- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #68.481
Sen kendine ondan pay çıkardın demek :) Üzüldüm bak şimdi halbuki büyük bir birikimin patlaması olduğunu görmen gerekirdi. Olayın senle alakası yok ama hobi olsun diye sen yaz yine ben okurum :))
:) evet sürekli ağız açık biimkinin hele kahkahalı bi videosu var tam youtube lukTüm bebeklerin gülerken ağızları var ya, hep aynı açılıyor, çok tatlıyım, gel beni öp der gibi... Nerdeyse hepsinin de parmakları ağızda. Ağız hepsinde ortak nokta, dünyayı algıladıkları yer:))
Âmin Rabbim sağlık sıhhat nasip etsin onlara.Maşallah minik meleğe annesi , Allah iyi yazılar yazsın tüm yavrularımıza
ya evet ben konuyu konuşan iki kişiden biri olarak kendime pay çıkardımda diğerleri nerden pay çıkardı onu anlamadım
ama bana öyle yüz verme, ben bu gazla okuyanım var diye sayfalarca yazarım haberin olsun
Pediküre gidicem demekle pedikürcüm demek arasındaki farkı anlamayan insana daha fazla bişey anlatmıycam. Herkese hayırlı geceler. Ne demişler;
"ANLATTIKLARIN KARŞINDAKİNİN ANLADIĞI KADARDIR"
inanamadım tekrar tekrar okudum ve hemen ilk cümlede söyleyeyim birilerine arka çıkmak destek olmak için yazmıyorum. yazma gereği duyuyorum çünkü konunun buraya gelmesine sebep üçümüz nerde buluşalım diye konuşurken avm yorumu yapmamız
ve bir avm görüşünden geçmişten üşenilmeden neler seçilip çıkartılmış ortaya dökülmüş... eğer ivynin bu dediklerinden onun düşüncesiz zengin bir görgüsüz olduğunu çıkartıyorsak;
*kocişiyle yaptıklarını anlatan arkadaşlar eşiyle sorun yaşayanları üzmüş olmuyor mu
*bebeğine hiç mama vermediğini söyleyen arkadaşlar bebeklerine mama vermek zorunda kalan arkadaşları üzmüş olumuyor mu
*eşinin mesleğini ezberlediğimiz arkadaşlar eşi çalışmayanları üzmüş olmuyor mu
*bayram tatilinde kv kp ne dayanamadığını anlatanlar kv kp ile yaşamak zorunda olanları üzmüş olmuyor mu
*bebeğini cicili bicili giydirip fotosunu paylaşanlar o kıyafetleri alamayanları üzmüş olmuyor mu
*işe gittiği için bebeğinden ayrı kalma üzüntüsünü anlatan iş bulamayan arkadaşları üzmüş olmuyor mu
*gezdiği yerlerin fotolarını paylaşanlar durumu olmadığı için evden çıkamayan arkadaşları üzmüş olmuyor mu
*bebeğinin her ay çok güzel gelişimi olup kilo aldığını anlatan arkadaşlar bebekleri kilo alamayanları üzmüş olmuyor mu
verdiğim örnekleri kimse üzerine alınıpta "ne yani kötü niyetle anlatmadımki " demesin bana...çünkü benimde tam olarak dediğim bu, kötü niyetle anlatmadığımız kötü niyetle paylaşmadığımız...
gerçekten nasıl mevzu bu noktaya getirildi ve sonunda örnek mesajlar diye alt alta toplanıp insanoğlu için en hassas konuda, maddiyat konusunda birisi itham edildi anlamış değilim.
saolasın bende hep diyorum makina mühendisi olmakla hata etmişim, benim avukat olmam lazımmış :)
dur şimdi ben olayın başındaki cümlemi yine yazayımda kimsenin avukatlığını yapmadığım bir kez daha kayda geçsin;
konuya dahil olma gereği duydum çünkü çıktığı nokta ivy ile aramızda "nerde buluşalım" dı. araya girilip avm kelimesinin çekilip gereksiz uzamasından şimdi nerelere geldi
Pufy canim herkesin yaptıgı sunu aldım su kadara aldım demek ile inanmıyorum 200 liralık şey ise yaradı demenin arasında ki farkı anlatmaya çalıştım sadece
KurtaRicim oldu ile ise yaradı cümleleri gercekten cok farklı anlamlar taşıyor .
