- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.301
Nesi var canım bu evin biraz küçük, kapısıda yok, kapı olmadığı için ısı yalıtımı yok ama sonuçta TAŞ gibi ev. Benim yaşayasım geldiBi taraftan yemek yapıyorum bir taraftan da nette sırf yapıyorum vay be dedim eskiden insanlar nasıl evlerde yaşarmış. Teknoloji ne çabuk ilerledi.
Eki Görüntüle 900192
Bende bugün başlamayı düşünüyordum benim kuzu üşütmüş herhalde burun akıyor hafif ateş ,üstüne gitmedim iyilessin bakalım...Kizlar bizde dun besigini degistirdik. Besiginde salladimmi on yirmi dakikada uyuyordu. Ama artik kucuk geliyor. Bizde yatagina gecirdik. Donenceyi actim belki uyur diye uyumuyor agliyor.( Biz hergun 9 da altini degistirir mamasini verir uykusu olsun olmasin uyuturduk zaten o yuzden uyku saati olusmustu. ) bende yanima aldim besige egilemedim. Yan yatirdim ssss diyerek sirtina pat pat vuruyordum. Yuzume bakip guluyor dalacaksada uyaniyordu. Aklima yegenlere masaj yapinca rahatliyorlardi o aklima geldi. Bende pat pat yerini sirtini sivazlamaya basladim. Dairesel hareketlerle ssss dedim sesi yukselince eeee dedim yine sesi yukselirse pisssssss dedim ve uyudu. Sizde deneyin isterseniz. Bugunde ise yarar insallah.
Not ; kitabi okumadim. Sizden duyduklarimla yaptim.
ben de avent kullanıyorum helenas..
denemez olur muyum...ama almıyor işte..azıcık emiyor sonra göğüsü alınca midesi bulanıyor gibi yapıypr. ne yapacağım bilmiyorum
Bi taraftan yemek yapıyorum bir taraftan da nette sırf yapıyorum vay be dedim eskiden insanlar nasıl evlerde yaşarmış. Teknoloji ne çabuk ilerledi.
Eki Görüntüle 900192
Evet kuzum ya kaldımı böyle taş evlerde yaşayanlar :44:en son aşkı memnuda görmüştüm taş ev o taştı cidden
aybikecim ya nasıl yaptın nasıl yaptın, offfkiii offf
bu gece berili annem başladı önce sallamaya, 8.30 dan 9a kadar o arada ben duş aldım, bitki çayımı içtim, geldim ki hala annenanesinin dizinde dönüyor, ıhhh pıhhhh şeklinde,
neyse eşofmanlarımı giydim lenslerimi çıkardım, yatış poziyonuna geçip aldım berili bu sfeer ben ayakalrıma, salalmaya devam, yine ıhhh pıhhh, sarıldım kucakladım öptüm kızım uyuman lazım sabah işe gidicem, bi güzel kahkaha attı bana, sonra esnedi yine yatırdım yanıma bu sefer sırtına pat pat vurmaya başladım, şıışşşttt diyerek, oldu saat 10.30 ama bizim zilli dön allah dön yok uyumuyo, emmek istedi göğsümü verdim, bende yorgunluktan süt falan kalmamış tabi damaklarının arasına sıkıştırıp sıkıştırıp çekti süt yok başladı ağlamaya, koştura koştura 30 cc mama hazırladım, geri geldik yatağa o arada babasıda peşimizde, babasına gitmiyor bu ara yabancıladı tam da yabancılayacak adamı buldu en azından arada alıyorduda yüküm hafifiliyordu şidmi kucağına gittiği ana basıyor yaygarayı,
sonra aldım kucağıma tekrar verdim mamayı bi fırt çekti yüzünü buruşturdu, öghhh dedi ardından, başka çaren yok dedim yorgunluktan bitirdin sütümü, tekrar verdim ağzına tabi bu arada saat gecenin 11i, biberonu tutu ısırdı damağıyla sonra ıhhhhh diye bi ıkınma, tekrar bi ıkınma derken kocaman birrrr portttt, ortalığı aldı ....... kokusu, tekrar bir portttt, eyvah ki ne eyvah, fakettimki 4 gündür kaka yapmıyodu, eşimde yanımızda hayretler içinde olan biteni izliyor, hemen dedim koş leğenine suyunu hazırla bu duştan başka bi şeyle temizlnemez, sonra bir baktım benim eşofman atlet batmış, berilin donlar falan kaka içinde
