- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.441
Arkadaslar acıkcası uzunca dusundum bu mail icin. Ama her zaman ki gibi durustlukten yanayım. Ve o yuzden gercek duygularımı paylaşak istedim.
Giyilen pamuk polar geziln yer vs hepsi annelerin kendi tercihi kimse yargılayamaz.Ama hem cam fanuslarda saklayamam diyip hemde herseyın en derin bilimsel acıklamalar ile yapılması biraz paradoks oluyor bence. Bunu uzatmıycam dediğim gibi tercih .
Gözlerle iletişm yok ve burda bizim butun algıladıklarımız kelimelerden ibaret. Yani söylediklerimiz düşüncelerimizin bir aynası coğu zaman. Eski meslegim gereği belki de bazı cümlelerin arkasını okumanın gerceği görmek ile cok ilgili oldugunu biliyorum.
Burada kimsenin evinin nasıl olduğu ne aldıgı vs ile ilgili aşırı bir bilgim yok. Yani açıkcası herkes birseyler söylüyor lafı gelince ama genel olarak kimsenin yasayıs tarzını cok bilmiyoruz ya da vurgulanan cok o olmuyor .yoksa pek cok arkadas yurt dısı gezileri evdeki yardımcılar meslekler vs bundan bahsetti hayatın doğal akışında normal olarak. Ama bir kişi var ki nerdeyse her mesajı maddiyat ile ilgili ya da satıraltı bunla ilgili. Belki bilinçli değil niyeti bu degil ama bir ayna olmak dısardan birde kendisine bakmasını sağlamak isterim. Bu sitede esi calışmayan maddi durumu cok ta iyi olmayan bır suru kişi var biraz daha dikkatli olmak gerekmez mi . konu tas evden acıldı diye
Bu telsiz meselesinden cok daha önce evin tas evi ve tarihi bşir ev oldugunu biliyorduk . bir kac postta neden oldugunu bile hatırlamıyorum vardı.
bambu koltuk kullanmak icin ada mutfagın olması sart degil birinci koşul degil soylemek zorunda değiliz ne alaka ben evimin mutfagında ki köşe koltugunu soyleyen duymadım.
Tırnaktaki batma icin pedikur gercekten işe yarar ama konu anlatılırken pedikurcum demek zorunda değilsin temiz olduguna inandıgın desen yeter illa sahiplik eki gerekmez.
Altın oldugunu belirtmene inan hic gerek yok.
Euro kazanınca cok gelmiyor ne demek bir seyin alım gücü senin gelirin ile iklgilidir 800 liralık gelir euro cınsinden verilse de azdır . ayrıca bu mesajdan sonra işte en cok korktugum sey basıma geldi yanlıs anlaşıldım bu konu ile ilgili dedin neden korkuyordun ki bundan kimse mal varlıgı ile ilgili yanlıs anlaşılnmaktan korkmuyor bence burda
Pek cok mesajında yardımcılarından bahsettın ki bu olabilir. Ama mesela burda tulumlar yıkamada diyebilirsin . tulumu kimin yıkamaya attıgı hiç önemli değil . yine gizli özneler var cümlede
200 tl pek cok kişi için az degil burda sende calışıyorsun para kazanmak zor eminim biliyorsun . ama burda bana göre az ama kurtardı diyorsun . rakamlardan bahsetmişsin yine
üstüste izlendiğnde böyle bir tablo gördüğüm sahip oldukların iyi cok iyi ya da kotü olabilir farketti isen yakın bir zamanda tam tersi bir case icin de hissettiklerimi yazdım . farkında değilsin belki ama vurgulananlar bunlar
Evet sorma canım ya
Sen en azından istanbuldasın ben bu Arap ülkesinde iyice zor burdan izlemek
Burda hava 25 derece deniz ışıl ışıl ama buluşacak kimse yok
Eşim zaten sürekli iş sürekli iş öyle sıkıkıyorumki
Bu arada Anason gerçekten süt yapıyırmuymuş sen süt diyince gözlerim açıldı:)))
Ya ama kıskandırmayın beni ama olmazki
Ben urlayı çok severim urla yolunun üzerinde eskiden rengarenk enginar tarlaları vardı çok gelirdik
Aaa ben kızımı denizede sokmam :)))
Saka tabiiki, bende guzel koylar biliyorum civarda ^^ akşama kadar tıkınır atarız ufaklıkları da suya. Benim kız suyu çok seviyor zaten tam izmirli. Mangal ları sırayla yaparız canım, bizimde bahçemiz keyiflidir :)) urla da hep yanlız veya eşimin akrabalarıyla takılırdım, nihayet bir arkadaşım oldu oradan hemde kızımada arkadaş var çok sevindim :)
Keşke o zaman planlasaymışız, kısmetd eğilmiş. Yazın bende burada olurum inşallah bir aksilik olmazsa, agustos bebeklerini plajda da buluşturmaya katılırsın sende cnm. Benimde hayalim kızımın 1. Yas gunu urla da kutlamak. Davetli listemize yazdım sizide şimdiden :)
Bu uclu organize oldular bile bize de burdan onlari seyretmek duser.
