- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.461
Geçmişi bitiremedim. Bugün temizlik vardı. İlk defa gelen biri olduğu için bende çok yoruldum. Birde kızım mızmızdı bugün. Uykusuzluktan sütüm yetmedi ve buzluktaki son sütü kullandım. Okumaya iznim vardı ama onuda yapamadım. Yarında yokum göğüs yaralarım için son bir atak yapıp istanbulda meme üzerine uzmanlaşmış bi prof. a gidicem. Sütümü erken sağdım bu sefer yatıyorum. İyi geceler
Gayet enerjiğiz canım. Burda herkese önerdim loreena mckennıt dinlet bakalım işe yarıycak mı? Enya filan da aynı işi görür. Umarım bebeğin uyur biran önce.
süper ozaman bize en çok lazım olan enerji ama kötü bişeyi hisettimizde o insanın kötü enerjisini direk çekioruz ondan dedim yani tamam deneyip işe yardını söyleicem san çokk teşşekür edrimm arastacım
Kıyamam canım minige, nasılda sokulmuş annesine , canım benim
Eklenti ekleden basınca yeni sayfa çıkıyor , sende görmüşsündur gerci
Dosya yükle ye basınca yeni foto cek yada arşivden ekle diye seçenek çıkıyor bende , sonra birini tercih edip sayfanın altında icerige ekle var , o sekilde yüklüyorum
Yok gercekten anason süt yapıyor , içtiğim süt arttırıci çayların biri ( hangisi hatırlamıyorum ) rakı gibi kokuyordu
Gecmis olsun canım
Kimse üstüne almasın,kimseyi kırmak ya da incitmek için yazmıyorum.. Ben hiç altın emzik görmedim,eminim güzel bişiidir. Görsem alır mıydım :26: tercih ve imkan meselesi..
Hamilelik günlerimden hatırlıyorum..burdaki paylaşımladan aldım bir çok eksiğimi. Pijama,kişisel ihtiyaçlar,bebek eşyaları,odası,tesktili vs vs. Bazısını beğendim bazısını beğenmedim. Kimi pahalı geldi kimiside ucuz. Bana ne uyuyorsa onu aldım.Herkese teşekkürler;yardımları için
Bilgi almak,görüş bildirmek,fikrini sunmak vs amaçlarla burayı takip eden bir çok insan var. Topiği güç gösterisi için kullanmak ne kadar doğru olur? Kimsenin kimseyi incitmeye hakkı yok!
Kadınız,anneyiz,hassasız vee bu gibi durumlara maksimum hassasiyet göstermeliyiz.
Sanırım dolunay dan, biraz fazla alinganlik olmus sankiinanamadım tekrar tekrar okudum ve hemen ilk cümlede söyleyeyim birilerine arka çıkmak destek olmak için yazmıyorum. yazma gereği duyuyorum çünkü konunun buraya gelmesine sebep üçümüz nerde buluşalım diye konuşurken avm yorumu yapmamız
ve bir avm görüşünden geçmişten üşenilmeden neler seçilip çıkartılmış ortaya dökülmüş... eğer ivynin bu dediklerinden onun düşüncesiz zengin bir görgüsüz olduğunu çıkartıyorsak;
*kocişiyle yaptıklarını anlatan arkadaşlar eşiyle sorun yaşayanları üzmüş olmuyor mu
*bebeğine hiç mama vermediğini söyleyen arkadaşlar bebeklerine mama vermek zorunda kalan arkadaşları üzmüş olumuyor mu
*eşinin mesleğini ezberlediğimiz arkadaşlar eşi çalışmayanları üzmüş olmuyor mu
*bayram tatilinde kv kp ne dayanamadığını anlatanlar kv kp ile yaşamak zorunda olanları üzmüş olmuyor mu
*bebeğini cicili bicili giydirip fotosunu paylaşanlar o kıyafetleri alamayanları üzmüş olmuyor mu
*işe gittiği için bebeğinden ayrı kalma üzüntüsünü anlatan iş bulamayan arkadaşları üzmüş olmuyor mu
*gezdiği yerlerin fotolarını paylaşanlar durumu olmadığı için evden çıkamayan arkadaşları üzmüş olmuyor mu
*bebeğinin her ay çok güzel gelişimi olup kilo aldığını anlatan arkadaşlar bebekleri kilo alamayanları üzmüş olmuyor mu
verdiğim örnekleri kimse üzerine alınıpta "ne yani kötü niyetle anlatmadımki " demesin bana...çünkü benimde tam olarak dediğim bu, kötü niyetle anlatmadığımız kötü niyetle paylaşmadığımız...
gerçekten nasıl mevzu bu noktaya getirildi ve sonunda örnek mesajlar diye alt alta toplanıp insanoğlu için en hassas konuda, maddiyat konusunda birisi itham edildi anlamış değilim.
Pediküre gidicem demekle pedikürcüm demek arasındaki farkı anlamayan insana daha fazla bişey anlatmıycam. Herkese hayırlı geceler. Ne demişler;
"ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR"
Sanırım dolunay dan, biraz fazla alinganlik olmus sanki
Cok kötü bir gün geçirdim , azıcık kafam dağılsın dedim , burası da karışmış :2:
Sanırım dolunay dan, biraz fazla alinganlik olmus sanki
Cok kötü bir gün geçirdim , azıcık kafam dağılsın dedim , burası da karışmış :2:
Kimse üstüne almasın,kimseyi kırmak ya da incitmek için yazmıyorum.. Ben hiç altın emzik görmedim,eminim güzel bişiidir. Görsem alır mıydım :26: tercih ve imkan meselesi..
Hamilelik günlerimden hatırlıyorum..burdaki paylaşımladan aldım bir çok eksiğimi. Pijama,kişisel ihtiyaçlar,bebek eşyaları,odası,tesktili vs vs. Bazısını beğendim bazısını beğenmedim. Kimi pahalı geldi kimiside ucuz. Bana ne uyuyorsa onu aldım.Herkese teşekkürler;yardımları için
Bilgi almak,görüş bildirmek,fikrini sunmak vs amaçlarla burayı takip eden bir çok insan var. Topiği güç gösterisi için kullanmak ne kadar doğru olur? Kimsenin kimseyi incitmeye hakkı yok!
Kadınız,anneyiz,hassasız vee bu gibi durumlara maksimum hassasiyet göstermeliyiz.
arasta yapma Allah aşkına bu harbi gereksiz yüklenme oldu artık
sürekli gittiğimiz yerlere Türkçemizde bu takıyı takmaz mıyız el insaf..pedikürcüm, kuaförüm, kasabım, manavım
yani harbiden "ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR"
Meltem hoş geldin! Kız ülke karışmış, burası karışmış çok mu:)) Acep ülke gündemindeki bu olaylar, olaylar da dolunay yüzünden mi:))
Seni kırmak istemiyorum ama avukat olsaydın davamı sana verirdim)
saolasın bende hep diyorum makina mühendisi olmakla hata etmişim, benim avukat olmam lazımmış :)
dur şimdi ben olayın başındaki cümlemi yine yazayımda kimsenin avukatlığını yapmadığım bir kez daha kayda geçsin;
konuya dahil olma gereği duydum çünkü çıktığı nokta ivy ile aramızda "nerde buluşalım" dı. araya girilip avm kelimesinin çekilip gereksiz uzamasından şimdi nerelere geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?