2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

dediklerini uyguluycam aybikecim, bir kaç kez yaptım aslında yanına uzandım konuşa konuşa pışpışlaya pışpışlaya uyutmaya çalıştım, gözlerini kapadı 3 dakika sonra çığlık çığlığa uyandı, bir kaç kez yaptım hep çığlık atınca vazgeçtim ben de artık
ama 20 gün geçti üzerinden şimdi tekrar deneyeyim bakalım, bir de başka kimsenin diiznde uyumuyo illa ben sallıycam ellerini tutyorum ninni söylüyorum o da bana eşlik diyo eeee eee eee e diye sesler çıkartıyo kendi kendine ninni söylüyor, bence benim kzıımda kitap bebek ama ben çok düzensiz ve beceriksiz bi insan olduğum için bi türlü çocuğumun istediği gibi hareket etmeyi başaramıyorum
bir de annem var herşeyime koşuyor canım annem ama yine yetişmiyor yine yine
senin gibi bir de bela kaynana olsa ne yapardım bilmiyorum
dağına göre kar diyorum ben buna
dediklerini deniycem bu akşam 7 gibi başlayalım bakalım, tek sorun artık işe de başladığım için akşam 9 dan önce işlerimi bitiremiyorum, o yüzden berili uyutma işi de 9 a kalıyor, o vakte çok yorulmuş oluyor bebeğim ve yorgunluktan da uyuyamıyor, düşünsene günde 7-8 saat uykuyla duruyor ve tüm gün uyumuyo hiç biz bile dayanamıyoruz, anneannesi tüm gün onu uyutmaya çalışıyor
nromalde her sabah ve her akşam duş alırdım ankaranın kara kışında bile, artık 2 günde bir duş yapmaya başladım bu çöl ülkesinin sıcağında, duşa bile vakit yok, bazen kendime bile kokuyorum nereye gidecek böyle bilmiyorum

canım benmkide çok sık yapıyor o işe bi keresinde kan oturdu 3 gün geçmedi gözünğn beyazındaki kanlı görüntü.birde gözüne parmak sokunca bi ağlayışı var sorma . mesela bi gün gözüne parmak sokup yarım saat göğsüme başını yaslayıp ağlamıştı sevimli cadım... bizde o anı ölümsüzleştirelim dedik

Son düzenleme:

evet sulozcum ben de çok korkardım o yüzden hep çabucak kesiyorum ama 2 güne uzuyor, işe başladığımdan beri de sık kesemiyorum hemen kanatmış gözünü
aman dikkat edin allah korusun siyahına gelse ciddi zarar veriri, bizimki allahatn beyazı ama inşallah bi şey olmamaıştır, beyaz yeri ciçten kanamış gibi bakınca kötü gözüküyor baya, dayanamıyorum bakmaya içim gidiyor yavru kuşum allah korusun yavrularımızı

oyyy kuzum benim resmen sokulmuş ağlıyor, büyünce gösteririsin burda kendi gözüne parmak sokup ağlamıştın diye:):)
allah korusun yavrularımızı gerçekten insanın içi gidiyor
benim kzı çok ovuşturuyor gözlerini bir de tırnakları çok güçlü benimkiler gibi, sağlam öyle kolay kırılır eğilir büğülür cinsten değil, ve o kadar çabuk uzuyoki tıpkı benimkiler gibi 2 günde bir kesicem bundan sonra
babası en son tırnağk etini kesitiği için dokunamıyo o işte bana kaldı, annemin zaten yakını gözleri görmüyo, tırnak kesmek de zor iş onu ble beceremiyorum

Çok geçmiş olsun cnm, burda baya konuşulmuştu bu konu sıcak duş ve masaj fln diye, hemen başla bence doğal yontemlerle çözme işine olmassa antibiyotik alırsın...ben olsam oyle yapardım.

Çook kolay gelsin cnm, bu topikte ne kadar beceriksizsen o kadar iyi :) becerikli hatunlar sevilmiyor burda ^^

Allah bağışlasım yavrunuzu, ben kuveti doldurup yuzustu yatırıyorum kızı, tek alimle başının altına destek veriyorum o kendisi yuzuyor, çok seviyor suyu zaten. Bu sırada vucudunu sabunluyorum, sonra yuzustu cevirip sırtını falan sabunlayıp saclarını yıkayıp daha önceden hazırladığım temiz suyla durulayıp çıkarıyorum. Su bebeği kaldırdığı için hiç yorulmuyorsun. Bebekte konforlu oldugundan huzursuzlanmıyor.

