2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Biraz geç olacak ama öncelikle çok geçmiş olsun umarım bu kez şifa bulursun benimde sol memede sorun var içe gömüldü ucu ve yarık yarık kaldı yaralar iyileşmiş olsa bile aynı memeden 3 kere mastit oldum :/ kanallar tıkandı iice şimdide süt gelmiyor ztn bende düzelir mi diye bekliyorum ama hiç umudum yok :s

inanamadım tekrar tekrar okudum ve hemen ilk cümlede söyleyeyim birilerine arka çıkmak destek olmak için yazmıyorum. yazma gereği duyuyorum çünkü konunun buraya gelmesine sebep üçümüz nerde buluşalım diye konuşurken avm yorumu yapmamız

ve bir avm görüşünden geçmişten üşenilmeden neler seçilip çıkartılmış ortaya dökülmüş... eğer ivynin bu dediklerinden onun düşüncesiz zengin bir görgüsüz olduğunu çıkartıyorsak;
*kocişiyle yaptıklarını anlatan arkadaşlar eşiyle sorun yaşayanları üzmüş olmuyor mu
*bebeğine hiç mama vermediğini söyleyen arkadaşlar bebeklerine mama vermek zorunda kalan arkadaşları üzmüş olumuyor mu
*eşinin mesleğini ezberlediğimiz arkadaşlar eşi çalışmayanları üzmüş olmuyor mu
*bayram tatilinde kv kp ne dayanamadığını anlatanlar kv kp ile yaşamak zorunda olanları üzmüş olmuyor mu
*bebeğini cicili bicili giydirip fotosunu paylaşanlar o kıyafetleri alamayanları üzmüş olmuyor mu
*işe gittiği için bebeğinden ayrı kalma üzüntüsünü anlatan iş bulamayan arkadaşları üzmüş olmuyor mu
*gezdiği yerlerin fotolarını paylaşanlar durumu olmadığı için evden çıkamayan arkadaşları üzmüş olmuyor mu
*bebeğinin her ay çok güzel gelişimi olup kilo aldığını anlatan arkadaşlar bebekleri kilo alamayanları üzmüş olmuyor mu

verdiğim örnekleri kimse üzerine alınıpta "ne yani kötü niyetle anlatmadımki " demesin bana...çünkü benimde tam olarak dediğim bu, kötü niyetle anlatmadığımız kötü niyetle paylaşmadığımız...

gerçekten nasıl mevzu bu noktaya getirildi ve sonunda örnek mesajlar diye alt alta toplanıp insanoğlu için en hassas konuda, maddiyat konusunda birisi itham edildi anlamış değilim.

Gayet enerjiğiz canım. Burda herkese önerdim loreena mckennıt dinlet bakalım işe yarıycak mı? Enya filan da aynı işi görür. Umarım bebeğin uyur biran önce.

süper ozaman bize en çok lazım olan enerji ama kötü bişeyi hisettimizde o insanın kötü enerjisini direk çekioruz ondan dedim yani tamam deneyip işe yardını söyleicem san çokk teşşekür edrimm arastacım

Rica ederim işe yararsa çok sevinicem

Kimse üstüne almasın,kimseyi kırmak ya da incitmek için yazmıyorum.. Ben hiç altın emzik görmedim,eminim güzel bişiidir. Görsem alır mıydım :26: tercih ve imkan meselesi..
Hamilelik günlerimden hatırlıyorum..burdaki paylaşımladan aldım bir çok eksiğimi. Pijama,kişisel ihtiyaçlar,bebek eşyaları,odası,tesktili vs vs. Bazısını beğendim bazısını beğenmedim. Kimi pahalı geldi kimiside ucuz. Bana ne uyuyorsa onu aldım.Herkese teşekkürler;yardımları için
Bilgi almak,görüş bildirmek,fikrini sunmak vs amaçlarla burayı takip eden bir çok insan var. Topiği güç gösterisi için kullanmak ne kadar doğru olur? Kimsenin kimseyi incitmeye hakkı yok!
Kadınız,anneyiz,hassasız vee bu gibi durumlara maksimum hassasiyet göstermeliyiz.

