2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

Bu akşam duygularıma tercüman olan ne çok kişi var. Altına imzamı atıyorum ve benim neden bu kadar rahatsız olduğumu çok iyi analiz ettiğini düşünüyorum canım. Emeğine sağlık

Sana ozel mesaj gonderdim konu ile ilgili :)

Ya ama kıskandırmayın beni ama olmazki
Ben urlayı çok severim urla yolunun üzerinde eskiden rengarenk enginar tarlaları vardı çok gelirdik

süper olur haberleşelim yaz içinde...valla ben yaz kış burda nöbetteyim, gelinde benimde günlerim keyiflensin
topluAğustos böcekleri doğumgünü partisi :))
canım bende hastayım o tarlalara, demircili tarafında çok var

bende kızını sitenin havuzuna atarım ozaman :))
luboyf gunebakan hadi iyisiniz mangalları hazırlamak bizden yemesi sizden

Beğenen elleriniz dert görmesin bacılaar Edit: burda öpücük smiley olacaktı kodunu yanlış hatırlamışım
Ama soruma cevap yazan olmamış kimsenin bi fikri yok mu

Son düzenleme:

İyice dustu seviye ama madem bu kadar emek harcamıssın cevap vereyim bende sana, bu yaptıgın tam bir ucuz edebiyat, sizin mahallenizde bunlar malzeme edilir belki ama ben artık yuh artık dedim. Ben şimdi senin tum postlarını üşenmeden okusam, içinde alım ve para geçen hepsini alt alta dizsem aynı tobloyu çıkarırım.

Euro mevzusuna gelince, çok basit birşey diyorum orada; almanyadaki satış fiyatını tr ye cevirince 2500 tl oluyor araba, ama euro kazanınca aslında değeri 2500 değil (değer ve fiyat farklı şeylerdir). Turkiyede 1000 tl olduğunu düşün diyorum ardından. Anlamadıysan bir anlayana sor, sana daha iyi açıklasın senin dilinden.

Ha ada mevzu ise, ada mutfaklarda sandalyeyi masa altına itemessin, yani ayaklı sandalye bebek için uygun değil :) bunuda yazayımda iyice pekiştir kafanda :))

Birde, diğerleri nasıl yardımcısından bahsetti de doğal buldun acaba? Ben kimin nesi var ne zaman nasıl bahsetti çetelesini tutmadım, bu konuda örnek bekliyorum, listelerden :)

Burada sık sık insanlar bebeklerine ne aldıklarından ve ne kadar aldıklarından bahsederler, marka yazılır, indirimler paylaşılır. Bebeklerine aldıklarını giydirip resmini paylaşırlar, hatta kendi resimlerinide paylaşırlar ama kimsenin aldıkları ile ilgili böyle düşünmek aklıma gelmemişti... Bu bence senin kişiliğinle alakalı bir olay, sen ve burada yazılanları dedikodu ve geyik malzemesi yaptığın diğerlerinin kişilikleri...

Şimdi burada birisi, arabayla gittim dese laf arasında "aaa arabası varmış" gözüyle okuyorsun demekki, insanları kimin nesi var nesi yok diye okumak ve sadece bu noktalarla onları tanımak sınıflandırmak çok iğrenç, ben burada her zaman faydalı bilgiler paylaşmaya özen gösteririm. Ne el kadar bebeğimi malzeme ederim çirkince, nede fazla geyik yaparak zamanınızdan çalarım... 1-2 tane dışında kızımın resmi bile yoktur ki onuda talep üzerine paylaştım, giyidirip kuşatıp resim paylaşıp baak ne aldım demek daha kolay halbuki ama bana uygunsuz geliyor.

Kısacası, ben o tur insanlardan değilim ama sen bence öyle bir insansın, algıların nelere çalışmış...