ve sıra geldi bezini çıkarıp duşa sokmaya, babası aldı elimden altına kirli kalın battaniye serdik, bizim yatak falan battı tabi, babası açtı altını öğürerek lavaboya koştu, sonra tabi iş başa düştü alllammm allammm, ne yedi bu kadar anlamadım, hayır neden 4 gün biriktirirsin yap 2 günde bir az az bizde insan gibi temizleyelim demi,
bir koku bir koku burnumun direği kırıldı desem yerdiiri, tabi beril çokk mutlu kıpır kıpır bir gülüyorki sormayın, zorla çıkardım hereşyini badisini çıkarırken falan saçına kadar kaka oldu yavrum,
sonra koştura koştura banyoya, duş aldırdık giydirdik, sonra o arada göğsümde ne biriktiyse onu emdi ve uyudu, saat gecenin 12siydi tabi
sonra sabah 7 de uyandık arada kaç kez uynadığımızı sormayın tabi, her saat başı nerdeyse,
sabah tabi ben işe gelemedim bugün sabahtan kullanıcam dedim süt iznimi:):):) sabah 7 de anneannesine verip 9 a kadar uyudum
İnanılmaz nostalji olur valla. Şöyle dağın başında olcak bu ev, gaz lambasıyla aydınlatma, içinde kuzine soba, mutfak olmayacağından içinde yemekleri sobada pişireceksin. İnsanlardan uzak, kalabalık yok, teknoloji yok, teknoloji olmayınca radyasyon yok. Gerçi teknoloji olmazsa buraya giremeyizAslında doğru diyosun bi de elektriksiz bir yaşam mesela şöyle aydınlatıcaksın evi. Mis gibi doğal yaşam
Eki Görüntüle 900240
Canım kıyamam ne çabuk büyüdünüz valla :) İnşallah sorunsuz az acıyla atlatırsınız aşılarınızı. Güzel haberlerle gelin yarınTeyzeler bize şans dileyin yarın 6 aylık oluyoruz ve 4 tane aşımız var düşündükçe strese giriyorum valla. Bu da geçsin 1 yaşına kadar yok şükür puff
Ah cucum ah keşke avmeleri, marketleri de böyle yapsalar ne güzel olurdu. Gaz lambasıyla aydınlatırdık. Bu ne evde elektrik, internet radyasyonu, markette elektrik, avm de elektrik mis gibi mum, gaz lambası dururken
Teyzeler bize şans dileyin yarın 6 aylık oluyoruz ve 4 tane aşımız var düşündükçe strese giriyorum valla. Bu da geçsin 1 yaşına kadar yok şükür puff
Bu projeyi sun sen kuzum kedin onaylanırah ahh doğal yaşam gibisi varmı şekerim yak mumunu otur aşağı taş evlerimizde mutlu Mesut yaşardık taş devri gibi vilma Fred ve çakıl olarak yaba daba duuu
Durunun saçlar zaten çakıl gibi. Çakıl gelinim benimBu projeyi sun sen kuzum kedin onaylanırah ahh doğal yaşam gibisi varmı şekerim yak mumunu otur aşağı taş evlerimizde mutlu Mesut yaşardık taş devri gibi vilma Fred ve çakıl olarak yaba daba duuu
Geçmiş olsunn, benim en korktuğum şey gözünü tırmalaması o yüzden mümkün olduğunca kısa aralıklarda kesmeye çalışıyorum tırnaklarını.Doktor öyle bilgi verdiyse panik yapma bence sende. İnşallah çabucak geçerkızlar ya minnakım gözünü ovuşturuken parmağı gözüne kaçmış, tırnağıyla gözünün beyaz yerini kanatmış. bi şey olmaz demi çok kötü gözüküyor çok korktum bugün doktora götürcez
hemen doktorunu arayıp sordum siyah yeri değilse bi şey olmaz dedi, ama ne bileyim bi damla falan olsa daha çabuk iyileşir,
hey allahım ya daha kendilerine zarar vermemeyi bilmiyorlar nasıl öğrencekler bunlar herşeyi
Durunun saçlar zaten çakıl gibi. Çakıl gelinim benim
Biz dün 5 aylık olduk ama 5 ay hediyemizi göremedikSelimde bam bam yerim onubam bam bam bam
Biz dün 5 aylık olduk ama 5 ay hediyemizi göremedikDuru unutuyor valla dünüş özel günleri ona göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?