- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.841
cnm bnm de karnim cok ciktii bu gebeligimde
ilkinde 5 inci aya kadar kimse anlamyrduu
bn hic kilo almdm ama karnim cok cikti
erkek mi olcak neeee
cnm senin de mi ikinci gebelikkkOlabilir asucum... bir arkadaşta bana öyle dedi, 1,5aylık bebeği var onunda göbek maşallah benimki gibiydi. kız erkek farketmezde öğrensek artık cinsiyeti çatlıyorum ben.
Kız- erkek tahminleri ve hurafelerin sonuçları eşit gibi bende :26: :18:
O değilde karnım çok büyürse nasıl taşıyacağımı düşünüyorum şimdiden. Çünkü bel ağrılarım başladı bile
hayır canım ilk olacak allah nasip ederse :)cnm senin de mi ikinci gebelikkk
anladım canım iyi o zaman. ya sana zahmet bakıp burun kemiği ölçüsünü yazar mısın normali kaç? hiç bir bilgi bulamadım benim ki 1mm küçük dedi ama sizinkiyle çok mu fark var acaba arada? bakıp söylersen iiçmi rahatlatırsın valla
canım eve giidnce bakayım ona doktorum en az 1 olması gerekir demişti bana senin de 1 miş iyi canım seninkide.
acaba bu burun kemiği aile yapsıylada alakalı mıdır? benımde eşiminde burnu kemikli mesela sizinki belki daha minyon bir burundur daha minik çıkmıştır .
slm kızlar cumartesi doktora gittim ama bebişim bi türlü göstermedi cinsiyetini.Bana çikolata yersen oynar dediler yedim gittim ama bebişim bi türlü ayaklarını indirmedi parmağı ağzında derin uykudaydı.Doktor uğraştı ama nekadar uğraştıysak ayaklarını karnına daha çok çekti nazlı benimkisi üç hafta sonra gel dedi.Nasıl dayanıcağım meraktan çatlarım ben
kızlar 2 gün önce gittim doktora ense kalınlığına baktı ve ikili test istedi. Burun kemiği ile ilgili hiç birşey söylemedi. O çok önemli mi?
kızlar 2 gün önce gittim doktora ense kalınlığına baktı ve ikili test istedi. Burun kemiği ile ilgili hiç birşey söylemedi. O çok önemli mi?
canım eve giidnce bakayım ona doktorum en az 1 olması gerekir demişti bana senin de 1 miş iyi canım seninkide.
acaba bu burun kemiği aile yapsıylada alakalı mıdır? benımde eşiminde burnu kemikli mesela sizinki belki daha minyon bir burundur daha minik çıkmıştır .
canım burun kemiği önemli. nazal yada nasa kemiği diye geçer elindeki rapora bak istersen var mı yok mu varsa kaç mm? bize de haber ver ayrıca
yarbbım ikili test yapıo adam burna bakmıo. ben bugün sinirliyim galiba :)
hem test parası alıyorlar hem sölemıyorlar canım bakması lazım bildiğim kadar ,herkese bakmışlar genelde .elinemi yapışcak şöle ayrıntılı bişey anlatmıyorlar .
biizmde o an sorcak soru gelmıoki heyecandan aklımıza
bu gidişte evde doğurcam :)
ultrasnla ayrıntılı bakıyor ya her yerini ölçüyo. ense kalınlığını burun kemiğini falan da ölçüp o ölçüerin olduğu bi kağıt verdi bana tüm ölçüler orda yazıyo sana vermedi mi ?
kızlar bence doktorların çoğu bizim hızımıza yetişemiyor, ne kadar çok araştırıp önceden neler bildiğimizi bilmiyorlar. onlar sessizce işlerini yapıyorlar sadece. sonuç olarak da detay vermek yerine, iyi, sorun yok, filan diyorlar. benim doktorum da hemşiresine bazı rakamlar söyledi, ama bana hiçbir şey söylemedi. ben dayanamayıp sordum, "ense kalınlığına baktınız di mi?" diye. öyle deyince güldü, evet, burun kemiğine de baktım, dedi. yani ben sormasam şu an ben de "aa doktor bebeğimin burun kemiğine bakmadı mı?" diye kendimi yiyor olacaktım :)
:))) ense kalınlığını falan ultrasonda gösterdi hatta tarif etti detaylı anlattı. Bak gözleri ve ağzı dedi dicektim hatta burnu diye espri olcak diye sustum. Bilseydim sorardım. Ama bi sorun görse söylerdi herhalde dimi
seninki iyimiş yine, benimki biraz izletti, hareket eden kalbini gösterdi bak nasıl atıyor diye. ama ne yaptığı hakkında detay vermedi. bir sorun görse söylerdi kesin, hiç meraklanma. bana da kaç mm söylemedi, baktım dedi sadece. bakmış ve bişey demediyse sorun yoktur diye düşünüyorum.
[FONT]maşallah süper görünüyor seninki canımmŞimdiiii şöyle anlatayım, önce cep telefonundan video çektik.
Bilgisayara attım izledim çok takılıyordu mp4 formatındaydı. Onu avi formatına çevirecek bir program indirdim videonun türünü değiştirdim. Sonra video netleştiren filtresi olan başka bir program indirdim, biraz kumları gitti. Ekranı uygun bir yerde dondurarak ekran görüntüsü çektim. (İlk bebek olunca tabi, işte böyle uğraştırıyo annesini)
O yüzden biraz böyle netleşti yani :) Biraz uzun anlattım, sıkılan arkadaşlar olduysa kusura bakmasın...
vallahi uzman dr. gibisin isetberryGözün aydin canım, aslında çok ta açıklanacak bir şey yok riskli grupta degilsin. Down sendromu riskin elli binde bir. Trizomi 13 ve 18 doksandokuzbinde bir.
Bu arada sana bilimsel bir hurafe ha:) serbest hcg degerin 44 ellinin altı hurafeye gore bebeğin erkek :)
leke değil de yüzümde hiç sivilcem olmazdı, şimdi çifter çifter çıkıyor. ergenliğimde bile çıkmadı sivilcee ah bebeğim ahh sen nelere kadirsin :106:Sakıncalı değil galiba ama leke yaptığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben yiyorum. He bu arada yüzünde leke çıkan oldu mu?
hayırlı olsun cinsiyetinizCen cumartesi kanama sebebiyle doktora gittim.Bayağı net gördüm kız dedi doktor.Birgün öncesi kendi doktorum kesin birşey söyleyemem şuan için demişti. Kızım olucak inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?