2013 Ağustos Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşalr bu arada bu ikili testi doktor yapıyor değil mi, başka bir labaratuara ölçüme falan gitmek gerekmiyor...
doktor bana da ikili test yazdı, ama kendi yapmadı acaba kendi ultrason cihazı yeterli değilmiydi bunun için,
aslında 9 haftalıkken çekilen ultrason görüntüüsnde bile bebeğimin eli yüzü, kolları bacakları herşeyi belliydi,
iyi bir makine olmasa onlar belli olmazdı anlayamadım...
ben henüz bilmiyorum hiç bir ölçüsünü bebeğimin, henüz test falan da yaptırmadım, geç değil mi bu hafta gidicem hepsi için...

leke değil de yüzümde hiç sivilcem olmazdı, şimdi çifter çifter çıkıyor. ergenliğimde bile çıkmadı sivilcee ah bebeğim ahh sen nelere kadirsin :106:

Benim de tam tersi sivilcem eskiden olurdu ve günlerce geçmezdi şuan sivilce yok. Yüzümde çok eskiden kalan güneş lekeleri vardı onlar biraz koyulaştı ve büyüdü. Yaz kış güneş kremi kullanırım ama yinede lekem olcak galiba.

ay canım insallah normaldir kaç gündür moralim çok bzuk. ben de kendimi öyle avutuyorum olamaz mı olabiir :) ama sen yine de bekıp bana haber versen sevinirim

CANIM nazAl kemik 2, 78 mis bizim. Ama bizimkilerle kıyaslamak ne kadar dogru olur bilmem CANIM . Keske doktor olaydım da her sorunun cevabını bileydim .

canım ben hiç mide bulantısı yaşamadım kilo kaybıda olmadı dolayısıyla.
kiloluda hamile kaldığım için dikkatnediyorum yediklerime hamur işi ve ekmek çok yememeye çalışıyorum
bol bol meyve tüketiyorum.
1 kilo almışım henüz

Canim bazı yerlerde perinatoloji uzmanı oluyor sırf bu ölçümlere bakan uzman doktorları var yani.benmkinide kendi doktorum yapmadı. Ultrasonun iyi olmamasiyla alakalı dEğil yani.

kızlarrr ben herşeyi yiyorum valla hatta geçenlerde canım kesinlikle yasak olan birşeyi çekti;
hani şu ekmek arası olan yanında genelde şalgam turşu suyu falan içiliyor.
canım o kadar çekti ki kalp atışlarım hızlandı ağzım sulandı nefes alıp verişim hızlandı :18:
bende kızıma stres yaşatacağıma gittim bir çeyrek yedim hamileyim benimkini iyi pişirin dedim.
maydanozun düşüğe sebep olabilmesi için de kilolarca yemek lazımmış,
sucuk pişirip yenilebiliyormuş -ki etten vs. düşük olsaydı doğu anadoluda kadınlar doğum yapamazdı heralde- :44::44:
ciğer konusunda bilgim yok

merhaba arkadaşlar..bende ağustos ayı annesi olucam inş:)))
hoşgeldinn aramıza
Yarın İkili Testimiz Var Kızlar. Dua Edin Bize Güzel Sonuçlar Alalım.. Belki Cinsiyetimizi Öğrenip Geliriz. Sabırsızlanıyorum Yarın İçin
inşallah güzel geçer sonuçlar ii olur cinsiyetinide söyler doktor

Sagol canım, ateşimi düşürdük , iyi olucam inşallah. Ama çok sıkıntı çektim ben bu gebelikte mukafatimizi alırız inşallah. Halen boğazımdan yemek geçmiyor günümü , pogca ve bisküvi ile geçiriyorum maalesef
Bu arada teşekkür ederim iyi düşüncelerin icin, ben babamin ısı dolayısıyla çok yer gezdim Türkiye'nin her bölgesi , bende mezun olduktan sonra isim icin çok seyahat ettim yine isimle ilgili doktorlarla çok vakit geçiriyordum. İyi bir gözlemciyim ve cok okurum aynı zamanda . Belki çok bilmiş gibi yazılarımın sebebi bunlar olabilir hatam olursa affola.

Canım programın adı VirtualDub, filtrenin ismi de MSUDenoiser251.vdf
Bunları internetten aratıp ücretsiz indirebilirsin.
Video uzantısını dönüştüren programın adı da Pazera.
Kolay gelsin :)

isetberry çok geçmiş olsun ya

Son düzenleme:

hadi peşpeşe gidiorus canım ,inş cok güzel haberler alıcas minnaklarımızdan
ayy cok heyecanlıyım ya bu gece bi gecseee öpüyorum minik kelebeğinle seniiiiiii
Allaha emanet olun minişinle

Güzel haberlerini iletirsin inş. bizelerde :) Bende cumartesi ne hayallerle gittim ama öğrenemedik Dr. 1 ay sonra dedi. O 1 ay nasıl gelirr bılemiyorummmm..

inş. canım inş. hepiniz cok güzel haberler alalım
olsun sağlıklı olsunlarda napalım anneleri 1aycık daha bekler onlar yeterki sımsıkı tutunsunlar hayata

canım gecmiş olsun daha iyisindir umarım
bu bıdıklar bize cok cektiriyor

Saol canım iyi olmaya çalışıyorum sadece en azından ateşim düştü. Ates beni tedirgin etti biraz. Evet ya çok çektiriyorlar resmen eve hapsoldum , konusamiyorum bile sesim gitti ve konusunca midem bulaniyor ve hiç bir ise yaramıyorum. Burada sıkıntılarımı unutmaya çalışıyorum.

bnm doktorum bn bisiler sorunca guluo.ama cok pozitif.verdigi cvp yterli glmezse soruyu bska bi versiyonla soruorm yine ayni sbirla cvp verio.gereksz buldugu seyleride hc soylemio kotu bsiyi saklamz zten.hcbi doktor olumsz bsiyi saklayamz bole bsiyi goze alamz

gecms olsun cnm bazilrz zor gciriorz bu donrmleri sonu guzel oluck ins kib

cıger yemek serbest sadce batuıl ınanca gore pısmemıs cıgerı ellersen bebkte leke olur derler ben esıme pısırtırıyorum sonrada afıyetle yıyorumm oglumdada cok yedım bı sıkıntı yok yanı
hayırlı haberlerle gel canım yarın benımde kontrolum varrr

benı9mde benımde benım oglumdada cok buyuktu karnım genlerle alakalı sanırım

dikkat et kendine canım...
geciyor emin ol bende gecmicek sanıyodum ama gecti cok sükür benim bulantılarım seninde az kaldı sabır...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…