ben yoruldum
keşke bilsem nasıl yaptım da paylaşsam sizinle...çocuk baktı bende bi numara yok kendi kendine yaptı
ama ben Atahan da bişeyi farkettim belki Beril de de öyledir, sakinlik istiyor. yani sallıyım pışpışlıyım falan derken daha çok yoruluyor ve uyuyamıyor. benim tek yaptığım saat 18.30 dan sonra sadece gece lambasını açık bırakıp yanına yatıyordum ve muhabbet ediyordum. mızırdanmaya başlarsa oyunlar oynayıp sakinleştiriyordum ama öyle hareketli şeyler değil. yarım saat falan böyle yanında yatarak devam ediyordum sonra birden ağlamay başlıyordu bende ayağımda sallıyordum sakinleşsin diye

işte bizim kırılma noktası orasıymış. farkettim ki tam ağlamaya başlamadan önce parmaklarını emerek yüzüme bakıyordu. o noktadan sonra artık odadan çıkıyorum ve kendi kendine uyuyor. benim sana tavsiyem uyku hazırlığı oluştur. bizimki ışığı kapatıp yatakta muhabbet etmek, öncesinde ellerine ve ayaklarına masaj yapıyorum onu söylemeyi unuttum. göğsüne ve yüzüne rahatsız oldu, sadece el ayak masajı yapıyoruz. ne yaptığımı anlatarak pijamalarını giydiriyorum, gece lambası ışığında çiftlik hayvanları kitabına bakıp hikayeler uyduruyorum ve işte ondan sonra elleriyle oynamaya başladığında odadan çıkıyorum

canım Atahan iyi şeylerede kötü şeylerede 2-3 günde alışıyor. zaten bebeklerin en uzun alışma süresi 10 günmüş. ama ne yöntem uygulamaya karar verirsen ver her gece aynı şeyi yap ve pes etme. 1 gece değiştirdiğin anda başa saracaksın ve bu sefer daha uzun sürecek. ilk gece belki 3 saatini onun yanında yatarak geçirmen gerekecek. o yüzden bence cuma akşamı başla uygulamaya

bide bez konusunda ben kirli olsada olmasada pijamasını giyerken değiştiriyorum, sonra 23.00 emzirmesinde yine temizde olsa değiştiriyorum. artık biliyorki bezi değişecek o saatte. bukadar küçük bebeğin tuvalet alışkanlığı olur mu diyip gülmeyin bana sakın :) bebekler çok enteresan hemen alışıyor herşeye. ben daha Atahan 1 aylıkken akşamları masal anlatarak yatırıyordum, sanırım birazda o günerin faydası var bugünki kolaylığıma

Aslında doğru diyosun bi de elektriksiz bir yaşam mesela şöyle aydınlatıcaksın evi. Mis gibi doğal yaşam

Eki Görüntüle 900240
İnanılmaz nostalji olur valla. Şöyle dağın başında olcak bu ev, gaz lambasıyla aydınlatma, içinde kuzine soba, mutfak olmayacağından içinde yemekleri sobada pişireceksin. İnsanlardan uzak, kalabalık yok, teknoloji yok, teknoloji olmayınca radyasyon yok. Gerçi teknoloji olmazsa buraya giremeyiz Ama modemde de inanılmaz radyasyon var biliyosun. O yüzden artık teknolojiden vazgeçeceksin o evde. Mis gibi yaşam valla

Teyzeler bize şans dileyin yarın 6 aylık oluyoruz ve 4 tane aşımız var düşündükçe strese giriyorum valla. Bu da geçsin 1 yaşına kadar yok şükür puff
Canım kıyamam ne çabuk büyüdünüz valla :) İnşallah sorunsuz az acıyla atlatırsınız aşılarınızı. Güzel haberlerle gelin yarın

Ah cucum ah keşke avmeleri, marketleri de böyle yapsalar ne güzel olurdu. Gaz lambasıyla aydınlatırdık. Bu ne evde elektrik, internet radyasyonu, markette elektrik, avm de elektrik mis gibi mum, gaz lambası dururken

Bu projeyi sun sen kuzum kedin onaylanır ah ahh doğal yaşam gibisi varmı şekerim yak mumunu otur aşağı taş evlerimizde mutlu Mesut yaşardık taş devri gibi vilma Fred ve çakıl olarak yaba daba duuu

Arkadaşlar durusel dokuza teşekkürler hepiniz çok ictensiniz . Biz eşimle evlenmek istedigimizde ailesi karşı çıkmıştı ve eşim bu iş olmazssa beni goremezsiniz diyerek zor bela ikna etti. O gün bugundur birturlu begenilmedim. Herşeyim kusurludur. Eşimi ararlar akşam ne yedin diye? sorarlar 3 yasindakine hala bez aliyormusun birsürü sacmalik daha neler neler dolmusum ya kusura bakmayin

kızlar ya minnakım gözünü ovuşturuken parmağı gözüne kaçmış, tırnağıyla gözünün beyaz yerini kanatmış. bi şey olmaz demi çok kötü gözüküyor çok korktum bugün doktora götürcez
hemen doktorunu arayıp sordum siyah yeri değilse bi şey olmaz dedi, ama ne bileyim bi damla falan olsa daha çabuk iyileşir,
hey allahım ya daha kendilerine zarar vermemeyi bilmiyorlar nasıl öğrencekler bunlar herşeyi

Geçmiş olsunn, benim en korktuğum şey gözünü tırmalaması o yüzden mümkün olduğunca kısa aralıklarda kesmeye çalışıyorum tırnaklarını.Doktor öyle bilgi verdiyse panik yapma bence sende. İnşallah çabucak geçer

Biz dün 5 aylık olduk ama 5 ay hediyemizi göremedik Duru unutuyor valla dünüş özel günleri ona göre

Ah be dünüş dün stüdyo çekimleri vardı ya unuttuk valla her ay aman diyoruz ama ama ama telafi ederiz mutlak ve mutlak nice nice 5 aylara yıllara hep birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…