Birde çok merak ediyorsan eğer, ben kendi parasını kazanan orta sınıf birisiyim. Burada yazdıklarımda orta sınıf birisinin yaşamı, ha evimde yardımcım var evet duzenli gelen cunku ben gunde 10 saat çalışan ve ev işlerinden&yemekten anlamayan birisiyim, bunuda daha önce yazmıştım...

Yanit olarak bana uazdigin İlk cümlelerinden sonra bu konuda seninle asla tartışmaya girmiycem . Cümlelerimi özenle secmeye çalıştım . Gecen burda emzik alamıyorum pahalı diyen biri olmuştu uyarmak istedim seni . Mahalle ucuz gibi kelimeler yakışmadı halbuki bunlara rağmen kibar buluyordum seni .

Kıyamam canım minige, nasılda sokulmuş annesine , canım benim
Eklenti ekleden basınca yeni sayfa çıkıyor , sende görmüşsündur gerci
Dosya yükle ye basınca yeni foto cek yada arşivden ekle diye seçenek çıkıyor bende , sonra birini tercih edip sayfanın altında icerige ekle var , o sekilde yüklüyorum
Anason cok pis sut yapiyormussss ppppp :)

Yok gercekten anason süt yapıyor , içtiğim süt arttırıci çayların biri ( hangisi hatırlamıyorum ) rakı gibi kokuyordu

Gecmis olsun canım

Bu konuda tartışalacak birşey yok, seninle hiç alakası olmayan bir olaya, bir arkadaşıma arka çıkayım istemişsin ve böyle çirkin birşey yapmışsın. Beni emzik alamayan kişiye karşı uyarmana gerek yok, ben yeterli olgunluktayım zaten. Burada alınan hiçbirşeyin paylaşılmamasıda imkansız, ajitasyona gerek yok. Bunu yapmana arka planda yapılan dedikoduların sebep olduğunu sanıyorum, bir şeye odaklanırsan ve önyargılı bakarsan ne düşünüyorsan onu görürsün... Bu topicte canım cicimli olsaydık senle, kızımın boynuna 5i bir yerde asar resmini paylaşırdım sende ölüp biter iltifatlara doyamazdınn :) beni bunkarla suçlamazdın ^^ bu kadar basit...

Bizde çalışıyoruz çok şükür durumumuz iyi ama seni okurken eşime derdim ya biz bu çocuklara hibirşey almiyormusuz,bak neler yaziyorlar, memur olmakta hata ettik diye gırgır yapardık

Bizde çalışıyoruz çok şükür durumumuz iyi ama seni okurken eşime derdim ya biz bu çocuklara hibirşey almiyormusuz,bak neler yaziyorlar, memur olmakta hata ettik diye gırgır yapardık

Hoşgeldin destek üyeliği, hey allahım :) kimsenin alamadığı ama benim aldığım o değerli eşyalar nedir acaba?

Töööbeeeee! Kızlarr.. Ne oldu genee :26: neysee..
Bu uyku düzenlemesi olayına fena takıldım,burda takip ettim bi kaç yazışmayı hemen bende deneyim dedim. Dün akşam pek bi başarılı oldum ama bu akşam rezaletti! 1,5 saat uğraştım resmen ama sonuç:Başarılı :120: tabi başarılı derken o kadar saat geçtiği için doğal olarak uykusu gelip pes etti çocuk
Bu sırada kızlar oğlum bugün bişii daha öğrendi. Dudaklarına elimle vurunca bbaaaaaaa! demeye başlıyo ba ba ba ba gibi bişi çıkıyo ortaya..öyle hoşuna gidiyor kii
Kızı olanlara kıskanıyorum. Maşallah her biri pek güzel ve alımlı.. en çok arasta'nın ziillisini görüyorum. Pek güzel bahtida güzel olsun inşallah. Bende oğlumu cicili giydirmeyi seviyorum hatta bizimkiler 'oğluunu böyle giydiriyor kızı olsaydı heralde donuna zil bile takardı' diyorlarmış
Şimdiii...herkes çocuğunun en güzel halini göstermek ister.Bir çoğumuz eminim ki bak neyi vaaar diye değil de 'ne güzel bebek' denmesi için cicili bicili giydirip paylaşıyor.Herkes gücü ve zevki kadar alır. Bunu başkalarının gözüne sokmak da doğru bir olay değil Bencee..