Bu projeyi sun sen kuzum kedin onaylanır ah ahh doğal yaşam gibisi varmı şekerim yak mumunu otur aşağı taş evlerimizde mutlu Mesut yaşardık taş devri gibi vilma Fred ve çakıl olarak yaba daba duuu

Ek bilgi vereyim, son 24 saat için tas evde yasadıgımdan bahsetmiştim ve avm lerdeki elektrik yukunden ^^ ehehe çok komik ama anlatıveryim senin üzerinden canım :) 100 kusur yıllık bir tas binada yasıyorum, yasadıgım sehırde zaten yeni bina yok denecek kadar az, tas devri gibi değil ama çok orjinal ve romantik bir havası var :)) balkonumuzda bile heykelcikler duvarlarda el işlemeleri falan. Elektiriği suyu internetide var, daha ne olsun :) tek sorun dekorasyonu çok zor...

evet göstericem bir bir bu kareleri.sen bakma böyle poz verdiğime öyle bir ağlayışı varki benmde ağlayaşım gelior. bizim yüzünede çok zarar veriyor. sürekli yüzümüzde derin çizikler var. tırnaklarını sık kesmeye çalışıyorum ama iyi törpüleyemiyorum heralde muhakkak sivri bi yer kalıyor. inşallah en yakın zamanda kendilerine zarar vermemeyi öğrenirler pıtırcıklarımız.sende üzülme geçer inşallah bizimkinde 3 gün sonra hiçbişey kalmadı...

Canım kıyamam ne çabuk büyüdünüz valla :) İnşallah sorunsuz az acıyla atlatırsınız aşılarınızı. Güzel haberlerle gelin yarın

Oyy CNm benim maşallah ya nasılda geçiyor zaman inş sorunsuz atlatırsınız

İnşallah sorunsuz geçer ne çabuk geçti zaman vay be :)))

ayyyyy.. inş.. rahat geçer aşınızzz.. allh yardım etsinn, çokk ağlamasın kuşlokumu

Teşekkürler kızlar valla ben de anlamadım nasıl geçti zaman ama az önce yarım küçük kase tarhana çorbası içti gözlerim doldu valla büyüyor benim minnağım

Valla Ben senin nerde yasadigini bilmiyorum seni takip etmiyorum arasta tas ev muhabbeti acinca gevmisteki zorluklarindan bahsettik ee tas devride bu sohbete cuk oturdu . AMA sen evini Anlatmak istiyosan Benim ustumden buyur

Ben de elektrikli avmlere gitmeyenleri gaz lambasıyla yaşıyo sanıyodum ne aptalım yaa

Bu ev geyiğinde yerim olduğundan cevap verme gereği duydum mesaja Konunun senin evinle ilgisi olduğunu düşünmüyorum, her zamanki klişe geyiklerimizi yapıyoruz. Uzun zamandır geyik yapılmayınca gerildi topic Konuda arastanın paylaştığı küçük eve denk geldi bugün, topic hareketlensin derken yeni bir gerilime gerek yok bence

Uyku eğitiminde en dikkat edilmesi gereken noktalardan biriside bebeği tam zamanında uykuya hazırlamak cnm, ne erken nede geç. 9 da ancak işlerim bitiyor demişsinya, eğer yapabilirsen diğer herşeyi ertele, kızın elini gözüne getirdiği (veya sizin uykum var belirtiniz hangisiyse) anda hemen yerine götür. Ben o zamanları hiç kaçırmıyorum yoksa uyku düEni bozuluyor ve huzursuz uyuyor yavrum. Bazı gunler bakıyorum uyku saati geldi ama hala cin gibi, biraz daha oynamasına musade ediyorum ama gözüm üzerinde oluyor, ilk uykum var belirtisinde hemen yatağına götürüyorum, hemen uyuyor kendi kendine.

Sakin olun kızzzzz lar, geyiğinize devam. Kankamla (dunur veya:)) bir anlaşmazlığın oldu hemen atlarım olaya yapmaya gerek yok :) herzamanki geyikler olduğunu bende fark ettim zaten google pic. Leri konu butunluksuz girişi fln görünce, keşke tas avmler olsa marketler olsa gibi yerinde bir dilek görünce hemen konuyu bağdaştıramadım tabii, mukemmel anne ve insan olarak konuya dahil olayım dedim içeriden alayım bilgiyi dedim.

Konuya atlama sebebimi açıklamıştım diye düşünüyorum ama çok açıklayıcı olmamış yinede anlaşılmamış çünkü

Yerinde dilekleri alintilasaydin ozaman Benim ustumden evini anlatmasaydin konusa dahil olmadan once yazicaklarini olcup tartsaydin

Ben artık kravat takıp gelcem yaa 2 geyik yapıp, stres de atamıycaz herkesde bi alınganlık

Ha ha ha Cook güldüm
Ayrıca o "kırmızı balık gölde " bizde de var, masalci tırtıl he he
Oyuncaklardan bizim ev engelli kosu parkuru gibi , dümdüz yurunmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…