Çok teşekkür ederim anladım nasıl yapılacağını :)

Puffy cim, altın emzik diye birşey yok, bir işede yaramıyor. Bebek hediyesi alınırya hani altın, onu emziğin arkasına yapıştırmışlar bir pazarlama hilesi yani. Herneyse, benim kızıma dayısı bunu hediye etti bunu soylemekte bir sakınca yok zaten ulkemizde çok yaygın bir adettir evlenen veya yenidoğana altın hediyesi. Bende kızımı emziğe alıştırmaya çalışıyordum kızım bu ortodontik denen damaksız emzikleri almadı bir türlü, sonra bu ucu uyduruk emziği aldı ve emdi baya. Bende dedimki, boyle boyle oldu şimdi bu çocuk bu emzikle nasıl gezecek, hemde sonraki postlarımda dalga geçtim kızımda işini biliyor diye.
Yani kare kare bebeğinin odasını paylaşan, beşiğini görümcem aldı, kayınvalidem şunu getirdi, kocam şunu verdi, bunu aldım beğenmedim gittim birde şunu aldım tarzı postlardan bir farkı olmayan bir post :))

Ama tabii kötü niyetli düşünmek istersek bende utanmasam kalem kalem yazıcam hani sende şunu aldın bunu aldın diye :) Allah herkesin bebeğine sağlık versin, üstüne ne aldın başına ne aldın, nered yatırdın fasa fiso bunlar...

Pediküre gidicem demekle pedikürcüm demek arasındaki farkı anlamayan insana daha fazla bişey anlatmıycam. Herkese hayırlı geceler. Ne demişler;

"ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR"

Sanırım dolunay dan, biraz fazla alinganlik olmus sanki
Cok kötü bir gün geçirdim , azıcık kafam dağılsın dedim , burası da karışmış :2:

Pediküre gidicem demekle pedikürcüm demek arasındaki farkı anlamayan insana daha fazla bişey anlatmıycam. Herkese hayırlı geceler. Ne demişler;

"ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR"

arasta yapma Allah aşkına bu harbi gereksiz yüklenme oldu artık
sürekli gittiğimiz yerlere Türkçemizde bu takıyı takmaz mıyız el insaf..pedikürcüm, kuaförüm, kasabım, manavım
yani harbiden "ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR"

Sanırım dolunay dan, biraz fazla alinganlik olmus sanki
Cok kötü bir gün geçirdim , azıcık kafam dağılsın dedim , burası da karışmış :2:

valla canım artık dolunay mı yoksa topluca regl dönemimiz aynı mıymış bilmiyorum
alınan alınana...bi buluşalım derken bir anda ortalığı çorba ettik

Pufy canim herkesin yaptıgı sunu aldım su kadara aldım demek ile inanmıyorum 200 liralık şey ise yaradı demenin arasında ki farkı anlatmaya çalıştım sadece

Seni kırmak istemiyorum ama avukat olsaydın davamı sana verirdim )

Meltem hoş geldin! Kız ülke karışmış, burası karışmış çok mu:)) Acep ülke gündemindeki bu olaylar, olaylar da dolunay yüzünden mi:))

Valla bilmiyorum ama o koskoca ay sanki gövdemin üstünde oturuyo
Belli de bi sebebi yok sıkıntımın , ufak tefek seyler birikti heralde

Bu arada Yaa ne soymuşlar ülkeyi yaa, insaff

Son düzenleme:
Seni kırmak istemiyorum ama avukat olsaydın davamı sana verirdim )

saolasın bende hep diyorum makina mühendisi olmakla hata etmişim, benim avukat olmam lazımmış :)

dur şimdi ben olayın başındaki cümlemi yine yazayımda kimsenin avukatlığını yapmadığım bir kez daha kayda geçsin;
konuya dahil olma gereği duydum çünkü çıktığı nokta ivy ile aramızda "nerde buluşalım" dı. araya girilip avm kelimesinin çekilip gereksiz uzamasından şimdi nerelere geldi

Son düzenleme:

Sen kendine ondan pay çıkardın demek :) Üzüldüm bak şimdi halbuki büyük bir birikimin patlaması olduğunu görmen gerekirdi. Olayın senle alakası yok ama hobi olsun diye sen yaz yine ben okurum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…