Rezene çayıyla idare edivereceeniz gari
Hadi kızlar artık ya valla nazar değdirio kem gözler kış kış kışşşşş
Bugün an itibariyle yeni bi yöntemle oğlumu uyuttum bu aralar her gün başka bi still uyur oldu zaten
Sizce mantıklı bişi mi bunu devam ettiriim mi die sorcam
Normalde emerek uyur doğumdan beri kendi kendine uyuduğu elin parmakları kadardır
Bugün kanepede yanıma yan yatırdım sırtına po pıt yaptım ışık kapalı sadece tv ışığı var kendi gözlerimi de kapatır gibi kıstım giZlice izledim onu
Önce suratıma baktı baktı sırıttı bikaç ufak esnemeler oldu arada kıpırdandı
Yaklaşık 10 dk içinde gözler kısıldı ve ba bammmm UYUDU
5 dk bekledim aldım beşiğine yatırdım
Sizce böle bi yönteme alışması ii midir ilerde ayrılmak zor olur mu:26:
Edit: DURUSEL ikimiz de bişileri kışkışlamışız arka arkaya
Arkadaslar acıkcası uzunca dusundum bu mail icin. Ama her zaman ki gibi durustlukten yanayım. Ve o yuzden gercek duygularımı paylaşak istedim.
Giyilen pamuk polar geziln yer vs hepsi annelerin kendi tercihi kimse yargılayamaz.Ama hem cam fanuslarda saklayamam diyip hemde herseyın en derin bilimsel acıklamalar ile yapılması biraz paradoks oluyor bence. Bunu uzatmıycam dediğim gibi tercih .
Gözlerle iletişm yok ve burda bizim butun algıladıklarımız kelimelerden ibaret. Yani söylediklerimiz düşüncelerimizin bir aynası coğu zaman. Eski meslegim gereği belki de bazı cümlelerin arkasını okumanın gerceği görmek ile cok ilgili oldugunu biliyorum.
Burada kimsenin evinin nasıl olduğu ne aldıgı vs ile ilgili aşırı bir bilgim yok. Yani açıkcası herkes birseyler söylüyor lafı gelince ama genel olarak kimsenin yasayıs tarzını cok bilmiyoruz ya da vurgulanan cok o olmuyor .yoksa pek cok arkadas yurt dısı gezileri evdeki yardımcılar meslekler vs bundan bahsetti hayatın doğal akışında normal olarak. Ama bir kişi var ki nerdeyse her mesajı maddiyat ile ilgili ya da satıraltı bunla ilgili. Belki bilinçli değil niyeti bu degil ama bir ayna olmak dısardan birde kendisine bakmasını sağlamak isterim. Bu sitede esi calışmayan maddi durumu cok ta iyi olmayan bır suru kişi var biraz daha dikkatli olmak gerekmez mi . konu tas evden acıldı diye
Bu telsiz meselesinden cok daha önce evin tas evi ve tarihi bşir ev oldugunu biliyorduk . bir kac postta neden oldugunu bile hatırlamıyorum vardı.
bambu koltuk kullanmak icin ada mutfagın olması sart degil birinci koşul degil soylemek zorunda değiliz ne alaka ben evimin mutfagında ki köşe koltugunu soyleyen duymadım.
Tırnaktaki batma icin pedikur gercekten işe yarar ama konu anlatılırken pedikurcum demek zorunda değilsin temiz olduguna inandıgın desen yeter illa sahiplik eki gerekmez.