Söyledikleri gibi dolmuş biriktirmişler, şimdi bu konuyu bahane ederek seninde ileride başının ağrıtılmasını istemem. Burada birşey paylaşıyorsun sonra hemen arkasından direk değil ama imalı (niyeyse) birşey paylaşılıyor komiklik olsun diye, bizler hepimiz izci kampındayızya burda, haylazlıkda yapalım tabii.
Aslında kısa ve öz, benim kendimi ifade ediş şeklim sizi ilgilendirmemeli, eğer beğenmiyorsanız lutfen görmemezlikten gelin, niye benim post larıma kafa yorup, bir suru cevaplar derlemeler falan yapıyorsunuz. Bende bir çok şeyi çirkin ve itici buluyorum ve görmüyorum. Zaten hoşlansam beğen tuşuna basarım veya cevap veririm. Demekki hoşlanmıyorum ki beğen i tuşlamıyorum, sende tuşlama. Bitti.
Oluyor cok şükür o olmasa kafayı yerdim herhalde babasına cok düşkün eşimde cok yardımsever.
Ancak is hayatı oldukca yogun bil. Muhendisi arge muduru bir firmada ayrica doktora yapıyor mesleği ile ilgili hakemlik yapıyor cok yogun normal olarak ama mesela dün 6,30 20: 00 arası o baktı
Neden kimsenin yazdığı, aldığı, ettiği bu kadar göze batmazken benimki batıyor acaba diye özeleştiri getirir insan kendine :)) Sen kendini görmüyorsun ama öyle bir anlatış şeklin var k! Eminim burda senden daha iyi durumda insanlar var ve öyle şirince paylaşıyolar ki aldıklarını hiç bi şekilde göze batmıyor. Herkes bebeğinin ciclerini giydirip koyuyor fotoğraflarını çok da iyi oluyor sen kızınınkileri koymamakla övünüyorsun sen resim paylaşanlarla ilgili neler düşünmüşsün öyle ?? Dök dök içini başka neler yapıyoruz ??
Burda herkes uyku tulumu aldı benimki daha iyi ıykk sizinkiler kötü tarzında konuşmasaydın ben sana 2 saat avrupadan ödüller almış bir tulumun hiç de kötü olmadığını dakikalarca anlatırmıydım sanıyorsun. Farklı şeyler alan arkadaşlara güle güle kullan dedim ve bitti. İnsan biraz düşünür!
Altın emziği söylerken onun yerine "hediye bi emzik geldi kızım ona alıştı ben ne aldıysam alıştıramadım da diyebilirdin! Bunun adı nedir biri söylesin bana!
Sana da burda arka çıkanlar oldu ben tek kelime etmedim sana olunca iyi de bana olunca mı kötü oluyor??
Arka planda dedikodu olduğunu nerden çıkardın? Bu ne cürret !! Konuyla ilgili mesaj attım demişsin senin yaptığın ne oluyor mikemmel insan ??
Ek olarak penguen nickli arkadaşı ilk defa gördüm demek o da benimle aynı fikirdeymiş. Destek nicki yazmışsın, sanal bir ortam için iftira atma da günaha girme bari
Bu forumda yazdıklarımızın günün birinde aleyhimize delil olarak kullanılabileceği aklıma gelmezdi rahatsız oldum doğrusu fişleme sansür ne ararsan var tadı kaçtı. ivy ve aybike bilgilerinden sıkça faydalandığım entellektüel insanlar bence. herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. hakaret içermediği sürece bu kimseyi rahatsız etmemeli. Aynı dönemlerde aynı sıkıntıları yaşıyoruz bebeklerimizin ihtiyaçları hep aynı burada öğrendiklerimi akıl süzgecimden geçirip bebeğime uygulamaya çalışıyorum ve bu benim için önemli demek istediğim güzel bir sohbet muhabbet de oluşmuş burada ama forumun sahibi gibi davranmamalısınız mesela ivynin avmlerle ilgili paylaşımı benim için değerli bilgiler içeriyordu sadece o değil birçok paylaşım burada bana yol gösterdi bebeğimin memeyi reddettiği dönemi yine burada paylaşılan bir yazı sayesinde daha rahat atllattım yani burada yazılan her şey bize uyacak yazılanları her zaman doğru bulacağız diye bir şey yok herkes fikrini söyler tartışırız çünkü tartışma da bir anlaşma biçimidir ama bu olayda olduğu gibi bu boyuta gelmemeli bence
hera esprini açıklamışsın ama ben yine anlamadım mühendis kafası nası bişey oluyor?
