2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

cnm bnm de karnim cok ciktii bu gebeligimde
ilkinde 5 inci aya kadar kimse anlamyrduu
bn hic kilo almdm ama karnim cok cikti
erkek mi olcak neeee

Olabilir asucum... bir arkadaşta bana öyle dedi, 1,5aylık bebeği var onunda göbek maşallah benimki gibiydi. kız erkek farketmezde öğrensek artık cinsiyeti çatlıyorum ben.
Kız- erkek tahminleri ve hurafelerin sonuçları eşit gibi bende :26: :18:

O değilde karnım çok büyürse nasıl taşıyacağımı düşünüyorum şimdiden. Çünkü bel ağrılarım başladı bile

cnm senin de mi ikinci gebelikkk

birde cig ete ciplak elle dokunmuyrsunuz gegil mi arkdslarrr
gerci bnm hic et canm cekmiyrr
hepp sebze meyve salata tursuu
bboyle tatlara aseriyrmmmm
ilkinde de boyleydm
arkdslar mumkun oldgu kada disarda da yememeye ozen gosteri derim
valla hergn oktay ustayi izliyrmmm agzm sulana sulanaaa
keske yemeklerimi yapann biri olsaa
ne guzel olurduuu
ama bi kac gunlugune biryerlere gidicezz inss
ohhh gelsin hazrlanmiss yemeklerrr

canım eve giidnce bakayım ona doktorum en az 1 olması gerekir demişti bana senin de 1 miş iyi canım seninkide.
acaba bu burun kemiği aile yapsıylada alakalı mıdır? benımde eşiminde burnu kemikli mesela sizinki belki daha minyon bir burundur daha minik çıkmıştır .

kızlar 2 gün önce gittim doktora ense kalınlığına baktı ve ikili test istedi. Burun kemiği ile ilgili hiç birşey söylemedi. O çok önemli mi?

aynı kaderi paylaşıyoruz :) Bu cumartesi benimde yediğim çikolatanın haddi hesabı kalmadı :) bebişim kıpır kıpır hareket etmekten görüntü bile zor yakaladı dr. :) 1 ay sonra kesin görürüz dedi ama 1 ay nasıl geçer bana bilmiyorum ..

kızlar 2 gün önce gittim doktora ense kalınlığına baktı ve ikili test istedi. Burun kemiği ile ilgili hiç birşey söylemedi. O çok önemli mi?

yarbbım ikili test yapıo adam burna bakmıo. ben bugün sinirliyim galiba :)
hem test parası alıyorlar hem sölemıyorlar canım bakması lazım bildiğim kadar ,herkese bakmışlar genelde .elinemi yapışcak şöle ayrıntılı bişey anlatmıyorlar .
biizmde o an sorcak soru gelmıoki heyecandan aklımıza
bu gidişte evde doğurcam :)

ay canım insallah normaldir kaç gündür moralim çok bzuk. ben de kendimi öyle avutuyorum olamaz mı olabiir :) ama sen yine de bekıp bana haber versen sevinirim

canım burun kemiği önemli. nazal yada nasa kemiği diye geçer elindeki rapora bak istersen var mı yok mu varsa kaç mm? bize de haber ver ayrıca

elimde ne raporu olması gerekiyor canım 2 testte mi çıkıyor bu? Eğer öyleyse bu hafta sonu alacağım sonucu..

İlahi yaa çok güldürdün beni :)))) ama dediğim gibi testte çıkıyorsa eğer benim sonuçalrım daha çıkmadı :) İçimi rahatlatın testte çıkıyor diye panik oldum şimcik :S

ultrasnla ayrıntılı bakıyor ya her yerini ölçüyo. ense kalınlığını burun kemiğini falan da ölçüp o ölçüerin olduğu bi kağıt verdi bana tüm ölçüler orda yazıyo sana vermedi mi ?

