- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.421
Heraseracım duygularıma öyle güzel tercüman olmuşsun kiElbette hepimiz yavruşlarımıza karşı korumacıyız dediğin gibi ilk göz ağrılarımız olunca birz daha hassazız. Ama ben de aynen senin gibi çok kasmamamız gerektiğini düşünüyorum. Elbette yazın, baharda ya da güzel havalarda cıvıl cıvıl parklar bahçeler varken AVM ye gitmeyi birçok kişi tercih etmez ben de dahil. Ama kış günü yağmurda çamurda AVMye gitmiycem diye eve tıkılıp kalmak ruh sağılımız açısından iyi değil. Psikolojisi bozuk, bunlarmış bir anne belki daha çok zarar verecek çok haklısın canım. Düşününce evimizdeki buzdolabından, modeme, televizyondan, telefona, hatta kumandaya kadar hep radyasyon alıyoruz.
Ben son zamanlarda AVM lafını çok eder oldum herkes bilir. Haftasonları hep oraya gttiğimizi söylüyodum buraya girince. Taş evden başlayan muhabbet ben de hep avm ye gidiyodum yadırganıyo muydum alınganlığına kadar giderse bambaşka haller alır:))
iskeledeki denizyıldızı süper midye dolma yapıyorkuzularıda atarız denize :) ama akşama da bizim bahçede mangal
ben koca göbeğimle bütün yazı orda geçirdim, millette sudaki o garip şey ne diye bakıyordu
bak şimdiden heyecan yaptım
iskeledeki denizyıldızı süper midye dolma yapıyorkuzularıda atarız denize :) ama akşama da bizim bahçede mangal
ben koca göbeğimle bütün yazı orda geçirdim, millette sudaki o garip şey ne diye bakıyordu
bak şimdiden heyecan yaptım
Kızlar buluşcakmısınız çok özendim size şunu 1 ay önce yapsaydınız ben de İzmirdeydim biliyorsunuz ailem orda ben izmirde doğdum büyüdüm
Çok isterdim tanışmak sizinle tabi kuzucuklarda tanışırdı
Avm dışarısı farketmez ikisine de uyardım ben
Bu Ağustos'ta gelicem tekrar olmazsa 1. Yaşgünlerimizi birlikte kutlarız
Kızlar buluşcakmısınız çok özendim size şunu 1 ay önce yapsaydınız ben de İzmirdeydim biliyorsunuz ailem orda ben izmirde doğdum büyüdüm
Çok isterdim tanışmak sizinle tabi kuzucuklarda tanışırdı
Avm dışarısı farketmez ikisine de uyardım ben
Bu Ağustos'ta gelicem tekrar olmazsa 1. Yaşgünlerimizi birlikte kutlarız
Canım gel bi kucaklayayım seni ya içimden geldi. Tabi, kim istemez parklara, bahçelere gitmeyi?? Kadıköy'de otururken kızım parkta oynasın diye annemle tüm parkları bıkmadan üşenmeden yürüyerek olmadı toplu taşıma ile ziyaret etmiştik. Nerdeyse her gün parktaydık. Kışın bile Moda'da çay bahçelerinde oturduğumuz oldu. Bana park, bahçe olsun:)) Dediğin çok doğru, şans eseri yaşıyoruz nerdeyse. Mesela senin yaşadığın yer Tekirdağ'dı değil mi? Umarım doğru hatırlıyorumdur. Ergene havzası o kadar kirlendi ki, o kadar zehirlendi ki, bu konuda acil eylem planları var. Ama korkunç bir denetimsizlik hala hüküm sürüyor ve hiç bir şey yapılmıyor. Çocuklarımızı bu tür büyük kirliliklerden, büyük tehlikelerden nasıl koruyacağız peki? Ya İstanbul'un ve Türkiye'nin bitirilen su kaynakları, ormanları, bozulan doğa dengesi?? Büyük resme bakmamız ve çocuklarımızın mutlu ve sağlıklı olmasını istiyorsak acilen dürüst ve etik bir şekilde yönetilmeyi talep etmemiz gerekiyor. Bak yine ciddi ciddi konuşmaya başladım. Ah ah hep yalnızlıktan:))
Bu uclu organize oldular bile bize de burdan onlari seyretmek duser.
Bu uclu organize oldular bile bize de burdan onlari seyretmek duser.