dönüp uzun geçmişe bakacaksak eğer bebeğime 2. ayda uyku alışkanlığı kazandırmaya çalışıyorum diye eleştirildim. o dönemde okuduğum kitaplardaki bilgileri sizinle paylaşmak istediğimde kitapla bebek büyütülmez diye bir dolu laf işittim. ama bugün görüyorum o gün tavsiye ettiğim kitaplardan biri bugün birçoğumuzun elinde bebeğine uyku eğitimi vermeye çalışıyor.
pedagog tavisyesi sordum yarış atı yetiştiriyorum diye itham edildim. tv seyrettirmek konusunda uzmanların görüşlerini paylaştım, bebeğim çıngırağını elinde tutuyor uygun mudur diye dalga geçildi, bugün hepiniz tvnin zararlı olduğu konusunda hem fikirsiniz
yani heracım nezaman bir bilgiyi paylaşmak istesem tepki aldım ama ben bunları biriktirip sonra cımbızla çekip bütün topicin önüne sermedim. hee şimdi niye yazıyorum, mühendis kafam yazma vakti geldi diyor
Soyle bir derleme yapayım dedim ama sonra utandım kendimden, ne yapıyorum ben diye...
İlk bakınca mesela şunu buldum;
Alisia soruyor;
Ayyyyy güzelliklere bak
Inci bildiğin cin göZlerle bakıo
Babasıyla arası nasıl peki biraz sana nefes aldırmak için yardımcı oluo mu
Aaa parme bu hiç olmamış, eşim çok yoğun çalışıyor demen yeterdi, arge yi, muhendisi, hakemliği falan ne karıştırıyosun... Ne kadar ayıp.
sağol canım aslında hepiniz aklımdasınız ben de sizi merk ettim hep.ama o kdar hasta oldumki ilk kez 3 gün boyunca ateşlendim.Çok fena boğaz enfeksyonu geçirdim ilaç kullanmayınca 3 gün hiç dinmedi bu ateş.kemiklerim ağrıdı bebeğimi zor kaldırıyordum.Emem iş nasıl deyim baya bi düzeldi maşllah ama öyle eskisi gibi emeyior önceden ne zmana memeyi versem emerdi.Şimdi öyle değil ama sanırm büyüdü artık o kdar sık acıkmıyor ve çiğinesi güçlendiği için çabuk bitiriyor bu işi.Eskiden çok merdi ama çok da kusardı şimdi kusmuyor.pazartesi dr kontrolümüz vcar İnşallah güzel haberlerle döneriz.Artık çok kilo almaz çok aldığını sanmıyordum da hele son hafta resmen rejimdeydi.boş memelari emdi hep ama bişeyler geliyordurda yoksa bağrır.ama az süt olunca geçeleri sık sık uynadı.neyse çok yazdım bugun daya iyiym su içmeye başadım biraz da yedim gücüm gelmeye başladı sü
tüm de bol bol olacak allahın izniyle.
Ya siz siz nasıl oldunuz.İnşallah daha iyyisiniz.
Bu forumda yazdıklarımızın günün birinde aleyhimize delil olarak kullanılabileceği aklıma gelmezdi rahatsız oldum doğrusu fişleme sansür ne ararsan var tadı kaçtı. ivy ve aybike bilgilerinden sıkça faydalandığım entellektüel insanlar bence. herkes düşüncesini söylemekte özgürdür. hakaret içermediği sürece bu kimseyi rahatsız etmemeli. Aynı dönemlerde aynı sıkıntıları yaşıyoruz bebeklerimizin ihtiyaçları hep aynı burada öğrendiklerimi akıl süzgecimden geçirip bebeğime uygulamaya çalışıyorum ve bu benim için önemli demek istediğim güzel bir sohbet muhabbet de oluşmuş burada ama forumun sahibi gibi davranmamalısınız mesela ivynin avmlerle ilgili paylaşımı benim için değerli bilgiler içeriyordu sadece o değil birçok paylaşım burada bana yol gösterdi bebeğimin memeyi reddettiği dönemi yine burada paylaşılan bir yazı sayesinde daha rahat atllattım yani burada yazılan her şey bize uyacak yazılanları her zaman doğru bulacağız diye bir şey yok herkes fikrini söyler tartışırız çünkü tartışma da bir anlaşma biçimidir ama bu olayda olduğu gibi bu boyuta gelmemeli bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?