Altın oldugunu belirtmene inan hic gerek yok.
Euro kazanınca cok gelmiyor ne demek bir seyin alım gücü senin gelirin ile iklgilidir 800 liralık gelir euro cınsinden verilse de azdır . ayrıca bu mesajdan sonra işte en cok korktugum sey basıma geldi yanlıs anlaşıldım bu konu ile ilgili dedin neden korkuyordun ki bundan kimse mal varlıgı ile ilgili yanlıs anlaşılnmaktan korkmuyor bence burda
Pek cok mesajında yardımcılarından bahsettın ki bu olabilir. Ama mesela burda tulumlar yıkamada diyebilirsin . tulumu kimin yıkamaya attıgı hiç önemli değil . yine gizli özneler var cümlede
200 tl pek cok kişi için az degil burda sende calışıyorsun para kazanmak zor eminim biliyorsun . ama burda bana göre az ama kurtardı diyorsun . rakamlardan bahsetmişsin yine
üstüste izlendiğnde böyle bir tablo gördüğüm sahip oldukların iyi cok iyi ya da kotü olabilir farketti isen yakın bir zamanda tam tersi bir case icin de hissettiklerimi yazdım . farkında değilsin belki ama vurgulananlar bunlar
İyice dustu seviye ama madem bu kadar emek harcamıssın cevap vereyim bende sana, bu yaptıgın tam bir ucuz edebiyat, sizin mahallenizde bunlar malzeme edilir belki ama ben artık yuh artık dedim. Ben şimdi senin tum postlarını üşenmeden okusam, içinde alım ve para geçen hepsini alt alta dizsem aynı tobloyu çıkarırım.
Euro mevzusuna gelince, çok basit birşey diyorum orada; almanyadaki satış fiyatını tr ye cevirince 2500 tl oluyor araba, ama euro kazanınca aslında değeri 2500 değil (değer ve fiyat farklı şeylerdir). Turkiyede 1000 tl olduğunu düşün diyorum ardından. Anlamadıysan bir anlayana sor, sana daha iyi açıklasın senin dilinden.
Ha ada mevzu ise, ada mutfaklarda sandalyeyi masa altına itemessin, yani ayaklı sandalye bebek için uygun değil :) bunuda yazayımda iyice pekiştir kafanda :))
Birde, diğerleri nasıl yardımcısından bahsetti de doğal buldun acaba? Ben kimin nesi var ne zaman nasıl bahsetti çetelesini tutmadım, bu konuda örnek bekliyorum, listelerden :)
Burada sık sık insanlar bebeklerine ne aldıklarından ve ne kadar aldıklarından bahsederler, marka yazılır, indirimler paylaşılır. Bebeklerine aldıklarını giydirip resmini paylaşırlar, hatta kendi resimlerinide paylaşırlar ama kimsenin aldıkları ile ilgili böyle düşünmek aklıma gelmemişti... Bu bence senin kişiliğinle alakalı bir olay, sen ve burada yazılanları dedikodu ve geyik malzemesi yaptığın diğerlerinin kişilikleri...
Şimdi burada birisi, arabayla gittim dese laf arasında "aaa arabası varmış" gözüyle okuyorsun demekki, insanları kimin nesi var nesi yok diye okumak ve sadece bu noktalarla onları tanımak sınıflandırmak çok iğrenç, ben burada her zaman faydalı bilgiler paylaşmaya özen gösteririm. Ne el kadar bebeğimi malzeme ederim çirkince, nede fazla geyik yaparak zamanınızdan çalarım... 1-2 tane dışında kızımın resmi bile yoktur ki onuda talep üzerine paylaştım, giyidirip kuşatıp resim paylaşıp baak ne aldım demek daha kolay halbuki ama bana uygunsuz geliyor.
Kısacası, ben o tur insanlardan değilim ama sen bence öyle bir insansın, algıların nelere çalışmış...
Birde çok merak ediyorsan eğer, ben kendi parasını kazanan orta sınıf birisiyim. Burada yazdıklarımda orta sınıf birisinin yaşamı, ha evimde yardımcım var evet duzenli gelen cunku ben gunde 10 saat çalışan ve ev işlerinden&yemekten anlamayan birisiyim, bunuda daha önce yazmıştım...