Arastacım paylaştığın ısırmalık toto resimlerine bayıldım bayıldım
Senin paylaştığın resimlerebayıldım demekten dilimde tüy bitti artık
Fırfırlı totosuyla ida süperdi tabi diğer meleklerde
Bu arada kızım olsada şöyle cicili bicili giydirsem derdim ama onu bile beceremiyorum bu konuda idolümsün
Benim kız sürekli basit tulumlar içinde çünkü en rahat onları giydiriyorum
Neyse şöyle 1 yaşına falan geldiğinde ben de başlarım umarım güzel elbiseler ve şirin bantlar takmaya benim yüzümden kızım giysi konusunda zevksiz olcAk diye korkuyorum
Ben işe başlayınca bol bol seyahat ediyor olacağım yine, istanbul a çok sık gelirim. Buradan durterim istanbulluları da :)
Evet sorma canım ya
Sen en azından istanbuldasın ben bu Arap ülkesinde iyice zor burdan izlemek
Burda hava 25 derece deniz ışıl ışıl ama buluşacak kimse yok
Eşim zaten sürekli iş sürekli iş öyle sıkıkıyorumki
Bu arada Anason gerçekten süt yapıyırmuymuş sen süt diyince gözlerim açıldı:)))
ayy kızlar ben ilçedeyim burda avm mvm yok en büyük avm evimin karşısındaki a101:))) olsada gitsem valla 1 aya kadar hergün çıkıp gezioduk kızımla bende temiz hava ve yeşillik yönünden şanslıyım.bağlı olduumuz ile avm yapılıo heyecanla bitmesini bekliorum:) valla ondan sakın bundan sakın şizofren olurum ben öle çok kasamam v Allahıma emanetleri yavruların ıslak mendilde kullanıorum hiç pamuk kullanmadım hep diorum ama kullanananıda takdir ederim ayrı mesele.haa hazır yoğurtta verilir arada nolcak yani her çocuk manda yoğurduyla büyümedi benim kuzenim bebekken hep ülkerin yoğurtlarıyla büyüdü boyu benden uzun kızın fidan gibi 5e gidio ve okul birincisi.benim imkanım var yaparım yoğurdu ama imkanı olmayan napsın ölsün mü?sakınan göze çöp batar annem beni 5 aylıkken örümceğe bindirmiş keza kardeşimde öle söylemesi ayıp sütuuunnn gibi bacaklarımız var yengem kuzenimi bacağı eğri olur die bindirmemiş onun bacakları eğri yani ne kadar sakınırsan sakın olacağı varsa oluo.tabi bu da demek deilki çocuğu radyasyon vs.den sakınmayalım koyverelim gitsin,tedbirimi sınırlı ölçüde alıyorum aşırısı bence beni hasta eder bu da benim naçizane görüşüm:))) ammada uzun yazdm öptüm hepinizi seviorum kız anneler ve bebişler kasmayın sinirler kış kışş kışş gitsinnn forumumuzdan:))9
Canim senin aklimdan geciriyordum bugun, senin bebeginin emme durumu ne oldu duzeldi mi???
