- Konu Sahibi beyazcekirge
-
- #6.861
ay canım insallah normaldir kaç gündür moralim çok bzuk. ben de kendimi öyle avutuyorum olamaz mı olabiir :) ama sen yine de bekıp bana haber versen sevinirim
benim de karınım şiş gibi bu hafta hafif, ama sanki hamile göbeği değilde lavaboya gideemişimde bağırsaklarım şişmiş gibi bir şişlik,
nomralde dümdüzdür göbeğim,
verdiğim 2 kiloyu da hala alamdım...
sizler kaç kilo aldınız, ya da kaçıncı haftada kilo almaya başladınız,
istatistik tutalım arkadaşlar...
arkadaşalr bu arada bu ikili testi doktor yapıyor değil mi, başka bir labaratuara ölçüme falan gitmek gerekmiyor...
doktor bana da ikili test yazdı, ama kendi yapmadı acaba kendi ultrason cihazı yeterli değilmiydi bunun için,
aslında 9 haftalıkken çekilen ultrason görüntüüsnde bile bebeğimin eli yüzü, kolları bacakları herşeyi belliydi,
iyi bir makine olmasa onlar belli olmazdı anlayamadım...
ben henüz bilmiyorum hiç bir ölçüsünü bebeğimin, henüz test falan da yaptırmadım, geç değil mi bu hafta gidicem hepsi için...
Kızlar ciğer yemek sakıncalımı ya? bugün yemekte ciğer vardı yesemmi yemesemmi terddütte kaldım öyle içime şüphe düşüncede hiç yiyesim gelmedi sadece tadımlık bir tane yedim varmı bununla ilgili bi fikri olan?
canım ciğer yemek sakıncalı yüksek miktarda a vitamini olduğu için düşüğe sebep oluyor canı çok çekince tadımlıkta sorun yok.
pişmemiş etten salam sucuk sosis uzak dur. maydonoz yeme.
Sağlıcakla al bebeğini kucağına
hoşgeldinn aramızamerhaba arkadaşlar..bende ağustos ayı annesi olucam inş:)))
inşallah güzel geçer sonuçlar ii olur cinsiyetinide söyler doktorYarın İkili Testimiz Var Kızlar. Dua Edin Bize Güzel Sonuçlar Alalım..Belki Cinsiyetimizi Öğrenip Geliriz. Sabırsızlanıyorum Yarın İçin
[FONT]maşallah süper görünüyor seninki canımmpekii bize de deyiver bakalım neymiş o video netleştiren filtresi olan programı bu arada hiç aklıma gelmemişti flashdisk falan verip oraya attırmak onu da hazır gidelim de video olarak alırız inşallah çarşambaya... sağ ol paylaşımın için
vallahi uzman dr. gibisin isetberryçok çok şanslıyız her bi şeyden anlıyorsun. hayır yani her yol var: tıp var, halk dili var, hurafeler var süpersin süper... ben de çarşamba yazıcam değerlerimi inşallah. benimkileri de yorumla ama bak iyileş o zamana kadar, yanlış çıkmasın sonuçlarım. şaka bi yana çok geçmiş olsun canım. hemen bir limon ye ya da sık-iç ilaç niyetine... şifa olsun.
leke değil de yüzümde hiç sivilcem olmazdı, şimdi çifter çifter çıkıyor. ergenliğimde bile çıkmadı sivilcee ah bebeğim ahh sen nelere kadirsin :106:
hayırlı olsun cinsiyetinizhepimize hayırlısıyla kucağa almak nasip olsun inşallah...
[FONT]maşallah süper görünüyor seninki canımmpekii bize de deyiver bakalım neymiş o video netleştiren filtresi olan programı bu arada hiç aklıma gelmemişti flashdisk falan verip oraya attırmak onu da hazır gidelim de video olarak alırız inşallah çarşambaya... sağ ol paylaşımın için
Canım programın adı VirtualDub, filtrenin ismi de MSUDenoiser251.vdf
Bunları internetten aratıp ücretsiz indirebilirsin.
Video uzantısını dönüştüren programın adı da Pazera.
Kolay gelsin :)
isetberry çok geçmiş olsun ya
yaratana kurban olur teyzesi
çarşamba da benim randevum var peş peşe öğreniriz inşallah sağlıklı haberlerini de alırız yavrularımızın.
öpüyorum çok minnakını da seni de
Sağlıcakla kalın
Güzel haberlerini iletirsin inş. bizelerde :) Bende cumartesi ne hayallerle gittim ama öğrenemedikDr. 1 ay sonra dedi. O 1 ay nasıl gelirr bılemiyorummmm..
canım gecmiş olsun daha iyisindir umarım
bu bıdıklar bize cok cektiriyor
kızlar bence doktorların çoğu bizim hızımıza yetişemiyor, ne kadar çok araştırıp önceden neler bildiğimizi bilmiyorlar. onlar sessizce işlerini yapıyorlar sadece. sonuç olarak da detay vermek yerine, iyi, sorun yok, filan diyorlar. benim doktorum da hemşiresine bazı rakamlar söyledi, ama bana hiçbir şey söylemedi. ben dayanamayıp sordum, "ense kalınlığına baktınız di m diye. öyle deyince güldü, evet, burun kemiğine de baktım, dedi. yani ben sormasam şu an ben de "aa doktor bebeğimin burun kemiğine bakmadı mı?" diye kendimi yiyor olacaktım :)
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum sadece en azından ateşim düştü. Ates beni tedirgin etti biraz. Evet ya çok çektiriyorlar resmen eve hapsoldum , konusamiyorum bile sesim gitti ve konusunca midem bulaniyor ve hiç bir ise yaramıyorum. Burada sıkıntılarımı unutmaya çalışıyorum.
gecms olsun cnm bazilrz zor gciriorz bu donrmleri sonu guzel oluck ins kib
cıger yemek serbest sadce batuıl ınanca gore pısmemıs cıgerı ellersen bebkte leke olur derler ben esıme pısırtırıyorum sonrada afıyetle yıyorumm oglumdada cok yedım bı sıkıntı yok yanıKızlar ciğer yemek sakıncalımı ya? bugün yemekte ciğer vardı yesemmi yemesemmi terddütte kaldım öyle içime şüphe düşüncede hiç yiyesim gelmedi sadece tadımlık bir tane yedim varmı bununla ilgili bi fikri olan?
hayırlı haberlerle gel canım yarın benımde kontrolum varrrsayfalar oku oku bitmedi maşallah hızınıza yetişemiyorum
yarın doktora gidiyoruz umarım herşey yolundadırr
bakalım minnakımız bize kendini göstericekmi kücük bi cimcimemi yoksaa benim yakışıklı prensimmi olucak hayırlısı
ama annişi onu cok merak ediyo
offf çok sıkıldım bugün, işyerinde heryerden pis bir koku geliyor dayanılacak gibi değil. birde şu bel ağrısı beni mahvediyor ya...
benim karnım kocaman oldu ya sizin nasıl kızlar, çok kiloda almadım sadece 3 kilo. ama karnımı gören 5-6 aylık hamile der. şimdilik göstermiyorum kimseye
Saol canım iyi olmaya çalışıyorum sadece en azından ateşim düştü. Ates beni tedirgin etti biraz. Evet ya çok çektiriyorlar resmen eve hapsoldum , konusamiyorum bile sesim gitti ve konusunca midem bulaniyor ve hiç bir ise yaramıyorum. Burada sıkıntılarımı unutmaya çalışıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?