öfff yaaa bi kağıda ölçüler yazdı ense boy falan ama bununla ikili test yaptırcaksın dedi o da labaratuvarda kaldı, aldılar daha doğrusu şuan kendimi çökmüş hissediyorum

kızlar bence doktorların çoğu bizim hızımıza yetişemiyor, ne kadar çok araştırıp önceden neler bildiğimizi bilmiyorlar. onlar sessizce işlerini yapıyorlar sadece. sonuç olarak da detay vermek yerine, iyi, sorun yok, filan diyorlar. benim doktorum da hemşiresine bazı rakamlar söyledi, ama bana hiçbir şey söylemedi. ben dayanamayıp sordum, "ense kalınlığına baktınız di mi?" diye. öyle deyince güldü, evet, burun kemiğine de baktım, dedi. yani ben sormasam şu an ben de "aa doktor bebeğimin burun kemiğine bakmadı mı?" diye kendimi yiyor olacaktım :)

:))) ense kalınlığını falan ultrasonda gösterdi hatta tarif etti detaylı anlattı. Bak gözleri ve ağzı dedi dicektim hatta burnu diye espri olcak diye sustum. Bilseydim sorardım. Ama bi sorun görse söylerdi herhalde dimi

seninki iyimiş yine, benimki biraz izletti, hareket eden kalbini gösterdi bak nasıl atıyor diye. ama ne yaptığı hakkında detay vermedi. bir sorun görse söylerdi kesin, hiç meraklanma. bana da kaç mm söylemedi, baktım dedi sadece. bakmış ve bişey demediyse sorun yoktur diye düşünüyorum.

Hareketlerini izletti bak nasıl bacaklarını oynatıyor. herşeyi yerinde gelişmiş çok güzel falan dedi. Boyu 62 mm olmuş dedi Ense kalınlığı hakkında bilgi verdi. Umarım ona bakmayı atlamamıştır. İçimi rahatlattın canım saol

Son düzenleme:
[FONT]maşallah süper görünüyor seninki canımm pekii bize de deyiver bakalım neymiş o video netleştiren filtresi olan programı bu arada hiç aklıma gelmemişti flashdisk falan verip oraya attırmak onu da hazır gidelim de video olarak alırız inşallah çarşambaya... sağ ol paylaşımın için
vallahi uzman dr. gibisin isetberry çok çok şanslıyız her bi şeyden anlıyorsun. hayır yani her yol var: tıp var, halk dili var, hurafeler var süpersin süper... ben de çarşamba yazıcam değerlerimi inşallah. benimkileri de yorumla ama bak iyileş o zamana kadar, yanlış çıkmasın sonuçlarım. şaka bi yana çok geçmiş olsun canım. hemen bir limon ye ya da sık-iç ilaç niyetine... şifa olsun.

Sakıncalı değil galiba ama leke yaptığı söyleniyor. Ne kadar doğru bilmiyorum. Ama ben yiyorum. He bu arada yüzünde leke çıkan oldu mu?
leke değil de yüzümde hiç sivilcem olmazdı, şimdi çifter çifter çıkıyor. ergenliğimde bile çıkmadı sivilcee ah bebeğim ahh sen nelere kadirsin :106:
Cen cumartesi kanama sebebiyle doktora gittim.Bayağı net gördüm kız dedi doktor.Birgün öncesi kendi doktorum kesin birşey söyleyemem şuan için demişti. Kızım olucak inşallah.
hayırlı olsun cinsiyetiniz hepimize hayırlısıyla kucağa almak nasip olsun inşallah...

Son düzenleme:
benim de karınım şiş gibi bu hafta hafif, ama sanki hamile göbeği değilde lavaboya gideemişimde bağırsaklarım şişmiş gibi bir şişlik,
nomralde dümdüzdür göbeğim,
verdiğim 2 kiloyu da hala alamdım...
sizler kaç kilo aldınız, ya da kaçıncı haftada kilo almaya başladınız,
istatistik tutalım arkadaşlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…