kızlar hepinize iyi geceler demeden yatmak istemedim.. bugün sizi çok özledim.. misafir olarak okudum bende napim.. yani germiş olucam belki ama içimden bir ses o 4 harfli arkadaşımız sanki yeni bir üyelik alıp aramıza sızmış gibi bir his var içimde.. hepinizi öpüyorum.. iyi geceler

Neden kimsenin yazdığı, aldığı, ettiği bu kadar göze batmazken benimki batıyor acaba diye özeleştiri getirir insan kendine :)) Sen kendini görmüyorsun ama öyle bir anlatış şeklin var k! Eminim burda senden daha iyi durumda insanlar var ve öyle şirince paylaşıyolar ki aldıklarını hiç bi şekilde göze batmıyor. Herkes bebeğinin ciclerini giydirip koyuyor fotoğraflarını çok da iyi oluyor sen kızınınkileri koymamakla övünüyorsun sen resim paylaşanlarla ilgili neler düşünmüşsün öyle ?? Dök dök içini başka neler yapıyoruz ??

Burda herkes uyku tulumu aldı benimki daha iyi ıykk sizinkiler kötü tarzında konuşmasaydın ben sana 2 saat avrupadan ödüller almış bir tulumun hiç de kötü olmadığını dakikalarca anlatırmıydım sanıyorsun. Farklı şeyler alan arkadaşlara güle güle kullan dedim ve bitti. İnsan biraz düşünür!

Altın emziği söylerken onun yerine "hediye bi emzik geldi kızım ona alıştı ben ne aldıysam alıştıramadım da diyebilirdin! Bunun adı nedir biri söylesin bana!

Sana da burda arka çıkanlar oldu ben tek kelime etmedim sana olunca iyi de bana olunca mı kötü oluyor??

Arka planda dedikodu olduğunu nerden çıkardın? Bu ne cürret !! Konuyla ilgili mesaj attım demişsin senin yaptığın ne oluyor mikemmel insan ??

Ek olarak penguen nickli arkadaşı ilk defa gördüm demek o da benimle aynı fikirdeymiş. Destek nicki yazmışsın, sanal bir ortam için iftira atma da günaha girme bari

Son düzenleme:
kızlar nasılsınızzzzzzz topiğin enerjisi kaçmış birazz bu meseleri fazla bilmiyorum ama bence bu konu uzar böyleeee kapatın konuları yavrularımız bizim doğrularımızla ve imkanlarımızla büyümeye devam etsın herkez kendi ahlakıyla yetiştircek kimseyi düzeltemeyiz dimi ama bende ufacık bir söyleşii benim kızım bir türlü uyumuyor gıcıkkk gece hep uykuya illa pışpışlancak hafiften sallıyom amma gücüm yok bana biraz öneri ((((((((((((((

Son düzenleme:
Geçmişi bitiremedim. Bugün temizlik vardı. İlk defa gelen biri olduğu için bende çok yoruldum. Birde kızım mızmızdı bugün. Uykusuzluktan sütüm yetmedi ve buzluktaki son sütü kullandım. Okumaya iznim vardı ama onuda yapamadım. Yarında yokum göğüs yaralarım için son bir atak yapıp istanbulda meme üzerine uzmanlaşmış bi prof. a gidicem. Sütümü erken sağdım bu sefer yatıyorum. İyi geceler

Hoşgeldin canım sana da iyi geceler :)

Gayet enerjiğiz canım. Burda herkese önerdim loreena mckennıt dinlet bakalım işe yarıycak mı? Enya filan da aynı işi görür. Umarım bebeğin uyur biran önce.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…