Kıyamam canım minige, nasılda sokulmuş annesine , canım benimcanım benmkide çok sık yapıyor o işe bi keresinde kan oturdu 3 gün geçmedi gözünğn beyazındaki kanlı görüntü.birde gözüne parmak sokunca bi ağlayışı var sorma . mesela bi gün gözüne parmak sokup yarım saat göğsüme başını yaslayıp ağlamıştı sevimli cadım... Eki Görüntüle 900392 bizde o anı ölümsüzleştirelim dedik
Eklenti ekleden basınca yeni sayfa çıkıyor , sende görmüşsündur gerciSlm kızlar.
Ya bu ara kızım göğsüm yetmiyor onunla beraber parmağını da sokmaya çalışıo ağzına :s aynı şeyi yapan bebiş var mı? Yoksa benim kızım iice psikopata mı bağladı??
Bu arada sormuştum ama kaynadı arada telden resim nasıl yüklerim anlatabilir misiniz lütfen?
Anason cok pis sut yapiyormussss ppppp :)
Yok gercekten anason süt yapıyor , içtiğim süt arttırıci çayların biri ( hangisi hatırlamıyorum ) rakı gibi kokuyorduLuboyf cum annen yanindaymis at kizi arabasina annenle gidin dolasin temiz hava alin. 25 derece ne demek. Keyfini cikarin bu gunlerin yazin orada disari cikilmaz.
Yok bilmiyorum sut yapiyor mu Aybike ye takiliyorum. Ama dur bir doktor bir tarif vermisti onu bulabilirsem seninle paylasirim.
sağol canım aslında hepiniz aklımdasınız ben de sizi merk ettim hep.ama o kdar hasta oldumki ilk kez 3 gün boyunca ateşlendim.Çok fena boğaz enfeksyonu geçirdim ilaç kullanmayınca 3 gün hiç dinmedi bu ateş.kemiklerim ağrıdı bebeğimi zor kaldırıyordum.Emem iş nasıl deyim baya bi düzeldi maşllah ama öyle eskisi gibi emeyior önceden ne zmana memeyi versem emerdi.Şimdi öyle değil ama sanırm büyüdü artık o kdar sık acıkmıyor ve çiğinesi güçlendiği için çabuk bitiriyor bu işi.Eskiden çok merdi ama çok da kusardı şimdi kusmuyor.pazartesi dr kontrolümüz vcar İnşallah güzel haberlerle döneriz.Artık çok kilo almaz çok aldığını sanmıyordum da hele son hafta resmen rejimdeydi.boş memelari emdi hep ama bişeyler geliyordurda yoksa bağrır.ama az süt olunca geçeleri sık sık uynadı.neyse çok yazdım bugun daya iyiym su içmeye başadım biraz da yedim gücüm gelmeye başladı sü
tüm de bol bol olacak allahın izniyle.
Ya siz siz nasıl oldunuz.İnşallah daha iyyisiniz.
Yanit olarak bana uazdigin İlk cümlelerinden sonra bu konuda seninle asla tartışmaya girmiycem . Cümlelerimi özenle secmeye çalıştım . Gecen burda emzik alamıyorum pahalı diyen biri olmuştu uyarmak istedim seni . Mahalle ucuz gibi kelimeler yakışmadı halbuki bunlara rağmen kibar buluyordum seni .
Bizde çalışıyoruz çok şükür durumumuz iyi ama seni okurken eşime derdim ya biz bu çocuklara hibirşey almiyormusuz,bak neler yaziyorlar, memur olmakta hata ettik diye gırgır yapardık
İyice dustu seviye ama madem bu kadar emek harcamıssın cevap vereyim bende sana, bu yaptıgın tam bir ucuz edebiyat, sizin mahallenizde bunlar malzeme edilir belki ama ben artık yuh artık dedim. Ben şimdi senin tum postlarını üşenmeden okusam, içinde alım ve para geçen hepsini alt alta dizsem aynı tobloyu çıkarırım.
Euro mevzusuna gelince, çok basit birşey diyorum orada; almanyadaki satış fiyatını tr ye cevirince 2500 tl oluyor araba, ama euro kazanınca aslında değeri 2500 değil (değer ve fiyat farklı şeylerdir). Turkiyede 1000 tl olduğunu düşün diyorum ardından. Anlamadıysan bir anlayana sor, sana daha iyi açıklasın senin dilinden.