Kızlar ben size söyleyeyim. Burka'cım çoklu alıntı hani alıntı ile cevapla var ya onun yanında + işareti var alıntılamak istediğin mesajlarda onu tıklıyorsun :) Böylece cevaplarını topluca verebilirsin :)
Resim eklemede cevapla dediğinizde altta eklenti diye bir yer var ona tıklayın ve resminizi ekleyin :) Umarım anlatabilmişimdir
Kızlar sanırım bizimde süt ürünlerine karşı alerjimiz var, iki hafta önce falan farkettim , çok sümüksüydü kakası bide iplik gibi kan vardı, bi ara süt yoğurt abartmıştım bi de neyse doktora sordum teşhisi koymuşun zaten internetten dediİşte bende kestim süt ve yoğurt peynir, biraz düzeldik, kan bi kere olmuştu zaten ama hala biraz sümüksü. Çok hevesleniyodum kendi yaptığım yoğurdu yedircem diye ama olmayacak sanırım
Altın oldugunu belirtmene inan hic gerek yok.Cesit cesit emzik almis ve kizimi alistirmaya calisiyordum, en son aventin emzigini uzun sure agzinda tutuyordu ama yineden istahla emmiyordu. hediye altin emzik geldi dayisindan bizde yikadik hemen agzina verdik ve agzindan hicc birakmiyor... agzindan dusunce agliyor. O emziklerin olayi pahasi olduugndan emzik kismi ortodontik fln degil ve daha once denedigim bazi emziklerle birebir ayni ama bunu tuttu birakmiyor kizim. Agzinda bu emziklemi gezeirecegim ben bu kizi simdi
Dunden beri yasanan diger gelisme ise kizimin artik oyuncaklarini uzun sure tutabiliyor olusuuuuuu :)
Euro kazanınca cok gelmiyor ne demek bir seyin alım gücü senin gelirin ile iklgilidir 800 liralık gelir euro cınsinden verilse de azdır . ayrıca bu mesajdan sonra işte en cok korktugum sey basıma geldi yanlıs anlaşıldım bu konu ile ilgili dedin neden korkuyordun ki bundan kimse mal varlıgı ile ilgili yanlıs anlaşılnmaktan korkmuyor bence burdaCanim ben 1000 euro ya aldim, euro kazaninca cok fazla gelmiyor insana. Turkuye de 1000 tl oldugunu dusun, alinabilitesi daha yuksek... Araba koltugu, uyku tulumu, semsiye, kahve bardagi tutacagida var icinde.Tr de fiyatinin bu kadar oldugunu bilmiyordum, yanlis anlasilmasin lutfen sanki cok kolay alinir gibi bosuna ovmusum.2500 tl de, cok cocuk yapacaksan kendini ancaki amorti eder :)))))
Eki Görüntüle 865792 Eki Görüntüle 865794
pembe olan ici %100 yun disi polyester, krem rengi olan ic dis saf yun. beyaz ayakli olan ise ic dis pamuklu.
Torbali olanlarin icleri de var ama onlari yikamaya atmislar sanirim bulamadim, ikisinde icleri yuz uzun kollu hafif bogazli kazak seklinde.
Ben suanda krem rengimolani kullaniyorum, cildi hem hava aliyor hemde sicak kaliyor diye dusunuyorum. Ayaklarinida karnina cekip gazini cikarabiliyor kolayca.
Kizlar kizimi artik kucagimda gezdirmek zorunda kalmiyorum evdeyken, cok renkli isikli bir ana kucagi almistim turkiyede, ona bayiliyor. Yemek masasinin uzerine, yataga, koltuga koyuyorum yanima her isimi yapabiliyorum. Muhtemelen sizde biliyorsunuzdur ama yine paylasayim dedim.
Ben kizima yuksek, pille saga sola sallanan cok fonksiyonlu bir ana kucagi almistim, buyudukce de kullanir diye, onun koltugu gibiydi salonumda ama salona uysun diye pastel renkleri secmistim kizim yuzune bile bakmadi :) simdi 200 tl lik ana kucagi kurtaricim oldu :)
Besigide beyaz ve donencesi pastel renklerde meleklerdi pek ilgisini cekmiyordu, babannesinin evine kirmizi besik ve rengarek donence almislar kizim gece emmeye uyaninca bile oyuncaklara sevinmekten hal oluyor, onlarla konusmaktan uyumadi baya.
Resmen oyuncaksizliktan kirilmis yavrum :))) benim gibi yapanlar varsa aklinizda olsun, kacinmayin, odasini kirmizilara mavilere bogun :) dekorasyon hicbirsey bebegimizin mutlulugu onemli :)
Luboyf cum annen yanindaymis at kizi arabasina annenle gidin dolasin temiz hava alin. 25 derece ne demek. Keyfini cikarin bu gunlerin yazin orada disari cikilmaz.
Yok bilmiyorum sut yapiyor mu Aybike ye takiliyorum. Ama dur bir doktor bir tarif vermisti onu bulabilirsem seninle paylasirim.
ayyy al benden de o kadar tembellikte son nokta bugün bi baktım geçen hafta ütülediğim kıyafeler hala sepette yerlerine yerleştirilmeyi bekliyorlar
canım bişey sormak istiyorum emzirdikten ne kadar sonra uyku hazırlığına başlıyorsun? benm oğlum emerken uyuyor da ondan vazgeçirmek adına bişiler yapmam lazım değilse iki gün sonra biyerlere gitsem işim çıksa ya da Allah korusun ama bana bişey olsa çok zorlanır yavrum:44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?