Ha ada mevzu ise, ada mutfaklarda sandalyeyi masa altına itemessin, yani ayaklı sandalye bebek için uygun değil :) bunuda yazayımda iyice pekiştir kafanda :))
Birde, diğerleri nasıl yardımcısından bahsetti de doğal buldun acaba? Ben kimin nesi var ne zaman nasıl bahsetti çetelesini tutmadım, bu konuda örnek bekliyorum, listelerden :)
Burada sık sık insanlar bebeklerine ne aldıklarından ve ne kadar aldıklarından bahsederler, marka yazılır, indirimler paylaşılır. Bebeklerine aldıklarını giydirip resmini paylaşırlar, hatta kendi resimlerinide paylaşırlar ama kimsenin aldıkları ile ilgili böyle düşünmek aklıma gelmemişti... Bu bence senin kişiliğinle alakalı bir olay, sen ve burada yazılanları dedikodu ve geyik malzemesi yaptığın diğerlerinin kişilikleri...
Şimdi burada birisi, arabayla gittim dese laf arasında "aaa arabası varmış" gözüyle okuyorsun demekki, insanları kimin nesi var nesi yok diye okumak ve sadece bu noktalarla onları tanımak sınıflandırmak çok iğrenç, ben burada her zaman faydalı bilgiler paylaşmaya özen gösteririm. Ne el kadar bebeğimi malzeme ederim çirkince, nede fazla geyik yaparak zamanınızdan çalarım... 1-2 tane dışında kızımın resmi bile yoktur ki onuda talep üzerine paylaştım, giyidirip kuşatıp resim paylaşıp baak ne aldım demek daha kolay halbuki ama bana uygunsuz geliyor.
Kısacası, ben o tur insanlardan değilim ama sen bence öyle bir insansın, algıların nelere çalışmış...
Birde çok merak ediyorsan eğer, ben kendi parasını kazanan orta sınıf birisiyim. Burada yazdıklarımda orta sınıf birisinin yaşamı, ha evimde yardımcım var evet duzenli gelen cunku ben gunde 10 saat çalışan ve ev işlerinden&yemekten anlamayan birisiyim, bunuda daha önce yazmıştım...
Bu konuda tartışalacak birşey yok, seninle hiç alakası olmayan bir olaya, bir arkadaşıma arka çıkayım istemişsin ve böyle çirkin birşey yapmışsın. Beni emzik alamayan kişiye karşı uyarmana gerek yok, ben yeterli olgunluktayım zaten. Burada alınan hiçbirşeyin paylaşılmamasıda imkansız, ajitasyona gerek yok. Bunu yapmana arka planda yapılan dedikoduların sebep olduğunu sanıyorum, bir şeye odaklanırsan ve önyargılı bakarsan ne düşünüyorsan onu görürsün... Bu topicte canım cicimli olsaydık senle, kızımın boynuna 5i bir yerde asar resmini paylaşırdım sende ölüp biter iltifatlara doyamazdınn :) beni bunkarla suçlamazdın ^^ bu kadar basit...
Geçmişi bitiremedim. Bugün temizlik vardı. İlk defa gelen biri olduğu için bende çok yoruldum. Birde kızım mızmızdı bugün. Uykusuzluktan sütüm yetmedi ve buzluktaki son sütü kullandım. Okumaya iznim vardı ama onuda yapamadım. Yarında yokum göğüs yaralarım için son bir atak yapıp istanbulda meme üzerine uzmanlaşmış bi prof. a gidicem. Sütümü erken sağdım bu sefer yatıyorum. İyi geceler
kızlar nasılsınızzzzzzz topiğin enerjisi kaçmış birazz bu meseleri fazla bilmiyorum ama bence bu konu uzar böyleeee kapatın konuları yavrularımız bizim doğrularımızla ve imkanlarımızla büyümeye devam etsın herkez kendi ahlakıyla yetiştircek kimseyi düzeltemeyiz dimi ama bende ufacık bir söyleşii benim kızım bir türlü uyumuyor gıcıkkk gece hep uykuya illa pışpışlancak hafiften sallıyom amma gücüm yok bana biraz öneri((((((((((((((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?